+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 27 PrviPrvi 1 2 3 4 12 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/528

Tema: Eurobasket 2015.

Gledao sam utakmicu i nisam vidio ništa novo. bezidejna igra, spori, neinvetivni, sve se svodi na par individulanih poteza. Bogdanovićev šut katastrofa, jedino je sa slobodnih bacanja odličan. neuigranost totalna. Slab protok lopte. Onaj koji ima loptu vrti se, ostali stoje. Sve isto. Nikakvog napretka. Tomić katastrofa. Nema se ideje, nema vica, ni šut nije bajan, skok u pojedinim momentima užasan, Nijemci nisu nešto pokazali ali su bili brži s boljim protokom lopte.

Ništa optimistično nisam vidio, Šarić tako tako..na refule reklo bi se u Dalmaciji, malo ga ima malo nema.

Gledao sam Srbe s Francuzima, izgledaju ko avioni u odnosu na naše. Brži duplo, s idejom u igri, kreću se, prolaze..

Deja vu.

A tek Perasović u time autu. Jedva jednu rečenicu uspije složit. Bar sam od njega očekivao nešto.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 15-08-2015 at 19:09
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    moram priznat da me naši nisu impresionirali protiv nijemaca, sve puno zvijezda ali momčadski duh mi ne djeluje bajno, Šarić po dobrom starom običaju motor ekipe, ali on sam ne može dobivat tekme, tako da bez ostatka ekipe nećemo do medalje, koja je svima više manje cilj.
    Istina, rastimani orkestar s puno pokusa, ali tek je prva pripremna tekma u punom sastavu. Treba popraviti puno stvari i odbaciti ideje popput Zore na petici i Rudeza na cetvorci. Bilan mora mijenjati Tomica i Ukic bi trebao biti 3. plej.

Bil sam na tekmi, drito iza klupe Nijemaca. U stvarnosti je jos bolje gledati kako Saric igra i razgrce sve pod kosem i kelji banane. Jak je ko bik, a igra kao majstor. Derao se u zadnje dvije minute svima: ajmo obrana.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Gledao sam utakmicu i nisam vidio ništa novo. bezidejna igra, spori, neinvetivni, sve se svodi na par individulanih poteza. Bogdanovićev šut katastrofa, jedino je sa slobodnih bacanja odličan. neuigranost totalna. Slab protok lopte. Onaj koji ima loptu vrti se, ostali stoje. Sve isto. Nikakvog napretka. Tomić katastrofa. Nema se ideje, nema vica, ni šut nije bajan, skok u pijedinim momentima užasan, Nijemci nisu nešto pokazali ali su bili brži s boljim protokom lopte.

Ništa optimistično nisam vidio, Šarić tako tako..na refule reklo bi se u Dalmaciji, malo ga ima malo nema.

Gledao sam Srbe s Francuzima, izgledaju ko avioni u odnosu na naše. Brži duplo, s idejom u igri, kreću se, prolaze..

Deja vu.

A tek Perasović u time autu. Jedva jednu rečenicu uspije složit. Bar sam od njega očekivao nešto.
    A jel povlacis rijeci za Sarica ili ti je i dalje mrtvo puhalo?

Tek nam je prva tekma, ne treba biti preostar. Peras je ocito probaval neke kombinacije koje sad moze prekriziti.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Istina, rastimani orkestar s puno pokusa, ali tek je prva pripremna tekma u punom sastavu. Treba popraviti puno stvari i odbaciti ideje popput Zore na petici i Rudeza na cetvorci. Bilan mora mijenjati Tomica i Ukic bi trebao biti 3. plej.

Bil sam na tekmi, drito iza klupe Nijemaca. U stvarnosti je jos bolje gledati kako Saric igra i razgrce sve pod kosem i kelji banane. Jak je ko bik, a igra kao majstor. Derao se u zadnje dvije minute svima: ajmo obrana.
    Šarić je violina naše reprezentacije, kako samo razgrće, kako samo s naše plovine asistira pod protivnički koš, kako samo zakucava, dribla, prodaje finte ko Dražen u najboljim danima.

jednostavno, milina ga za vidjet, i opet se vidi da je vidno trenutno u reprezentaciji bolji od Hezonje, jer je nabrijan ko bik, vidi se da mu je stalo dok ovi ostali su poprilično mlitavi i kilavi, ili što bi inkvizitor rekao trlj mrlj trlj mrlj, malo para i još manje muzike konačni sud, trlj mrlj nećemo daleko ako ovako nastavimo.

A jel povlacis rijeci za Sarica ili ti je i dalje mrtvo puhalo?

Tek nam je prva tekma, ne treba biti preostar. Peras je ocito probaval neke kombinacije koje sad moze prekriziti.
    Pa nije me impresionirao pravo da ti kažem..možda se na samoj utakmici, s tribina vidi bolje ali ovako na televiziji sve je izgledalo konfuzno i sporo pa u tom smislu gledam i njega.

Baš sam čekao tu tekmu da vidim tu novu zajebanu Hrvatsku i nisam vidio ništa.

Pogotovo me ovaj Herzonja razočarao..nisma ga dosad gledao..mali izgleda ko da je zalutao na parket..

Nemaju šablonizirane akcije, spori su i tromi, neinvetivni, siluju napade, statični su..ko i dosad, sve isto..

Dobro sad se idu priče, to je tek početak..ovo ono pa i Srbima su pripreme pa igraju ko avioni...lete terenom..

Zbog Eline i bokala vina

Šarić je violina naše reprezentacije, kako samo razgrće, kako samo s naše plovine asistira pod protivnički koš, kako samo zakucava, dribla, prodaje finte ko Dražen u najboljim danima.

jednostavno, milina ga za vidjet, i opet se vidi da je vidno trenutno u reprezentaciji bolji od Hezonje, jer je nabrijan ko bik, vidi se da mu je stalo dok ovi ostali su poprilično mlitavi i kilavi, ili što bi inkvizitor rekao trlj mrlj trlj mrlj, malo para i još manje muzike konačni sud, trlj mrlj nećemo daleko ako ovako nastavimo.
    Bolji je trenutno, on je mozak nase repke i voda za slijedecih 10 godina. Hezonja bu svoje dal isto, samo da se malo razigra. Ukocen je i izvan forme.

Pa nije me impresionirao pravo da ti kažem..možda se na samoj utakmici, s tribina vidi bolje ali ovako na televiziji sve je izgledalo konfuzno i sporo pa u tom smislu gledam i njega.

Pogotovo me ovaj Herzonja razočarao..nisma ga dosad gledao..mali izgleda ko da je zalutao na parket..

Nemaju šablonizirane akcije, spori su i tromi, neinvetivni, siluju napade, statični su..ko i dosad, sve isto..

Dobro sad se idu priče, to je tek početak..ovo ono pa i Srbima su pripreme pa igraju ko avioni...lete terenom..
    Ne znam kakav je kut kamere bil, ali mi smo imali pregled cijelog terena. Saric je osim statisticki, 18 koseva i 10 skokova, ocarao i dojmom. Branjenje kosa je bilo posebno impresivno, par puta je sprijecio zakucavanja ili cista polaganja protivnika. Zirbesa je skelio kao da je neki kepec, a ne bik od 2.12 sa 120 kila.

Hezonja je bil malo pogubljen, ali ne treba mu zamjerati. Pripremna tekma, lik ima 19 godina. Puno je veci problem kaj je recimo Tomic bio gori, a trebao bi biti prva violina.

Velis da su Nijemci ustimaniji, njima je to 5. pripremna tekma, nama tek prva u punom sastavu.

Gle zvijer, Northe.

pravi dinaroidski gorostast, spreman da poravna pičke tko god da naiđe iz "suprotnog pravca".

trebao bi imat natpis na dresu, " oprez, gdje su oprezni živi neoprezni su odavno mrtvi. "

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Šteta što imamo samo jednog Šarića, čovjek će voditi uzaludne bitke cijelu reprezentativnu karijeru.

i mene toga strah, da ne bi i on doživio sudbinu Marka Popovića.

http://www.scoreboard.com/hr/utakmic...hCrzD/#detalji

grunfek, jaki smo ko zemlja !

odlična igra danas, nadam se da neće biti više eksperimentiranja, ako ovako budu igrali na EP, bit će veselo francuzima srbima španjolcima i ostalim pretedentima za zlato.

trice su ih danas išle odlično, skok je bio dobar, igra u obrani vrlo dobra ali može i bolje u defanzivi, ali napad je bio danas dosta efikasniji, nadam se da će ta naša navala biti sve bolja i bolja, tome i služe ove pripremne tekme da se naštimaju "nišanske sprave".

sve u svemu, danas sam puno zadovoljniji nego s tekmom u areni, kad su bili ukočeni veći dio tekme, danas je sve išlo kak treba i ako ovako nastave, ja i grunfek ćemo se nalokat ko svinje kad osvoje medalju.

Pregazili Nijemce u Njemackoj 17 razlike, zavrsilo 80-63.

Udarne igle Tomic, Bogdanovic i Saric zajedno zabili ispod 15 koseva. Zabili smo valjda 14 trica. Kad nas ide sut ne moze nas nitko dobiti. Ovo je bila suterska rapsodija. Svaka cast, puno bolje nego u petak.

http://www.scoreboard.com/hr/utakmic...hCrzD/#detalji

grunfek, jaki smo ko zemlja !

odlična igra danas, nadam se da neće biti više eksperimentiranja, ako ovako budu igrali na EP, bit će veselo francuzima srbima španjolcima i ostalim pretedentima za zlato.

trice su ih danas išle odlično, skok je bio dobar, igra u obrani vrlo dobra ali može i bolje u defanzivi, ali napad je bio danas dosta efikasniji, nadam se da će ta naša navala biti sve bolja i bolja, tome i služe ove pripremne tekme da se naštimaju "nišanske sprave".

sve u svemu, danas sam puno zadovoljniji nego s tekmom u areni, kad su bili ukočeni veći dio tekme, danas je sve išlo kak treba i ako ovako nastave, ja i grunfek ćemo se nalokat ko svinje kad osvoje medalju.
    Normalno, svi cemo se oblokati.

Gledo sam na streamu zadnjih 15 minuta. Išo nas šut ko blesave, puno pokretljiviji nego u Zagrebu. 17 razlike u gostima..auf..uf uf..

Zbog Eline i bokala vina

Pregazili Nijemce u Njemackoj 17 razlike, zavrsilo 80-63.

Udarne igle Tomic, Bogdanovic i Saric zajedno zabili ispod 15 koseva. Zabili smo valjda 14 trica. Kad nas ide sut ne moze nas nitko dobiti. Ovo je bila suterska rapsodija. Svaka cast, puno bolje nego u petak.
    rapsodija u crvenom, nadam se da će igra biti sve bolja i bolja, tako da EP počnemo zapeti ko puške i onda u lov na medalju.

Evo statistike, iz sjecanja Rudez zabio 3 trice, Simon 3, Stipcevic 2, Tomas 2, Bogdanovic 1, Hezonja 1, Zubcic 1, Ukic 1.

Gledo sam na streamu zadnjih 15 minuta. Išo nas šut ko blesave, puno pokretljiviji nego u Zagrebu. 17 razlike u gostima..auf..uf uf..
    Ma kad nas krene sut mozemo odigrati egal s Amerima. Pitanje je samo kaj bu kad nas ne ide. Vjerojatno isto kao tekma u Zagrebu. Mora unutarnja linija povuci: Saric, Bilan, Tomic. Zora je isto danas bil odlican.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove