+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 4 PrviPrvi 1 2 3 4 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/74

Tema: Kada žena vara muškarca

Citiraj Prvotno napisano od Skywalker Vidi poruku
    Sta znaci vrsnica ?

Evo,iz mog ugla...zasto muskarci varaju zene...Ako se rano ozene(sad zavisi sta je kome rano)...ili i ne mora rano..pa mu zena izgleda super..pa rodi jedno.dvoje dece..pa se malo ugoji,oklembesi...jer zene brze sazrevaju,ali i brze "propadaju" ...muskarca vise ne privlaci u dovoljnoj meri...pa tako muskarac i dalje ima fantazije o mladjoj,zategnutijoj...ne uslovno lepsoj zenskoj osobi..ali seksualno privlacnijoj...
    I to mi se dosta puta potvrdilo..kada sam u drustvu sa nekim vec ozenjenim..on regularno gleda i komentarise klinke/devojke kao i mi neozenjeni...i sam kaze da je ona njegova(zhena) kao shifonjer/traktor/tenk..itd...Mislim da posle dolaska dece u brak,muskarac drugacije voli zenu...gleda na nju kao na nekog ko mu je omogucio tu decu...retko kad vidis supruznike u 40-50 godina da i dalje izgledaju privlacno jedno drugom...eto..moje skromno(i vise nego) misljenje.
    Pa to su faze razvoja odnosa. Prvo ste si decko i cura pa ste onda muz i zena pa brat i sestra pa onda dvije sestre.

Nije ljubav čorba da se posrče
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Super ugledni član
    Datum registracije
    Mar 2013
    Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    vrsnica je..vrsnica , ne zezaj
    čuj proces je uvik dvosmjeran, sitim se pričala mi jedna naša obiteljska prijateljica eh kaže :ja se tek udala , zaljubljena , perem Zoranu majice pa ih sve mirišem .., a sad s dva prsta ubacim u perilicu "
    ž
    -Naravno,slazem se da je proces dvosmeran,zato i napisah da zene brze sazrevaju,ali i brze stare,posebno posle radjanja deteta.

-Retko kada se desi razvod zato sto muskarca koji je vec u braku,privlaci starija zena,i shatro komunikacija sa njom o ruskoj knjizevnosti...dok svi znamo za bar jedan slucaj kada se muskarac razveo i zapoceo zajednicki zivot sa mladjom,atraktivnijom...opet kazem,ne nuzno pametnijom,i lepsom od dotadasnje zene...i ne sa boljom platom...Dakle u pitanju je cist fizicki/sexualni nagon...jer se onda i sam muskarac oseca zhivlje,pozeljnije...dobija na samopouzdanju,itd...dok (bivsu)zenu voli na neki drugaciji nacin...Postuje je kao majku njegove dece,bracnog druga,ali nikada nece prestati da masta o izazovnoj zategnutoj devojci,i retko kad ce propustiti priliku da bocne sa strane...ali eto,ja znam i za takav slucaj,da ne bude da ozenjeni po ceo dan samo o tome misle.
    No tema je o tome zasto zene varaju,i mislim da sam sa onom slikom na prethodnoj strani,komentar one doktorke,poudio zanimljivo misljenje.Steta sto na forumu nema vise zena,pa da potvrde ili demantuju taj komentar.

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    dobro a što ako netko ima dugačku kitu a građen je ko nairobi a lijep ko zenica?
    to je kao kad mi muškarci seremo o velikim sisama ali brate obješena petica na gaboru a la ona feministica iz teme "recimo nešto o njima" bi me prije potakla na samoubojstvo nego na seksualnu uzbuđenost.
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Nije ljubav čorba da se posrče
    Ljubav se ne trzi niti ne kupuje.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Ljubav se ne trzi niti ne kupuje.
    čist račun duga ljubav

-Naravno,slazem se da je proces dvosmeran,zato i napisah da zene brze sazrevaju,ali i brze stare,posebno posle radjanja deteta.

-Retko kada se desi razvod zato sto muskarca koji je vec u braku,privlaci starija zena,i shatro komunikacija sa njom o ruskoj knjizevnosti...dok svi znamo za bar jedan slucaj kada se muskarac razveo i zapoceo zajednicki zivot sa mladjom,atraktivnijom...opet kazem,ne nuzno pametnijom,i lepsom od dotadasnje zene...i ne sa boljom platom...Dakle u pitanju je cist fizicki/sexualni nagon...jer se onda i sam muskarac oseca zhivlje,pozeljnije...dobija na samopouzdanju,itd...dok (bivsu)zenu voli na neki drugaciji nacin...Postuje je kao majku njegove dece,bracnog druga,ali nikada nece prestati da masta o izazovnoj zategnutoj devojci,i retko kad ce propustiti priliku da bocne sa strane...ali eto,ja znam i za takav slucaj,da ne bude da ozenjeni po ceo dan samo o tome misle.
    No tema je o tome zasto zene varaju,i mislim da sam sa onom slikom na prethodnoj strani,komentar one doktorke,poudio zanimljivo misljenje.Steta sto na forumu nema vise zena,pa da potvrde ili demantuju taj komentar.
    pa što misliš jel onda rješenje ne rađat, ne kuvat ?
    ta doktorka je slučaj.. al o tom drugom prilikom..
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

S njom nema šaranja: Žena probila staklo da dohvati dečka i ljubavnicu -
    taj labirint je život..

S njom nema šaranja: Žena probila staklo da dohvati dečka i ljubavnicu -
    Pa kaj nije izašel van i iščupal joj uši?

mene čudi kako ga nije nalupala i ona do njega u avtiću
    taj labirint je život..

Super ugledni član
    Datum registracije
    Mar 2013
    pa što misliš jel onda rješenje ne rađat, ne kuvat ?
    ta doktorka je slučaj.. al o tom drugom prilikom..
    Nisam to rekao..samo sam naveo moguce razloga muskog neverstva...Ima dosta slucajeva kada zena lepo izgleda i posle dvoje troje dece...a ima bogami i slucajeva gde je genetika takva gde ne pomazu ni treninzi,ni trcanje...jbg,tako je.
    A sad napisi zasto doktorka gresi u onom stavu ??

dvije šamarčine, i odmah bi se smirila.

sila je jedino riješenje, kad druga strana koristi silu. SILABOGANEPITA, udri po ženi nije ti sestra.

varanje je sastavni dio života, naučite se kučke da mi muški varamo jer nam je gušt varat vas.

Nisam to rekao..samo sam naveo moguce razloga muskog neverstva...Ima dosta slucajeva kada zena lepo izgleda i posle dvoje troje dece...a ima bogami i slucajeva gde je genetika takva gde ne pomazu ni treninzi,ni trcanje...jbg,tako je.
    A sad napisi zasto doktorka gresi u onom stavu ??
    ima, a ima i muškaraca ćelavih, trbušastih..zapuštenih , ali to se njima izgleda ne broji kao nedostatak ?!
    taj labirint je život..

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    dvije šamarčine, i odmah bi se smirila.

sila je jedino riješenje, kad druga strana koristi silu. SILABOGANEPITA, udri po ženi nije ti sestra.

varanje je sastavni dio života, naučite se kučke da mi muški varamo jer nam je gušt varat vas.
    muči tamo silo nečista , taš ti moga bi me jednom privarit a ondaaaaaaaa.... hehe
    taj labirint je život..

muči tamo silo nečista , taš ti moga bi me jednom privarit a ondaaaaaaaa.... hehe
    a onda bi te privario i drugi put.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    a onda bi te privario i drugi put.
    teško bi se to moglo tako nazvat, znaš onu starinsku-brez alata nema ni zanata
    taj labirint je život..

U narodu je oduvijek poznato da su ostavljene ili prevarene žena najopasnije. Tako je i izvjesna Sanela sve što je imala rekla u pismu koje je postalo hit na društvenim mrežama.

Svom bivšem dečku je poručila:
    taj labirint je život..

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Msje Tvor u onom crtiću kaže mački koja se slučajno ofarbala duž leđa pa liči na tvoricu: Ljubav je divna stvar: Mala razlika između muškarac i žena (francusko r), mala ali znatna

teško bi se to moglo tako nazvat, znaš onu starinsku-brez alata nema ni zanata
    ma u mojoj garaži alata ko u priči, možeš birat kojim ćeš popravljat svoju mehaniku.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove