kad god joj se pruži prilika...
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Žene varaju zbog mržnje,a muškarci zbog ljubavi.
Posljednje uređivanje od Humphrey : 29-01-2016 at 23:36
u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
taj labirint je život..
Zasto kazes ljubav a mislis na sex :
![]()
Sasvim iskreno je napisala doktorka...bas lepo pojasnjeno...Svaka devojka kaze da joj nije bitna velicina(isto kao sto kazu za lovu)...ali ako nisi arapski sheik sa milionima na racunu...nema sanse da ne proba da te zameni prvom prilikom.
taj labirint je život..
Sta znaci vrsnica ?
Evo,iz mog ugla...zasto muskarci varaju zene...Ako se rano ozene(sad zavisi sta je kome rano)...ili i ne mora rano..pa mu zena izgleda super..pa rodi jedno.dvoje dece..pa se malo ugoji,oklembesi...jer zene brze sazrevaju,ali i brze "propadaju" ...muskarca vise ne privlaci u dovoljnoj meri...pa tako muskarac i dalje ima fantazije o mladjoj,zategnutijoj...ne uslovno lepsoj zenskoj osobi..ali seksualno privlacnijoj...
I to mi se dosta puta potvrdilo..kada sam u drustvu sa nekim vec ozenjenim..on regularno gleda i komentarise klinke/devojke kao i mi neozenjeni...i sam kaze da je ona njegova(zhena) kao shifonjer/traktor/tenk..itd...Mislim da posle dolaska dece u brak,muskarac drugacije voli zenu...gleda na nju kao na nekog ko mu je omogucio tu decu...retko kad vidis supruznike u 40-50 godina da i dalje izgledaju privlacno jedno drugom...eto..moje skromno(i vise nego) misljenje.
taj labirint je život..