Gle ovog EHF komentatora, u većoj je euforiji nego naši.Kakav euforični i razgaljeni smiješak na licu, svaka čast.
Gle ovog EHF komentatora, u većoj je euforiji nego naši.Kakav euforični i razgaljeni smiješak na licu, svaka čast.
Onaj Marić kako je uhvatio loptu , jedva još skoro okrenut leđima i zabio...potez dana..
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
da, čini mi se da je dosta njih iz hercegovine, jer su jugovići na indexu popizdili na ono čuveno "Hvala Isusu" i "Čudo iz Međugorja".![]()
opet se pričao o kockoglavima, o ustašama, o svemu, a ja ko poznati mrzitelj i tamanitelj orjunaške partizanske stoke, sam im naravno svojim imenom i prezimenom jebao majku udbašku, i rekao da pozdrave druga tita kojem će uskoro nositi štafetu na onome svijetu.![]()
I dok smo još pod euforijom zbog povijesnog pothvata hrvatskih rukometaša, slatko se je prisjetiti i riječi poljskog izbornika, Nijemca Michaela Bieglera, koji je uoči zadnjeg kola i raspleta u našoj skupini morao odgovoriti na pitanje hrvatskih novinara koje je njemu bilo van svake pameti.
Možete li nam reći kakve su šanse da vas Hrvatska pobijedi s 11 razlike i ode u polufinale, upitali su ga naši novinari. Biegler se srdačno nasmijao i kazao:
“Sigurno se šalite?! Drago mi je da i dalje sanjate, ali vaše me teorije baš i ne zanimaju”, kazao je poljski izbornik i ušao u legendu…
Dakako, shvatljiv je takav odgovor Bieglera, s obzirom da je davao izjavu prije utakmice Norveške i Francuske te našeg ogleda. Zato je još slađi…
ovo je predobro, ovakve stvari čovjeku stvarno dignu raspoloženje, i taman kad te depra uhvati shvatiš koliko su bitni ovi sportaši i sportski uspjesi, da bar nešto u ovoj državi valja kad već ništa drugo ne valja.![]()
Posljednje uređivanje od NorthStand : 29-01-2016 at 07:15
500 ulaznica prodano nasim navijacima,ajmo Kauboji!!!
Ajmo naši.Omjer pobjeda.
![]()
Hrvatska je 7. put zaredom u polufinalu EP-a.![]()
švabe prošle u finale, ako prođemo španjolce, gotovo sigurno smo zlatni. švabe su nam mušterije u gotovo svakom sportu.![]()
debili ostaju debili, ako sad nisu osvojili europsko zlato, nakon što im se ovako otvorilo da nema francuza, onda neće nikad.
uvijek kompleksaši traže neka opravdanja, a useru se kad je najvažnije, gdje je sad duvnjak, šta radi alilović na golu, šta karačić želi s ovim zabijanjem u španjolsku obranu ? jednostavno uvijek ista priča, kad je najvažnije, mi se useremo i zaseremo.
pravi kompleksaši i gotovo, ovaj čupić kad god je najvažnije nema ga nigdje, i onda mi pričamo o zlatu i nadamo se, ne trebamo se mi više ničemu nadat biti će uspjeh ako panjevi osvoje ikad više ijednu medalju s ovakvim kretenskim pristupom.
kao što su dobili francuze u španjolskoj 2013, i onda ispadnu od danske, te oscilacije su nevjerojatne i zbog toga je jako upitno dal će ovi naši rukometaši ikad vidjeti zlato. s takvim oscilacijama se ne može do zlata, da su danas igrali na 50 posto kao protiv poljske, dobili bi ih lagano 5-6 razlike, a španjolci su nas maksimalno usporili i razbili na taktiku francuza. a vodili smo 3 razlike nekoliko puta prilika otić na 4 razlike, jednostavno smo debili i gotovo, i neću ih više ni pratit, kad dođu do finala možda ih i pogledam.
šteta,ali to je šport,nekad pobjediš, nekad izgubiš.
Španjolci su bili bolji ono što sam gledao. Ulazili su im na crtu ko kroz sir. I kad su vodili nije to izgledlao kako treba. Jednostavno su ih izbušili. Nije mi jasna odluka izbornika da nakon oidlične partije skine Stevanovića i stavi Alilovića na gol, mada nije on kriv kad mu ostaju igrači ostajali sami na 6 metara i bio je na streljani ali svejedno. Spora i predvidljiva igra. Protiv Poljaka su kontre učinile onaj rezultat ali kad svaku akciju primiš gol, nema kontri.
Zbog Eline i bokala vina
Jucer kad sam decke vidio na TVu, vidjelo se da su potrgani i umorni i ja im vjerujem da su dali sve od sebe. Obecali su da se danas bacaju na glavu!!! Postolje nije upitno AJMOOO
Bravo nasi, treci smo.![]()
![]()
Da je Stevanović od početka branio protiv Španjolske za pola sata bi igrali za zlato.
Zbog Eline i bokala vina
Svaka cast Kauboji!! Ispunilo se prorocanstvo( izbornik) sal Zrinjskog Mostar to je to Mi HRVATI
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Bronca je naša,a zlato je ionako precijenjeno.
Stevanović je Srbin, ali srećom pokatoličeni.danas nas je on isčupao, i da je protiv španjolaca branio mislim da bi drugačije bilo danas i nijemcima u finalu, ja vama garantiram da bi mi dobili nijemce.
jesu ovi nijemci znatno bolji nego prijašnji, pomlađeni vitalni zdravi brzi, kombinatorni, ali misilm da mi imamo riješenje za sve njemačke probleme, i da bi im se osvetili na najbolji mogući način za "izbjegličku krizu".![]()
ali šta je tu je, problem je takav kakav je, ali sve u svemu kad se uzme u obzir da smo ful pomlađeni ovo je odličan rez, ali žal ostaje jer nam je bio otvoren put do zlata, francuza nigdje, po meni morali smo ovu šansu iskoristit, ali dobro je, imamo ekipu koja će dugo trajat, još će se u međuvremenu stvorit par igrača, i onda nadam se 2018 u hrvatskoj uzimamo to jedino zlato koje nam fali, na europskom prvenstvu.
Posljednje uređivanje od NorthStand : 01-02-2016 at 03:57
A jeste vidjeli Nijemaca kako su pretukli Španjolce?Vratar Nijemaca je fantastičan.
![]()