+ Odgovori na temu
Prikaz rezultata str. 1/16

Tema: Gdje na bračno putovanje?

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2

Gdje na bračno putovanje?

Kada već stanete na "ludi kamen" , kada vas ni najbolji prijatelji od tog koraka više ne mogu da odgovore, kada je posve izvjesno da ćete morati stati pred matičara i izgovoriti ono definitivno fatalno "DA", ostaje par posve prozaičnih detalja, koje ćete unatoč svemu morati razriješiti u suradnji i dogovoru sa svojom "drugom polovicom".

Prvo pitanje ili jedno od njih prvih par svakako je kamo otići na bračno putovanje.

Problem se javlja ako se vjenčavate u zimskom periodu, jer ljeti je ono standardno: kamo ideš na bračno putovanje: na Brač...elem na Jadran, ali za one koji svoje fatalno "da" izgovore u zimu, zasigurno ni Budimpeštanski ni Bečki hoteli neće biti previše privlačni, ako nemaju bazen, dakle hotel sa bar pet zvjezdica, a to prosječan Hrvat(ica) sebi nemože priuštiti, ili pak može..

Pariz u jesen, Rim u proljeće...a vi..., gdje biste vi krenili na bračno putovanje u općem nekom smislu, da se ponovo vjenčavate ili kad se budete prvi put vjenčavali (nadam se kršćanski) i zadnji...

Promislite, možda ne biste ipak nikamo, jer sve je to prolazno, skupo, pa je bolje da kao vaš did ili baba samo krenete da svijate vaše obiteljsko gnijezdo u nekom toplom stančiću sa jedinom mišlju da se u sreći dokopate konačno jedno drugoga....

Meni mjesto nije toliko bitno. Znam da riskiram da zvučim kao Grunf ali mislim da je svejedno gdje se ide ako je uz tebe netko koga voliš pa bio to muž ili prijateljica ili netko iz obitelji. Sve građevine i ljepote koje posjetiš ostave lijep utisak na čovjeka ali ono što se pamti je onaj osjećaj koji si doživio dok si bio u tom gradu. A, taj osjećaj ti ne mogu pružiti hladni zidovi koliko god stari bili
    ...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Tvoj će muž biti neki sretnik ako na bračno putovanje povedeš i prijateljicu.

volimo te alija zato što si balija, i zato ćemo svi otić u švicarsku, gdje Naser Orić zelenu zastavu vije vije, Srebrenica pala nije, i tamo će ženidba da bude reko naš Alija, a kad Alija nešto kaže onda nema vrdanja, svi u Švicarsku na ženidbu, Suljo i Šeherezada spremni za švicarsku.

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Tvoj će muž biti neki sretnik ako na bračno putovanje povedeš i prijateljicu.
    mudrice, mislila sam na putovanja općenito kada sam spomenila prije

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od pdv Vidi poruku
    mudrice, mislila sam na putovanja općenito kada sam spomenila prije
    o nisam skužio,znaš mene, na prvom zavoju odmah u kaljužu.Iako, žena koja bi na bračno putovanje povela i prijateljicu ima svako pravo sebe smatrati najboljom ženom u povijesti braka.Naravno,ne pokušavam ja ovdje nametati kojekakve perverzije,ne ovo bi bio normalan odnos u kojem bi muž bio malo sa svojom ženom,a malo sa prijateljicom.Tako bi se žena stigla osunčati,ako idu negdje u tropske ili mediteranske krajeve, a i upoznati se mjesnom kulturom i turističkom ponudom.

posve normalno bračno putovanje o kojem bi pričali unucima.

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    o nisam skužio,znaš mene, na prvom zavoju odmah u kaljužu.Iako, žena koja bi na bračno putovanje povela i prijateljicu ima svako pravo sebe smatrati najboljom ženom u povijesti braka.Naravno,ne pokušavam ja ovdje nametati kojekakve perverzije,ne ovo bi bio normalan odnos u kojem bi muž bio malo sa svojom ženom,a malo sa prijateljicom.Tako bi se žena stigla osunčati,ako idu negdje u tropske ili mediteranske krajeve, a i upoznati se mjesnom kulturom i turističkom ponudom.

posve normalno bračno putovanje o kojem bi pričali unucima.
    vrelo mudrosti

Citiraj Prvotno napisano od pdv Vidi poruku
    vrelo mudrosti
    evo tvoje prijateljice Katy na youtube, da čujemo što ona ima za reći.

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    I north,jesi upoznao svoju Evu?

nisam, nemam se namjeru ženit još najmanje 10 godina, sad ću navršit 29 početkom 12, dakle do 39 ništa od "eve"

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    nisam, nemam se namjeru ženit još najmanje 10 godina, sad ću navršit 29 početkom 12, dakle do 39 ništa od "eve"
    do tad isključivo evini kostimi aja nortić
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    do tad isključivo evini kostimi aja nortić

može i bez kostima, uživanje u pogledu isto može proći. a moglo bi i opipavanje pulsa pasti, čisto da izmjerim krvni tlak dotične.

može i bez kostima, uživanje u pogledu isto može proći. a moglo bi i opipavanje pulsa pasti, čisto da izmjerim krvni tlak dotične.
    lako za njen puls al tvooj
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    lako za njen puls al tvooj
    moj je pod kontrlom, dok ne skine gaćice.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Ae, pa nečeš valjda svom ditetu biti did...

ma stvar je u tome, da me strah da ovako mlad izgubim slobodu, žena i djeca znače obvezu, a ja ne volim ulazit u nešto ako nisam "100 % in".

tako da, brak i moja eva će još neko vrijeme pričekat, moram se dobro izlaufat prije monogamije

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove