Aj da se odma izvinem,da poslje ne zaboravin,znan da je off totalni,tako da sori inkvizitoru kao adminu i sori svima šta sudjeluju na temi.Tribalo je u pdf "Hrvatska" al nije bilo prigodne teme,a ja ne volin otvarat nove.A tu ću i radi toga šta je ovo kolko vidin puno praćenije od onoga doli,a meni je hitno.
Dakle,tribala bi mi pomoć ako neko zna koja je procedura za pokušt minjat imena ulica,trgova,i to?Kolko triba skupit potpisa za peticiju,kome to prosljedit posli,pa ako te odbije jel se može negdi na višu instancu,itd,znači,informacije u vezi toga sve.
Već mi je par puta kroz godine dolazila volja za pokušat nešto,pa se oladin,evo me sad opet uvatilo,pa ako ko zna,al dajte brzo da me ne pusti opet
Ne da mi se guglat ako nije potriba,kontan da i ako nađen da će bit šema neki dokumenti ubi Bože dosada.
Ima san broj od jedne cure kad je ona radila peticiju da se u Vukovaru neka ulica/trg/zgrada nazove imenom Jeana Nicolliera.Pa san joj ja skupija ode masu potpisa,sla joj doma,al nikako nać,ni broj,ni mail,ništa,al dobro,izgubin svako malo mobitel pa nije ni čudo.
Aj,ako ko zna par informacija ukratko,pa se more i obrisat ovo.
E da,i jel triba i neki poseban razlog navodit zašto preimenovat ili ne?
Ne mogu više gledat da se jebena obala zove imenom ćopavog smrada,jednostavno mi se diže za rigat svaki put.