isto ko Ivaniševića, svaka ptica svome jatu leti. svi mi volimo kad pobjeđuje naše gore list, nego tamo neki amer rus nijemac ili srbin i slovenac. jednostavno to je tako, tvoj čovjek i uspjeh tvog čovjeka te najviše raduje. bez obzira što on nije baš tvoj, ali eto iz tvoje je države, pa vas to veže.![]()
ja mu ne bi zamjerao što se druži s srbima, jedno je tenis drugo je politika, meni je normalno da se igrači druže međusobno pogotovo s ovih prostora. ali isto tako bi mi bilo normalno da se ne druže, u slučaju nekog novog rata. to se najbolje vidjelo na košarci 1990ih, kad su se svi čudili što Petrović prekinuo odnose s Divcem, ne možeš se bato ti s nekim družit ko je iz države koja vrši agresiju na tvoju državu, dok trećina tvoje države gori ti da se družiš s nekim tko je iz te države koja je glavni krivac za sve to. to ne ide, ali rat je završio i normalno da se sad može očekivat određene odnose i kontakte između igrača, to je i normalno, ali sport nikad nije u potpunosti lišen politike, nemojte ni to nikad smetnut s uma, i priordno je bilo da se naši igrači u bilo kojem sportu u vrijeme rata nisu družili, jer bi to bilo blago rečeno licemjerno. oni se druže, a mi ko narodi ratujemo. ne ide to tako, kako su to ovi jugonostalgičari i antifašisti zamislili.
osobno mogu svakome pomoć, ne gledam tko je kakve nacionalnosti ako je normalan čovjek. ali sam protiv tih ljigavih brastvo jedinstvo odnosa, jer to nas je i dovelo u poziciju da se koljemo 1920ih, 1940ih, i 1990ih. to je promašena politika, koju ja nikad neću podržat i prema kojoj nemam niti malo razumjevanja.