to je istina ali čovjek može pretpostavit na osnovu borbi koje je vidio kako bi se stvari mogle razvijati
da se hrga tukao sa ruizom ovdje bi govorili kako je ruiz kanta
joshua je najprecjenjeniji boksač ikada on je bodibilder koji je zalutao i u revanšu neće ništa bolje proći
to je bilo 7 rundi predavanja iz boksa
ova trojica su najvještija boksača u teškoj kategoriji samo ih lucky punch može zaustaviti
Posljednje uređivanje od franjevac : 03-06-2019 at 18:23
Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
Mi smo u ratu.
Vidit ćemo za Hrgovića, nadam se da si u pravu.
Da ga vidimo prvo s nekim iz top 10.
Wilder također, najopasniji boksač u teškoj kategoriji zbog najjačeg udarca.
Milas sve bliži borbi za titulu.
Odličan entrance ka i uvik, doli san link stavia.
Posljednje uređivanje od philly : 27-10-2019 at 23:08
Jeste pratili Joshuu i Ruiza? Koja sramota za boks.
Kod Klička i Drviša.![]()
Gledao sam samo izsjecke, ne znam kakva je to bila taktika Meksikanera da se toliko udeblja, ali ocito nije uspio plasirati odlucujuci udarac.
Za dom spremni i Slava Ukrajini
Nakon borbe je rekel da se nije dobro pripremio, da je pil pive i feštal i jel nezdravo. A prije borbe mu je bil plan nabaciti kile i nokautirati Joshuu snagom. Koji komičar.
Joshua je boksal sam lijevom rukom, u cijelom meču je 5 puta udaril desnom i prvak je. Komedija
Kao klinci znali smo ne spavati cijelu noc da docekamo Tysonov mec u 4 ujutro, iako znas da ce sve rijesiti nokautom u prvoj rundi, cekas jer ono je bio boks.
Ko da si pit bulla pustio sa lanca.
Tyson Fury demolirao Wildera. TKO7
Veliki šampion!
Nisu trebali baciti ručnik u tom trenutku.
Hrga skoro ubio Grka
![]()
Alen Babic je odlican.
Citam da se Milas bori uskoro....pa napokon, ja msilija covik odusta od boksa.
Posljednje uređivanje od Puntar2.0 : 19-10-2020 at 22:36
Vidija san trening video, izgleda odlicno, cini se da je izkoristija vrime za optimiranje forme.
Babic opet pobijedio. Solidno to radi. A iskreno, uvijek mi je bilo malo odbojno kada se suprotstavljaju dva Hrvata, ali fight Babic-Hrgovic bi zaista htio vidjeti.