Vidi rezultate ankete: Za koga ćete glasati?

Glasači
27. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Koalicija HDZ-HSS-HSLS-HSPAS-HRAST

12 44.44%
  • Koalicija SDP-HNS-HSU-Laburisti

3 11.11%
  • Most

8 29.63%
  • ORAH

0 0%
  • Živi zid

0 0%
  • M. Bandić 365

0 0%
  • Ostali

4 14.81%
+ Odgovori na temu
Stranica 248 od 248 PrviPrvi ... 148 198 238 246 247 248
Prikaz rezultata str. 4,941/4959

Tema: Parlamentarni izbori 08.11.2015

Kako je ovo najdesnija vlada ikad, realno je očekivati konačno rasčišćavanje sa komunističkom ostavštinom, marginaliziranje struktura koje su proizašle iz komunizma i postavljanje države na zdrave ideološke temelje, postavljanje i financiranje kulture kao sredstva promocije nacionalnih interesa... i sve to bez lustracije.

Ugledni član totalna steta avatar
    Datum registracije
    Feb 2013
    Kad pogledas malo naše komentare s dana izbora i danas ovi sastav vlade,mislim da je desnija i od najdesnijih očekivanja..index i jutarnji se vec pjene samo tako ,znači da su na dobrom putu..
    torcida alaeština,40god... u jugi ,14 gostovanja točno..sezona 87/88 - 90/91...

Citiraj Prvotno napisano od totalna steta Vidi poruku
    Kad pogledas malo naše komentare s dana izbora i danas ovi sastav vlade,mislim da je desnija i od najdesnijih očekivanja..index i jutarnji se vec pjene samo tako ,znači da su na dobrom putu..
    Pomalo.Ne trči prid rudo.Čini mi se da Karamarko zna znanje ali ajmo vidit kako če dalje.
    Torcida Split old school

Joj miline kad Hasanbegović , u bosanskom stilu, kaže, Mataniću "Čuj Dalibore, ti si afirimiran, priznat i dobar režiser, tvoji fimovi zlata vrijede i zato neka se oni financiraju na tržišnim osnovama, a potporu ministarstva kulture ćemo dati neafirmiranima i mlađima,

Citiraj Prvotno napisano od totalna steta Vidi poruku
    vrijeme je za taracanje crvenoguzih majmuna, nadam se da neće nijedan antifašist ostat živ nakon ovih "nacista" iz mosta i hdz-a.

zato se Muljanović uzjebo, znao je on zašto su ovi izbori biti ili ne biti za crvenu gamad. ovo je bio povijesni trenutak, i još ne vjerujem koliko su retardirani hrvati dali glasova smradu boljševičkom milanoviću.

to samo opominje, koliko ova vlast mora radit dobro da bi se narod vratio na pravi put. krivi put.

pitaju hasanbegovića što misli o hrvatskom antifašiszmu ? mislim da je hr antifašizam fatamorgana.

to to dajte nam još tih turaka i talibana, oni će riješti europske antifašiste.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 21-01-2016 at 19:08

Takvu poruku svojim imenima šalju doslovno svi predloženi članovi Vlade, ali istaći ću dvojicu koji to upravo zbog kompleksnog političkoga stanja u zemlji govore više od ostalih. Zlatko Hasanbegović i Mijo Crnoja.

Gledajući imena članova nove hrvatske Vlade, može se dosta toga zaključiti. Za dublje analize ima vremena, jer, odnosi su u koaliciji očito takvi da se neće ni sekunde kalkulirati, ako se i kada se otkrije bilo što može kompromitirati Vladu, nekoga člana Vlade ili bilo kojeg partnera u parlamentarnoj većini.

Što govore imena predloženih ministara?

Puno.

Prvo, govore da je Most bio Božji dar hrvatskom narodu, jer nema nikakve sumnje, gledajući HDZ-ove izborne liste da bismo, da je kojim slučajem HDZ sa svojim koalicijskim partnerima ostvario apsolutnu pobjedu, gledali reprint dosadašnjih vlada. Teško bi doduše uspjeli naći toliko Marasa, Matića, Jakovina, Grčića, Ostojića ili Jovanovića, jer su oni posve neusporedivi primjerci i na europskom prostoru.

Ali podsjećalo bi na to i to bi bilo pogubno.

Drugo, Karamarko je s partnerima daleko više programski učinio i daleko jasnije poruke poslao imenima ministara koje gledamo, nego svim svojim političkim porukama tijekom kampanje.

Ovi ljudi, pri čemu mislim na sve njih, počevši od Oreškovića do zadnjega kandidata Domoljubne koalicije govore o – novome HDZ-u.

Hrvatska se treba radovati porukama kojima zrače imena članova nove Vlade, podjednako i zbog sveukupnih hrvatskih interesa i zbog naznačenoga pravca u samome HDZ-u, te u svim strankama Koalicije. Ovi ljudi, ovakva Vlada, jasno ukazuje da priča o povratku Tuđmanu nije bila samo floskula, da se formira samosvjesna hrvatska nacionalna politika.

O kakvom povratku Tuđmanu govore kandidati za sastav nove vlade, pri čemu mislim na kompletnu Vladu?

Tuđmanu simbolu suverene Hrvatske, koja ima jasnu viziju i jasne nacionalne ciljeve. Takvu poruku svojim imenima šalju doslovno svi predloženi članovi Vlade, ali istaći ću dvojicu koji to upravo zbog kompleksnog političkoga stanja u zemlji govore više od ostalih.

Zlatko Hasanbegović i Mijo Crnoja.

Izbor ovih ljudi je jasna politička poruka i snažan, samouvjeren izazov ekstremnim antihrvatskim militantima, koji već danima reže na spomen imena Zlatka Hasanbegovića i Mije Crnoje, a za sutra pod opskurnim nazivom platforma 112 najavljuju prosvjede pred Saborom.

Samopouzdanje je najviše falilo HDZ-u, a ovim izborom su ga potvrdili posve pobjednički sa svim strankama svoje koalicije. Izuzetno je važno što su ispod tih imena potpisi Mosta i Tihomira Oreškovića jer to nudi odgovor na sva moguća isključivo politička pitanja i prijepore na kojima se vodi već godinama pravi rat u Hrvatskoj.

Upravo zbog tog rata zemlja je bila potpuno paralizirana, a nacionalna Hrvatska se svakodnevno povlačila gotovo u ilegalu pred nasrtajima antihrvatskih silnica.

Imena spomenute dvojice budućih ministara jasno ukazuju da povlačenja više neće biti.

Ta dva imena više od ostalih jasno govore da su integrativne niti vladajuće većine daleko snažnije nego se to moglo i pretpostaviti, a da je težak proces političkih pregovora izraz vrhunske odgovornosti sudionika.

Imena šalju najvažniju poruku.

To je usporedivo s medijima. Uređivačka politika se jasno da naznačiti i ocijeniti prema imenima angažiranih autora. Ne možeš govoriti o nacionalnoj paradigmi, a angažirati Antu Tomića ili Borisa Dežulovića, niti možeš govoriti oneojugoslavenstvu i anacionalnom internacionalizmu, a angažirati Zvonimira Hodaka, Marcela Holjevca, Dražene Boroša ili Matka Marušića.

To ne ide.

Izbor ovih ljudi u dva prilično kritična resora, kritična zbog na izgled sporednog, a vrlo velikog utjecaja na aktualnu Hrvatsku, znači imati svijest o dubini i pogubnosti zbivanja u društvu, koji su zrcalili najnižu razinu stanja duha hrvatskoga naroda.

Ta dva resora su naši korijeni i naši temelji, a ljudi koji su kandidirali i potpisali ova dva imena jasno pokazuju da i te kako znaju promišljati politiku.

I da dobro znaju koga predstavlja skupina koja će sutra doći pred Sabor urlikati.

Zbog toga će i biti najviše udara ne te ljude. Nadam se da neće ni malo špekulirati ili odustati od autentičnih hrvatskih nacionalnih interesa ni u jednoj prigodi. Odustajanje od civiliziranih zahtjeva svoga naroda i autentične Hrvatske ne može se pravdati višim političkim ciljevima i interesima, jer od tih interesa viših – nema.

S druge strane, prijedlogom ovakvoga sastava Vlade, Karamarko, Petrov i Orešković pokazuju da respektiraju stvarne probleme i da ih se ne – boje.

A to je strahovito važna poruka.

To je pola posla.

Ovo je jako obećavajući tim, s jako obećavajućim ozbiljnim i vrlo preciznim političkim porukama, koje neće, kako su se mnogi nadali ostati samo na navodnim ekonomskim pitanjima, jer takvih apstrahiranih i izoliranih nema, već na ukupnim društvenim rješenjima i politikama koje jedna bez druge ne mogu.

Puno sam puta, i ne samo ja, ponovio da nema rješenja ni jednoga pitanja i problema u Hrvatskoj, ako je bilo koje pitanje, resor, zapušten i ako se polazi od toga da je moguće separatno rješavati krizu društva.

To je nemoguće u uređenom društvu i u uređenoj zemlji.

Država koja polazi od takve pretpostavke uvijek je na ispravnom putu, jer su tada pogrješke incidenti a uspjesi izraz sustavnoga pristupa rješenjima.

A ljudi s ove predložene liste više nego jasno poručuju sve i o ideološkim, svjetonazorskim i uopće pitanjima kulture i identiteta hrvatskoga naroda.

Jasno je kao dan da taj identitet neće počivati na uvezenim otpadcima imperijalne kulture, niti će počivati na krivotvorinama ostataka neciviliziranoga totalitarnoga i velikosrpskoga poretka, već na svijesti o vlastitim vrijednostima u sklopu istinskih međunarodnih vrednota. Od poljoprivrede, sela, do znanosti i športa.

Od sastava ovakve Vlade i politika koje su imale hrabrosti sastaviti ovakav tim doslovno svatko pojedinačno može očekivati daleko više i bolje, a sutrašnji prosvjednici mogu očekivati suočavanje s činjenicom da će morati zaraditisvoje plaće poštenim radom. Daleko od toga da za svaki od navedenih resora ne bi bilo i boljih i uspješnijih ljudi.

Ali sjetimo se koga nasljeđuju.

Sretno ljudi.

by Marko Ljubić. dnevno.hr

Citiraj Prvotno napisano od 1981 Vidi poruku
    Pomalo.Ne trči prid rudo.Čini mi se da Karamarko zna znanje ali ajmo vidit kako če dalje.
    Kara Mrle je najbolje najljepše stvorenje koje se pojavilo u modernoj povijesti hrvatske nakon Tuđmana, "mutavi" kara mrle izdriblao udbaše i partizanske kozojebe bolje nego svi nacifašisti zajedno.

zato kara mrle ima peticu od mene, ako nastavi trijebit crvenu gamad, i pepelit im jugo ostavštinu koju su mukotrpno stvarali ove 4 godine, već priprelimi hrvatsku na primanje 300.000 talibana da im zamjeni onu "srpsku nejač" iz 1995 za glasanje na izborima. a sve u zadnji čas propade, jer se "ustaše" i "nacisti" vraćaju na vlast, kad vidim na što ovo govno samo liči postavljam si pitanje kakav degenerik moraš za bit, dat svoj glas zoranu milanoviću ? mislim što ti imbeicli vide u tom čovjeku, meni je jasno da je on kreten i jedno govno smrdljivo partizansko, ali što u njemu vide ovi koji glasaju za njega ? jel moguće da su oni toliko retardirani ko on, možda čak i više ?

izgleda da je moguće, jer su Hrvati po glavi stanovnika uvijek vrvili izdajnicima i izrodima, pa očito ima puno onih koji vole tu odnaorđenu antihrvatsku boljševičku srbočetničku politiku. srbočetnici, kako ćete sad vi bez svojih diplomata u NDH ? pusićke zorana ranka, a u pm, ode jugoslavija u bezdan !

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    Kara Mrle je najbolje najljepše stvorenje koje se pojavilo u modernoj povijesti hrvatske nakon Tuđmana, "mutavi" kara mrle izdriblao udbaše i partizanske kozojebe bolje nego svi nacifašisti zajedno.

zato kara mrle ima peticu od mene, ako nastavi trijebit crvenu gamad, i pepelit im jugo ostavštinu koju su mukotrpno stvarali ove 4 godine, već priprelimi hrvatsku na primanje 300.000 talibana da im zamjeni onu "srpsku nejač" iz 1995 za glasanje na izborima. a sve u zadnji čas propade, jer se "ustaše" i "nacisti" vraćaju na vlast, kad vidim na što ovo govno samo liči postavljam si pitanje kakav degenerik moraš za bit, dat svoj glas zoranu milanoviću ? mislim što ti imbeicli vide u tom čovjeku, meni je jasno da je on kreten i jedno govno smrdljivo partizansko, ali što u njemu vide ovi koji glasaju za njega ? jel moguće da su oni toliko retardirani ko on, možda čak i više ?

izgleda da je moguće, jer su Hrvati po glavi stanovnika uvijek vrvili izdajnicima i izrodima, pa očito ima puno onih koji vole tu odnaorđenu antihrvatsku boljševičku srbočetničku politiku. srbočetnici, kako ćete sad vi bez svojih diplomata u NDH ? pusićke zorana ranka, a u pm, ode jugoslavija u bezdan !
    A kolega ako me pamćenje dobro služi bio si spreman Zorana i njegove jugoslavene trpjeti još četri godine.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/moja...sprava-1054355

GLAVNI ODBOR SDP-A

Traje žestoka rasprava, članovi pitaju tko je ovlastio Milanovića da potpiše koaliciju sa HDZ-om

Na sjednici Glavnog odbora SDP-a koja je započela jutros traje žestoka rasprava o rezultatima parlamentarnih izbora. Kako doznajemo, Rajko Ostojić tražio je da se osnuje komisija za analizu izbora. Na račun vodstva stranke čuju se kritike da su se na parlamentarnim izborima bavili temama ustaša i partizana, a mogu se čuti i komentari kako nisu sastavili vladu jer su izabrali pogrešnu taktiku razbijanja Mosta. U jednom trenutku Vojko Obersnel tražio je da se ograniči rasprava na što je predsjednik GO Josip Leko rekao da neće zabraniti slobodu govora.

Nekoliko članova pitalo je tko je ovlastio Milanovića da potpiše koaliciju sa HDZ-om.

Prije rasprave prredsjednik stranke Zoran Milanović pred oko stotinu članova održao je kratki govor nakon čega je izašao sa sjednice. Vratio se oko 13.20 sati.
    Leti perje u kokošinjcu na sve strane. Udrite se drugovi - na najjače. Nedaj se Zorane. Navijam za tebe - da tu Yugopartiju do temelja srušiš - da joj se za tragove ne zna! Samo naprijed i udarnički drugovi partizani!!!

Citiraj Prvotno napisano od Nervozni listonoša Vidi poruku
    A kolega ako me pamćenje dobro služi bio si spreman Zorana i njegove jugoslavene trpjeti još četri godine.
    nisam, nego sam govorio da nemam povjerenja u ovaj HDZ, ali sad se to polako vraća ali još ništa nisu napravili pa se strpimo još malo, ali za sad mi djeluje da sve ide u pravom smjeru. kad prođe prva godina mandata, bit ćemo puno pametniji.

nisam, nego sam govorio da nemam povjerenja u ovaj HDZ, ali sad se to polako vraća ali još ništa nisu napravili pa se strpimo još malo, ali za sad mi djeluje da sve ide u pravom smjeru. kad prođe prva godina mandata, bit ćemo puno pametniji.
    A i o ovome sam odmah govorio!

http://www.vecernji.hr/hrvatska/tomi...istinu-1054420

'NA SVE SU BILI SPREMNI'

Tomislav Karamarko: Ima indicija da su nam ukrali 5-6 mandata. Ispitat ćemo to!

- Ima indicija da smo pokradeni u izbornoj noći za 5-6 mandata. Ispitat ćemo to Na sve su bili spremni da se ne vratimo na vlast – rekao je Karamarko. - Za nas je vlast služenje narodu. Nećemo slušati o slučajnoj državi, smrdljivom šatoru u kojem su branitelji. Što im miriši? Da li onaj po kojem se zove trg u Zagrebu? I to ćemo rješavati u narednih godinu dana – rekao je Karamarko aludirajući na Trg maršala Tita.
    Jedna riječ - APIS!!!!

A i o ovome sam odmah govorio!

Jedna riječ - APIS!!!!
    Da. Karamarko govori o 5-6 ukradenh mandata NJIMA a ne o svim ukradenim mandatima kojih je puno više. A ja osobno sam uvjeren da je i NJIMA ukradeno znatno više od 5-6 mandata

Žestok Karamarkov odgovor: Apisom upravlja SDP, pozivam DORH i policiju!

Potpuni nadzor nad biračkim popisima i prebrojavanje glasova u Hrvatskoj obavljala je tvrtka koja je u vrijeme vladavine SDP-a bila u punom državnom vlasništvu, a u njoj su skoro svi zaposleni članovi te partije, tvrdi Karamarko

http://direktno.hr/en/2014/direkt/37...-policiju!.htm

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    Žestok Karamarkov odgovor: Apisom upravlja SDP, pozivam DORH i policiju!

Potpuni nadzor nad biračkim popisima i prebrojavanje glasova u Hrvatskoj obavljala je tvrtka koja je u vrijeme vladavine SDP-a bila u punom državnom vlasništvu, a u njoj su skoro svi zaposleni članovi te partije, tvrdi Karamarko

http://direktno.hr/en/2014/direkt/37...-policiju!.htm
    odličan je karamarko, ali s ovim "ekonomistima" bolje reći komunistima iz mosta upitno je što će moći napraviti po svim tim pitannjima, jer debili koče one prave "reforme" a seru praov partizanski antifašistički u čast antifašizma tite i nob-a da nam ne bi neko slučajno macolom razbio "antifa temelje" druga tite. meni je sve bilo jasno kakvi su oni, kad sam im vidio financijere stranke. to su obični politikanti debili luzeri i kreteni, i budu li osporavali HDZ previše u onim pravim reformama, treba HDZ ići na nove izbore za godinu dana, čim se riješi apisa. jer ove kretene imat u svojoj vladi, koji će kočit lustraciju i registre izdajnika, stvarno nema smisla.

odličan je karamarko, ali s ovim "ekonomistima" bolje reći komunistima iz mosta upitno je što će moći napraviti po svim tim pitannjima, jer debili koče one prave "reforme" a seru praov partizanski antifašistički u čast antifašizma tite i nob-a da nam ne bi neko slučajno macolom razbio "antifa temelje" druga tite. meni je sve bilo jasno kakvi su oni, kad sam im vidio financijere stranke. to su obični politikanti debili luzeri i kreteni, i budu li osporavali HDZ previše u onim pravim reformama, treba HDZ ići na nove izbore za godinu dana, čim se riješi apisa. jer ove kretene imat u svojoj vladi, koji će kočit lustraciju i registre izdajnika, stvarno nema smisla.
    Al si ti žestok kolega!!!!!!
    Ti bi sve odjednom.
    Polako, polako!
    Tek trebamo vidjeti što će biti.

Al si ti žestok kolega!!!!!!
    Ti bi sve odjednom.
    Polako, polako!
    Tek trebamo vidjeti što će biti.
    ako neće registar izdajnika, imam ja riješenje goli otok. lijepo je sad tamo, onako pravo antifašistički uživancija na suncu i zimi kad bura pune, ah miline, ja znam tamo prolazim svako ljeto, to je jedan prekrasni kraj baš onako antifašistički za sve antifašiste nema bolje, nadam se da će grmoja biti prvi koji će tamo završit i odaslat nam svoje dojmove o "antifašizmu".

ja da asm na mjestu karamrleta, ja bi njih u ove 4 godine naučio, da ništa više po pitanju njih i "antifašizma" neće biti isto, ali nisam, pa sam nekako skeptičan i sumnjičav što će biti od toga svega na kraju, puno galame i obećavaju, moglo bi biti tresla se brda rodio se miš.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 25-01-2016 at 00:52

http://www.vecernji.hr/hrvatska/mila...e-radi-1054654

može li mi netko objasnit iz redova HDZ-a što se čeka da se ovo govno smrdljivo komunističko boljševičko i partizansko, konačno tuži za "govor mržnje" gasi se Z1 zbog toga što se četniku kaže četnik, ali zato Zoka mitraljezac partizanski kozojeb koji bi još malo bacao hrvate u rupe zbog "ustaštva" čitaj zbog toga što su protiv izroda kao što je on, i antihrvata nulte kategorije, evo imam ja vijest za zoku zoka ja sam rođen 1986 ali zbog tebe majku ti jebem prištavu u usta i tebi sličnih sam "ustaša", evo tuži mene za fašizam jebem ti mater, jer ja sam taj koji urliče na tribinama "ajmo ajmo ajmo ustaše". možda to ne bi radio, da nema takvih izroda kao ti, ali pošto vas ima nije vam zgorega vadit mast ustaštvom. da da, dobro ste čuli ustaštvo je penicilin za vas izrode.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 25-01-2016 at 03:12

Čuj ovo, vlada je neuropska kaže lik koji nam je ni mjesec dana od ulaska Hrvatske u EU priskrbio EU sankcije zbog "europejske" zaštite udbaške zločinačke subraće, hahaha, i od onda ga nitko živ nije htio primiti u Europi, pa mu se cijela vanjska politika svela na "čuo sam se s Cerarom".

vlada je hrvatska i to smeta svima koji se ne osjećaju hrvatima ili odanima hrvatskoj državi,jer pojedine manjine su odanije hrvatskoj domovini od pojedinih hrvata,koji bi za lovu bili bilo što
    dva najbolja komentara s večernjge. ovaj crveni pogotov.

crvenim slovima da drugovi antifašisti, bolje vide, zoki ja sam ustaša dođi i privedi me. zoki stukli smo ti partizane od kamene 1991, a i 1941 plači jugoslavijo što jugoslavije više nema, i neće je nikada biti, ali zato ima NEZAVISNE DRŽAVE HRVATSKE stoko sitonzuba. odite prčit koze u štalu antifašisti, za drugo ni niste.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove