ne znam jel on igra stalno u feneru, ili ulazi s klupe ? ali danas je dobro odigrao, iako mi se nikad nije sviđao bolji je trenutno od Tomića.![]()
korisniji na parketu, e da mi je to netko rekao prije godinu dana, puko bi od smijeha, da ću navijat za Žoru u petorci.![]()
uglavnom, hrvati će izdominirat ovo prvenstvo samo tako, pazite kaj vam velim, Šarić danas 2 poena i opet ih razvalimo skoro 20 poena razlike, spremni smo i čekamo te srbistance španjolce i francuze litvance ćemo prvi put u povijesti tući u završnici prvenstva, vrijeme je da im se krvi napijemo svima(ko njemački vojnik 1941)!![]()
http://www.tportal.hr/sport/kosarka/...-euforiji.html
nema šanse, perasović je na klupi zalog za to da nećemo opet biti luzeri.
a i tim nam je ove godine osjetno jači nego lani, nekih 30 posto, ali još nismo na razini Srba ali smo na pravom putu da ih za godinu dvije dana prešišamo u svemu. samo treba nastavit ovako radit, ključno je da se dočepamo medalje, nebitno kojeg sjaja već ovo EP. mislim da imamo realne predispozicije za to, vrijeme je za da barem broncu stavimo oko vrata ko daleke 1995. čisto da se prisjetimo kako je to kad se ponovo popnemo na postolje, samo se nadam da opet neće Srbi biti na prvom mjestu, jer ćemo opet morat sići s postolja da ne slušamo onu njihovu "pravdu".![]()
U pravu je Peras, nema mjesta euforiji, još uvijek nam šteka napad na čovjeka i obrana na čovjeka, ali vidi se da imamo klasnu ekipu. Nijemci imaju 3 NBA igrača, od toga su dvojica važni za svoje momčadi. Imaju par dobrih euroligaških igrača isto tak da je jaka to ekipa.![]()
Slijedeći tjedan smo u Litvi na jakom turniru gdje uz nas sudjeluju Litva, Turska i Makedonija. Na prvu bih rekao da su obje ekipe malo jače od Nijemaca, ali bumo vidli kak to izgleda u stvarnosti.
18.8.2015.
Hrvatska - Turska, 16:45 h
19.8.2015.
Litva - Hrvatska, 19:30 h
nema mjesta euforiji, ali ima zadovoljstvu viđenim, jer kad popravimo to što nam šteka, postoji realna šansa da ćemo biti nezaustavljivi do finala. tako da, prognoziram finale, Hrvatska-Srbija, pa da vidimo komšije na djelu. ono gdje su jači to su centri i play, zbog toga su u blagoj prednosti po meni za sad, ali kao što sam rekao godinu dvije dana i eto nas na krovu europe, sve će doći na svoje vrlo brzo, puno prije nego mnogi dušmani hrvatske košarke to žele.
Turska i Litva su jače od Njemačke, ali mislim da ih možemo tuć oboje, no svakako da je to jedan rang košarke koji spada po meni u onaj drugi razred europske košarke, dakle dobri su ali nisu "creme de la creme" ak me razmete, finale Hrvatska-Srbija, tko preživi pričat će, Bogdanović 0.03 uz zvuk sirena samo za Đorđevića.![]()
Laffu pukel meniskus i propušta EP. Žao mi je lika, izgleda mi da je dobričina...
i meni, ali imamo mi tu Roki Leni Ukića, čini mi se da je u formi, bumo vidli kak dalje ali ionako već godinama nemamo pravog playa, ne znam šta naši treneri rade u tim juniorima da nisu u stanju napravit jednog pravog playa za A selekciju u tim mlađim uzrastima ?
Srbi imaju Teodosića, koji je jedan od najboljih ako ne i najbolji play europe u ovom momentu.
no šta je tu je, jaki smo ko zemlja na ostalim pozicijama, imamo širok "roster" igrača i očekujem medalju, više nema alibija ni glupih opravdanja. idemo po to zlato, ima da im se svima najebemo mamite ko njemački vojnik 1941.![]()
Rok je po meni jučer odigrao dobru tekmu, a koliko sam skužio Peras misli braniti dominantne pleyeve s nekim od naših bekova koji to mogu (Hezonja, Bogdanović). Jučer je to puno bolje izgledalo, ali slažem se s izbornikom, induvidualna obrana se MORA popraviti, jer bez nje nemamo što tražiti na EP. Džaba šuteri ako ne možeš niš obraniti. Ima još dosta do početka i nadam se da će dečki shvatiti da od obrane sve kreće, ionako je to pitanje volje. Spusti se u koljenima i brani onda će se i moći trčati i šutirati kad znaš da i ako fulaš nije bad kad možeš braniti
GS IZVAN DOMETA
TheHomie
O tom i pričam, zona je dobra za promjenu ritma, ali ako ti uvali netko tri trice piši kući propalo
GS IZVAN DOMETA
TheHomie
Ustvari kakvo upozorenje..to je Baštonac..brišemo postove..sorry..
idemo dalje..
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 17-08-2015 at 20:33
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
http://www.scoreboard.com/hr/utakmic...rnSFl/#detalji
tako je, idemo dalje, DOMINACIJA HRVATSKE KOŠARKE TEK JE POČELA!![]()
Srbi bi trebali ovaj dan proglasit danom žalosti, kadetkinje im izgubile dvoboj s hrvatskom, i još uz to ko da vragu nije bilo dovoljno "sveto pismo" ćirila izopćeno iz VU.![]()
Cijela tekma protiv Njemačke.
Dobili 8 razlike Tursku.
Perasović odlično vodi ekipu, a igrači odlično igraju.Danas se probudio Bogdanović i na trenutke Tomić. Izgleda kao da se svi polako dižu u formi. Sutra je najjača provjera u cijelim pripremama, igramo protiv Litve na njihovom terenu. Očekujem pobjedu s obzirom kak igramo.
Prijenos protiv Litve bu na HRT 4.
Statistika tekme, Bogdanović rasturio, a Tomić se konačno probudio.
![]()
Snimka tekme. Danas odigrali bez zone. Peras lukavac svakakve zamke sprema.