Vidi rezultate ankete: Za koga ćete glasati?

Glasači
27. Ne možete glasovati u ovoj Anketi.
  • Koalicija HDZ-HSS-HSLS-HSPAS-HRAST

12 44.44%
  • Koalicija SDP-HNS-HSU-Laburisti

3 11.11%
  • Most

8 29.63%
  • ORAH

0 0%
  • Živi zid

0 0%
  • M. Bandić 365

0 0%
  • Ostali

4 14.81%
+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 248 1 2 3 11 51 101 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/4959

Tema: Parlamentarni izbori 08.11.2015

Parlamentarni izbori 08.11.2015

Znam da još nisu raspisani niti se zna kad će biti. Čak se govori da će se ići do zadnjeg dana mandata a meni nije jasno da se izbori mogu raspisati u 2-gom mjesecu 2016 a ovi su sastavili vladu mislim u 1-om mjesecu 2011, što znači da bi ovi vladali više od 4 godine a što znači da se nova vlada ne bi konstuituirala do otprilike 4-og 5-og mjeseca 2016.

Nek mi to neko objasni kako je uopće moguće.

Što mislite o izborima, znate li već za koga ćete glasati, ili ćete gledati razvoj situacije, po čemu ćete se ravnati, ili uopće nećete glasati.
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Znam da još nisu raspisani niti se zna kad će biti. Čak se govori da će se ići do zadnjeg dana mandata a meni nije jasno da se izbori mogu raspisati u 2-gom mjesecu 2016 a ovi su sastavili vladu mislim u 1-om mjesecu 2011, što znači da bi ovi vladali više od 4 godine a što znači da se nova vlada ne bi konstuituirala do otprilike 4-og 5-og mjeseca 2016.

Nek mi to neko objasni kako je uopće moguće.
    Znači, radi se ista spačka kao kada se određivao datum predsjedničkih izbora. Kako god bilo, ne će moći muljariti, bilo bi preočito.

Što mislite o izborima, znate li već za koga ćete glasati, ili ćete gledati razvoj situacije, po čemu ćete se ravnati, ili uopće nećete glasati.
    Živi zid ili HDZ sa koalicijom (trgovačke stranke poput HSS-a i uhljebima, HSLS, Darinko Kosor).

HDZ mi nije drag iz više razloga, veleizdaje, kriminala, nepotizma i ostalih sranja koja su učinili hrvatskoj državi i hrvatskom narodu, a za to se nisu iskupili, ali realno, jedini su odgovor na jugo i četnokomuniste iz Kukuriku koalicije.

Želim da se Kukurikavci potuku do temelja, ali to je malo vjerojatno kada je Hrvatska puna etnomazohističkog ološa.

što više odgađaju datum izbora, to bolje, pa njima potpora svakim danom pada, ovaj kreten milanović misli da se nekakvim PR-aom može spasit, a baš ću uživat kad ga HDZ satare na izborima i kad ga ovi njegovi iz komunističke partije krenu gazit ko crva, nakon izbornog debakla.

Banned
    Datum registracije
    Nov 2011
    Ja znam za kog neću... za dvije stranke koje su nas dovele tu di jesmo.

dok crveni banditi koji nikad nisu htjeli samostalnu hrvatsku, truju narod da smo fašisti i ustaše, o ovim ljudima nitko ništa ne zna. ništa čudno, kad vidim koja stoka državu vodi.

http://inavukic.com/2013/11/11/war-v...atian-descent/

http://www.dnevno.hr/vijesti/regija/...huskanje-6407/

ne znam dal ste primjetili, ali Albanci nemaju ove probleme kao Hrvati, iako su Albanci imali Hodžu i Staljinistički komunizam, ispada da je ipak u mnogo čemu Tito bio gori za Hrvate nego Hodža za Albance. kad se uzme u obzir, kakvu politiku danas vode Albanci, kako kod njih nema podjela na "partizane i ustaše", i kako svi srčano gaze po Srbima i boli ih kurac šta će na to gaženje reći komitetlije iz BG. vidite, koliko god se neki sprdali i pričali da su šiptari mali, da su ovakvi da su onakvi, šiptari na svom nacionalnom programu rade puno jedinstvenije i temeljitije od nas hrvata, a uvelike odgovor leži u tome da oni nemaju prosrpski jugoslovenski klatež u svojoj državi kao što ima Hrvatska. dakle njima nije mjerna jedinica domoljublja, uvezeni "antifašizam" a zapravo komunizam i srbizam, već "Albanizam". i zato im čestitam, i nadam se da će uspjet u svim svojim planovima, ne zato jer ih volim već zato jer poštujem svaki narod koji se bori za sebe i svoje interese, sve ono što na žalost nas hrvata i srpsku i bošnjačku slovensku crnogorsku sreću Hrvati ne rade zbog crvenih kmera koji su uvijek tu prisutni da spriječavaju dobar dio našeg naroda da ne talasa, jer znate moramo biti "politički korektni" u izrazito politički nekorektnoj JI europi.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 07-04-2015 at 18:34

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    I pravda osniva stranku, eto nove stranke za sve one koji nisu imali stranku za koju ni u ludilu ne bi glasali.

Bit će to izbor između jugolevice i njezinih otpadaka, njezinih nuspojava, reciklaža i propasiranog, light hrvastva koje je stoput prosijano.

jer HDZ ne zna i neće, ne može bolje do toga..

To smo vidjeli na primjeru Kolinde koja je prije izbora pričala jedno a sad priča drugo ( povlačenje veleposlanika), Za Dom spremni joj je uvredljivo..mislio sam da se HDZ promjenio ali očito nije..što je ipak po mjeri ovog narodu kojemu su pričom o ustaštvu i ekstremizmu toliko isprali mozak i preplašili ga..da njih pola misli da je samo bivanje Hrvatom ekstremizam..

to je jedno dozirano hrvatstvo na onu najtanju slamčicu..da kad bi ga htio posrkat morao bi potezat toliko jako da bi ti oči ispale dok bi koju kap potegnio kroz nju
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 07-04-2015 at 20:02

Zbog Eline i bokala vina

Hrvati realno imaju pet posto ratnika 20tak posto domoljuba i 75 posto komformista i gotovana, koji čekaju da netko drugi za njih prostrije krevet ili u našem slučaju izbori se za njihovu slobodu. a o mentalnom sklopu većine hrvata ne bih, jer kad bih se iskreno izrazio što mislim o tzv "hrvatima" mislim da bi me inkvi poslao u banovinu.

Još nikad nisam glasa na parlamentarnim izborima (u Hrvatskoj sam od kraja 2005-e) ali ovaj put 'oću. I to, kako sada stvari stoje, za Karačmarka jer ne vidim nikoga drugoga ko bi moga bit premijer. A razlog je taj jer je šuškao nešto o lustraciji i povratku Tuđmanizmu. Nije baš da mu virujem al' mislim da se jedino glasanjem za njega more naškodit ovoj peradi. Skater je spomenuo Živi Zid.. Ja sam namjerava glasat za njih, čak sam se i učlanio..pa ih upoznao i doznao da je riječ o prevarantima i to uglavnom "antifašističke" orijentacije.

ovi izbori realno kao i prošli nema se za koga glasat, HDZ po običaju puno galami i zuji a malo meda daje, ali vidjet ćemo jasno je već sad da su oni favorit za osvajanje mandata, taman nitko s ovog foruma ne glasao za njih pobjeda HDZ-a se već može upisat, ko pobjeda "saveznika" 1944.

vidjet ćemo sve nakon izbora, ja se nadam zbog budućnosti Hrvatske a ne zbog HDZ-a da će ovaj put HDZ ostvarit sva ili gotovo sva svoja obećanja, pa i tu spominjanju potiho i sramežljivo "lustraciju". iako sam poprilično skeptičan koliko bilo tko u toj stranci, ima muda i volje pozabavit se tim problemom bivših "prijestolonasljednika" koji su ovih dana glavni lovci na "ustaše" po hrvatskoj, a sve u silnoj panici da ih te "ustaše" ne lustriraju kako su ih trebale lustrirat 1991.

mislim uz dužno poštovanje Tuđmanu, da je bilo tko tko nije bio umočen u komunizam barem jedan dio svog života, ipak bolje razriješio tu gamad dužnosti nego što je to on napravio. ne kažem da je to napravio svijesno, ali taj njegov previd i popust oprost pomirba kako to već neki zovu je skupo i preskupo koštao hrvatsku, sve države bivšeg "istočnog bloka" su otišle miljama daleko od nas, prije svega po pitanju standarda i kvalitete života a onda i u ideološkom smislu. Rusija mi je i dalje simpa, iz tog razloga jer i ovakva s KGBovcem na čelu je brana određenim zapadnim kretenarijama koje se nama ovdje nameću iz dana u dan, npr u Rusiji je nemoguće da ruse netko uči kako je fašizam biti za "rusiju spreman". ali to je Rusija, oni su svijesni da su svojih 20 miliona života u 2 svijetskom ratu lišeni etiketiranja time da su "fašisti" za sva vremena, iako ovo što Putin radi u Ukrajini nije po ničemu drugačije od onog što je Hitler napravio Poljskoj ili Češkoj aneksijom tamošnjih nijemaca i njihovih teritorija. dakle, jasno je što se događa u svijetu, a ovi naši idioti jugoslavenski su ovdje samo da vjerno ko i u vrijeme prve i druge jugoslavije služe stranim slugama, pravi su oni londonski pariški bruxellski kmetovi i konjušari, tu dileme neme. oni će paveliću prigovarat nešto, kad mi milanović i ta bulumenta iz SDP-a krene pričat o kvislinšizmu i suradnji s "okupatorom" stvarno se nasmijem, pa ti idioti su redom navijali za srpsku stranu 1990ih i sad mi takvi pričaju i galmae po državi da je ZDS isto što i Sieg Heil, ma i da je isto koga boli kurac idioti jedni šta vi o tome mislite ? vi smrad jugoslavenski koji se napinjao do zadnjeg dana da Hrvatska država nikad ne ugleda svijetlo dana, to pravo da popujete i moralizirate ste izgubili kad ste u bijesomučnom petokolonaškom cirkusu napustili sabor i na izborima dobili zasluženih 5 posto! nadam se da će se ti dani ponovit, red bi bio hrvatsku petu kolonu vratit u dane fantastičnih "5 posto".

Ima još dosta do izbora a postoje indicije da će ovi razvući žvaku i raspisati izbore tek 2016 u veljači i imaju čak pravo na to iako meni nije jasno, ja sam mislio da je mandat ograničen na četriri godine a ovime bi se debelo probile 4 godine..to mi nije jasno..

Inače do tada će se vidjeti..možda se pravaši ujedine, iako sumnjam u to, ali bez Parage, pa možda za njih, imao sam opciju za ovog Petrova ali ako je istina , ako nije spin da će on s Josipovićem..u što sumnjam ali ako bude s tim ljigavcem naravno da ništa od toga...na kraju ostaje Ruža ako ništa ne bude a možda i ona bude prva opcija mada i ona pokazuje neke znake popuštanja.

HDZ..HDZ laže, HDZ na primjer Kolinde pokazuje kako će se ponašati kad dobije vlast..to je sanaderizam br 2.

osudit će "Za Dom Spremni", udbaše neće taknut, lustracija će bit zaboravljena u roku hitno...ej kad su sad pitali Karamarka, hoće li podržat Bajića za ustavni sud i umjesto da on decidirano kaže.."Ne, što vam pada na pamet, njime se treba baviti DORH a taman posla da ide u ustavni sud"..on veli..kao ja mislim da ne treba s time žuriti, najbolje da se ostavi za poslije izbora.???

Pa da, normalno, jer ne bi bilo zgodno da podrži Bajića, udbaškog državnog odvjetnika prije izbora, puno je bolje poslije izbora..kad te više boli neka stvar što će birači na to reći..

Ja sam mislio , da se HDZ makar malo promjenio ali sad sam sve više uvjeren da će to biti skoro ista priča ko sa Sanaderom i da je sve ovo domoljublje i protudbaštvo farsa..vidjeli smo to po gospođi kad je došla na čelo države.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-04-2015 at 11:25

Zbog Eline i bokala vina

Ima još dosta do izbora a postoje indicije da će ovi razvući žvaku i raspisati izbore tek 2016 u veljači i imaju čak pravo na to iako meni nije jasno, ja sam mislio da je mandat ograničen na četriri godine a ovime bi se debelo probile 4 godine..to mi nije jasno..

Inače do tada će se vidjeti..možda se pravaši ujedine, iako sumnjam u to, ali bez Parage, pa možda za njih, imao sam opciju za ovog Petrova ali ako je istina , ako nije spin da će on s Josipovićem..u što sumnjam ali ako bude s tim ljigavcem naravno da ništa od toga...na kraju ostaje Ruža ako ništa ne bude a možda i ona bude prva opcija mada i ona pokazuje neke znake popuštanja.

HDZ..HDZ laže, HDZ na primjer Kolinde pokazuje kako će se ponašati kad dobije vlast..to je sanaderizam br 2.

osudit će "Za Dom Spremni", udbaše neće taknut, lustracija će bit zaboravljena u roku hitno...ej kad su sad pitali Karamarka, hoće li podržat Bajića za ustavni sud i umjesto da on decidirano kaže.."Ne, što vam pada na pamet, njime se treba baviti DORH a taman posla da ide u ustavni sud"..on veli..kao ja mislim da ne treba s time žuriti, najbolje da se ostavi za poslije izbora.???

Pa da, normalno, jer ne bi bilo zgodno da podrži Bajića, udbaškog državnog odvjetnika prije izbora, puno je bolje poslije izbora..kad te više boli neka stvar što će birači na to reći..

Ja sam mislio , da se HDZ makar malo promjenio ali sad sam sve više uvjeren da će to biti skoro ista priča ko sa Sanaderom i da je sve ovo domoljublje i protudbaštvo farsa..vidjeli smo to po gospođi kad je došla na čelo države.
    Iako mi Karačmarko nije baš pri srcu, da se izrazim (pre)blago, nije da je baš to rekao. Ili, točnije, to je samo dio onoga što je rekao na temu biranja ustavnih sudaca. Rekao je da HDZ-u nije prihvatljiv ni jedan do sada spomenuti SDP-ov kandidat. I tek je onda rekao da je bolje da se to ostavi za poslije izbora, misleći, naravno, da će odnos snaga u saboru biti drastično drugačiji nego sada. A pri tom se mora uzeti u obzir da je to izjavljivao neprijateljskim medijima.

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    Iako mi Karačmarko nije baš pri srcu, da se izrazim (pre)blago, nije da je baš to rekao. Ili, točnije, to je samo dio onoga što je rekao na temu biranja ustavnih sudaca. Rekao je da HDZ-u nije prihvatljiv ni jedan do sada spomenuti SDP-ov kandidat. I tek je onda rekao da je bolje da se to ostavi za poslije izbora, misleći, naravno, da će odnos snaga u saboru biti drastično drugačiji nego sada. A pri tom se mora uzeti u obzir da je to izjavljivao neprijateljskim medijima.

Ja to nisam čuo da im nije prihvatljiv nitijedan SDP-ov kandidat. Bilo je pitanje dal će glasati za Bajića. on je rekao da je to najbolje ostaviti za iza izbora.

Možda je on još nešto rekao ali u tom isječku nisam vidio..ali i ovo je jasno..mogao je reći..za Bajića..ne dolazi u obzir..

I ostalo bi bilo nebitno..

Zbog Eline i bokala vina

Ja to nisam čuo da im nije prihvatljiv nitijedan SDP-ov kandidat. Bilo je pitanje dal će glasati za Bajića. on je rekao da je to najbolje ostaviti za iza izbora.

Možda je on još nešto rekao ali u tom isječku nisam vidio..ali i ovo je jasno..mogao je reći..za Bajića..ne dolazi u obzir..

I ostalo bi bilo nebitno..
    Znači, samo si isječak vidio. A di to? Na radmanviziji ili u Bljutavom Listu.hr? To što bi ti želio da je rekao je i rekao jer "neprihvatljiv" znači upravo to.
    Al, naravno, nije toliko bitno ni što je rekao ni što govori koliko što će radit ka Premijer. Što se toga, njegovog rada kao Premijer tiče, nisam neki optimist..al' nikad ne znaš.

Znači, samo si isječak vidio. A di to? Na radmanviziji ili u Bljutavom Listu.hr? To što bi ti želio da je rekao je i rekao jer "neprihvatljiv" znači upravo to.
    Al, naravno, nije toliko bitno ni što je rekao ni što govori koliko što će radit ka Premijer. Što se toga, njegovog rada kao Premijer tiče, nisam neki optimist..al' nikad ne znaš.
    Mislim da je bilo na nekoj tv sad ne znam jel na Yutelu ili nekoj drugoj tv jer je bilo audio..nisam čitao..

Znaš koliko prezirem naše elektronske medije i njihove manipulacije i da se nekad iz konteksta može istrgnuti svašta ali ovdje je stvar jasna..pitanje jasno i konkretan odgovor..

Zbog Eline i bokala vina

Mislim da je bilo na nekoj tv sad ne znam jel na Yutelu ili nekoj drugoj tv jer je bilo audio..nisam čitao..

Znaš koliko prezirem naše elektronske medije i njihove manipulacije i da se nekad iz konteksta može istrgnuti svašta ali ovdje je stvar jasna..pitanje jasno i konkretan odgovor..
    brzinsko guglanje pokazalo , između ostalog, i ovo

Karamarko: Bajić baš i nema neke šanse kod naših ljudi
    http://www.slobodnadalmacija.hr/Hrva...7/Default.aspx

Bajić bez potpore HDZ-a za mjesto ustavnog suca
    http://www.glas-slavonije.hr/261705/...-ustavnog-suca

karamarko: "nije nam hitan izbor Bajića u ustavni Sud
    http://www.jutarnji.hr/-izbor-bajica...15---/1235321/

kakvi su to odgovori..ne vjjerujem da ima šansi kod naših ljudi.

kakav je to odgovor..pa nije Bajić momak koji se udvara curi pa nema šanse.

ja tu vidim izbjegavanje jasnog odgovora.

Kojim našim ljudima..glasačima HDZ-ea sigurno ne ali vrha hDZ-ea''????

Zbog Eline i bokala vina

kakvi su to odgovori..ne vjjerujem da ima šansi kod naših ljudi.

kakav je to odgovor..pa nije Bajić momak koji se udvara curi pa nema šanse.

ja tu vidim izbjegavanje jasnog odgovora.

Kojim našim ljudima..glasačima HDZ-ea sigurno ne ali vrha hDZ-ea''????
    I baš si naša naslove iz EPH tiskovina da citiraš, lol. Imaš nešto kontra Glasa Slavonije?

I baš si naša naslove iz EPH tiskovina da citiraš, lol. Imaš nešto kontra Glasa Slavonije?
    pa to isto stoji u Glasu Slavonije...

Zbog Eline i bokala vina

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke