+ Odgovori na temu
Stranica 27 od 27 PrviPrvi ... 17 25 26 27
Prikaz rezultata str. 521/528

Tema: Eurobasket 2015.

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Naši košarkaši možda jesu gay mazohisti,ali ne bi valjda pozvali srbina na paradu.
    kakvi naši košarkaši. Gay parada je u Beogradu.

ne kažem da Uroš nužno u njoj sudjeluje, možda je osigurava.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Ne svodi se kosarka na izgubljene lopte i tricu. Di su asistencije, skokovi i sut za dva? Kalnietis je imao pola tih izgubljenih, ali je zato imao i 9 asistencija. Takoder, imali su 11 skokova vise od Srbije i 56% suta za dvicu. To je presutio.

Litva je po mojem dojmu odigrala tekmu koja je najblize savrsenstvu. Neku statisticku kategoriju moras imati slabiju.

Uglavnom, ostajem kod ocjene da je ovo bila bolja tekma od one Francuza i Spanjolaca.
    slažem se, mene je Litva impresionirala i ne znam o kakvoj to oni lošoj izvedbi litve govore ?

Litva je školski zapakirala Srbiju u svoj džep, i limitirala im vrlo jaku ekipu maksimalno, a upravo se o tome radi u košarci, da limitiraš protivnikove najjače strane, kao i svoje najlošije spriječiš, i uz put pokažeš u najboljem svijetlu ono što tebe krasi i ono što ti radiš najbolje, upravo to je Litva napravila u susretu protiv Srbije, zato jer Srbija djelovala "loše", jer su se Litvanci za to pobrinuli.

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Ova litvanac ju gleda kao Albanac Kosovo.
    ne zamjeram mu, izgleda da je marija obrijala brkove.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    kakvi naši košarkaši. Gay parada je u Beogradu.

ne kažem da Uroš nužno u njoj sudjeluje, možda je osigurava.
    Ne znam ja gdje oni paradiraju,ali znam da bi naši košarkaši trebali biti na čelu parade.

Cigosi osvojili EP, a u zadnjoj tekmi skupine prošli dalje s pol koša.

Drago mi je da je Spanija osvojila EP nego prgavi Litvanci, mogu da se kladim kada bi Srbija odigrala jos jednu utakmicu protiv Litvanaca da bi ih dobila, jednostavno nije nam bio dan.
    Spanci bez Gasola su ekipa pusiona, sto se i sada pokazalo...al dobro idu sledeca takmicenja Srbija sa Marjanovicem ce biti nezaustavljiva zivi bili pa videli!

Meni nije, navijal sam za Litvu.

Super ugledni član
    Datum registracije
    Mar 2013
    Falio Bobi,sa 221cm na poziciji centra...evo sta znaci ta visina u skoku :

...bas ono sto nam je falilo protiv Litvanije,gde je Raduljica bio uzasan,a nema ko da ga zameni...da ne spominjem sto su nam svaku loptu pokupili ispod kosa...gubavi Ameri ga nisu pustili na EP.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove