Vidi rezultate ankete: Treba li Hrvatska primiti ilegalne imigrante?

Glasači
42. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

5 11.90%
  • Ne

37 88.10%
+ Odgovori na temu
Stranica 144 od 144 PrviPrvi ... 44 94 134 142 143 144
Prikaz rezultata str. 2,861/2871

Tema: Navala ilegalnih imigranata (i na Hrvatsku)

Koliko god je njonjav, dobro radi. Ne daju im proći preko Dalmacije, tamo je no go zona, puste ih preko Like pa najkraćim putem prema Sloveniji i zapadu. Teško se izboriti jer je očito ovo međunarodno sponzorirana trgovina ljudima i tko god zauzme čvrsti stav i zabrani ilegalne prelaske taj navuče bijes cijele međunarodne zajednice. Onda ak je takva igra bolje ih najkraćom rutom prebaciti dalje.

Da ali je zatraženo 60 000 azila. I po tom Dublinskom sporazumu mogu nam ih valjda vratit jer su se ovdje prvi put registrirali. Ili 20 000 eura po glavi godišnje kazne. To tvrdi Nino da je to ili izglasano ili se tek predlaže.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-11-2023 at 18:09
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Ma to nema šanse, da su naši nekoga registrirali.

Nema šanse. Pa ako im se kaže 10 puta će ih popisat a ne jednom.

To je službeni podatak vlade, jedino ako oni sami sebe opanjkavaju.

Zbog Eline i bokala vina

Koliko je meni poznato, Hrvatska će i bez toga registriranja morati primiti određeni broj migranata a ako odbije slijedi kazna.
    Poznavajući naše poltrone koji samo gledaju da se domaknu koje fotelje u Briselu, zalagat će se i da veći broj migranata dođe u Hrvatsku.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 10-11-2023 at 12:28
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)

Evo vele u prvoj vijesti dnevnika sinoć. Počela borba protiv terorizma u Europi. Desničarskog. Pet ljudi privedeno. 7 saslušano. Uhićena dvojica u Hrvatskoj. Jedan ima 16 godina drugi 14.

Kakve debilčine. Migrantski Invazori se grohotom smiju i komandiraju " Naprijed na te kretene".

Zbog Eline i bokala vina

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Evo vele u prvoj vijesti dnevnika sinoć. Počela borba protiv terorizma u Europi. Desničarskog. Pet ljudi privedeno. 7 saslušano. Uhićena dvojica u Hrvatskoj. Jedan ima 16 godina drugi 14.

Kakve debilčine. Migrantski Invazori se grohotom smiju i komandiraju " Naprijed na te kretene".

Poštovani uredniče Inkvizitor sve mi to nekako miriše na početak dolazka Europljana u tada englesku kolonije Amerike. Što ih je više i brže dolazilo u Ameriku, sve brže i više Englezi su bježali a došljaci počeli preuzimati u svoje ruke zemlju Ameriku.

Da li će se to desiti našoj Hrvatskoj da ju doseljenici preuzmu, živi bili pa vidjeli.
    LP.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku

Milijuni ilegalnih migranata, mahom iz muslimanskih zemalja, baulja Europom a oni uhićuju domicilne balavce zbog toga jer su piskarali nešto po internetu.

Kad krene rokanje neće mi biti više žao. Sami pali sami se ubili.
    Allah Akbar.
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 13-11-2023 at 02:07
    "My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Od 2020 se utridesetostrucila navala okupatora takozvanih azilanata.
    Ne 30% vise, ne 300%.
    Trideset puta vise. Mislim nekih circa 58 000, nisam zapamtio tocnu brojku.
    Toliko je likova zatrazilo azil u RH u 2023.
    Tko ne vidi da ce ovo biti ogroman problem, taj je ili leftard ili je Plenkovicu u supku.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Jedino lokalni portali i stanice obavjescuju o ovakvim stvarima.
    U glavnostrujaskim medijima, te Staatsfunku DDRa...mislim HRTa to nema. Tamo kao i na RTLu gledamo price o ljupkim Nepalkama koje u Sisku konobare.
    Kao da je to lice invazije koje sljedi.
    Par ljupkih strankinja za domace lole, za gledanje i galebarenje.

Živim u Karlovcu i nisam čula za ovaj događaj, no zato svaki dan gledam sve više i više egzotičnih stranaca po gradu.

Velika većina ljudi još uvijek nije svjesna šta nam se događa.
    Žaba se i dalje kuha na laganoj vatrici...
    Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 20-12-2023 at 18:49

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove