+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 5 6 7
Prikaz rezultata str. 121/134

Tema: Boks

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Bit će teško Hrgoviću protiv Usyka, stilski gledano.
    No, možda DDD šokira svijet za tjedan dana pa će i Hrgoviću bit puno lakše osvojit naslov.
    A tu je još i potencijalna borba Usyk - Fury... ko zna kad i s kim ćemo gledat Hrgovića.

Milas je poradio na masi i snazi, pa ćemo vidit kako će to izgledat u ringu.
    Protiv Yoke nije to baš izgledalo obećavajuće... ali mlad je i ima još vremena za napredak.

Meni Hrgović izgleda salasto. Ima i vidljivi trbuh.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Datum registracije
    Sep 2012
    Haha da, izgleda pomalo kao kamiondžija

Jesi vidio kako Tyson Fury izgleda, a svjetski prvak je?

Estetski dojam je nebitan u boksu... to je jednostavno kako se rodiš, netko ima lijepu definiciju mišića a netko je malo salast... i nije nužno da je ovaj koji je oku ugodniji spremniji za 12 rundi boksa.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od philly Vidi poruku
    Bit će teško Hrgoviću protiv Usyka, stilski gledano.
    No, možda DDD šokira svijet za tjedan dana pa će i Hrgoviću bit puno lakše osvojit naslov.
    A tu je još i potencijalna borba Usyk - Fury... ko zna kad i s kim ćemo gledat Hrgovića.

Milas je poradio na masi i snazi, pa ćemo vidit kako će to izgledat u ringu.
    Protiv Yoke nije to baš izgledalo obećavajuće... ali mlad je i ima još vremena za napredak.
    One prve runde protiv Yoke su bile cisto ok. Bio je borben i brz na nogama. Meni on tehnicki izgleda bolje nego Babic i Hrgovic.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Sep 2012
    Citiraj Prvotno napisano od Puntar2.0 Vidi poruku
    One prve runde protiv Yoke su bile cisto ok. Bio je borben i brz na nogama. Meni on tehnicki izgleda bolje nego Babic i Hrgovic.
    Brz je na nogama, ali borbenost mu je bila jalova. Nije mogao probiti gard od mekog Yoke, što je Bakole borbu poslije napravio nekoliko puta.
    Kad ne možeš probit Yoku, tvoje udaračke sposobnosti nisu na nivou.
    Vidit ćemo može li to popraviti, ipak je to teška kategorija i slabiji udarac je veliki hendikep, unatoč solidnoj tehnici.

Yoka je onaj što je pobjedio Hrgovića u polufinalu OI.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od philly Vidi poruku
    Brz je na nogama, ali borbenost mu je bila jalova. Nije mogao probiti gard od mekog Yoke, što je Bakole borbu poslije napravio nekoliko puta.
    Kad ne možeš probit Yoku, tvoje udaračke sposobnosti nisu na nivou.
    Vidit ćemo može li to popraviti, ipak je to teška kategorija i slabiji udarac je veliki hendikep, unatoč solidnoj tehnici.
    Ne znam bas. Gledao sam onu borbu kada je onog Bakthova demolirao, a Bakhtov ima glavu kao kanistar, i one druge borbe, zna on ispaliti. On je za tesku kategoriju uzasno brz i bas ima taj neki boksacki smek.
    Kada govorimo o udarcima, za Usyka svi kazu da ima udarac kao baba, ali Fury se nebi bas tukao sa njimey radije ce sa Ngannoum...

Datum registracije
    Sep 2016
    Inace, moram priznati da mi je Pijetraj mnog puta isao na zivac, ima taj neki gard, kao ono...ne znan, tesko opisati, malo je oduran.
    Ali kada promislis, ima on i pravo sto se ljuti na Hrgovica i na Babica, on im je takoreci poklonio mnogo, mnogo vrimena, a na kraju su ga izasrali, a sada Babic lize sto je izasrao, vratio bi se. A Hrgovic..ne znam, ja mu zelim sve naj, ali ne vjerujem da on ima potencijal za broj jedan.
    Mislim da bi jedan i drugi bili bolji da su ostali kod Pijetraja, i slusali ga.
    I Plazibat ga je onomad indirektno izvrijedjao kao sto ovi domaci treneri znadu, pa eto i on je visoko favoritiziran ispao od lika kojo trenira kod istog trenera...je, u prvoj liniji je mislija na Badjuna, ali obuhvatija je sve trenere, domace.
    Steta je to, rasulo se i novaca i mogucnosti, da je to sve ostalo u Zagrebu, bilo bi ogromno ne samo za Pijetraja. Vec za hrvatski boks. Ovako se to dosta razvodnilo.

Datum registracije
    Sep 2012
    Je Yoka je pobijedio Hrgovića u polufinalu OI i kasnije osvojio zlato.
    Inače je u amaterskom boksu doživio par nokauta i ja sam odmah na početku njegove profi karijere pomislio da neće daleko zbog slabe brade, a i zadržao je amaterski stil.
    Nemoć Milasovih udaraca u meču s Yokon mi je nažalost pobudila upitnike nad Milasovim potencijalom, a i s obzirom da je nokautiran od Yoke nisam siguran ni u njegovu bradu.

Što se tiče Pijetraja, ne bi puno o njemu. Ne poznam ga, niti znam kakav je odnos i dogovor ima s tom dvojicom, al tip mi je baš kako si reka oduran, šta san steka dojam preko medija.
    Tašt, pun sebe, veliki trener LOL ... priča o profi boksu u teškoj kategoriji i postavlja se kao neki autoritet ,a on neki muha kategorija karatist ili što već... niđe veze rođo.
    Moga bi sad navodit neke njegove provale po medijima, al ne da mi se o tom tipu...

Datum registracije
    Sep 2016
    Je, pun je sebe, ali sve sto je otislo od njega nije se bas proslavilo. I Milun je digao roge, realno, Babic je prosla prica, ja ne vjerujem da ce se on povratiti na put.
    I svi oni su puni sebe, i Milun, i Babic i Hrgovic. Nitko od njih nije neki skroman tip, tako da su si svi al pari.
    Dobro, i Filipovic je bio kod njega, ali to je druga prica.

Pitam zato jer Hrgović u tom polufinalu OI Yoki nije mogao ništa. Par puta je kretao u napad a ovaj bi ga par puta zaštemao brzim i kratkim direktima i maknuo se brzo. Hrgović se činio spor i nije mogao ništa Yoki. Ja nisam znao do tada za Hrgovića ali kad je u črtvrtfinalu nokautirao onog Kubanjca pomislio sam da bi mogao tada do zlata ali Yoka je za njega bio neka druga dimenzija. I mislio sam da će taj Yoka napraviti veću profesionalnu karijeru.

Zbog Eline i bokala vina

Datum registracije
    Sep 2012
    Oni su možda puni sebe, al su borci/boksači. Ne znan iz kojeg razloga je Pijetraj pun sebe, arogantni vegeterijanac koji se ponaša ka da je stvorija Alija i Robinsona.
    Inače, Usyk mi je fenomenalan po tom pitanju. Odličan tip, jedini mu je krimen za pojedince to šta je Ukrajinac

Yoka je pobijedio Hrgovića u amaterskom boksu ali bi izgubio sada u profesionalnom boksu. Zapravo taj meč sad nema ni smisla, Yokina karijera kao budućeg prvaka je propala, a Hrgović je obavezni izazivač koji će imat priliku postati svjetskim prvakom u profesionalnom boksu.

Datum registracije
    Sep 2016
    Usyk dominantna pobjeda.
    Duboisa i nije nokautiran nego se predao, nije izdrzao pritisak i ponizavanje, nije naviknut.
    Britanci nesto kmece da je pokraden Duboisa sto je zaista...smjesno.

Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 21-10-2023 at 18:43

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke