Vidi rezultate ankete: Treba li Hrvatska primiti ilegalne imigrante?

Glasači
42. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Da

5 11.90%
  • Ne

37 88.10%
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 144 1 2 3 11 51 101 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/2871

Tema: Navala ilegalnih imigranata (i na Hrvatsku)

Navala ilegalnih imigranata (i na Hrvatsku)

Vidim da su naši humanisti Kolinda, Milanović i cijela vlada složni kao i, kako mediji kažu, najdesnija političarka u Hrvatskoj Ruža Tomašić. Trebamo otvoriti granice svim ilegalnim imigrantima i primiti tisuće imigranata u našu državu. Jedino se razlikuju mišljenja gdje ih treba smjestiti. Ruža kaže na otoke, a neki čak predlažu i Liku. Vrijedni imigranti bi radili bilo kaj tako da ne sumnjamo da će prihvatiti život u zabiti i čuvanje ovaca. Zato su prošli 1.000 km jer su čuli za ovakve lijepe pogodnosti u Hrvatskoj.

No, koliko sam primijetil narod baš i ne dijeli oduševljenje naših političara i dosta je ljudi protiv puštanja ilegalnih imigranata u našu državu. Kaj vi velite, kakva su vaša razmišljanja? Trebamo li otvoriti granice kao sve većina ostalih država ili napraviti kao Mađari, dići ogradu i zatvoriti granice?

Hrvatska njima nije ni odredište ne znam što su se ovi tako raskokodakali
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

Kako nije odredište kad već imamo kvotu od 1.000 migranata koje moramo primiti u ovom valu. A dolaze i drugi valovi.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Kako nije odredište kad već imamo kvotu od 1.000 migranata koje moramo primiti u ovom valu. A dolaze i drugi valovi.
    pa ne bi oni ovamo nego ih usmjeravaju.
    taj labirint je život..

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    Vidim da su naši humanisti Kolinda, Milanović i cijela vlada složni kao i, kako mediji kažu, najdesnija političarka u Hrvatskoj Ruža Tomašić. Trebamo otvoriti granice svim ilegalnim imigrantima i primiti tisuće imigranata u našu državu. Jedino se razlikuju mišljenja gdje ih treba smjestiti. Ruža kaže na otoke, a neki čak predlažu i Liku. Vrijedni imigranti bi radili bilo kaj tako da ne sumnjamo da će prihvatiti život u zabiti i čuvanje ovaca. Zato su prošli 1.000 km jer su čuli za ovakve lijepe pogodnosti u Hrvatskoj.

No, koliko sam primijetil narod baš i ne dijeli oduševljenje naših političara i dosta je ljudi protiv puštanja ilegalnih imigranata u našu državu. Kaj vi velite, kakva su vaša razmišljanja? Trebamo li otvoriti granice kao sve većina ostalih država ili napraviti kao Mađari, dići ogradu i zatvoriti granice?
    Ajde, bre, kad ste se izborili sa Srbima, izborićete se i sa Arapima. A kakvi god da su, od Srba ne mogu biti gori.

Citiraj Prvotno napisano od Aleksa Vidi poruku
    Ajde, bre, kad ste se izborili sa Srbima, izborićete se i sa Arapima. A kakvi god da su, od Srba ne mogu biti gori.
    Nisi puno ni pogrišio, od vas stvarno malo tko ima gori.
    taj labirint je život..

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od kiša Vidi poruku
    Nisi puno ni pogrišio, od vas stvarno malo tko ima gori.
    Nisam uopšte pogrešio. Bolje 200 000 Sirijaca nego 100 000 Srba. Znaju Kolinda, Zoran i Ruža šta rade. To odmah treba primiti u zemlju.

Nisam uopšte pogrešio. Bolje 200 000 Sirijaca nego 100 000 Srba. Znaju Kolinda, Zoran i Ruža šta rade. To odmah treba primiti u zemlju.
    al oni vole vas , ma nitko im se nije razveselio kao Vučko, lipo ih sve smistite pa nakon što vam Arapi izgrade begiš na vodi osjećali se budu kao doma, sve u orijent stilu
    taj labirint je život..

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    al oni vole vas , ma nitko im se nije razveselio kao Vučko, lipo ih sve smistite pa nakon što vam Arapi izgrade begiš na vodi osjećali se budu kao doma, sve u orijent stilu
    Ma kratka je ta ljubav. Vole nas zato što nas ne znaju. A kad im vi objasnite kakvi smo, odmah će promeniti mišljenje i doći kod vas, taman da im naprvimo Meku i Medinu na vodi.

Ma kratka je ta ljubav. Vole nas zato što nas ne znaju. A kad im vi objasnite kakvi smo, odmah će promeniti mišljenje i doći kod vas, taman da im naprvimo Meku i Medinu na vodi.
    hehe vi sami o sebi tako glasno i jasno govorite da ne triba dodatak ma niti slovca
    taj labirint je život..

Ha, ne znam. Vi ste se blago civilizirali pod utjecajem susjeda, a za ove je pitanje.

Ha, ne znam. Vi ste se blago civilizirali pod utjecajem susjeda, a za ove je pitanje.
    čuj civilizirani, de ne ulizuj se
    taj labirint je život..

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    čuj civilizirani, de ne ulizuj se
    Poslušaj Kišu, Grunfe, mi smo Bizantinci i samo se pretvaramo.

Hrvatska pothitno treba da primi par stotina hiljada Sirijaca, par stotina hiljada Albanaca (i oni su imali emigrantski talas ove godine) i da se ujedini sa Bošnjacima tj. sa FBiH. I eto regionalne sile sa izlaskom na Drinu kod Goražda i sa najvećim brojem stanovnika. Ja to ne bih propustio da uradim da sam na vašem mestu.

Hrvatska pothitno treba da primi par stotina hiljada Sirijaca, par stotina hiljada Albanaca (i oni su imali emigrantski talas ove godine) i da se ujedini sa Bošnjacima tj. sa FBiH. I eto regionalne sile sa izlaskom na Drinu kod Goražda i sa najvećim brojem stanovnika. Ja to ne bih propustio da uradim da sam na vašem mestu.
    dašta se neg pretvarate i ulizujete, hehe ono kao ti kreneš s spikom kao eto vi ste loši i sad kaj očekuješ budem te ja tješila ma niiiste
    a cila BiH se bude ujedinila s Hrvatskom ta neće valjda s vama dašta će.

ps. kakvi bizantici najobičnije poturice.posrbice
    taj labirint je život..

Izgleda da su te srpske vlasti poslušale jer rade upravo ono što ti predlažeš nama. Budete regionalna velesila i malo će vam imigranti posvijetliti ten kao narodu.

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    dašta se neg pretvarate i ulizujete, hehe ono kao ti kreneš s spikom kao eto vi ste loši i sad kaj očekuješ budem te ja tješila ma niiiste
    a cila BiH se bude ujedinila s Hrvatskom ta neće valjda s vama dašta će.

ps. kakvi bizantici najobičnije poturice.posrbice
    Nikakvo tešenje ne očekujemo, pa znaš da nama baš i nije stalo da nas neko percipira kao civilizovane.
    A vi se nećete ujediniti sa celom BiH, jer biste tako dobili milion Srba.

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    Izgleda da su te srpske vlasti poslušale jer rade upravo ono što ti predlažeš nama. Budete regionalna velesila i malo će vam imigranti posvijetliti ten kao narodu.
    Ma kakvi, migranti su kod nas da ostave malo para sirotinji, a čim zaladni, odoše oni dalje.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Ovih 5.000 pridošlih preko "grčkog koridora" tek su "probni balon", jer došlo je nešto žena i djece, ali i čitava gomila nabildanih momaka iz teretana, svi solidno financijski potkovani, sa Ipodima i Ifonima, sa onim 5 inčnim ekranima, da jave ostalim što im sve treba i kojim putem da se zapute, gdje da stignu...

Večina uglavnom solidno govori engleski i jednako tako znaju ljudska prava na koja sigurno mogu da igraju čim su kročili na europsko tlo, što im uglavnom i "pali".

Nešto će bez dileme primiti i Hrvatska, a u BiH ih već ima u znatnom broju i neki su odlučili tu da i ostanu, te su krenuli kupovati zemljište, stanove, kuće i formirati svoje zajednice.

Hrvatska nije destinacija ali jeste članica EU, pa će na taj način na njene granice biti vršen veliki pritisak, jer oni koji se prebace u Hrvatsku, ti su i u Minhenu i Parizu već koliko sutra...

Zasigurno će neki poželjeti da ostanu u Hrvatskoj posebice u primorju gdje im klima više odgovara, nego na hladnim kontinentalnim dijelovima.

Europa će svakako nastojati da što veći broj izbjeglica apsorbiraju zemlje Balkana, te su već počeli isplačivati Srbiji znatna sredstva za smještaj i zbrinjavanje izbjeglica.
    Slični aranžmani prave se i sa BiH, Makedonijom,Crnom Gorom, pa i Kosovom.

Za sve zemlje predstavlja stanovit sigurnosni izazov velika mogućnost da su se među izbjeglice infiltrirali aktivisti, pripadnici i agenti ISIL-a, tzv "spavači" koji će u datom trenutku uraditi sve što od njih budu zahtijevali šefovi ISIL-a, što je posebice interesantno sa aspekta prijetnji koje su ljudi iz ISIL-a uputili Europi, ali i svim članicama koalicije koja se bori protiv njih.

Na ovaj način se izbjeglička kriza sve više usložnjava i čitav problem postaje sve veći jer u gotovo svim europskim državama veliki broj građana je protiv prihvata afroazijskih izbjeglica iz islamskih zemalja, čiji broj iz dana u dan sve više raste.

Ma kakvi, migranti su kod nas da ostave malo para sirotinji, a čim zaladni, odoše oni dalje.
    A di će ić? U Mađarsku neće sigurno. Rumunjska i Bugarska, kao ni Hrvatska, nisu u Šengenu pa ne mogu priko tih država u relativno blagostanje. A kad Hrvatska uđe u Šengen, bit će na vlasti neko poput Orbana. Ukoro ćete se kurčit sa "nas i arapa 300 milijuna"

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove