Vidi rezultate ankete: Treba li Hrvatska primiti ilegalne imigrante?

Glasači
42. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

5 11.90%
  • Ne

37 88.10%
+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 144 PrviPrvi 1 2 3 4 5 13 53 103 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/2871

Tema: Navala ilegalnih imigranata (i na Hrvatsku)

Citiraj Prvotno napisano od Aleksa Vidi poruku
    Vaša vlada skoro pa nagovara migrante da dođu u Hrvatsku, a ja mogu da zamislim scenario po kojem kada dođu i eventualno počnu da izazivaju neke probleme, da će se to protumačiti kao srpska podvala, jer ih je Srbija pustila u HR.
    Pa rekel je Dačić da će slati imigrante u Hrvatsku tako da ne treba tu nikakvog tumačenja, opet nas podrivate.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Onog momenta kad su prve izbjeglice ušle u Makedoniju, sve prethodne kalkulacije ili su pale u vodu ili su se počeli ostvarivati najcrnji scenariji ili bolje reći: svi predani gledatelji Zeitgeista su konačno shvatili svu podvalu koju su im pripravili režiseri ovog "anglificiranog" ali arapskog visoko sofisticiranog propagandnog uradka, financiranog petrodolarima o zapadnom carstvu masona, o lažnosti i plagiranosti katoličke vjere, o insceniranom 11.09, o želji islamskih zemalja da se razviju u demokratije što im osujećuje zapad itd itd.pa do najnovijih epizoda o umiješanosti USA u stvaranje ISIL-a, kao kamena razdora u islamskim demokracijama i CIA-škom dizanju arapskog proljeća u kojem su srušene "najprosperitetnije" islamske države kao što su Libija, Sirija, Egipat...ukratko stvorene su sve pretpostavke za koje su naravno krivi svekrivi amerikanci i "zapadna Europa", ma što to značilo u EU, za aktualni "egzodus" arapa ka Europi.

Naime da budemo načistu, već je bjelodano jasno da izbjeglice ne dolaze isključivo iz Sirije, mada je zadnjih cca 5000 ljudi došlo iz ove zemlje, nego da EU već podugo, posebice zadnjih 3 godine intenzivno zaposjedaju ljudi iz drugih islamskih država bliskog istoka i sjeverne Afrike, da ne bude zamjene riječ je o stotinama tisuća, a govori se i o milijun osoba koje su iz ovih zemalja zatražili azil i mnogi ga dobili, ali i mnogi su dobili tek smještaj u izbjegličkim kampusima.

Da stvari budu interesantnije ISIL nije postojao kada su krenuli prvi "izbjeglički valovi" ka zemljama EU, pa je sada sve jasnije koliko zapravo ISIL, sve da ga je recimo instalirala Amerika i naoružavala, kako tvrdi spomenuti islamskopropagadni serijal, na kojeg nasjedaju i obrazovani ljudi diljem Europe, ali ciljano ljudi sa balkanskog poluotoka, ima veze sa politikom koja se dala naslutiti da se planira u islamskom svijetu još prije desetak godina.

Dakle, ISIl je u cijeloj prići bitan samo onoliko koliko je nesposobna EU i NATO da mu se odupre i da ga uništi bez pomoći mlake Amerike, koja je pred predsjedničkim izborima i koju predvodi jedan od najlošijih američkih predsjednika, kojeg će se pamtiti samo po tome što je to bio prvi crni predsjednik ove velike države sa islamskim obiteljskim backgroundom.

Ne možemo se oteti dojmu da je ovaj egzodus "dirigiran", što on u biti i jeste.
    Stvoreni su uvjeti za egzodus: ratno ozračje, mada nejasno omeđene zaraćene strane i borci koji su jedni nasuprot drugim, rat je definiran k tomu kao vjerski, mada su obje strane iste vjeroispovjesti, ali eto rat je generiran i time stvoreni su uvjeti da se krene masovno u Europu; Zašto ne u Arapske emirate, Kuvajt Saudi Arabiju, prebogate islamske zemlje, zašto ne u Maleziju, dijelove Rusije koji su islamski i zemljopisno bliži, pa i manje opasni jer su to kopneni putevi..., nego baš u Europu...

Dio istine znaju pojedinci koji predvode ovaj probni dio i koji će dojaviti ostalim kako se prolazi kroz europske koridore, na što da obrate pažnju i kako da stignu do destinacija na kojim se prvo formiraju lokalne zajednice, mesdžidi, a onda grade džamije pa islamski centri.

Konačno uz pretpostavku da ISIL ipak nije proizvela EU niti USA da li postoji i objektivna mogućnost infiltriranja militanata ISIL-a u zemlje EU i ostvarenje njihovih video prijetnji koje su koliko prije tjedan dana objavljene na video uradku ove organizacije, koja preferira formiranje unije kalifata, gdje je za Europu, što neće naravno reći Zeitgeist, previđeno 10 kalifata...i vladavinu islama.

Jasno stvari neće ići tako lako, ali poodavno se zna da demografija diktira stanje svijesti u jednoj državi, a opće je poznato s kojim progresivnim koeficijentom se uvećava ova populacija...

Definitivno rješenje krize, leži isključivo u organiziranim kampovima i deportacijom izbjeglih u zemlje koje ih žele prihvatiti ili u njihovce zemlje po okončanju ratnih dejstava.
    .

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    sjeća li se itko licemjernih milanovićevih izjava kojima je govorio kako se zakon (o položaju nacionalnih manjina) mora poštovati.
    zakon je, rrekao je tada mali šupak, zakon i nema druge nego poštivati ga.
    a sad otvoreno govore kako neće poštivati zakon.
    smeća lijevojugoslavenska.
    zanima me, kad bih ja krenuo preko granice poput ovih parazita što se spremaju doći, bi li i mene puštali ili bi me uhitili i osudili zbog nezakonitog prelaska državne granice.
    očito nije zakon jednak za sve a kako vidim, domicilni ljudi uvijek najebu.
    blago zemlji koja u startu daje do znanja da će pristati na sve što se silom traži.
    blago zemlji sa novim stanovnicima kojima je prvi doticaj s domaćinom uspješna primjena sile.
    šta kad im se prijebe?
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

milanović je jedan komunistički imbecil, koji samo pokazuje da ljevičarima u hrvatskoj po stupnju idiotizma ne mogu parirat ni ovi europski ljevičari koji su također poprilično retardirani u svijetnonazorskom smislu.

to i ja govorim, zamisli da nekto od nad pokuša ilegalno preći bilo čiju granicu, kako bi se proveo. pogotovo od radankove milicije prpeune četnika i antifašista.

a mi danas imamo govore istih tih, koji bi nama izbili svaku kost u tijelu da pokušamo nešto slično, kako moramo biti humani i pustit sve te silne uljeze da nam ilegalno prelaze granicu.

i za kraj nitko nam nije kriv, što smo nakon Jugoslavije pristali biti dio nove mega Jugoslavije zvane EU.

Hrvati su narod koji imaju imbecile u svojim redovima, koji na NDH državotvornu borbu hrvatskgo naroda gledaju kao na zločin i neviđeni genocid. nemam ja šta o takvoj stoki više vodit računa, za mene ovaj narod više ne postoji, to je narod prepun beskičmenjaka i mediokriteta najgore vrste, ala sanader mesić i slični imbeicli koji su ovom idiotskom narodu očito idoli.

od pavelića se radi idiota, a postavite si pitanje koliko bi ovih paveliću ušlo u NDH, i koliko bi ovih ušlo u treći tisućljetni rajh ko Hitlera ? ali ne, mi smo antifašisti, srećom ja nisam mater vam jebem bolesnu, ja nisam niti ću ikada biti ono što ste vi i na to sam jako jako ponosan, što s vama odnarođenim imbecilima koji zagovarate uništenje nacionalnih posebnosti mog i ostalih naroda, nemam ama baš ništa zajedničkog, i što sam protiv vaše čuvene multikulturalne politike, što sam za rasnu čistoću europe, jer sam svijestan u što će se ta europa pretvorit budu li ovakvi paraziti ko vi odlučivali o njoj, i njenoj sudbini. i što će ovi prljavi ružni smrdljivi teroristi koje dovlačite u vagonima, kako bi pregazili domicilna stanovništa i jednog dana potpuno dominirali europljanima. ali nećemo se svi pokorit, eto u dresdenu neonacisti prosvijeduju, i izgleda da su oni najpamtetniji gore šta god netko mislio. kažu oni ekstremni desničari, a kada ekstremni ljevičari ko milanović kršeći zakona vlastite države utovaraju desetke tisuća uljeza onda nema nikih problema. onda je sve po ps-u.

kao što sam rekao, nitko nama nije kriv što nam antifašisti danas kroje sudbinu, sami smo pristali biti dio propasti. hitler nam je bio preradikalan, eto sad imamo ove koji nisu radikalni, nadam se da ste svi došli na svoje i da uživate.

I vi ste gostoljubivi, barem sudeći po izjavama rukovodećih ljudi u Hrvatskoj, koja nema zidove prema zemljama Šengena.
    I šta se, bre, žestiš kao da su tema Srbi i Hrvati, ko je u čemu bolji itd?

tema su migranti, znači, opuštencija.
    ¸hehe a ti si prvi spomenuo Srbe i vašu zloću
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    ¸hehe a ti si prvi spomenuo Srbe i vašu zloću
    Pa hteo sam da bidnem duhovit. Ali vi nemate smisao za humor

S lica događaja u Srbiji.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Pa hteo sam da bidnem duhovit. Ali vi nemate smisao za humor
    Hajd jednu duhovitost o izbjeglicama iz Sirije u Srbiji...valjda ste već krenuli kao duhovita nacija sa vicevima o sirijcima, znaš ono: sretnu se Srbin i Sirijac u Knez Mihajlovoj, pa pita Sirijac Srbina, što vi bre Srbi niste bili izbjeglice u EU kad su vas svi napali sa svih strana, napali vas u Hrvatskoj, napali vas U Bosni, napali vas na Kosovu, svi vas napali, čak i mi Sirijci smo bili u bošnjačkoj vojsci, pa vas i mi napali?
    Gleda ga Srbin onako bijelo, pa veli, e jebi ga, dobro je da si mi to rekao, sad odoh tražiti azil u EU, jer su nam došli osvajači iz Sirije...

Jeste čitali anketu Splićana, dali bi primili izbjeglice u svoj dom?
    Kaže lik da bi on primija jednu žensku osobu a da mu i jedno dite nebi smetalo........hahahahahahaha
    Torcida Split old school

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Pa rekel je Dačić da će slati imigrante u Hrvatsku tako da ne treba tu nikakvog tumačenja, opet nas podrivate.

zna Dačić tko je na vlasti u hrvatskoj, veći četnici nego ovi njegovi po srbiji, pa zna da po tom pitanju neće biti problema.

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od sagitarius Vidi poruku
    Hajd jednu duhovitost o izbjeglicama iz Sirije u Srbiji...valjda ste već krenuli kao duhovita nacija sa vicevima o sirijcima, znaš ono: sretnu se Srbin i Sirijac u Knez Mihajlovoj, pa pita Sirijac Srbina, što vi bre Srbi niste bili izbjeglice u EU kad su vas svi napali sa svih strana, napali vas u Hrvatskoj, napali vas U Bosni, napali vas na Kosovu, svi vas napali, čak i mi Sirijci smo bili u bošnjačkoj vojsci, pa vas i mi napali?
    Gleda ga Srbin onako bijelo, pa veli, e jebi ga, dobro je da si mi to rekao, sad odoh tražiti azil u EU, jer su nam došli osvajači iz Sirije...
    A znaš onaj kad je Bosanac pitao Sirijca zašto Sirijci ne dolaze u BiH?
    Sirijac kaže:
    -Pa zato što je kod vas gore. Mnogo vaših dolazi kod nas.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    A znaš onaj kad je Bosanac pitao Sirijca zašto Sirijci ne dolaze u BiH?
    Sirijac kaže:
    -Pa zato što je kod vas gore. Mnogo vaših dolazi kod nas.
    bravo aleksa, zaslužio si počasnu moderaturu. (moderator bez ovlasti)
    nego, lako se sada zajebavati ali čim dođe jesen, hladnoće i kiše, doći će do nereda.
    kakva je situacija što se tiče sigurnosti. kradu li? nasrću li na žene?

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    bravo aleksa, zaslužio si počasnu moderaturu. (moderator bez ovlasti)
    nego, lako se sada zajebavati ali čim dođe jesen, hladnoće i kiše, doći će do nereda.
    kakva je situacija što se tiče sigurnosti. kradu li? nasrću li na žene?
    Ma ne plašim se ja nereda. Imamo mi one koji bi mlatili miroljubive LGBT paradere, pa nešto ne verujem da bi mirno gledali agresivne muslimane sa Bliskog Istoka kako prave nered.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    aleksa pa znaš da to ne ide tako.
    nije isto udariti imigranta ili da imigrant udari tebe.
    njega će malo opomenuti ali tebe će u pritvor uz slikanje svih tv ekipa.
    to gurbeti znaju, zato i jesu svuda bahati.
    da se prema njima ponašaju kao u zemljama perzijskog zaljeva, bili bi mirniji od buduističkih monaha

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    aleksa pa znaš da to ne ide tako.
    nije isto udariti imigranta ili da imigrant udari tebe.
    njega će malo opomenuti ali tebe će u pritvor uz slikanje svih tv ekipa.
    to gurbeti znaju, zato i jesu svuda bahati.
    da se prema njima ponašaju kao u zemljama perzijskog zaljeva, bili bi mirniji od buduističkih monaha
    Nešto mislim da to kod nas tako ne može. Jedan imigrant ako napravi problem, svi će dobiti batine, kao i tv ekipa ako zasluži. Ipak, kod nas poslednju reč ima SANU i SPC, pa tek onda Vlada koja bi se možda i ponašala tako da se dopadne zapadu. Zbog toga ne verujem u neku široku javnu kampanju protiv patriota.
    Samo da se zna: ja ovim ne saopštavam svoje opredeljenje, nego jednostvano opisujem kako stvari stoje.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    pa ne znam baš. neki sirijac je drpao djevojku pa ništa od reakcije.
    evo i pederi počeli uredno marširati. ove godine neće biti ni najmanje problema.
    pitanje je iz čega će srpski nacionalist sada čupati moti za borbu.
    oni najzadrtiji četnici su otpisali kosovo, osiguravaju gej parade, štite imigrante i fizički i medijski.......
    srbi će konačno doći, kao hrvati prije, u situaciju da počnu razmišljati; zašto da ja ginem, luduje, borim se....kad će me svatko tko me potakne na to, na kraju izdati a sebe uvaliti u meko.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    ni kod nas nije dobro. ja se kladim da 90% ljudi ne bi reagiralo da neki gurbet počne drpat curu na cesti

Ipak, kod nas poslednju reč ima SANU i SPC, pa tek onda Vlada koja bi se možda i ponašala tako da se dopadne zapadu.
    Infantilo razmisljanje,moj Aleksa.Sanu je propala institucija,u kojoj sve sami degenerici i pijandure,a kao nesto se sepure da su intelektualci,dok u zadnjih 30 godina se nisu ni oglasavali.Svim tim pijancima u sanu gurni dovoljno eura za birtiju,i nece se oglasavati.O SPC bolje da cutim.
    Glavnu rec imaju kvislinzi,dok sluzbe drzavne bezbednosti poveremeno puste navijace sa lanca,da bi se narod malo umiro.
    Srbija nema nacionalnu strategiju,vec strategiju licnog interesa.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove