Vidi rezultate ankete: Hrvatska na EP

Glasači
4. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • tutnji do finala, i osvaja zlato.

2 50.00%
  • ide do finala, ali Omeyer opet jebe mame i odnosi zlato hrvatima ispred nosa..

0 0%
  • prolazi u polufinale, i tu ispada.

1 25.00%
  • ispada u 2 grupnoj fazi natjecanja.

1 25.00%
+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 4 PrviPrvi 1 2 3 4 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/69

Tema: Europsko prvenstvo u rukometu 2016-Poljska.

Pa ovo je nevjerovatno. Ovo je čudo Božje.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

kakva tekma, nevjerojatno, ovo je definitivno rukometna povijest, domaćina ovako razvalit, i to ne nekog slabog nego ovako jakog, nemam riječi.

Citiraj Prvotno napisano od kliker Vidi poruku
    pila naopako,Grunf...pila naopako ,hehehehehe...
    vidiš da upali svaki put...

ps. puca se u Mostaru i auta sviraju..u čast našima Karačiću i Marinu Mariću...
    Maric danas rasturio.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    u drugom poluvremenu,kad su se ono ušutili domaćini Poljaci,kad su shvatili da su ispali ,atmosfera me podsjetila na Brazil,kad su ih Švabe kantale u polufinalu SP-a...
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    To sam malo bocnuo izbornika jer sam znao da radi ispod potencijala. Trgnuo se i rasturio Poljake kojih mi je malo zao, izgorili su.
    je, izgorili su prije tekme, kao i mi prije francuza. srećom su ispali, sad možemo do zlata.

Citiraj Prvotno napisano od kliker Vidi poruku
    u drugom poluvremenu,kad su se ono ušutili domaćini Poljaci,kad su shvatili da su ispali ,atmosfera me podsjetila na Brazil,kad su ih Švabe kantale u polufinalu SP-a...
    Da, a Babic je u maniri Lahma na time-outu rekao igracima da ne pucaju po golu zadnju minutu.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Da.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    http://www.index.hr/sport/clanak/bab...u-/871143.aspx

Spremnik HR SOKOL avatar
    Datum registracije
    Jan 2016
    Ivane pavle ii hrvatski te narod ljubi !!!!

Hm, ne znam kak da ovo pitam da se ljudi ne uvrijede, ali sad kad sam se ohladio malo moram pitati ekipu kaj misli. Je li realno razbiti Poljake ovak doma? Je li tu sve bilo regularno? Jel bilo tu nekih puštanja od ponekih igrača Poljske?

realno je, jednostavno su se ljudi oduzeli, ušla im je voda u uši, kao što je nama ušla protiv francuza u grupnoj fazi. koliko puta smo lagano popušili od francuza, jer smo se usrali ?

i da se mi sad čudimo, zašto smo ovako razbili poljake stvarno nema smisla, francuzi su nam se krvi napili u ovih 10 godina, jer igraju najbolju obranu na koju mi nemamo riješenje, i Omeyer koji nam je "ukrao" najmanje 5 zlatnih medalja svojim obranama.

to je jasno ko dan, mi nemamo riješenja za francusku obranu, a njihov napda nas trpa. to se dogodilo danas poljacima, nisu imali riješenje za našu obranu, a napad je trpao sve pa se doimalo u jednom momentu da je košarkaška utakmica u pitanju, a ne rukometna.

francuski pederi out, kad ih već ne možemo pobjedit direktno, dobro je da smo naučili ovako "indirektno". Hoorrvat.

naravno da razlika u kvaliteti nije takva to je jasno ko dan Poljaci su odlična ekipa pa i hvalio sam ih ovdje, ali najjači su mi neki "objektivni" Srbi koji seru kako su poljaci pustili hrvatima. kako je tekma namještena, poljaci su organizatori ovog prvenstva i imali su šanse za polufinale, koji kurac bi oni nama puštali ?

jesu normalni ti srpski idioti, i zašto misle da će dobit "besplatno ljetovanje" zato jer smo ih razmontirali na proste faktore ? al je teško ovim partizanima i četnicima i hrvatskim i srpskim, gledat hrvatske pobjede i uspjehe, ta stoka više ne može ni sakrit koliko mrzi hrvate i hrvatsku, ovakve pobjede su im sol na ranu. a nama samo dodatni motiv, da zapjevamo onu....

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Maric danas rasturio.

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    al saračević i njegovo prenošenje......tog čovjeka treba stalno držati kao sukomentatora. koji kralj. pa taj je kad bi naši napravili faul vikao kako su naši faulirani.
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Odličan je Saračević.

Sad sa Španjolcima. U to ime jedna grafika.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove