+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/46

Tema: golovi, senzacionalni potezi, i zanimljivosti vezane uz nogomet.

Hybrid View

golovi, senzacionalni potezi, i zanimljivosti vezane uz nogomet.

http://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264...tZP_tLOxcRDoiU

Rakitić ponovo uvaljuje sombrero svojim ljutim protivnicima, zaigrao se taj momak opako od kad je prešao u Barcelonu.

Slaven se ufuro ko da je Torcida ispred njega, a ne C@rsi.

Haha, Bilić legenda. Slijedeće godine ide u Premier ligu voditi npr. City.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Haha, Bilić legenda. Slijedeće godine ide u Premier ligu voditi npr. City.

Rakitić nakon odlične "partije", u zagrljaju "ljubavnika".

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Ronaldo najbogatiji nogometaš. Eto, to je jedna zanimljivost.

Super ugledni član Bukowski avatar
    Datum registracije
    Jan 2012
    Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Ronaldo najbogatiji nogometaš. Eto, to je jedna zanimljivost.
    Meni je svakako bila zanimljivost i kada san pročita da je on,kao najbogatiji nogometaš,tek (ako se ne varam) 6. na listi najbogatijih sportaša.
    U biti ne,lažem,ne na listi najbogatijih sportaša,već na listi sportaša sa najvećom godišnjom zaradom (mislim da se radilo o 2014. godini)

A usput,mada je off topic,nikako ne uspjevam shvatit odakle pare za današnji boks?
    Cifre koje se vrte su bijesne,a sport kao sport je totalno propa,s obe noge u rupi jbt.
    Pao je i kvalitetom i kvantitetom (kvalitetnih boraca,a samim time i okršaja),samim time je pala i neizvjesnost,a šta je naravno dovelo do pada zanimanja.Uz to ga je sjebala i popularizacija MMA-a,dotad je boks praktički bija jedini "suroviji" sport.
    Dobro,oduvik postoji kickboks,muai thai,ali to si moga gledat samo na nekin livin,opskurnim kanalima.
    Ako pričamo na svjetskoj razini,a pogotovo o "zapadnim" zemljama,moš komotno reć da je boks bija jedini kontaktni borilački sport.
    Gledajući nekakvu "krivulju" popularnosti,nijedan sport nije bija na takvim krajnostima.
    Definitivno sport koji je najviše izgubio na "hype-u".
    Do te mjere da je od ljudi koji su se budili u 4 ujutro ne bi li gledali borbe,(a koje su btw prenosile sve žive glavne tv postaje),došlo do toga da TI ISTI ljudi danas prođu kraj tv-a lo stile "ko to boksa,ah,Kličko,blah" i nastave dalje.

Meni nevjerovatno zvuči podatak da je i danas u ovim velikim borbama,nagradni fond isti/veći kao u vrijeme najveće popularnosti boksa.Odakle faking pare???
    Nema šta,svaka čast tim organizatorima,moraš skinit kapu mudonjama.
    Lako organizirat finale LP-a,il Super Bowl,neš ti muke,primaš pozive i potpišeš na kraju sa najboljim ponuđačem,al odakle ovi izvade 200 milijuna dolara za dat boksaču danas...

Jesan se raspisa,ne mogu spavat.....evo jedna nogometna trivia,i uz nju meni predobra priča o ludosti ovoga svita i prolaznosti života

Kolumbijska "zlatna generacija",njihova slavna reprezentacija sa Mendozom,Gaviriom,Valderamom,i "ronaldom prije ronalda", Asprillom,je "u sklopu priprema" za svjetsko prvenstvo u SAD-u 1994.,odigrala i jednu zanimljivu utakmicu,na male branke,kontra totalnih amatera,a radilo se o ekipi svjetski poznatog narkobosa,i prvog "Forbesovog" kriminalca,Pabla Escobara.

Utakmica se održala u zatvoru,u koji je Escobar svojevoljno otišao,samo da umakne svom najvećem strahu,izručenju Americi. (nakon što je gospodin praktički otvoreno objavio rat vlastitoj državi i vladi,i nakon legendarnog događaja,kada su njegovi ljudi,naoružani strojnicama i zoljama,usred bijela dana ušli u glavni grad i napali zgradu Ustavnog suda,prilikom kojeg je ubijeno više sudaca najvišeg ranga,državni tužitelj,te usput popaljen kompletan arhiv njihove verzije USKOK-a).
    Taj je "zatvor" inače bio opremljen stolovima za bilijar,bazenom,saunom,jakuzzijima,plazma tv-ima,telefonom,te bio ukrašen egipatskim tepisima,prepariranim egzotičnim životinjama,najskupljim umjetninama,itd....vani je,uz raznovrsne sportske terene,bila izgrađena i sletna pista (poso je poso,ne sme da pati

Zatvor je inače novoizgrađen,iz temelja,i to prema Pablovim zamislima,a i gradnju je financirao Pablo osobno.
    Naravno,zatvor je bio privatan,i u njemu su kaznu služila samo 4 osuđenika.Pablo i 3 njegova najbliža čovjeka.
    To ne znači da je bilo pusto,naprotiv.Svakodnevno se tamo muvalo,izuzmemo li zatvorske čuvare (treba li uopće napominjat,Pablove ljude,njegove zaposlenike,kod njega na plaći ,i do 50 ljudi,raznoraznih profila.
    Tu je bilo narkotrgovaca,kupaca,export-import ekipe,političara,celebrityja,a svakodnevno je dovođen i omanji harem kurabi.

To je inače bila generacija od koje su Kolumbijci PUNO očekivali.Naši "vatreni" mala beba,od ovih se očekivalo (i javno spominjalo) čak i samo osvajanje Mundijala,tj. naslov prvaka svijeta.
    Donekle čak i opravdano,jer su,izuzmemo li prvu utakmicu,kroz kvalifikacije doslovno protutnjali,pritom doslovno deklasiravši čitavu kvalifikacijsku skupinu.
    I to ne neku bzvz skupinu.Težinu iste pokazuje izjednačenost sudionika,gdje su do samoga kraja skoro svi sudionici imali šansu za plasman,a jakost ekipa to što je de facto svako svakoga dobio.
    Rezultati su mahom bili tipa pobjeda/poraz od 1:0,ili remiji bez golova (a u rijeđoj varijanti od 1:1).
    Suparnici su im bili raznoliki;npr.mladi i poletni Paragvaj sa brzim i ubojitim kontrama,ali i iskusni Peru sa svojim "tvrdim" stilom igre (sa svima odigrali x,primajući maksimalno po gol),te svjetski gigant Argentina.
    I to ne "bilo kakva" Argentina,već ona u kojoj je još uvijek igrao najveći ikad,Diego Maradona.
    A tu su Argentinu Kolumbijci tukli oba puta,prvo su im usred Buenos Airesa maksimalno zakomplicirali i doveli im u pitanje i sam plasman na WC,ali su to svi opisivali kao slučajnost,iznenađenje,i kao "loš dan Argentine".
    A onda su ih,u zadnjoj utakmici skupine,(nakon što su svi,a pogotovo Argentinci,bili itekako svjesni da ono možda i nije bila baš tolika slučajnost),i kad su se Argentinci došli "osvetit",istrčavši u najjačoj mogućoj postavi,Kolumbijci razvalili sa 5:0.Digavši obrve čitavom nogometnom svijetu,i digavši očekivanja sunarodnjaka na maksimum.

Sve su ovo okolnosti,koje su uz sasvim sigurno najpoznatiji autogol u povisti ovoga sporta,izravno utjecale na jednu od naluđih nogometnih tragedija.

Na prvenstvu,u skupini,Kolumbija igra odlučujuću utakmicu.Ide napad po boku,niski centaršut,oštra lopta,a obrambeni igrač Kolumbije htjevši presjeći ubacivanje uklizuje u blok,i pritom skreće loptu u vlastitu mrežu,prevarivši istrčalog vratara.
    Autogol.
    Tajac.
    Stadion u šoku,Kolumbija virujen u još većem

Lud momenat sam po sebi,a ko za krivi kurac,taj je stoper ujedno i najomiljeniji igrač među navijačima,miljenik nacije,momak sa imidžem "dobrog dečka iz susjedstva",i jebeni kapetan te iste reprezentacije.

A ne lezi vraže,ka da je i to malo,prezime mu je Escobar.
    Kažu da je vrag u detaljima

Kolumbija ispada,reprezentativci se vraćaju doma,u tišini i gubitničkom raspoloženju.
    A najgore među njima se vjerovatno osjeća kapetan.Mislin da onaj momenat,ona slika njegove face neposredno nakon tog autogola,kazuje sve.I da govori puno više i od slike kad ovaj nakon ispadanja,pred kamerama,plače ka malo dite,doslovno suza suzu goni.I iako je čitava ekipa stala u obranu momka,dajući redom izjave kako su svi krivci,kako je uz famozni momenat bilo još 90. dugih minuta za popravit stanje,kako je na kraju krajeva uz tu bilo još dvi čitave utakmice,drito mu se u očima vidilo da je šta se njega tiče,krivac on i samo on.

Par dana nakon,uprkos savjetima okoline,koja mu je govorila da ne izlazi,on uz riči da mora u javnost,objasnit ako može,a ako ne,onda podnest teret krivice ispred drugih,kao pravi kapetan,odlazi na večeru u restoran.Prilazi lik,i uz riči "hvala za autogol" saspe u njega čitav šaržer metaka.Sa koje je udaljenosti puca govori to da je u tijelu momka bilo 9 komada olova.Znači nijedan nije falija.

Totalno luda nogometna priča,među top 3 svakako šta se mene tiče.

Inače,ako koga zanima,Pablo Escobar je ubijen 1993,od ruke specijalnog odreda Kolumbijske murije,uz logističku potporu Američke DEA-e.
    Koji je to tek igrač bija,ja san najbolje skonta kada je njegov burac,koji mu je bija knjigovođa,u knjizi "moj brat Pablo" reka da su godišnje gubili oko 20% profita (neka ultra bolesna cifra) zbog vlage i glodavaca.
    Ako je virovat toj knjizi,i ona caka iz filma Blow,kada se pare broje otprilike,tako šta ih važu,"na kile",je inspirirana stvarnim događajima iz Pablovog života.

Eto,mala priča za nogometne sladokusce.
    Jebiga,škužajte al dosadno mi je,ne mogu spavat
    -"The problem with this world is that intelligent people are full of doubts,while idiots are full of confidence."
    Hank

KO.

http://www.vecernji.hr/nogomet/nikol...zukicu-1007752

http://mtc.cdn.vine.co/r/videos/D343...fhrbIj3zPHYmzP

hajdukov mali od kužine zabio u finalu euro lige, dalmoši feštaju ko da je Hajduk zabio hat trick.

http://www.vecernji.hr/nogomet/mario...a-eura-1011285

"skroman čovjek", odbio Manchester U. zbog "sitnih" 16 milki eura.

http://www.vecernji.hr/nogomet/trene...zukica-1011362

Mandžo potpisao za "staru damu", ima da vam ... mamitu.

bukowski, ti si jedan od rijetkih koji može napista dužu poruku od mene, svaka čast.

Kun fu Mandža, zabio prvi gol za "staru damu".

http://twitter.com/BreatheSport/stat...21472389779456

da da, prvi gostujući gol nakon dugih sušnih 14 godina, tako će i naši košarkaši osvojit medalju nakon dugih 20 godina posta, tko čeka dočeka.

pozdrav svim iskrenim antifašistima druga Tita, od srca vam želim da u ovoj godini svi koji ste još živi odapnete, i da ne dočekate novu 2016, jer ste ionako previše godina bili na teret nama i svim poreznim obveznicima RH.

Bog i Hrvati, Sydney Hrvati ZA DOM SPREMNI, za razliku od Milanovića i drugova širom hrvatske, koji su za dom nespremni.

http://www.vecernji.hr/nogomet/pogle...mendan-1042822

Kalinić popizdio, zabija ko pravi Hrvat u posljednje vrijeme, jesu ti Kalinići rodom iz Dalmacije ili Hercegovine ? mislim da ima Kalinića i u hercegovini, pa zato pitam ?

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    teško da je Hercegovac,puno vjerovatnije da je Dalmatinac
    u svakom slučaju nije ni mostovac ni esdepeovac ni antifašist ni građanin RH...
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Citiraj Prvotno napisano od kliker Vidi poruku
    teško da je Hercegovac,puno vjerovatnije da je Dalmatinac
    u svakom slučaju nije ni mostovac ni esdepeovac ni antifašist ni građanin RH...
    meni svejedno, nije da radim neke razlike između dalmatinca i hercegovaca, ali hercegovci su drugačiji od dalmatinaca više su nekako ognjištarski nastrojeni zatvoreni, dok su dalmoši kozmopoliti, najbojli primjer je Slaven Bilić doduše on je antifašist ali on je ono što krasi modernog dalmatinca, otvoreno uma razmišlja globalno ne lokalno, dok hercegovci razmišljaju više lokalno, što se meni više sviđa jer ja nisam baš kozmopolita, ne patim za globalizacijom i integracijom u sve i svašta.

dalmoši su jednsotavno drugačiji od hercegovaca, nije to isti mentalni sklop, razlike postoje zato pitam. po meni da nije bilo Dalmacije Hercegovine i Slavonije, upitno je dal bi mi danas pričali o hrvatskoj, vjerojatno bi živjeli u nekakvoj četničkoj Jugoslaviji u boljem slučaju, a u gorem u "velikoj srbiiji" što je zapravo jedno te isto.

no ostavimo politiku po strani, ovu sezonu igra odlično, i stvanro je zaslužio mjesto u prvih 11 reprezentacije. šteta što nije bio ovako efikasan, jer bi sigurno ranije i dobio poziv. ne kažem da i prije nije bio dobar, ali ove godine je stvarno u golgeterskoj formi i samo bi ga budala držala na klupi odnosno ne bi pozvala u reprezentaciju, tako da mi je drago da je uspio, a i još se sjećam onog njegovog gola protiv gruzije na poljudu, ima čovjek nos za gol, i za razliku od Mandže on zna sam stvorit sebi šansu za gol, Mandžo ima taj problem da nije u stanju sam dovest loptu do gola i zabit, već mu se sve mora servirat na pladnju. ali jedan i drugi su ubojice, treba ih po meni obojicu držat u napadu u isto vrijeme, taktika 4-4-2.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove