+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/30

Tema: Šta ona glumi ?

Šta ona glumi ?

Ovako : Meni je 20 godina, a cura koja me zanima je lijepa ima
    18 godina, draga,simpatična, nasmješena, ...kad god se sretnemo nasmješi se, zajedno smo išli na neka predavanja u vezi polaganja za higijenski minimun radi posla u ugostiteljstvu,kad nešto na predavanjima izvalim često se nasmije ko fol ja duhovit hahahha, kad zaboravim donjeti olovku ili bilježnicu na predavanja ponudi se da mi posudi opet naravno uz smješak .
    uglavnom tih predavanja više nema, ali sreo sam je jedne subote u noćnom klubu, bio sam pijan poprilično , prolazim ja kraj nje ona maše i kaže hej bog...ja budala prođem pored samo je pogledam ali ne uzvratim pozdrav, za par minuta opet prođem pored nje i zagrlim je, te pitam jesi mi možda znamo odnekud ? ona onako začuđeno kaže : pa sa predavanja...
    ja samo kaže eh da ok, i vratim se nazad frendovima, šta je najgore odmah sam je prepoznao čim sam je vidio u klubu, al jebiga alkohol je učinio svoje .

- šta njeno smješkanje može značit ? jesu li to nekakvi znakovi da imam zeleno svijetlo ili je ipak u pitanju pristojnost ?

- to šta mi se prva javila te noći u klubu, triba li to nešto posebno značit ?
    ( dosta cura mi veli da će se malo koja ženska prva javit u klubu muškarcu, onako pred društvom )

- nije se uzmaknula kad sam je onako pijan zagrlio...dobar znak ili ?

- pišem ovo jer ni sam neznam na čemu sam točno sa tom curom .
    dakle na prvu poruku isprike preko fejsa radi udesa u klubu nije odgovorila, na drugu poruku isprike je napisala da je sve ok...na treću opet nije odgovorila + odbila je zahtjev za prijateljstvo...šta uopće misli o meni ? koje korake da povučem dalje ?

imaš zeleno svijetlo, navali na nju dok se nije predomislila.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    imaš zeleno svijetlo, navali na nju dok se nije predomislila.
    Je je, kad bi to sigurno bilo odavno bi ja krenuo u akciju...

Partibrejker Komari avatar
    Datum registracije
    Feb 2012
    Jooj da mi se vratit u te dane

Dakle nemaš što izgubit. Lijepo (ovaj put trizan ) dođi do cure i "oćemo na kavu", "oš plesat"..

Nemoj samo lokat za šankom ko kakva trutina i čekat siguran znak.
    Prijateljima mogu kasniti, neprijateljima stižem na vrijeme
    WISLA KRAKOW HOOLIGANS.. 17, 500

Citiraj Prvotno napisano od Komari Vidi poruku

Dakle nemaš što izgubit. Lijepo (ovaj put trizan ) dođi do cure i "oćemo na kavu", "oš plesat"..

U pravu si, osim toga nakon zadnjeg susreta sa njom sam i ojačao, dižem utege,vježbam i to, nabacio sam nešto mase mišićne možda i to pomogne hahahahah

Interesantno druge dvije cure koje sam upoznao na tim predavanjima
    isto lijepe, slično se ponašale prema meni, bile ljubazne,susretljive prema meni baš kao i ona...e vidite te dvije su prihvatile zahtjev za prijateljstvo i ono dopisivao se sa njima, a ova treća šta mi se najviše dopala odbila zahtjev a isto se uživo ponašala prema meni dobro kao i te dvije...sad ti budi pametan, vjerojatno sam sjebo u klubu, znam da je kretenski bilo prvo ignorirat njen pozdrav a 10 minuta kasnije zagrlit je i pitat dali se znamo ?
    ...kad sam je to pitao, baš je začuđeno izgledala, ali nije se ni centimetra uzmaknula .

Osim toga htio bih nešto još reći o dotičnoj, ona na fejs često stavi slike sa muškim školskim kolegama
    i to budu baš onako pravi zagrljaji, njena glava redovito na njihovim prsima, ili poljupci u obraz...
    Možda su joj samo kolege i možda je jako društvena ali malo mi je sumnjvo to,vjerojtano sam
    pre-tradicionalan a tko zna moža se troši sa njima, tko će je znati...

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    ne gubi vrijeme. vidiš da je pun svijet cura kojima je životni doživljaj da ih netko pozove na kavu. dobiješ odmah sve, jebiga treba uzvratiti na neočekivanoj prilici, ko zna koliko će godina proteći dok se ne ponovi
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Datum registracije
    Feb 2012
    Citiraj Prvotno napisano od Tyson-007 Vidi poruku
    Interesantno druge dvije cure koje sam upoznao na tim predavanjima
    isto lijepe, slično se ponašale prema meni, bile ljubazne,susretljive prema meni baš kao i ona...e vidite te dvije su prihvatile zahtjev za prijateljstvo i ono dopisivao se sa njima, a ova treća šta mi se najviše dopala odbila zahtjev a isto se uživo ponašala prema meni dobro kao i te dvije...sad ti budi pametan, vjerojatno sam sjebo u klubu, znam da je kretenski bilo prvo ignorirat njen pozdrav a 10 minuta kasnije zagrlit je i pitat dali se znamo ?
    ...kad sam je to pitao, baš je začuđeno izgledala, ali nije se ni centimetra uzmaknula .

Osim toga htio bih nešto još reći o dotičnoj, ona na fejs često stavi slike sa muškim školskim kolegama
    i to budu baš onako pravi zagrljaji, njena glava redovito na njihovim prsima, ili poljupci u obraz...
    Možda su joj samo kolege i možda je jako društvena ali malo mi je sumnjvo to,vjerojtano sam
    pre-tradicionalan a tko zna moža se troši sa njima, tko će je znati...

Dakle greška u koracima..
    Cura želi bit jedna i jedina a ti se upetlja s još dvi njezine kolegice.

A ove slije s kolegama.. To ti je činit ljubornim negoga..

Dakle greška u koracima..
    Cura želi bit jedna i jedina a ti se upetlja s još dvi njezine kolegice.

A ove slije s kolegama.. To ti je činit ljubornim negoga..

Nek se malo potrudi ako želi biti jedna i jedina.

Datum registracije
    Feb 2012
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Nek se malo potrudi ako želi biti jedna i jedina.

Samo ću ti reć da je ovo klasična spika starih momaka (čitaj trutina od 50ak godina) naslonjenih livin lakton na šank dok u desnoj drže pivu zvanu zidarušu...

Pa ti Tysone ako se vidiš u budućnosti tako samo poslušaj kolegu Grunfa ..

To je normalna spika. Ako te želi nek ti pristupi i stisne se uz tebe. Nek ti pošalje nedvosmislen signal i pripije sise uz tebe.

Kakva je to žena koja ovako muči muškarca? Čovjek mora po forumu tražiti odgovore, cijeloga je sludila i smela. Čak i da ga želi tj. da šalje signale nek je upeca...moraš se upitati kakva bi ti to cura bila ili žena koja je spremna toliko te mučiti? Pamet u glavu sinko.

P.S. Prvo škole završi pa tek onda kreni s curama.
    Posljednje uređivanje od Grunf : 06-05-2015 at 23:42

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Ponekad smo skloni da ženske signale tumačimo onako kako bismo to željeli, pa nije rijedak slučaj da običnu ljubaznost i druželjubivost protumačimo na krivi način.
    Stoga takve dileme treba u startu rasčistiti.
    Prvo u sebi prepoznati da li je "to to", a onda bez mnogo oklijevanja ili čekanja potvrde, što je u biti ženski pristup, s osmijehom priči curi i nedvosmisleno je staviti do znanja da nam se dopada itd.itd.itd..., što je individualna stvar svakog gospodina, kako će to izvesti.

Varlamova Stiliana avatar
    Datum registracije
    Nov 2011
    Sumnjam da je bez razloga tolko druželjubiva da ti posuđuje pisaći pribor i tekice itd, vjerojatno joj se sviđaš... i vjerojatno je to u klubu ispalo čudno, možda cura sad misli da je uopće ne doživljavaš i da nisi imao pojma tko je kad ti se javila...

pokaj se i padni na koljena ispred nje, još ima nade...

“O divine Sun, may you never see anything greater than Rome!” - Quintus Horatius Flaccus

Bjež od nje i past će ona sama na koljena pred tebe.

Datum registracije
    Nov 2011
    sujmljam.
    puno je ribe u moru.

“O divine Sun, may you never see anything greater than Rome!” - Quintus Horatius Flaccus

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    no dobro, sad kad ste sve rekli, možemo samo pretpostavljati tko će to ponovo doći sa sličnom pričom pošto je ovo barem treći put da neki novi član ničim izazvan, otvara sličnu temu u kojoj traži pomoć za neku ljubavnu situaciju.
    srećom, otvoreni smo i tolerantni pa na forumu ima mjesta i za takve pacijente
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Citiraj Prvotno napisano od Stiliana Vidi poruku
    Sumnjam da je bez razloga tolko druželjubiva da ti posuđuje pisaći pribor i tekice itd, vjerojatno joj se sviđaš... i vjerojatno je to u klubu ispalo čudno, možda cura sad misli da je uopće ne doživljavaš i da nisi imao pojma tko je kad ti se javila...

pokaj se i padni na koljena ispred nje, još ima nade...
    Bila je ona nekako druželjubiva i prema drugima na tim predavanjima, ali imao sam osjećaj da je sa mnom najprisnija, da je mene nekako najviše primjetila, doduše i ja sam je malo zezao i " bocnuo " par puta na nastavi, pa je vjerovatno i to utjecalo .

I meni je sumnjivo da se sama javlja da mi posudi neku stvar na nastavi bez da je mene uopće puno briga šta sma nešto zaboravio donjeti na nastavu .

Teško da ona misli kako je ne doživljavam jer ipak sam joj poslao poruke preko fejsa i zahtjev za prijateljstvo, nije blesava zna kad dečko curu preko fejsa kontarktira u više navrata da to nešto znači

Samo eto nije baš pozitivan znak šta joj je teško obični zahtjev na fejsu prihvatit, štoviše to mi je čudno jer na fejsu za prijatelje imam dosta cura koje mi se jedva jave uživo jer se jedva i znamo, a ona tako draga i otvorena bila prema meni a preko fejsa mumija

Na koljena neću padat,nije moj stil i ne vjerujem da cure vole papučare i one koji padaju na koljena .

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Bjež od nje i past će ona sama na koljena pred tebe.
    Možda i hoće, otkad smo se zadnji pu vidili i pričali dobio sam sigurno 10-ak kg mišića ( nije da se hvalim )

Datum registracije
    Nov 2011
    Citiraj Prvotno napisano od Tyson-007 Vidi poruku
    Bila je ona nekako druželjubiva i prema drugima na tim predavanjima, ali imao sam osjećaj da je sa mnom najprisnija, da je mene nekako najviše primjetila, doduše i ja sam je malo zezao i " bocnuo " par puta na nastavi, pa je vjerovatno i to utjecalo .

I meni je sumnjivo da se sama javlja da mi posudi neku stvar na nastavi bez da je mene uopće puno briga šta sma nešto zaboravio donjeti na nastavu .

Teško da ona misli kako je ne doživljavam jer ipak sam joj poslao poruke preko fejsa i zahtjev za prijateljstvo, nije blesava zna kad dečko curu preko fejsa kontarktira u više navrata da to nešto znači

Samo eto nije baš pozitivan znak šta joj je teško obični zahtjev na fejsu prihvatit, štoviše to mi je čudno jer na fejsu za prijatelje imam dosta cura koje mi se jedva jave uživo jer se jedva i znamo, a ona tako draga i otvorena bila prema meni a preko fejsa mumija

Na koljena neću padat,nije moj stil i ne vjerujem da cure vole papučare i one koji padaju na koljena .
    to se za koljena figurativno kaže, ne doslovno

možda na fejsu ima dosta obiteljskih prijatelja/stvari, pa ne želi da to gleda neko koga dobro ne pozna... lako će ona tebe dodat kad te malo bolje upozna
    pa nije fejs mjerilo stvarnog života...

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove