Mostaši su sigurno suzdržani s obzirom da ih je HRT uzdigao do Sabora.
Da
Ne
Ne znam
Mostaši su sigurno suzdržani s obzirom da ih je HRT uzdigao do Sabora.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
iskreno, mene savršeno boli kurac za njihove teze da je povijesni hrvatski grb s prvim poljem bijelim fašizam, a da im je zvijezda petokraka simbol antifašizma, šta ta stoka antihrvatska priča me uopće ne zanima. a mislim da bi i HDZ konačno trebao odjebat rasprave s tim kretenima, i počet provodit reviziju svih njihovih laži koja su nasrali o hrvatskom narodu i ustašama od 1941 do danas, pod krinkom te propagande su hrvate bacali u rupe, i uništavali nam državu punih 45 godina, i to rade i danas pod krinkom opet istog tog antifašizma. ne znam šta karamarku treba to da se upušta u njihove teze jesmo li mi antifašisti, jel danas u hrvatskoj u 2016 najvažnije ko je fašist a tko antifašist, jel to najveći problem u hrvatskoj ? ako je, onda se komotno možemo odreć svoje državnosti i prepustit je ovim kozojebima da i dalje nastave vašarit s četnicima iz šumadije kako su vašarili sve do 1991. naravno oni nisu osramotili hrvatski narod, kako reče Milanović za luburića i pavelića, oni su nešto najponosnije što bi mi trebali natavit slavit po kozjim putevima u srbu brezovici i kumrovcu. imaju jedan problem, većina hrvatskog naroda se ne identificira s paritzanskim kriminalcima, da dobro je da je Milanović pavelića nazvao kriminalcem jer je upravo to bio JBTito i svi njegovi sljedbenici, obični kriminalci koji su pod krinkom antifašizma legalizirali pljaču i ubijanje hrvatskog naroda, oni nas naravno nisu osramotili po mišljenju Milanovića i njegovih drugova Stazića Mesića Fumića i ostale antifa stoke.
koja se vraća na NDH samo iz jednog jedinog razloga, zato jer su taj rat nacionalisti i hr domoljubi izgubili, a oni stoka anacionalna kakva jesu dobili, i time nam žele reći možda je propala našaa SFRJ ali je i propala NDH. ali ima zato Hasanbegović što šta za reći, na tu temu...
pitate se zašto im nije temelj države domovinski rat, zato jer je njihov rata i njihova pobjeda SFRJ Tito komunizam antifašizam, a to navedeno nema veze s hrvatskom i hrvatima, već s kozojebima od vardara do triglava i samo se kozojebi s time i mogu identificirat, politički Hrvati ne. politički Hrvati su genocidnu Jugoslaviju s oružjem u rukama rušili 1991, i to je ono zašto njima nije temelj hrvatske domovinski rat, već ZAVNOH. oni vode specijalni rat i vrše unutarnju agresiju protiv hrvatske dražve, i to sve uz odobrenje hrvatksih takozvanih instiucija koje kuraca ne rade svoj posao, jer da rade pola ovih smraodva iz SDP-a bi bilo pozatvarano zbog nacionalne izdaje kriminala i zločina protiv čovječnosti.
ps, 2012 nije bilo jedne ustaške kape, ja sam vidio jednog domobrana a prošo sam 150 autobusa i cijelo polje, dakle stoka sere govna, ali taman i da svi nose ustaška obilježja, to je komemoracija za žrtve NDH, sasvim je prirodno da ih netko i nosi, a to što je njima svako hrvatstvo i domoljube ustaški dermek, ti jugo tifusarima i antifašističkim kretenima, to je drugi par rukava, oni da mogu oni bi terminirali ovu državu samo zato jer je nastala na ruševinama SFRJ, to je svakom s iti malo zrna mozga u glavi jasno, zato nikad neću shvatit Tuđmana i njegovu pomirbu s tom stokom, koja se nikad nije niti će pomirit s postojanjem NDHrvatske !
Zuroffu će se ionako servirati uvijek i tu obrane nema. A mislim da austrijske vlasti to malo manje briga nego se to predstavlja. Jer inače se ne bi ni valjda nosile te kape ranije možda i više, ne znam.
To šta oni cinkare za to lijevim inozemnim medijima, me baš briga, to je sve obranaški stav. Zašto se oni ne vode logikom..nećemo nosit komunistička obilježja jer će nas cinkarit "fašisti" desnim inozemnim medijima. Treba već jednom izić iz tog pravdanja i stalnog opravdavanja, kojeg sam vidio sinoć i od Lučića i od Sanadera.
Zbog Eline i bokala vina
samo za "handžar bega".![]()
a i te priče da samo saveznici i pobijednici imaju pravo odlučivat kako će se pisat povijest, mogu im samo reći da mi popuše onu stvar, povijest nije privatna prčija pobjednika, već svih onih koji su bili uključeni u nju, a boga mi i fašisti i nacisti i ustaše su dio povijesti to što oni njih žele izbaciti iz iste, i zabraniti im postojanje samo zato jer su oni gubitnici, a ovi pobjednici je drugi par rukava. povijest nije ničja privatna stvar, pa da će je oni tumačit onako kako samo njima odgovara, iako upravo to rade.
uostalom, kako je nastala handžar divizija, klanjem četnika, kako je nastao ustaški pokret ? klanjem i ubijanjem hrvata u Kraljevini, zašto o tome ne pričaju vrli povijesničari tvrtko jakovina stazić mesić, možda zato da bi i dalje njegovali kult kako su partizani jedina ispravna opcija u tom ratu, i kako je jugoslavenstvo i dalje šik na spram groznog hrvatstva koje je postalo isključivo ustaštvo radi dotične gamadi.
sve ima svoj uzrok i svoju posljedicu, ustaše i handžar dizvija u bosni je POSLJEDICA, A NE UZROK SUKOBA NA OVIM PROSTORIMA U VRIJEME 2WW!
Svi svjetski mainstream mediji su lijevi. Čak i oni "desni" poput Fox-a. Al slažem se u potpunosti s tebom oko odbranaškog stila. Ali to je u ovakvim emisijama sa ovakvim voditeljima jedini mogući stil. I zato se ne bi trebalo uopće odazivati u te emisije... nego možda poslati kontra poziv u emisiju Markov Trg ili slične emisije ako je Pusićima i Markovinama već toliko stali do rasprava.
Ma znam da su emisije takve kakve su ali može se i tu prestat pravdat. Par puta su ljudi dokazali. Inače ja jesam za ignoriranje pogotovo notornih Pusićki ili tipova poput Markovine.
Inače najbolje bi bilo, ako već nema pokroviteljstva bez uvjetovanja da je ostalo kako je ostalo. 500 000 kuna mogu nać, ako to ne možemo nać., onda smo nitko i ništa..a ovakvo ucjenjivačko pokroviteljstvo je ponižavajuće.
Zbog Eline i bokala vina
Nije stvar u 500 000 kuna nego o principu. Hrvatski Državni Sabor mora biti službeni pokrovitelj komemoracije. To je ipak najveća tragedija u hrvatskoj povijesti i mora biti i službeno tako predstavljana. Ucjenjuju samo crvena govna..kojih se moramo otarasit za sva vremena. Prvi korak je smjena Radmana.
Osobno mislim da je postignut stanovit napredak vračanjem pokroviteljstva nad Bleiburgom...
OK, oko ovog pitanja lomit će se koplja: da li to treba činiti ovako ili onako, ali definitivno jedno je jasno - da u obilježavanju ovog strašnog zločina nema mjesta komunističkoj ikonografiji niti antifašističkim lamentatorumima, pošto tolike silne nevine pobiše upravo komunisti i njihova crvena slugansko parazitska gonada...
Ono što treba očekivati su aktualna obilježja Republike Hrvatske, ali ne treba se iznenaditi ili praviti od toga neko čudo i obilježja države kojoj su pogubljeni služili, među kojima čisto administrativno desetci tisuća onih koji tijekom II WW nisu imali zadužen niti najobičniji pištolj i njihove obitelji...
Istina je da je na Bleiburgu izvršen pokolj - neprimjereni zločin kojeg je Tito brižljivo krio....
Stoga ne treba čuditi i ne treba od toga praviti pitanje ako se sporadično pojave obilježja države pod kojom su nevine žrtve tog stravičnog pokolja živile...
Ljudi su i tada vjerovali u nezavisnu Hrvatsku, hrvatsku oslobođenu od tuđinske čizme, državu svih Hrvata i eto kada to danas postoji, možemo samo govoriti o povijesti i ne dozvoliti ostrašćenim komunistima i njihovim potomcima krivcima i krvnicima Bleiburga da i danas svojim stavom odobravaju jedan od najvećih pokolja suvremene povijesti u Europi.
Što je najtragičnije, ne ucjenjuju samo oni nego i oni koji se obranaški odnose prema tom problemu. Oni su mi čak štetniji. Jer bleiburška komemoracija se održavala i bez saborskog pokroviteljstva ali ako je ovi pretvore u nezasoljenu nedefiniranu predstavu, to je meni osobno još gore.
Zbog Eline i bokala vina
Pozdravljam odluku! Nadam se samo da neće ostat mrtvo slovo na papiru
Primjetit ćeš da u ovoj emisiji nema obranaškog stava.
https://www.youtube.com/watch?v=nj4_VaeBbv8
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-02-2016 at 17:42
Nemam što raditi pa gledam izravan prijenos is Sabora.
K-a-t-a-s-t-r-o-f-a.![]()
Pogledat ću svakako ali nažalost moram konstatirat da je sinoć većinu emisije nastupao obranaški, i nije mu prvi put, pogotovo u zadnje vrijeme.
P. S već drugi put ti nalazim u postu pojam "odbranaški". nećeš se ljutit ako to ispravim u "obranaški" jer su "odbrana i odbranaški" srpske inačice.
Evo pogledah i nidam zadovoljan. Lučić u zadnje vrijeme je previše pomirljiv i previše želi ostaviuti dojam kulturnog nekonfliktnog čovjeka. Ovaj što reži, ovaj Pusić s kojim ja ne bi imao živaca voditi razgovor jer je nesuvisao i nerazumljiv, stalno ga je prekidao ne dajući mu dovršiti misao. naravno to uz ovu katastrofalnu Malenicu nije bilo teško ali brate mili što imaš pričat s jednim Pusićem koji nije u stanju pola minute složiti prostu rečenicvu i da te on izdominira i ako već pričaš drekni na njega kad te stalno prekida u pola rečenice i reci d aćeš napustiti studio ako tako nastavi.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-02-2016 at 19:02
Zbog Eline i bokala vina
Ja još nisam siguran da je ova država zaslužila čast pokroviteljstva.
Ostalo mi iz "odbrane i zaštite". Dobro da si ispravia.
Nisam dobia dojam da je Lucić bio OBRANAŠi da ga je Pusić dominira. Nego upravo suprotno. Pusić je pokaza ko i kakav je. Malenica ne bi smila radit na TV..a ni na radiju. Al' je i takva kakva je milijun puta bolja od onog novogKmeta
vidim i ovde se napada most i podolnjak,može li mi neko reć koju je do sada stratešku pogrešku napravija most i koja domoljubna odluka nije prošla jer ju je most opstruirao?
bez podolnjaka se pokroviteljstvo nije moglo vratit a podolnjak je sasvim svjestan opasnosti od antifašističke hobotnica izjavio ono šta je izjavio i time im u startu oduzeo streljivo,
puno se vas ovde ponaša kao da smo mi već čvrsto uzeli vlast a da nije svjesno koliko je to još daleko,
šuti i radi to nam sad triba a ne davat neprijatelju streljiva
torcida,45,45
ne znam što misliš pod strateškim greškama ali evo recimo MOST je protiv lustracije. Meni nepojmljivo. Kažu jesu za pretvorbu i privatizaciju, da se to lustrira ali ništa prije.
Sad su na krivoj nozi oko Lozančića.
Stalno neki šumovi , mislim da stvari tako neće funkcionirati. Pa jučer onaj Bulj u raspravi opet stavlja u istu ravan i HDZ i SDP. I ovi s moje lijeve strane i ovi s moje desne strane. Kao da su oni neutralni nisu u koaliciji..da sam ja na mjestu HDZ- ea rekao bi im ma mrš...da ne kažem di, koga vi više zajebajete. To je jednostavno nefer pokvareni odnos. Po mom sudu MOSt se ponaša prosto rečeno..oni bi se j....i ali da im ne uđe. I takvi su od početka. Od tog brašna nema pogače.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 06-02-2016 at 14:39
Zbog Eline i bokala vina