slažem se, mene je Litva impresionirala i ne znam o kakvoj to oni lošoj izvedbi litve govore ?
Litva je školski zapakirala Srbiju u svoj džep, i limitirala im vrlo jaku ekipu maksimalno, a upravo se o tome radi u košarci, da limitiraš protivnikove najjače strane, kao i svoje najlošije spriječiš, i uz put pokažeš u najboljem svijetlu ono što tebe krasi i ono što ti radiš najbolje, upravo to je Litva napravila u susretu protiv Srbije, zato jer Srbija djelovala "loše", jer su se Litvanci za to pobrinuli.
Cigosi osvojili EP, a u zadnjoj tekmi skupine prošli dalje s pol koša.![]()
Drago mi je da je Spanija osvojila EP nego prgavi Litvanci, mogu da se kladim kada bi Srbija odigrala jos jednu utakmicu protiv Litvanaca da bi ih dobila, jednostavno nije nam bio dan.
Spanci bez Gasola su ekipa pusiona, sto se i sada pokazalo...al dobro idu sledeca takmicenja Srbija sa Marjanovicem ce biti nezaustavljiva zivi bili pa videli!
Meni nije, navijal sam za Litvu.
Falio Bobi,sa 221cm na poziciji centra...evo sta znaci ta visina u skoku :
...bas ono sto nam je falilo protiv Litvanije,gde je Raduljica bio uzasan,a nema ko da ga zameni...da ne spominjem sto su nam svaku loptu pokupili ispod kosa...gubavi Ameri ga nisu pustili na EP.