Kara Mrle je najbolje najljepše stvorenje koje se pojavilo u modernoj povijesti hrvatske nakon Tuđmana, "mutavi" kara mrle izdriblao udbaše i partizanske kozojebe bolje nego svi nacifašisti zajedno.
zato kara mrle ima peticu od mene, ako nastavi trijebit crvenu gamad, i pepelit im jugo ostavštinu koju su mukotrpno stvarali ove 4 godine, već priprelimi hrvatsku na primanje 300.000 talibana da im zamjeni onu "srpsku nejač" iz 1995 za glasanje na izborima. a sve u zadnji čas propade, jer se "ustaše" i "nacisti" vraćaju na vlast, kad vidim na što ovo govno samo liči postavljam si pitanje kakav degenerik moraš za bit, dat svoj glas zoranu milanoviću ? mislim što ti imbeicli vide u tom čovjeku, meni je jasno da je on kreten i jedno govno smrdljivo partizansko, ali što u njemu vide ovi koji glasaju za njega ? jel moguće da su oni toliko retardirani ko on, možda čak i više ?
izgleda da je moguće, jer su Hrvati po glavi stanovnika uvijek vrvili izdajnicima i izrodima, pa očito ima puno onih koji vole tu odnaorđenu antihrvatsku boljševičku srbočetničku politiku. srbočetnici, kako ćete sad vi bez svojih diplomata u NDH ? pusićke zorana ranka, a u pm, ode jugoslavija u bezdan !