+ Odgovori na temu
Stranica 151 od 151 PrviPrvi ... 51 101 141 149 150 151
Prikaz rezultata str. 3,001/3015

Tema: Vlada Republike Hrvatske

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ma volim ja Nina, ali ne mogu da ne primjetim kontradiktornost. Lustracija je bavljenje prošlišću kužiš. Upada sam sebi u usta.

Da on nema gafova ima, dovoljno se sjetit kako je mnatrao kako su eto Pusić, Milanović i Josipović više učinili za BH Hrvate..lupetao o nekakvom zalaganju čak o trećem entiteu koji ovi šatro onako čak i podržavaju..što je idiotizam..a onda Milanović napiše..pa što napadate Mažića..to nas sve vrijeđa..a što vrijeđa Mažića..spominjanje Herceg-Bosne jer je to po njemu agresija, ratni zločini itd..
    koga briga što to partizanskog zavnoh govno milanović misli, kad bih se ja ravnao po milanoviću oko hrvata i hrvatske ubio bi se. to govno meni ne predstavlja ništa, a ponajmanje hrvata, ma koliko puta da napiše i kaže da je hrvat za mene je govno.

i ne samo on, već svi koji ga simpatiziraju veličaju i koji njega prikazuju na pozitivan način. to su sve mala partizanska govanca, potomci udbaša i oznaša nama seru o demokraciji i toleranciji, pa to je da pukneš od smijeha, šta je sljedeće Šljivančanin i Mladić će nam popovat o hrvatstvu ?

ne provede li HDZ lustraicju u svojim redovima, i u redovima institucija države, bolje mu je da se sam samouništi jer nakon ovih izbora ako i dobiju vlast nekim čudom neće imati više nikada priliku doći na vlast bez lustracije, nevjeorajtna je tvrdoglavost tih kvazi desničara i majmuna što se lažno predstavljaju domoljubima dok slave partizane i komuniste ko da su najradikalnije ljevica, dok kolinda veliča zavnoh i priča bajke o istom, je 100 partizana i pet akademika su ogledalo hrvatske, u šumi topusko nema šta šta bi mi bez njih, više oni vrijede jel da nego 200.000 ustaša oni nisu ogledalo ovog naroda, samo partizani, dok god se u hrvatskoj ne prekine s tom nakaradnom praksom od kolinde HDZ-a i SDP-a da se cijeli narod stavlja u kontekst jedne opcije u 2ww, mi nećemo završit 2ww, ili zabranit oboje ili legalizirat i obilježavat i 10 travnja kako obilježavaju brezovicu srb i ostalo, pošto znamo da to neće, riješenje je da se zabrnai sve partizanske antifašističke gluparije i da se ukine državne praznike na to sranje i veličanje zavnoh-a, to je jedio riješenje da se završi 2ww, budu li i dalje kreteni inzistirali na tome da se to slavi i veliča, mi ćemo imat i za 100 godina Građanski rat ovdje. a očito je to tim kretenima i interes, jasno mi je da je to SDPu, ali mi nikako nije jasno šta govna iz HDZa imaju od toga da slave brezovicu antifašizam zavnoh i tome slično, šta ima idiot Kovač od toga da se poziva na to, što ima predsjednica, jel se tako brane od napada da smo fašisti ? e pa brane se za kurac, i bilo bi bolje da se uopće ne brane nego da sebe fino eliminiraju iz javnog života hrvatske.

samo ne može ih se eliminirat tako da se glasa na izborima za njih, već fino zaokružti milanovića MI ILI ONI, i problem riješen pa neka HDZ idioti sami sa sobom u kutu sobice razmišljaju gdje su zajebali stvar dok iz guzice ne dođe u glavu.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 23-06-2016 at 23:41

http://www.vecernji.hr/eu/daily-expr...e-euro-1095855

e samo nam još ovo fali, ne damo ustašku kunu, ne damo mi smo fašisti ko vas jebe.

a sad ozbiljno, i onda će se čudit kad EU prestane postojat za 20tak godina. hehe koji su to idioti, pa upravo zbog ovakvih multinacionalnih internacionalističkih govana se sve sranje u svijetu događa.

srbi na aparatima

Dačić: Šokiran sam odlukom EU

"Ne, blokira nas EU, jer me niko ne može ubediti da cela EU nije uticajnija od Hrvatske. Uostalom, ako će Hrvatska kao zemlja koja je počinila genocid nad Srbima u ustaškoj fašističkoj NDH u kojoj se još prolama fašistički pozdrav, i kao zemlja koja je proterala više od 200 hiljada Srba u akciji Oluja vršeći etničko čišćenje, biti ta koja će biti merilo za ulazak u EU, onda se sa pravom postavlja pitanje idemo li u pravom smeru", dodaje ministar inostranih poslova u tehničkoj vladi."
    http://www.seebiz.eu/dacic-sokiran-s...-eu/ar-138557/
    torcida,45,45

oni su na banjici pobili više židova od ustaša u jasenovcu, a i imali su Nedića koji je bio jednako prisan suradnik Hitlera koliko i Pavelić, interesantno kako nikada to ovi naši komunisti i slavosrbi ne spočitavaju srbiji, kako nama Srbi i komunjare peta kolona spočitavaju NDH i suradnju s fašistima.

svaka država svijeta je imala one koji su surađivali s hitlerom, i britanija je surađivala s hitlerom, pa što onda ne bi i hrvatska ? koji su to idioti, što nas boli kurac što su se amerikanci i rusi zakrvili s hitlerom, mi smo sasvim opravdano smatrali da je suradnja s njime u tom trenutku bolja nego s njima, kao što vidimo i danas 80 godina nakon se to najbolje vidi, jer najgoru politiku vode zemlje koje su pobjedile u 2ww. uz njemačku koja se totalno izdebilizirala od 1945, i postala država u kojoj nijemci šeću pognute glave kad im talibani siluju žene, jasno je da je europa propali projekt, i da je trebamo što hitrije odjebat jer nije vrijedno tih para, uostalom već sam rekao ako Srbi postanu dio EU, mi moramo brže van jer biti opet u istoj zajednici s njima, je nešto najnakaradnije što možemo napraaviti. nikad više ne smijemo si dozvolit da s srbinom, budemo u istom timu.

Prvi put od 1999. godine!

U prvom tromjesjecju RH je smanjila javni dug za 4,7 milijardi kuna tj. 1.6%.
    Ukupni vanjski dug je pao za 5 milijardi eura od prosle godine. Takoder BDP je porastao za 2,7% u prvom tromjesjecju.
    Trenutna nezaposlenost je oko 220.000 tisuca ljudi kaj je najmanje od 1999. godine, kombinacija iseljavanja i povecanog zaposljavanja zbog rasta BDP-a.
    Turizam obara sve rekorde, potrosnja se oporavlja, gradevinarstvo isto.

Tri mjeseca normalne vlade, koja ne mrzi sve hrvatsko i odmah se lakse dise.

glavni razlog smanjenja javnog duga je tečaj

Super ugledni član Bukowski avatar
    Datum registracije
    Jan 2012
    Aj da se odma izvinem,da poslje ne zaboravin,znan da je off totalni,tako da sori inkvizitoru kao adminu i sori svima šta sudjeluju na temi.Tribalo je u pdf "Hrvatska" al nije bilo prigodne teme,a ja ne volin otvarat nove.A tu ću i radi toga šta je ovo kolko vidin puno praćenije od onoga doli,a meni je hitno.

Dakle,tribala bi mi pomoć ako neko zna koja je procedura za pokušt minjat imena ulica,trgova,i to?Kolko triba skupit potpisa za peticiju,kome to prosljedit posli,pa ako te odbije jel se može negdi na višu instancu,itd,znači,informacije u vezi toga sve.

Već mi je par puta kroz godine dolazila volja za pokušat nešto,pa se oladin,evo me sad opet uvatilo,pa ako ko zna,al dajte brzo da me ne pusti opet

Ne da mi se guglat ako nije potriba,kontan da i ako nađen da će bit šema neki dokumenti ubi Bože dosada.

Ima san broj od jedne cure kad je ona radila peticiju da se u Vukovaru neka ulica/trg/zgrada nazove imenom Jeana Nicolliera.Pa san joj ja skupija ode masu potpisa,sla joj doma,al nikako nać,ni broj,ni mail,ništa,al dobro,izgubin svako malo mobitel pa nije ni čudo.

Aj,ako ko zna par informacija ukratko,pa se more i obrisat ovo.

E da,i jel triba i neki poseban razlog navodit zašto preimenovat ili ne?

Ne mogu više gledat da se jebena obala zove imenom ćopavog smrada,jednostavno mi se diže za rigat svaki put.
    -"The problem with this world is that intelligent people are full of doubts,while idiots are full of confidence."
    Hank

Citiraj Prvotno napisano od Bukowski Vidi poruku
    Aj da se odma izvinem,da poslje ne zaboravin,znan da je off totalni,tako da sori inkvizitoru kao adminu i sori svima šta sudjeluju na temi.Tribalo je u pdf "Hrvatska" al nije bilo prigodne teme,a ja ne volin otvarat nove.A tu ću i radi toga šta je ovo kolko vidin puno praćenije od onoga doli,a meni je hitno.

Dakle,tribala bi mi pomoć ako neko zna koja je procedura za pokušt minjat imena ulica,trgova,i to?Kolko triba skupit potpisa za peticiju,kome to prosljedit posli,pa ako te odbije jel se može negdi na višu instancu,itd,znači,informacije u vezi toga sve.

Već mi je par puta kroz godine dolazila volja za pokušat nešto,pa se oladin,evo me sad opet uvatilo,pa ako ko zna,al dajte brzo da me ne pusti opet

Ne da mi se guglat ako nije potriba,kontan da i ako nađen da će bit šema neki dokumenti ubi Bože dosada.

Ima san broj od jedne cure kad je ona radila peticiju da se u Vukovaru neka ulica/trg/zgrada nazove imenom Jeana Nicolliera.Pa san joj ja skupija ode masu potpisa,sla joj doma,al nikako nać,ni broj,ni mail,ništa,al dobro,izgubin svako malo mobitel pa nije ni čudo.

Aj,ako ko zna par informacija ukratko,pa se more i obrisat ovo.

E da,i jel triba i neki poseban razlog navodit zašto preimenovat ili ne?

Ne mogu više gledat da se jebena obala zove imenom ćopavog smrada,jednostavno mi se diže za rigat svaki put.
    Bukovski javi se gđi Maji Runje. ona svake godine priprema prosvjede za skinuti i ukinuti ta ogavna i omržena imena u hrvatskim gradovima i na javnim mjestima.
    PoZDrav.

Zainteresirani smo za sudbinu Unije. Kako bismo trebali reagirati na Brexit?
    ...P.S. Brexit nam daje za razmišljati i o energetskoj budućnosti zemlje i o našoj ulozi u opskrbi srednje Europe energentima. Redefiniranje Unije i ostanak u njoj moglo bi nam pomoći u smanjenju ovisnosti o istočnoj plinskoj transverzali (jer iako proizvodimo velik postotak plina, nismo samodostatni), na kojoj je počela raditi i Predsjednica najavivši razgovor o njoj u Osijeku na hrvatsko srpskom gospodarskom forumu u jesen. Namjerno ili nenamjerno tim bi potencijalnim sporazumom pomogla energetskoj strategiji Milanovićeve administracije, koja je bila pod snažnim utjecajem političkog zaštitnika i bliskog prijatelja tvrtke koja većinski kontrolira uvoz ruskog plina u Hrvatsku.

Mogli bismo energetski i sigurnosno postati važna točka srednje Europe i ubrzati gradnju plutajućeg LNG terminala koji bi plinom iz ENI-evih nalazišta pred obalama Egipta dugoročnije snabdijevao regiju Jadran Baltik, sa krakom prema Njemačkoj, koja je konzerviranjem nuklearki (nastalim lobiranjem bivšeg kancelara Schrödera, inače lobista Gazproma) sve ovisnija o plinu (Merkel radi toga stalno naglašava kako je za Njemačku Sjeverni tok ekonomski, a ne geopolitički projekt). Utopija bi bila reći kako bi to Europu učinilo neovisnom o Gazpromovu plinu, međutim diverzifikacija i smanjenje postotka ovisnosti ne može ne biti u interesu.

Kako je bliski prijatelj i politički zaštitnik glavnog hrvatskog igrača na plinskoj transverzali ponovno u koaliciji sa Zoranom Milanovićem, i ovdje bi se valjalo upitati: Tko može pobijediti tandem Milanović/Vrdoljak?http://www.energypress.net/kako-bism...ati-na-brexit/
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

Deficit proračuna prepolovljen

Kao što su crveni pričali, bitna je ekonomija, koga briga za ideologiju, a ekonomski je ovo najbolja vlada u zadnjih 8 godina.

Vlada je pala, ali novoj ekipi Banskih dvora trasirala je put prema deficitu manjem i od lanjskoga i od za ovu godinu planiranih 2,2 posto BDP-a na razini središnjeg proračuna, odnosno 2,5 posto na razini opće države. U prvih pet mjeseci proračunski minus iznosio je samo 1,9 milijardi kuna, dok je lani bio 5,4 milijarde. U nešto širem obuhvatu, konsolidirane središnje države, manjak je i nešto niži, 1,2 milijarde, nasuprot lanjskih 4,6 milijardi.
    http://www.poslovni.hr/hrvatska/defi...a-pdv-u-315752

vlada priprema samit u Dubrovniku , pozvan je i Vučić . Umisto da mu je zabranjen ulaz u RH radi huškačke retorike spram Hrvata.
    na svom profilu A Gugo je odlično napisao
    "Ante Gugo
    14 sati •
    Da vas vidim gdje ste sad branitelji Dubrovnika. Hoće li vam se onaj četnik ispred nosa u četvrtak provozati od zračne luke Ćilipi do Cavtata. Zar ste već zaboravili kako smo zatvarali most dr. Franje Tuđmana zbog progona naših generala?"

dobar nam je primjer tamburaški sastav Gazde koji je radi nezadovoljstva javno izraženog svojih fanova, odustao od svirke na promo skupovima SDP-narodnjaka
    e tako i mi svi skupa možemo glasno izraziti nedobrodošlicu huškačima, naravno na primjeren ali odlučan način.
    taj labirint je život..

Novi skandal Oreškovića: Zbog pritiska javnosti preporuča Vučiću da ne dođe u Dubrovnik

http://novipogledi.hr/politika/novi-...ode-dubrovnik/

oko Vučića ne triba praviti histeriju nego natjerati hrvatske pravosudne institucije na djelovanje , podignuti optužnice za ratni zločin protiv njega Dačića i Nikolića, dignuti EU uhidbeni nalog, i mirni. Ovo što je jučer izjavio Kovač je katastrofa, zamisli boriš se za ukidanje univerzalne nadležnosti a javno pozivaš Vučića neka ponese popis optuženih prema tom zakonu, katastrofa i sramota
    taj labirint je život..

Popisom stanovništva iz 2011. godine u Udbini su Hrvati preko noći postali manjina, a srpska nacionalna manjina postala je većina. Tim popisom utvrđeno je da sveukupno na području Općine Udbina živi 1874 stanovnika od čega 958 Srba i 844 Hrvata te 72 drugih nacionalnosti. Ono što je odmah izazivalo sumnju je broj birača koji sukladno potvrdi ureda državne uprave Ličko-senjske županije iznosi 1756 birača.

Takvo stanje iako su još 2013. godine iznesene ozbiljne optužbe od strane ratnog veterana Maria Adrineka iz Udbine u regularnost popisa stanovništva (o čemu je pisao i Večernji list), održavalo se sve do prije neki dan kada je obećanje ministra Orepića sprovedeno u djelo i izvršenim provjerama na terenu izbrisano skoro pola fiktivno prijavljenog stanovništva od ukupnog broja stanovnika, većinom srpske nacionalnosti.

Mario Adrinek kao ratni veteran ne krije zadovoljstvo odlično obavljenim poslom policijskih službenika i činjenicom da Hrvati više nisu manjina na području Općine Udbina jer odnos srpske nacionalne manjine prema Hrvatima za vrijeme dok su bili fiktivna većina bilo je skandalozno i ponižavajuće.

Konačno je došlo vrijeme da oni koji stvarno stanuju u Udbini na lokalnim izborima i odlučuju o sudbini mjesta u kojem su Hrvati i hrvatski narod toliko patili ali ovaj put bez mogućnosti manipulacija uvezenim glasačima iz Beograda.
    http://www.cro-portal.com/hrvatska/z...e-nisu-manjina
    taj labirint je život..

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove