iskreni nisam zadovoljan, šuplja obrana, napad neubojit, ali budimo se iz zimskog sna. ako ovako nastavimo, možda do finala i proigramo.
Litva je favorit po meni, igra doma, publika je na njihovoj strani, ali imamo i mi šanse, ako naši zaigraju kak treba, i ako Žorić bude umjesto Tomića pod košem, pobjeda je naša.
životinja se probudila, igra sve bolje i bolje, u svakom slučaju bolje on pod košem nego svileni Tomić.
Tomića nabijem na tuki, tip ne igra ni pedeset posto kak igra u Barci, ja da sam trener rekao bih mu dok ne zaigraš ko u barci nećeš na parket. dokaži se druškane od 2.20cm i onda ćemo pričat.
rađe bi bilo kojeg srpskog centra imao nego njega, eto tako igra za reprezentaciju, baš me nervira s svojim pristupom. kažem Žorić se po meni osjetno popravio, a i lani je protiv francuza čini mi se odigrao solidnu tekmu. tako da Žora pod koš, a Ante neka grije klupu dok se ne sjeti da bi i on mogao zabit koji koš i sudjelovat u borbi ekipe za što bolji rezultat.
Posljednje uređivanje od NorthStand : 18-08-2015 at 20:21
Grunf tjera reprezentaciju u pobjede.
Grunfa za selektora ili bar za pomoćnika
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Sad vidim da sutra Litvi ne igra Valanciunas tak da bumo im radili dar mar pod košem, a i vani. Jači smo po imenima, ali očito je da Litvanci imaju jak sustav tak da bu napeta tekma. Recimo 10 razlike za nas.
Vidi projekcije rezultata na službenim stranicama NBA lige. Desno kliknite na slike da vidite koja repka je na kojem mjestu. Francuska bu po njima 1., mi 2., a Španjolci 3. Eto, da mi Inkvi i ekipa ne vele da se bezveze palim.
http://www.nba.com/magic/gallery/coh...urobasket-2015#2 Croatia
This will be the best Croatian team since 1992 when Drazen Petrovic, Toni Kukoc and Dino Radja led the nation to a silver medal in the Olympics in Barcelona. They feature seven players that have either played in the NBA or been drafted by an NBA team, including lottery picks Mario Hezonja and Dario Saric. Croatia may be the best shooting team in the tournament. Hezonja, Saric, Bojan Bogdanovic (Nets) and Damjan Rudez (Timberwolves) all have unlimited range.
Saric racked up 18 points and 10 rebounds and Bogdanovic scored 15 in a recent exhibition game against Germany. Croatia, which advanced to the third-place game at EuroBasket 2013 (lost to Spain), will host Group C and only Greece poses a threat in pool play.
http://www.scoreboard.com/hr/utakmic...HgGkf/#detalji
vodimo protiv Litve u Litvi, za sad ih dobro peglamo, ali treba nastavit ovako, znao sam da je dobitak Peras na klupi, čovjek zna za razliku od Repeše. uz dužno poštovanje njemu, za mene je Peras bio i ostao za koplje bolji trener od njega.
http://www.scoreboard.com/hr/utakmic...HgGkf/#detalji
naši razvale pičku Litvancima, i onda im dozvole da u 4/4 se vrate u žive i da maksimalno ublaže poraz, a realno zaslužili su da ih poderemo 30tak koševa razlike.
obrana je zakazala potpuno u posljednoj četvrtini, i to moramo definitivno popravit, jer kad bude tijesan rez na euru bit će sranja zbog loše obrane u završnici.
sve u svemu, grunfek jaki smo ko zemlja, dajte nam te Srbe da se igramo !
Na kraju samo 13 razlike. Razocaran sam.
Dok smo igrali ozbiljno bilo je 25 razlike, Litva bez Valanciunasa nemre nist. Ovo kaj smo mi igrali je rapsodija. Bravo decki, bravo Peras.
jedva čekam prvenstvo, zaslužujemo medalju, evidentno je da smo jaki ko zemlja, i da euforija može počet, kakvi francuzi kakvi srbi kakvi španjolci i ostali bakrači, Hrvati dolaze ima da vam napunimo koš ko nikada.
Kad si dobar onda drugi imaju izlike za tvoje pobjede tak da to trebamo shvatiti kao pohvalu.
Pripremne su pokazale ono kaj sam prical, a to je da smo jaki i jedan od kandidata za medalju. Mora se i nama jednom vratiti ovih 20 godina posta. Nadam se da bu to sad.
i ja se nadam, ali i da ne uzmu sad, u sljedeće dvije godine uzimamo medalju sto posto, ako ne na euru onda na svijetskom, ako ne na svijetskom onda na olimpijadi, ova generacija je predodređena na uspjeh, previše košarkaškog talenta da bi izostao rezultat.
ovo ni naši kvazi treneri, ne mogu usrat.
Cijela tekma za one koji žele opet pogledati košarkašku rapsodiju.
Nisam nešto puno gledo tekmu, jesam dio treće četvrtine i sami kraj kad su se naši opustili al ako su tako razvaljivali Litvu, svaka čast..morti nešto i bude od njih na EP
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Tu si pogledaj na snimci prvo poluvrijeme gdje smo primili 18 koševa jer u drugom smo bili opušteniji. U prvom smo stisli i ovi nisu mogli ništa, u zadnju minutu smo ušli s 13 primljenih koševa. Da Simon nije napravil faul liku na šutu za 3 ovi ne bi prešli 15 na poluvremenu, a to je brutala. Nije to bilo koja repka nego Litva.
Probudili su se kad smo mi stavili C ekipu unutra i još su se naši opustili, a suci ih malo pogurali. Situacija je bila kao na tekmi Brazil-Njemačka gdje je Lahm zamolio igrače da poštuju veličinu Brazila i da ih ne ponižavaju pred njihovom publikom. Mi smo ih zaista mogli pregaziti preko 30 razlike da smo htjeli.
pregazit ćemo na EP sve s 30 razlike, ovo smo namjerno pustili na kraju da nam se približe, čisto zato da zavaramo suparnike pred nastup na EP.
jer ak budu mislili da smo jaki ko zemlja, budu se i bolje pripremili, ak budu mislili da smo ok ekipa, šanse nam bitno rastu za ukupni rez.
tako da, Peras za sad radi odličan posao, hezonja malo previše solira, ali je odličan kad se razigra. bilo kako bilo, imamo paklen tim, i moramo napravit dobar rezultat, jednostavno moramo.
Oće biti prijenos na HTV-u turnira u Areni? Listam po teletekstu i niš nepiše
GS IZVAN DOMETA
TheHomie