+ Odgovori na temu
Stranica 6 od 7 PrviPrvi ... 4 5 6 7 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 101/134

Tema: Boks

Ja to ne bih htio vidjeti, apsolutno nepotrebna borba. Ali koliko vidim, Hrga se nešto zamjerio ekipi gore kad mu pripremaju borca koji će ga zaustaviti na putu do svjetske titule. Babić mi se čini zanimljiv, ali skužil sam da kaj mu ovi promotori kažu on to radi, očito su mu rekli da provocira Hrgu. Meni je to nezanimljivo, nek radije tuku strane boksače.

A Babić priča kako Hrgi namještaju starkelje i loše protivnike i onda se on ovaj vikend borio protiv boksača koji se borio s Hrgom. I kaj tu reći...

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Hrgović je posta omražen kod dijela javnosti zato jer je integralist, tj. konkretno jer izlazi u ring s Thompsonon i jer je jugoslovenima u boksačkom savezu jeba mater udbašku

Najveći izazov u karijeri za Hrgovića, ako pobijedi ide na Joshuu, pobjednik dvoboja će se boriti za titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Najveći izazov u karijeri za Hrgovića, ako pobijedi ide na Joshuu, pobjednik dvoboja će se boriti za titulu svjetskog prvaka u teškoj kategoriji.

Težak protivnik.
    Mislin da će Hrga imat problema sa Hunterovon brzinom, kretnjom i kombinacijama. I popit će sigurno koji jači udarac.

Al virujen da će presudit Hrgovićeva čvrstina i šampionski mentalitet!

kad je fight?

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Ne znam sto bih rekao, puno prerano, puno puno prerano, ali ako bi odbio, ne znam dal' bi ikada vise tu sansu dobio.
    Zelim mu srece.
    Za dom spremni i Slava Ukrajini

Datum registracije
    Sep 2016
    Danas Petar Milas protiv Yoke. Nadam se pobjedi, ali ovako i onako super promocija za torcidasa.
    Ajmo nasi, neka prasi

http://youtu.be/DrdcHc1jWAw
    Brutalan nokaut našeg vinkovčanina ovog srbogorca sa litija. Nije mi jasno kako su ovo šibenčani dozvolili to nije moglo proći nekažnjeno pa ga je žgela resetirao.
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

Citiraj Prvotno napisano od franjevac Vidi poruku
    Brutalan nokaut našeg vinkovčanina ovog srbogorca sa litija. Nije mi jasno kako su ovo šibenčani dozvolili to nije moglo proći nekažnjeno pa ga je žgela resetirao.
    Tek sam sad skužio, sramota da je to organizator dopustio, a onda i policija. Ali zato je lijepo dobio kaznu od Žgele. Isto tak je i Croata ugasio onog preseratora Bakočevića. Toliko tog Bakočevića pumpaju po Podcast Inkubatoru tako da mi je drago bilo vidjeti da je publika navijala za Croatu. Inače, stari od Croate je bio argentinski dragovoljac u ratu, bio u specijalnim snagama ili tak nešto. Uglavnom, stari i on su legende.

Znam sve grunfe zato mi nije jasno kako neki krive srbe po meni su organizatori najviše krivi i trebali bi odgovarat. Ali eto kad xnamo da ih ne mozemo stavit na optuzenicku stolicu onda njihove pulene mozemo udavit il im maljevima izazvat epilepsiju pi... im materina bezobrazna
    Mi smo u ratu.

A što mu je trebalo, zabraniti nastup?
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Naravno da ne ali da mu se ne dozvoli da ide sa tom pjesmom
    Mi smo u ratu.

Aha..a s kojom je pjesmom ulazio da ne pregledavam ponovo...

Zbog Eline i bokala vina

Dogodine u prizrenu to ti je bs koji u drugim pjesmama repa kako mrzi hrvate.
    Mi smo u ratu.

Beogradski sindikat. Nisam čuo za pjesme di repaju o Hrvatima. Imaš neku.

Ta pjesma je nako nako. Srpsko sanjarenje. Radi Albanaca je ne bi trebalo puštat a ti svi borci se međusobno balave izjavama.

Naši idu tamo u Podcastove njihovi dolaze ovdje. To je meni sve neprirodno osim što je prirodno da Hrvati namlate Srbe u borilačkim sportovima ako se i sretnu jer oni tu jednostavno nisu naš level.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-09-2021 at 20:17

Zbog Eline i bokala vina

Da se foliras ko Englez, kad dodju neki strendzeri,
    Da se odreknes Guce, kajmaka i radze,
    A tolerises Hrvate, Borku, gej parade,
    Ma, jebes Levijeve dokumentarce,
    Nije me sramota sto poreklom sam odavde.
    Evo jedna of njihovih najpopularnijih pjesama gdje su nas lijepo popljuvali. Bs se u hrvatskoj na javnim mjestima ne bi smio slušat jer su se pokazali 100 puta kao anti hrvatski bend i ko ga sluša javno zaslužuje žgela tretman . Srpski pidcasti dozvoljavaju samo duvanje u njihovu tikvicu ironicno jedino je maric od silnih hr podcastva dozvolio istinu o radnom logoru jasenovac. I da upravu si za mlaćenje đojlenskih potomaka uvijek su bile tetkice znam ih iz srednje škole
    Posljednje uređivanje od franjevac : 13-09-2021 at 19:35
    Mi smo u ratu.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    A što mu je trebalo, zabraniti nastup?
    Ne, nikako, civilizirana smo država. Pustiti mu Ljutu travu na ljutu ranu prilikom izlaska. Pa ne budu nas zafrkavali na našem terenu.

Datum registracije
    Sep 2016
    Citiraj Prvotno napisano od franjevac Vidi poruku
    Kume, uz duzno postovanje, citam nikidan neka tri lika u Slavonskom Brodu ispribijali covjeka u majci Hajduka...ne znam, eno Vukovar je pum Delija i Grobara, mozda su tri slavonska Dinamovaca mogli tamo iskazati svoje junastvo.

Datum registracije
    Sep 2016
    Izgleda da ce Hrgovic na Usyka. Sto je zajebana misija, jer je Usyk personifikacija izdrzljivosti i brzine, i ne znam bas koliko to Hrgovicu lezi. Morat cu poraditi na kondiciji, i to ozbiljno.

Datum registracije
    Sep 2016
    Nega, zna li netko sto bi od Milasa. Hoce li imati neku borbu uskoro. Covik ima bas atraktivan stil borbe, brz je i gust je gledati njegov stil borbe.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove