+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 151 PrviPrvi 1 2 3 4 12 52 102 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/3015

Tema: Vlada Republike Hrvatske

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Ako on odradi posao kako treba orci iz afrike će dobiti konkurenciju u našim domaćim orcima iz kulture.

Europa još ne zna što ih čeka, misle da je silovanje tragedija,ali čekajte da pogledaju jednu frljićevu predstavu.Na izlasku iz kazališta tražit će mračnu ulicu i grupu arapa.

Ne navodi se koju je konkretno ulogu imao,osim onog što sam gore stavila.
    A od 30/06 je član HDZ-a.

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od šanta85 Vidi poruku
    Ne navodi se koju je konkretno ulogu imao,osim onog što sam gore stavila.
    A od 30/06 je član HDZ-a.
    Član je hdz? E to mi već smrdi jer njima je kompromis u krvi.Ali neću kvariti sebi oduševljenje,dat ću mu vremena.

Partibrejker Komari avatar
    Datum registracije
    Feb 2012
    Ključna ministarstva za ovaj narod su Minstarstvo kulture, Ministarstvo branitelja.
    Sva ova druga, tipa financije, gospodarstvo... su manje bitna.. tu i tako ne možemo puno ništa to ovisi o svjetskim kretanjima...

Dakle tu smo dobili ono najbolje, naše.
    Hasanbegović, to sam već podržala i navijala još jučer.

A Crnoja uz zaleđe generala Glasnovića .. plus
    (Jer Crnoja je isto bio na listi za dijasporu ali je uredno lobirao za Glasnovića za preferencijalne glasove, tako da će tu bit lipa suradnja )

Preko ta dva ministarstva se do sad koješta financiralo, odnosno mahom kojekakve udruge i persone a za provođenje kulture smrti i ubijanje svakog hrvatskoh duha.

Da ne govorim o nadležnosti nad nekim institucijama u ovoj državi, naprimjer Državni arhiv.

Meni dosta.
    Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
    WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500

Citiraj Prvotno napisano od Komari Vidi poruku
    Ključna ministarstva za ovaj narod su Minstarstvo kulture, Ministarstvo branitelja.
    Sva ova druga, tipa financije, gospodarstvo... su manje bitna.. tu i tako ne možemo puno ništa to ovisi o svjetskim kretanjima...

(Jer Crnoja je isto bio na listi za dijasporu ali je uredno lobirao za Glasnovića za preferencijalne glasove, tako da će tu bit lipa suradnja )

Preko ta dva ministarstva se do sad koješta financiralo, odnosno mahom kojekakve udruge i persone a za provođenje kulture smrti i ubijanje svakog hrvatskoh duha.

Da ne govorim o nadležnosti nad nekim institucijama u ovoj državi, naprimjer Državni arhiv.

Meni dosta.
    koje floskule,a kako oni mogu?

http://novipogledi.esy.es/politika/u...poljske-vlade/
    torcida,45,45

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Ako on odradi posao kako treba orci iz afrike će dobiti konkurenciju u našim domaćim orcima iz kulture.

Europa još ne zna što ih čeka, misle da je silovanje tragedija,ali čekajte da pogledaju jednu frljićevu predstavu.Na izlasku iz kazališta tražit će mračnu ulicu i grupu arapa.
    hahaha ovo je lako zamislit.

http://www.novilist.hr/

naslovi kolumni govore sami za sebe, CRNI CRNOJE ZAVIO JUGOSLAVIJU U CRNO !

za dom spremni bando crvena, uvijek bili i bit ćemo, ma koliko nas vi partizani i antifašisti pobili, mi ćemo opet iz kamena izviriti, ognjištari se ne daju tako lako istrijebiti kako vi titići misilte.

Partibrejker Komari avatar
    Datum registracije
    Feb 2012
    Citiraj Prvotno napisano od bandira Vidi poruku

Mogu jer kao što pisma kaže

Poljska u mome srcu, u mome srcu mazurka
    Poljska nikad nije dala kvislinga

Oni nemaju problem koji mi imamo, a bez čijeg rješavanje se ne more ništa, pa ni gospodarstvo riješit
    Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
    WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500

http://www.portaloko.hr/clanak/antif...lture/0/83419/

ANTIFAŠIZAM JE OBIČNA FLOSKULA: Pročitajte osam izvrsnih izjava novog ministra kulture
    Tko zna - zna!
    Tko je pravi - pravi je!

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    Posebno pozdravljam izbor Hasana za ministra kulture. Znam ga još od prije rata s tekmi iako se nismo sreli valjda 20 i nešto godina. Za njega sam dao i preferencijalni glas i izbor tave osobe mi budi nadu da hdz napokon zna što radi i da će to sve polako i efektno provesti u djelo.
    Zdravko Marić je također stručna osoba pa i njegov izbor djeluje kao da zbilja znaju što hoće i kako to provesti.
    Nepostavljanje likova poput jandrokovića i sličnih uistinu djeluje kao put naprijed.
    Živi bili pa vidjeli. Za sada od mene plus.
    Također, kad ipak odluče postaviti čovjeka koji želi objaviti popis agresora i izdajnika......

lavež lijeve gamadi je toliko jak da vjerujem da smo na dobrom putu.
    Hasana upravo čereče na jrt-u ali zorangutanova izjava po kojoj su se hrvatski partizani borili za demokraciju i zapadne vrijednosti govori kako je vrijeme za hospitalizaciju u vrapču, definitivno došlo
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Trebali bi ljevičari pripaziti na komentare jer je njihov povjesničar Ivo Goldstein Zlatku bio mentor na doktorskom :
    Posljednje uređivanje od šanta85 : 21-01-2016 at 20:28

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Komari Vidi poruku

Meni dosta.
    Mađarska se ne bi složila, samostalne,suverene države koje drže do nacionalnih interesa ne podliježu interesima korumpiranih bankarskih lobija i belosvetskih birokrata koji zagovaraju globalizaciju.

Sutra već prosvjed ispred sabora zbog Zlatka..
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Gdje je objavljeno?

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Trebali bi ljevičari pripaziti na komentare jer je njihov povjesničar Ivo Goldstein Zlatku bio mentor na doktorskom :
    Ljevičari se ne zamaraju činjenicama i argumentima,a pogotovo ne istinom, bitna je samo retorika. On je za njih ustaša,ali još je i gore, on nije ni Hrvat.Iako je brojanje krvnih zrnaca inače nedopustivo, za njih to pravilo ne vrijedi.

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Gdje je objavljeno?
    Pa valjda na facebooku,gdje drugdje?

a Marka Jurića optužuju za govor mržnje, jer je rekao da su četnici četnici, lijepo su prešutili da porifirej pjeva s svojom "braćom" popovima četničke o dinari i što se na dinari sjaji, ono govno pupovac kmeči, tu treba gamad raskrinakt doći s svim tim snimkama na HRT. i pustit im u eter mater im jebem šugavu, malo ste vi partizani i četnici hrvatima vratova izrezali, pa ćemo i dalje šutjet, nije ova demokracija stvorena da bi vi nastavili svoj krvavi pir nad hrvatima, stoko kozojebska smrdljiva.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Sutra već prosvjed ispred sabora zbog Zlatka..
    http://www.sloboda.hr/uhljebi-iz-pla...rstva-kulture/

Uhljebi iz “Platforme 112” sutra prosvjeduju protiv dr. Hasanbegovića jer više neće moći izvlačiti milijune iz Ministarstva kulture
    Ovo će biti - kreštanje iz sveg glasa!

Našla :
    Zlatko Hasanbegović u više je navrata posprdno govorio o „ideologiji ljudskih prava“, pokazujući, za jednog građanina s akademskom titulom povjesničara, nevjerojatno neznanje o međunarodnom pravnom poretku i ključnoj tekovini naše civilizacije. Iskazao je i izraženu netrpeljivost prema zagovaranju ljudskih prava proglašavajući ga protudržavnom aktivnostšću. Njegovo javno djelovanje i kao predsjednika Nadzornog odbora Počasnog bleiburškog voda, i člana HOP-a (utemeljitelj Ante Pavelić), i kao povjesničara čije izjave i tekstovi imaju malo veze s istinom a puno s ostrašćenim revizionizmom, moraju biti nedvosmislenom zaprekom za imenovanje na čelnu poziciju Ministarstva kulture.
    Konačno ističemo da je revizionistički orijentiran i Crnoja jednako je problematičan odabir za ministra branitelja ali je njegova potencijalna šteta i doseg djelovanja ipak ograničen na braniteljsku populaciju. Najava izrade Registra izdajnika Republike Hrvatske, sigurni smo, primjerenija je državnom uređenju Sjeverne Koreje a ne demokratskoj državi, članici Europske unije. Pozivamo vas stoga da povučete ove nominacije, a zastupnike da uskrate povjerenje ovim osobama s očitim antidemokratskim stavovima.
    http://hr.n1info.com/a98547/Vijesti/...-ministra.html

Bit će njih dvadesetak :
    Posljednje uređivanje od šanta85 : 21-01-2016 at 20:46

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Ovo je divno vrijeme za sve vas koji ste aktivni na facebooku i ostalim društvenim mrežama. Možete im piti krv na slamku.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove