Vidi rezultate ankete: Koja vam je najbolja utrka?

Glasači
3. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Tour of Croatia naravno.

3 100.00%
  • Tour de France

0 0%
  • Giro d'Italia

0 0%
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 2 1 2 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/24

Tema: Tour of Croatia

Tour of Croatia

Tour de France i Giro d'Italia su prošlost, Tour of Croatia je budućnost biciklizma.

Jel pratite?

ko bi rekao da smo se i mi upisali u te tour karte biciklizma, lijepo, mislim da će tour de Croatia uskoro biti slavniji od francuskog.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    ko bi rekao da smo se i mi upisali u te tour karte biciklizma, lijepo, mislim da će tour de Croatia uskoro biti slavniji od francuskog.
    Sasvim sigurno.

Inače, ovo je napravljeno na inicijativu turističke zajednice i dobra lova je plaćena Eurosportu za prijenos, ali će se višestruko vratiti. Ministar turizma jedini vrijedi u ovoj vladi.

haha neka ih, dok god kamere iz zraka snimaju Tour de Croatia.

još nek ih nauče o šibenskoj pismi....

Francuzi svoju utrku zovu na francuskom, Talijani na talijanskom a Hrvati na engleskom jeziku.

Usprkos tome, dobar potez.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Jesmo li sigurni da želimo kao goste ljude koji prate biciklizam?

Da, to su najbolji platise.

ma koji će nama kurac tord de croatia, dok nam stoka jugoslavenska orgija po državi ?

Kada političar kaže da je atmosfera na stadionu na kojem se urlalo "Za dom, spremni" veličanstvena, onda je bolje da to prešuti. To je tužna i turobna atmosfera - rekao je Zoran Milanović te zaključio govor riječima "živjela moderna i humana Hrvatska"."]- Kada političar kaže da je atmosfera na stadionu na kojem se urlalo "Za dom, spremni" veličanstvena, onda je bolje da to prešuti. To je tužna i turobna atmosfera - rekao je Zoran Milanović te zaključio govor riječima "živjela moderna i humana Hrvatska".

o čemu mi pričamo, tko normalan će dolazit u ovu sjevernu koreju ovu udbašku vukojebinu razno raznih milanovića i sličnih parazita titositičkih komunističkih, ma tu stoku treba strelja po kratkom postukupku da se mene pita dok se njih ne bi elimniiralo iz ove države, ne bi se trebalo bavit ničime pa tako ni turizmom, kratko i jasno. jer dok ta stoka vodi specijalni rat protiv države koju nikad nisu htjeli nemamo mi šta pričat o nekakvom turizmu i promociji "hrvatske" dok nam ova bagra promovicra crvenilo ko u najboljim danima 1940ih i titine bravarske revolucije iz zagorja i kumrovca. pišite ustav drugovi, koliko hoćete, ali Hrvati njih 200.000 se borilo u Ustašama jer je htjelo NDH, a vi paraziti vas 100.000 ameba koje ste ustale na zadnje noge s opančarskim ovcojebima s kozare i grmeča to sve govori o vama, dizali ste balvane protiv vlastie države i ubijali vlastiti narod, po tome niste ništa bolji ni drugačiji od četnika, i dok nam takvi četnici stoluju zagrebu šta mi imamo pričat o nekakvim tour de Croatia ? mislim daj ljudi saberimo se, imamo petu kolonu po cijeloj državi svugdje su se ugurali i ne daju normalnim ljudima disat, pas im mater jebo bolesnu i antihrvatsku. a kad mi se paritzanija šugava poziva na državotvornost, onda znam koliko je sati. jebo vam ZAVNOH i Tito mater, koliko ste sranja narpavili u ime "naroda i narodnosti" možete biti sretni da 1991 niste svaki dobili jedan komunjarosijek pod vrat ili metak u boljem scenariju.

Znam da su išli na turističku reklamu, ali trebali su paziti da trasa ne ide preko tramvajskih tračnica.

zašto misliš da po tračnicama nije poželjno, misliš zbog njih ili ?

http://www.vecernji.hr/ostali-sporto...p1?close_url=/

ovo je jedina pozitivna stvar, ali šta to vrijedi kad nam u državi žive kreteni, možeš ti imat ne znam kakve prirodne ljepote i potencijal džaba ti sve kad ti državom upravljaju Milanović Josipović i slični idioti. i da imaš još 10 puta veći potencijal, s takvim likovima nema šanse da ćeš ga iskoristit, iako je ovo jedna od rijetkih pozitivnih stvari posljednjih godina, kad je u pitanju rad ministarstva turizma.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 27-04-2015 at 02:20

Zato da im kotači ne upadnu unutra i da se ne razbiju. Isti slučaj je i s vožnjom po kaldrmi. O tome naši nisu baš pretjerano razmišljali. Ako misle dobiti neka zvučnija imena onda moraju paziti na takve stvari, nijedan od ozbiljnijih vozača ne bi vozio takve rute.

vidiš na to nisam obraćao pozornost, šta si ti neki biciklist kad to znaš ?

pa neka voze po cesti, kojeg vrage se guraju na tračnice ima i djelova gdje nema tračnica.

Nova sezona. Slika iz Varazdina od gospona Matuceca. Grad biciklista i biciklizma.

Spremnik HR SOKOL avatar
    Datum registracije
    Jan 2016
    Super je utrka A ja gledam da nema rupa na cesti da se netko ne polomi

Imaš na Jubitou već stavljene prve 3 etape, i to zadnjih par kilometara.

Spremnik HR SOKOL avatar
    Datum registracije
    Jan 2016
    Danas kraljevska etapa mogli bi iznenadit nasi decki ipak je to njihovo brdo

Spremnik HR SOKOL avatar
    Datum registracije
    Jan 2016
    Ajmooo KvasinaKiserlovski jos 11km

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove