http://files.fm/u/42q7tkpf2
uvijek se ljepše osjećam, kad vidim puške na ramenu.
trebamo obnovit vojsku da bude dovoljno jaka za unutarnje i vanjske neprijatelje. da njome ne upravljaju veleizdajnici, i da je i njima brana koliko i ovima izvana.
http://files.fm/u/42q7tkpf2
uvijek se ljepše osjećam, kad vidim puške na ramenu.
trebamo obnovit vojsku da bude dovoljno jaka za unutarnje i vanjske neprijatelje. da njome ne upravljaju veleizdajnici, i da je i njima brana koliko i ovima izvana.
Posljednje uređivanje od LB86 : 05-02-2022 at 20:47
strateško partnerstvo s anglosaksoncima nam je donjelo to, da imamo sve što nam treba, imamo državu ali nemamo hrvatsku vlast, i imamo vojku za čuvat granicu na dunavu, ostatak će čuvat anglosaksonska koalicija koja nas brani kao i 1991. haha
sve u svemu, pričamo o Hrvatima, toliko godina bez države, za nas su mađari giganti politike. nema ih 100 miliona, već 10, pa su više manje uvijek vodili jasnu nacionalnu politiku, a mi se kurčimo jelačićem koji ih je tuko za austrijskog cara.
Hrvati ne mogu bez infantilne politike, to je jednostavno tako, u svakom periodu povijesti imamo servilnu politiku stranim nalogodavcima. i tu će se teško išta promjenit, jer oni koji to budu i htjeli, neće dobro završit. od doba turaka zrinskih i frankopana i svih ostalih, uvijek smo obezglavljivani s ciljem da ovi izvana imaju ono što žele od nas. tako da, vremena se mjenaju, kao i države i vlasti, ali u suštini kad je politika u pitanju sve ostaje isto, jer Hrvati očito ne žele drugačije. mi smo politička manjina ovdje, imamo previše onih koji se slažu s podređivanjem naiconalih interesa stranim.
volio bih da se varam, ali mislim da sam precizno dijangoziro hrvate.
Evo video našeg prvog Rafala.
A je ga lijepo vidjeti.
Ne Kužim. Postao naše vlasništvo ali će biti u Francuskoj još koliko pola godine ili više. Dobijamo prvih šest tek u drugom kvartali slijedeće godine.
Smimo ga pipkat, što?
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Avion je prekrasan.
![]()
Jeste, fin je.
Ali fali mu kuka...nema kuke.![]()
![]()
Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.
Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.
Fino za air policing. Ali za ozbiljno ratno zrakoplovstvo trebaju još najmanje dvije eskadrile.
Novac tu ne bi bio nikakav problem da sa smanji ili ukine financiranje rashrvata. Ako Hrvatska od turizma ima zaradu od 15 milijardi eura i to raste svaku godinu.
Par milijardi eura tu ne bi smio biti nikakav problem. Ovo je zasad samo.mazanje očiju. Za air policing u redu ali jedna eskadrila je ništa, tj. je je nešto a pitanje je i radara i naoružanja koje se uzima.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-10-2023 at 12:26
Zbog Eline i bokala vina
Mogli bi ali neće, moraju Pupovca pitat a njemu se to ne sviđa. A n njih same nije previše briga. Održavaju minimum da bi narodu mazali oči. I što ih Amerikanci tjeraju, što donacijama, što drugim pritiscima.
Tuđman je bez prihoda od turizma, s pola razorene infrastrukture i uništenih tvornica, s ispresjecanom državom, uz pomoć dijaspore, napravio najjaču vojsku od Alpi do Bospora i pobjedio srpsku vojsku, bivšu JNA koja je gomilala oružje 45 godina a ovi batrljaju 10 godina hoće li kupit 12 aviona. Bjež.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-10-2023 at 12:50
Zbog Eline i bokala vina
Stigli Rafali. Hvala vladi na tome.
https://youtu.be/VpeEom-xWzc?si=29NSJsN9aHaH-PNu
Posljednje uređivanje od Grunf : 26-04-2024 at 18:05