Vidi rezultate ankete: Hrvatska na EP

Glasači
4. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • tutnji do finala, i osvaja zlato.

2 50.00%
  • ide do finala, ali Omeyer opet jebe mame i odnosi zlato hrvatima ispred nosa..

0 0%
  • prolazi u polufinale, i tu ispada.

1 25.00%
  • ispada u 2 grupnoj fazi natjecanja.

1 25.00%
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 4 1 2 3 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/69

Tema: Europsko prvenstvo u rukometu 2016-Poljska.

Europsko prvenstvo u rukometu 2016-Poljska.

http://www.vecernji.hr/rukomet/rukom...renosi-1053351

u nastavku igramo s francuzima, makedoncima i poljacima za prolazak u polufinale. što mislite koje su nam šanse ?
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 20-01-2016 at 12:45

Od Poljaka i Makedonaca smo jači, od Francuza slabiji. Bude grdo jer Poljaci i Norvežani prenose 4 boda, a mi i Francuzi po 2.

Mizerne, ok pomladila se ekipa i to, spremaju se za 2018, ali jeli bas to bilo nužno raditi u Olimpijskoj godini ? Nema šanse da Poljsku dobijemo , ne u ovoj situaciji...

po meni imamo šanse dobit i makedonce i poljake, a i francuze, ako nam obrana bude na razini kao protiv islanda, ako nam obrana bude kao protiv norvežana izgubit ćemo sve tri utakmice.

Moramo dobit Makedoniju i Francusku,, najmanje a to je skoro nemoguća misija. Norvežani će vjerovatno otpast iako su prenijeli 4 boda.

Sjebali su se u onoj katastrofalnom drugom poluvremeu pritiv Norveške i šanse sveli na minimum. Ne znam je li ikad upamćeno da golmani nisu imali jednu obranu cijelo poluvrijeme
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

obrana je ključ pobjede protiv njih, ako ih sjebemo u obrani pobjedit ćemo.

kliker je bio u pravu, nikad ništa od ovih naših luzera, oni protiv francuza imaju kompleks i to je to, bilo je jasno to meni i nakon 2009 kad smo bili domaćini i dobili su nas u sred zagreba, imamo najboljeg rukometaša u povijesti u svojoj momčadi i nismo ih bili u stanju dobit u sred zagreba. jednostavno luzeri ostaju luzeri, a utakmica protiv norvežana i sad protiv francuza je pokazala da smo limitirani u obrani, i da nas svaki protivnik koji igra malo jaču čvršću obranu može dobit bez nekih velikih problema, a to su i norvežani i francuzi posebice odavno naučili. francuzi nas uvijek razbiju svojom obrnaom, ne napadom, i omeyerom koji je našima nabio takav kompleks, da je dovoljno da ga francuzi samo sstave na vratnice našim ruke i noge drhte od straha.

bojim se dok se on ne umirovi i onaj abalo karabatić te ovaj Sorhaindo, možemo se mi slikat, još nam je i gol uspio uvalit Omeyer.

stvarno nakon toga, sve ti je jasno, francuska je ove naše očerupala u ovih 10 godina, i izdominirala ko rijetko kada netko nekoga u nekom sportu, nijednu važnu tekmu protiv njih nismo dobili, sve važne smo izgubili, a par nebitnih dobili. kao što je bila ona pobjeda 2013 u norveškoj. tako da, šta reći, bolji su i to je to, mi ne radimo dobro prije svega obrana nam mora biti na razini francuske, ali ništa od toga dok god oni budu imali onakve sivonje koji nas jebu i u obrani i u napadu, uvijek nas dobiju na mišiće, fizički su jači od naših i to je to, zašto mi ne ugledamo se na njih i počnemo stvarat takve igrače koji će se moć u pogledu mišića nosit s njihovima ? očito je da se s njima moramo potuć za pobjedu, a mi nemamo igrače za to. jer smo fizički inferiorni, i dok god to bude tako kladite se na francuze.

Užas, nas su Francuzi tukli i kad smo imali normalnog trenera, di neće s ovim mediokritetom na klupi. Nadam se da će Karamarko i Vaso postrojiti sve čelnike saveza i konačno napraviti reda da se vratimo u svim sportovima na postolja.

Norvezani rasturili Francuze, bas mi je drago.

Jos mi odradimo rutinski posao i pobijedimo 11 razlike Poljake i u polufinalu smo.

5 razlike vodimo, Poljaci na konopcima.

Haha, cigani suci ne daju da Poljaci ispadnu.

Pukli su Poljaci. Nasi vode 9 razlike.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    +9 golova razlike u 34. minuti za Hrvatsku!!!

možda ja i pogriješim gore u anketi
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Najluda i najbolja tekma koju sam gledal u zivotu.

Citiraj Prvotno napisano od kliker Vidi poruku
    +9 golova razlike u 34. minuti za Hrvatsku!!!

možda ja i pogriješim gore u anketi
    A ti si taj izdajica?

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    A ti si taj izdajica?
    pila naopako,Grunf...pila naopako ,hehehehehe...
    vidiš da upali svaki put...

ps. puca se u Mostaru i auta sviraju..u čast našima Karačiću i Marinu Mariću...
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Užas, nas su Francuzi tukli i kad smo imali normalnog trenera, di neće s ovim mediokritetom na klupi. Nadam se da će Karamarko i Vaso postrojiti sve čelnike saveza i konačno napraviti reda da se vratimo u svim sportovima na postolja.
    ma nije željko loš trener, u odnosu na slavka puno puno bolji, zna dignut atmosferu u ekipi, to se danas najbolje vidjelo. nije on možda neki taktičar, ali vidjet ćeš da to podizanje atmosfere što očito zna, možda kumuje zlatom koje nismo nikad osvojili na EP.

nakon ovoga, mislim da je sve suđeno da tutnjimo do finala i zlata. sve je na nama. Norvežani su stvarno dobri, ali protiv njih smo u skupini igrali loše, ali nemamo protiv njih kompleks kao protiv francuza, tako da je sve na nama.

To sam malo bocnuo izbornika jer sam znao da radi ispod potencijala. Trgnuo se i rasturio Poljake kojih mi je malo zao, izgorili su.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove