Filip Hrgovic postao europski prvak u boksu u superteskoj kategoriji, prvi Hrvat nakon Parlova.![]()
![]()
Filip Hrgovic postao europski prvak u boksu u superteskoj kategoriji, prvi Hrvat nakon Parlova.![]()
![]()
Svaka čast Filipu čestitke.
Hrvati su uvijek imale dobre borce.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Posljednje uređivanje od Grunf : 15-08-2015 at 22:11
Cestitke i Hrvoju Sepu koji je osvojio broncu u poluteskoj kategoriji.![]()
a đe su Srbi, uvijek se hvale da su bolji ratnici od nas, a niđe ih nema, đe su njihovi borci ? mislim nije da ih nema, ali tanki su u odnosu na nas, mi smo stvarno cijelu povijest imali razne velikane u borbi za najveće titule borilačkih sportova.
slobodno neka napišu Srbi koji su to njihovi vrsni borci, ali sumnjam da se ijedan može mjerit s ovim našima po uspjesima.
a i ono što tebe sigurno veseli je to što je švabo dobio po pički, ti si ko Rus, kad vidiš Nijemca krvave glave naglo se uzbudiš.![]()
očito ništa od one čuvene hitlerove njemačke superiornosti, barem kad su okršaji s Hrvatima u pitanju, jučer smo ih u košarci dobili doduše u produžecima ali i to se piše, danas u boksu, u nogometu su nam redovne mušterije ko i "braća" Srbi, postavlja se pitanje u kojem će sljedećem sportu nagrabusit, kad se sučele s superiornim arijevskim Hrvatima ?![]()
ovom Hrgoviću se vidi da je pravi rustikalni Hrvat, nije to neki jugoslavenski idiot ala Frljić i slični, Milanović i takvi idioti koji glumataju fightere po medijima, a ovakav bi ih rustikalni Hrvat ala Hrgović sahranio u roku odmah. vidi se uzbuđenje Rusa, očito vole kad se švabe tuče, pa makar ih i Hrvati tukli.![]()
Mislio sam da je Sinjanin pošto je Hrgovića. Znam Hrgoviće iz Sinja.
kad ono moj susjed Livnjak
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Moji snovi i moje molitve se ostvaruju! Naslov europskog prvaka u mojim je rukama! Pobijedio sam u finalu Nijemca Floriana Schulza na bodove. Oj hrvatska mati, nemoj tugovati... Pjevat će večeras mala skupina Hrvata ovdje u bugarskim planinama, zapjevajte i vi kod kuće, radujte se zbog mene! Zlato dolazi u Hrvatsku!
lako ćeš prepoznati hrvata, zlato(krunica) mu visi oko vrata.
![]()
Čestitke Hrgoviću
evo northstand za tvoju dušu, hrgović prvi red zdesna, nek se srbi pohvale s ovakvin vojnicima
![]()
ne samo da su fizički jaki, već i opasno izgledaju.![]()
Nisu ni ovi oko njega puno slabiji, lik ima 2 metra inače.
Srbi junaci, gdje ste ? nešto ne čitam o vašim podzvizima u boksu, što se ne hvalite ? ah da, nemate čime pa onda šutite, zato tamo gdje ste dobri nedate nikome živjet od hvalospjeva na svoj račun pa sve ovo što trpite i mučite nadoknadite.Stipan Prtenjača na fantastičan način završio je nastup na snažnom boksačkom turniru u Omsku. Prtenjača je osvojio zlatno odličje u lakoj kategoriji pobjedom protiv europskog doprvaka Gabila Memedova. Osim što je ostvario fantastičan rezultatom nanizavši neke od najboljih europskih boraca u ovoj kategoriji, zaradio je i titulu najboljeg stranog boksača na turniru.![]()
Hrgovic i Sep se plasirali u cetvrtzavrsnicu SP-a.![]()
torca st-38-100+-i pape i dida bili su torcida
Di su ona lipa vrimena kad sponzori nisu diktirali dužinu meča
9 runda .. ono sad se već vucaju po ringu..ajde bilo je par akcija
A ovaj Fury ko da ima šlauf slanine oko struke... eto tako mu gaće stoje..
Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500
Skinilo Klička s trona činimise...
napokon
Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500
Napokon da je netko razbija pičku ukrajinskom židovu, bravo Fury!
Još je i piva Aerosmithovu pismu![]()
Torcida/26/80+
najeba, a je dosadio, već 10 put prvak svijeta, bio je red da ga netko umirovi.![]()
19 puta prvak svijeta, e baš lijepo da neće s okruglih 20 titula u mirovinu.![]()
inače Mirko Hrgović se oglasio tokom prijenosa:
Njegov trener Pijetraj smatra kako je poraz Klička dobra vijest za boks.
"Svi će sada dobiti krila nakon novog meča. Ovo je prilika za mnoge. Drago mi je što boks više nije one-man-show", rekao je Pijetraj.
Hrgović je odmah reagirao:
"Da, svi su dobili krila. Najradije ne bih čekao Olimpijske igre, nego bih odmah otišao u profi i prebio obojicu", rekao je ozbiljno, a onda uz smijeh dodao: "Obojicu u istoj večeri!".![]()
No, Hrgović zna da još puno toga mora proći prije nego što napadne titulu prvaka svijeta.