Mi o dosadnom, a čimavica na vrata.
Šala. Bok Gabi, ja se slažem se s tobom.
još najbolje da vam kupuje i pegla kartice, pa nije čovjek lud, bankrotirao bi za tjedan dana. a žene ionako nisu u stanju, pratit moderne muškarce i ono što njih zanima.
a ne zanima ih baš pretjerano šoping, i rasipništvo u ova krizna teška olova vremena.
uvest restrikcije u svemu, pa i u pogledu šopinga, ženi bih dao 100 kuna za šoping mjesečno i kraj priče.
ako joj se ne sviđa, može slobodno tražit razvod, još jedan uhljeb u državi manje.
pa meni je plan bogato se udat, a za sad nisam imao sreće.
ma nije mi cilj obogatit se, ali s ženama se nisam ni emotivno obogatio a kamoli financijski.
tko će vas skužit što vi tražite, stalno mjenjate pravial igre, nikad nisam na čisto s vama, zato 100 kuna mjesečno i kraj priče.
Posljednje uređivanje od NorthStand : 27-11-2015 at 01:14
kakvo je vrime došlo, pretekli nas muški u shopigu evo npr u nas Kuća mode zamislite molim vas tog bezobrazluka na prvom exclusiva katu čija je roba ? Pa muuuška !!!
a za ženskinje gori na kat .
ps. nortić s svojih 100 kuna nek ne ulazi nije mu ni za bičve
u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
taj labirint je život..
Ma to su donje etaže, za prizemne muške potrebe da nisu goli i bosi, a gornje, ae, to su one više i visoke stvari, za koje moja dama odvaja po 200 - 300 Eura i ne vraća se doma dok ne bude posve sretna.
Jedino do tada sjedim u donjem restoranu i poljevam se hladnim pivom, bilo ljeto, bila zima.. Svakom njegovo uživanje..