Ovi muškarci o kojima pričaš su uglavnom idioti koji misle da je trava u susjedovom vrtu zelenija. Nerijetko unište cijelokupan brak pa se pokislo pokušavaju vratiti jer shvate da i s tom novom nije nešto super duper nakon nekog vremena. Zaljubljenost, leptirići, uzbuđenje i slične priče iz Pepeljuge i Snjeguljice su jedno, a pravi život je drugo. Tko ne može biti odan i u najtežim trenutcima ne treba ni ulaziti u dugu vezu/brak.
Što se tiče doktorice...priča debilizme. Pari mi neka bezveznjača s tonom šminke, vidljivim porama nastalim od pušenja i konzumiranja alkohola koje pokušava prikriti lošim puderom. Tako je zamišljam. Naravno da je seks bitan ali da žene okolo glavinjaju i bulje u penise mi je debilizam žečći. Žene gledaju muškarca kao kompletnu pojavu i to je nešto što im se svidi ili ne svidi, a seks je opet nešto što ti odgovara s tom osobom ili ne. Kakvo buljenje u hlače

Ili priča kako ti prijateljice oduševljeno pričaju o dečku/mužu jer su ga vidile u kupaćim gaćicama na bazenu

Jebote, bilo bi mi neugodno na takav način gledat prijateljičinog muža i još joj to komentirati. Ovaj članak je pisala neka nerealizirana baba ili muškarac
Stalno se priča kako do nevjere dolazi jer se žene zapuste kad rode i slične idiotarije. Možda je do moje okoline ali žene koje ja viđam uglavnom super izgledaju i vidi se da pokušavaju regulirati liniju ili prehranom ili vježbom. Što im se ne bi moglo reći za proćelave muževe sa trbušinama i pivom u ruci. Naravno, ne svi ali većina žena izgleda bolje od svojih muževa. Pričam za moje sugrađanke pa ne bi znala kakva je situacija u drugim krajevima. Stoga me živcira to debilno opravdanje kako muškarci varaju jer se žena zapustila nakon poroda, a nitko ne navodi da bi onda i žene trebale varati kada muž uzgoji ljubavni mišić od dva metra u predjelu abdomena. Te isprike su same po sebi debilne i nitko ne vara ženu/muža jer su se udebljali pet kg nego zato što im nešto nedostaje u tom braku i umjesto da učine sve da probude strast i ljubav u vezi koju imaju odlaze na drugu stranu. Neki poslije i nađu sreću, a neki i dalje ostaju emocionalno prazni jer sami od sebe ne znaju što bi.
Što bi moja baka rekla: '' Sve ti je to obijest, dite''