+ Odgovori na temu
Stranica 24 od 25 PrviPrvi ... 14 22 23 24 25 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 461/483

Tema: Hrvatsko ratno zrakoplovstvo

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Osjećam se bolje nego prije nego kaj sam vidio ovu sliku.
    http://files.fm/u/42q7tkpf2

uvijek se ljepše osjećam, kad vidim puške na ramenu.

trebamo obnovit vojsku da bude dovoljno jaka za unutarnje i vanjske neprijatelje. da njome ne upravljaju veleizdajnici, i da je i njima brana koliko i ovima izvana.
    Posljednje uređivanje od LB86 : 05-02-2022 at 20:47

Citiraj Prvotno napisano od LB86 Vidi poruku
    http://files.fm/u/42q7tkpf2

uvijek se ljepše osjećam, kad vidim puške na ramenu.

trebamo obnovit vojsku da bude dovoljno jaka za unutarnje i vanjske neprijatelje. da njome ne upravljaju veleizdajnici, i da je i njima brana koliko i ovima izvana.
    Koliko je jaka vojska toliko je jaka država, a toliko je jak i naš narod tako da samo naprijed i ojačajmo hrvatsku vojsku.

Koliko je jaka vojska toliko je jaka država, a toliko je jak i naš narod tako da samo naprijed i ojačajmo hrvatsku vojsku.
    Od 2000. stalno "idemo naprijed" i "ojačavamo" hrvatsku vojsku. Ma ludilo od "ojačavanja". Gdje bi mi bez NATO-a, prije 2000. mogli poslati svoje postrojbe na rusku granicu, Afganistan, Mali, Libanon, Saharu ili napasti Libiju. No sada kada smo "ojačali" nebo je granica?!

Banned
    Datum registracije
    Jan 2021
    Citiraj Prvotno napisano od goran2hr Vidi poruku
    Od 2000. stalno "idemo naprijed" i "ojačavamo" hrvatsku vojsku. Ma ludilo od "ojačavanja". Gdje bi mi bez NATO-a, prije 2000. mogli poslati svoje postrojbe na rusku granicu, Afganistan, Mali, Libanon, Saharu ili napasti Libiju. No sada kada smo "ojačali" nebo je granica?!
    strateško partnerstvo s anglosaksoncima nam je donjelo to, da imamo sve što nam treba, imamo državu ali nemamo hrvatsku vlast, i imamo vojku za čuvat granicu na dunavu, ostatak će čuvat anglosaksonska koalicija koja nas brani kao i 1991. haha

sve u svemu, pričamo o Hrvatima, toliko godina bez države, za nas su mađari giganti politike. nema ih 100 miliona, već 10, pa su više manje uvijek vodili jasnu nacionalnu politiku, a mi se kurčimo jelačićem koji ih je tuko za austrijskog cara.

Hrvati ne mogu bez infantilne politike, to je jednostavno tako, u svakom periodu povijesti imamo servilnu politiku stranim nalogodavcima. i tu će se teško išta promjenit, jer oni koji to budu i htjeli, neće dobro završit. od doba turaka zrinskih i frankopana i svih ostalih, uvijek smo obezglavljivani s ciljem da ovi izvana imaju ono što žele od nas. tako da, vremena se mjenaju, kao i države i vlasti, ali u suštini kad je politika u pitanju sve ostaje isto, jer Hrvati očito ne žele drugačije. mi smo politička manjina ovdje, imamo previše onih koji se slažu s podređivanjem naiconalih interesa stranim.

volio bih da se varam, ali mislim da sam precizno dijangoziro hrvate.

Citiraj Prvotno napisano od goran2hr Vidi poruku
    Nije baš tak, od 2000. do 2015. smo išli unazad, od 2015. idemo polako opet prema naprijed.

Nije baš tak, od 2000. do 2015. smo išli unazad, od 2015. idemo polako opet prema naprijed.
    Ako Vam nije teško malo to argumentirati?

Evo video našeg prvog Rafala.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Evo video našeg prvog Rafala.

Zvat će se ''Galeb''.
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

A je ga lijepo vidjeti.

Citiraj Prvotno napisano od kiler Vidi poruku
    Zvat će se ''Galeb''.
    Radije bjeloglavi sup. Galeb jedino krešti i baca otpad po glavama, sup je zastrašujuć.

Ne Kužim. Postao naše vlasništvo ali će biti u Francuskoj još koliko pola godine ili više. Dobijamo prvih šest tek u drugom kvartali slijedeće godine.

Smimo ga pipkat, što?
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Ne Kužim. Postao naše vlasništvo ali će biti u Francuskoj još koliko pola godine ili više. Dobijamo prvih šest tek u drugom kvartali slijedeće godine.

Smimo ga pipkat, što?
    A bit će zbog obuke, moraju završiti obuku. Neka, ovo je dobrodošla propaganda. Vidiš da neprijatelji škrguču zubima.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    Jeste, fin je.
    Ali fali mu kuka...nema kuke.
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Citiraj Prvotno napisano od kiler Vidi poruku
    Jeste, fin je.
    Ali fali mu kuka...nema kuke.
    Al ima 2 motora, mnogo skup za održavanje...

Fino za air policing. Ali za ozbiljno ratno zrakoplovstvo trebaju još najmanje dvije eskadrile.

Novac tu ne bi bio nikakav problem da sa smanji ili ukine financiranje rashrvata. Ako Hrvatska od turizma ima zaradu od 15 milijardi eura i to raste svaku godinu.

Par milijardi eura tu ne bi smio biti nikakav problem. Ovo je zasad samo.mazanje očiju. Za air policing u redu ali jedna eskadrila je ništa, tj. je je nešto a pitanje je i radara i naoružanja koje se uzima.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 05-10-2023 at 12:26

Zbog Eline i bokala vina

Fino za air policing. Ali za ozbiljno ratno zrakoplovstvo trebaju još najmanje dvije eskadrile.

Novac tu ne bi bio nikakav problem da sa smanji ili ukine financiranje rashrvata. Ako Hrvatska od turizma ima zaradu od 15 milijardi eura i to raste svaku godinu.

Par milijardi eura tu ne bi smio biti nikakav problem. Ovonje zasad samo.mazanje očiju. Za air policing u redu ali jedna eskadrila je ne ništa jer je nešto a pitanje je i radara i naoružanja koje se uzima.
    Da je Tuđman imao ovoliko love ne bi stajao prije Beča i Atene.

Stvarno ima love, mi bi bez problema mogli poduplati vojni proračun i broj vojnika. Ne bi ni osjetili.

Da je Tuđman imao ovoliko love ne bi stajao prije Beča i Atene.

Stvarno ima love, mi bi bez problema mogli poduplati vojni proračun i broj vojnika. Ne bi ni osjetili.
    Mogli bi ali neće, moraju Pupovca pitat a njemu se to ne sviđa. A n njih same nije previše briga. Održavaju minimum da bi narodu mazali oči. I što ih Amerikanci tjeraju, što donacijama, što drugim pritiscima.

Tuđman je bez prihoda od turizma, s pola razorene infrastrukture i uništenih tvornica, s ispresjecanom državom, uz pomoć dijaspore, napravio najjaču vojsku od Alpi do Bospora i pobjedio srpsku vojsku, bivšu JNA koja je gomilala oružje 45 godina a ovi batrljaju 10 godina hoće li kupit 12 aviona. Bjež.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 09-10-2023 at 12:50

Zbog Eline i bokala vina

Mogli bi ali neće, moraju Pupovca pitat a njemu se to ne sviđa. A n njih same nije previše briga. Održavaju minmuam da bi narodu mazali oči. I što ih Amerikanci tjeraju, što donacijama, što drugim pritiscima.

Tuđman je bez prihoda od turizma, s pola razorene infrastrukture i uništenih tvornica, s ispresjecanom državom, uz pomoć dispore, napravio najjaču vojsku od Alpi do Bospora i pobjedio srpsku vojsku, bivšu JUNA koja je gomilala oružje 45 godina a ovi batrljaju 10 godina hoće li kupit 12 aviona. Bjež.
    Znači da ne fali love nego fali državnika...

Stigli Rafali. Hvala vladi na tome.

https://youtu.be/VpeEom-xWzc?si=29NSJsN9aHaH-PNu
    Posljednje uređivanje od Grunf : 26-04-2024 at 18:05

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove