Nije ljubav čorba da se posrče![]()
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
-Naravno,slazem se da je proces dvosmeran,zato i napisah da zene brze sazrevaju,ali i brze stare,posebno posle radjanja deteta.
-Retko kada se desi razvod zato sto muskarca koji je vec u braku,privlaci starija zena,i shatro komunikacija sa njom o ruskoj knjizevnosti...dok svi znamo za bar jedan slucaj kada se muskarac razveo i zapoceo zajednicki zivot sa mladjom,atraktivnijom...opet kazem,ne nuzno pametnijom,i lepsom od dotadasnje zene...i ne sa boljom platom...Dakle u pitanju je cist fizicki/sexualni nagon...jer se onda i sam muskarac oseca zhivlje,pozeljnije...dobija na samopouzdanju,itd...dok (bivsu)zenu voli na neki drugaciji nacin...Postuje je kao majku njegove dece,bracnog druga,ali nikada nece prestati da masta o izazovnoj zategnutoj devojci,i retko kad ce propustiti priliku da bocne sa strane...ali eto,ja znam i za takav slucaj,da ne bude da ozenjeni po ceo dan samo o tome misle.
No tema je o tome zasto zene varaju,i mislim da sam sa onom slikom na prethodnoj strani,komentar one doktorke,poudio zanimljivo misljenje.Steta sto na forumu nema vise zena,pa da potvrde ili demantuju taj komentar.
dobro a što ako netko ima dugačku kitu a građen je ko nairobi a lijep ko zenica?
to je kao kad mi muškarci seremo o velikim sisama ali brate obješena petica na gaboru a la ona feministica iz teme "recimo nešto o njima" bi me prije potakla na samoubojstvo nego na seksualnu uzbuđenost.
ex. m. BBB ZG +40, 50-100
u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
taj labirint je život..
S njom nema šaranja: Žena probila staklo da dohvati dečka i ljubavnicu -
taj labirint je život..
taj labirint je život..
Nisam to rekao..samo sam naveo moguce razloga muskog neverstva...Ima dosta slucajeva kada zena lepo izgleda i posle dvoje troje dece...a ima bogami i slucajeva gde je genetika takva gde ne pomazu ni treninzi,ni trcanje...jbg,tako je.
A sad napisi zasto doktorka gresi u onom stavu ??
taj labirint je život..
taj labirint je život..
taj labirint je život..
U narodu je oduvijek poznato da su ostavljene ili prevarene žena najopasnije. Tako je i izvjesna Sanela sve što je imala rekla u pismu koje je postalo hit na društvenim mrežama.
Svom bivšem dečku je poručila:![]()
taj labirint je život..
Msje Tvor u onom crtiću kaže mački koja se slučajno ofarbala duž leđa pa liči na tvoricu: Ljubav je divna stvar: Mala razlika između muškarac i žena (francusko r), mala ali znatna![]()