+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 3 1 2 3 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/58

Tema: Vaterpolo

Vaterpolo

http://mtc.cdn.vine.co/r/videos_h264...xAc6fLVVIm4LHw

Nikša Dobud(Jug), nokout Manojlovića u beogradu(partizan).

Hrvati dominiraju kud god krenu, pogotovo se to odnosi na srbijance. jednostavno nemaju šanse protiv nas, iako se stalno kurče, ali zna se ko je jači.

U derbiju Jadranske lige Primorje dobilo Juga u Gružu...

Dobud je zvire od čovika, igra san protiv njega Treću ligu, unatoč flasteru , pa čak i trojici šta su ga čuvali zabija je 4 gola.
    Ali ovo mu nije tribalo, svašta se događa u bazenu ali ovo je već divljaštvo, i to kapetan ekipe

A to da dominiramo nad srbima u vaterpolu, nije ni za komentar....

sa srbima nema fair playa, niti će ga ikad biti, ja prvi se neću držat fair playa kad su oni u pitanju, ni na sportskom ni na bilo kojem drugom planu.

a što se tiče vaterpola, pa mi smo aktualni olimpijski prvaci, mogu oni osvajat ep i sp, u zadnje vrijeme imaju bolje rezultate od nas ali i mi smo u vaterpolu u samom vrhu. stanje se mjenja, precijenjuju srbe u svakom sportu zato i gube, preveliki respekt ponekad čak i strah koji je meni nejasan, dobuda cijenim jer je očito da on ne poznaje strah čim ih ovako centrira šakom.

Mađari i mi smo jedine vaterpolske nacije koje imaju zlato s najvecih natjecanja (OI, SP, EP).

Je, nemaju srbi olimpijsko zlato, ali imaju PUNO više medalja sa EP i SP i ovih sekundarnih natjecanja SL i SK od nas, plus bolji međusobni skor. Jedino smo klupski jači, iako nan je zadnji veliki trofej Jugov iz 2006-e , Zvezda , Partizan i Radnički imaju friškije trofeje. Prema tome o nekakvoj dominaciji nema govora.

doduše nije to u duhu fair playa, ali ti srbi se stalno nešto kurče, pa kad izazivaju i lupkaju pod vodom natežu za muda i gaćice, jbg dodigu je puko film i naplatio mu je sve što je mislio da mu mora naplatit.

Srbi imaju više medalja s EP i SP, i imaju bolji međusobni skor jer su naši ko pizde, baš vidiš da se useru uz čast ovih par koji se stvarno muški bore. mene ne smeta ako je netko bolji, ali kad vidim da si netko traži alibije, to me proždire. znam da imamo ravnopravnu reprezentaciju s njima, i onda uvijek dozvolimo da nam zabiju gol dva više, smješno i rijetko kad im zabiju naši gol kad je bitno kad se lomi utakmica. zato mi ti naši vaterpolisti idu na kurac, jer su redom ko nekakvi manekeni a ne muškarci, dobug je pravi muškarac i on je pokazao kako se s srbima treba postupat.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 08-02-2015 at 15:02

http://www.slobodnadalmacija.hr/Spor...Budimpeti.aspx

Igrači do 20 godin, na jakon turniru u Bg dobili Srbiju u produžetku

od ovih mladih bi moglo biti nešto, od ovih starih ništa, sve neki manekeni, obavezno dobuda povest na prvenstvo da ih može koji put drmnut i umirit.

ma i nije taj skor između nas i njih tako loš, mislim da je 13-8 ili 7 za njih. ako se ne varam tako nešto, ne znam gdje ima to za pogledat ali ono generalno sjebali smo se nakon 2000ih kad smo imali par puta priliku nanizat uspjehe nismo, oni jesu i onda smo sad malo u padu i tako, nemamo kontinuitet dok Srbi dosta to dobro drže u vaterpolu, kao i u košarci, to su im dva najjača ekipna sporta, jači su tu nego recimo u odbojci iako imaju i solidnu odbojkašku reprezentaciju puno jaču od naše. ali kažem, ti sportovi nama i nisu tako bitni, taj vaterpolo igramo ali nije da baš patimo mi u hrvatskoj za njime, košarka nam je dosta zapostavljena i to mi je žao, ali mislim da kad par dorih rezultata ostvare ovi što sad dolaze u seniore a bit će papreni igrači da će sve doći na svoje, a vaterpolo ćemo se uvijek tuć s srbima mađarima crnogorcima talijanima sad i još nekima za 1 2 3 mjesto.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 18-02-2015 at 00:05

naši luzeri, imaju 5-3 u trećoj četvrtini, i od 5-3 dođu do 9-6 za srbiju u finalu SLige. i Srbi odoše u Rijo direktno, a mi ćemo morat kroz kvalifikacije, to su više mentalni problemi nego igrački.

takav pad, da im ovi troprstići nanizaju 5 golova za redom, a da oni ne zabiju ni jedan, to su prije svega problemi glave. ali to me ne čudi, imaju naši prečesto kad s Srbima igraju takve probleme, umjesto da se opuste i poderu im pičku oni paničare, i to paničare dok vode, to je ono što je meni neobjašnjivo.

ali neka, kad ih nalupaju još par puta naučit će i oni da moraju ko Dobud, uhvatit ih za muda i lupit koji šamar ako treba.

šalu na stranu, Rudić je bio naš najbolji trener, šteta što nije on tu bilo bi to sigurno puno bolje, Tucak je ok ali nije na njegovoj razini. prvu tekmu protiv Brazila su ispušili 17-10, normalno zajebavali su se, ali Rudić je trener Brazila i tu je pokazao koja je klasa.

i često nam se događa, da nas Srbi u vaterpolu dobivaju u samo završnici, umjesto da mi stisnemo gasa i preuzmemo incijativu, uvijek se to završi tako da oni imaju incijativu, no dobro šta je tu je, bolji su od nas u vaterpolu i to je tako. iako ja mislim da nisu bolji, već naši jednostavno imaju te mentalne barijere, ne znaju se opustit prie dvoboja s njima, trebali bi Thompsona pozvat da im otpjeva koju borbenu prije meča, pa bi na kraju i bilo nešto od njih.

http://www.vecernji.hr/vaterpolo/hrv...obrani-1012434

ovi naši novinari su totalni idioti, nisu Dupini već barakude, a Srbi su dupini delfini kako li ih već zovu.

OI Atlanta (1996): Hrvatska - Srbija 8:6
    EP Sevilla (1997): Hrvatska - Srbija 7:8
    SP Perth (1998): Hrvatska - Srbija 6:6
    EP Firenza (1999): Hrvatska - Srbija 9:7
    OI Sydney (2000): Hrvatska - Srbija 4:4
    EP Budimpešta (2001): Hrvatska - Srbija 6:8
    EP Kranj (2003): Hrvatska - Srbija 8:9
    OI Atena (2004): Hrvatska - Srbija 8:11
    SP Montreal (2005): Hrvatska - Srbija 4:5
    SP Melbourne (2007): Hrvatska - Srbija 10:7

ovo je do 2007 međusobni ogledi, sad su Srbi povećali razliku u međusobnim ogledima u svoju korist, ali ima dana za megdana, osveta se servira hladna.

barakude jedu ostale ribe, a dozvole ovim delfinima da im uteknu u borbi za zlato. srbistan se opet kurči, ali kad tad doći će im kurčenje na naplatu, kao što se pojavila Oluja iznad Krajine 1995.

kurac su jači Bre, ali imaju glavu, nisu se ustrtali poraza ko naše manekenke, reko sam ja treba nama PET Nikši Dobuda u bazenu, a ne jedan.

sjetite se kranja 2003, satrali smo ih, i dozvolimo im u završnici da nam se priključe i odnosu zlato ispred nosa. to je slika i prilika našeg vaterpola, i onda još optužuju navijače da su oni krivi što su izgubili. ma di neće navijači divljat, kad ovi ovim prdonjama dozvole da preokrenu meč koji je bio dobiven, i još igramo s srbima u finalu sve pijano i drogirano, spremno na sviježu srpsku krv a oni zajebu, nije ni moglo drugačije završit nego orgijanjem navijača po bazenu. čestitke svim prisutnima gore, bio sam i ja, osvijetlali smo obraz našoj naciji, a srpski šupci se nisu udostojili pojavit u finalu, ail su zato u BG palili našu ambasadu, pa mogli ste doći grobari i delije i radovci u kranj, što vas je spriječavalo ? ili vi bez rusa i spartaka i olympiakosa nemate muda napast ustaše, ajde ajde ima dana za megdana, ćerat ćemo se još.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 28-06-2015 at 23:07

kurac ste vi a ne barakude, da ste barakude, prožderali bi i ispljunili "srpske delfine" uz pol gasa !

Ma naši odigrali za kladionicu, bio dobar koeficijent isto kao protiv Brazila.

Danas u 21 h finale sa Srbima. Kaj velite, bumo dobili?

kao što je bilo predvidljivo, Srbi su u ovom momentu osjetno bolja ekipa ne od nas, već svih ostalih. puno bolje pucače imaju, u obrani znaju čuvat rezultat, jednostavno najkompletnija ekipa u vaterpolu trenutno.

nadam se da se ovi naši mogu malo unormalit prije Olimpijade u Brazilu, ali ne djeluju mi sposobni dobit Srbe na bilo kojem natjecanju trenutno.

i ne mislim da je to zbog Uroševih tamburanja kako mi mentalno ne možemo s njima na kraj jer imamo "grč" kad vidimo srbe(srećom ga nismo imali 04.08.1995, lako ćemo za ove "sportske grčeve" ), iako ima djelomice i u tome istine jer naši djeluju mentalno pogubljeno u tim susretima, ne znam koji je točno razlog ali svakako da se to sve može korigirat i popravit uz pravog trenera i "nova lica". no ključni razlog je ipak igračke prirode, gdje su naši u tim međusobnim dvobojima uvijek manje energični manje koncentrirani i daleko više poklanjaju srbima nego što oni poklanjaju nama, evo primjer koliko smo danas puta imali igrača više u bazenu i umjesto da ih izbušimo ko švicarski sir nama skoro svaka lopta završila u blokadi van bazena ili je netko od igrača bio u prekršaju, i onda normalno na drugoj strani Srbi u vodstvu od 2-3 gola razlike samo povećavaju prednost, ne ide to tako i morat će na remont, i morat će dovest neka nova lica ovo ovako više ne ide, i Tucak bi trebao dobit "nogu u guzicu", moje mišljenje.

jasno je da nije razlika u kvalitetit 11-4, ali to je problem mentalne i igračke prirode, ne radimo dobro na pripremi utakmice baš protiv srba. barem protiv njih ne bi trebalo manjkat koncentracije, borbenosti, htijenja, energičnosti i svega onoga što je danas i prije mjesec dana u finalu svijetske lige krasilo Srbe. oni se nabriju na nas, a mi ko manekeni u bazeni, prve susrete nakon rata kad je još postojala ona nacionalna nabrijanost naših, smo ili tijesno dobivali ili tijesno gubili, a bilo je i remija. dakle, to u posljednjih 5-6 godina smo totalno omlohavili, i igramo previše ležerno, ne može biti da nema naboja i to pred finale, i to pred finale s srbima, na tome podhitno treba poradit, meni oni djeluju da uđu u taj susret s pol gasa, i kad se Srbi odljepe na 2-3 gola razlike njih je nemoguće stić, toga naši moraju biti svijesni, njih treba držat rezultatski al pari čim duži dio meča, i onda u finušu još dodat malo gasa i probat preokrenut meč u svoju korist. ovako kad se oni odljepe na početku susreta, pa mi njih moramo ganjat ko vrag mamu svoju do kraja meča, naravno da se otvara prostor u našo obrani i automatski nas ubiju u pojam svojim šuterima. po meni taktički loše igramo protiv njih, a da ne govorim da smo i mentalno totalno ispražnjeni a trebali bi biti nabrijani do daske, ne znam koji je to razloga za sve to, ali ako žele napravit nešto ozbiljno u budućnosti i osvojit pokoju zlatnu medalju i pobjedit srbe, morat će nać odogovore na ta pitanja.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 08-08-2015 at 22:58

Prejaki smo bili veceras...

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    Hrvati dominiraju kud god krenu, pogotovo se to odnosi na srbijance. jednostavno nemaju šanse protiv nas, iako se stalno kurče, ali zna se ko je jači.
    ex-F89,24, 70+

Čestitke Srbima, bili su jači. Ne kužim zakaj su naši tolko pali nakon 2:0. Tucak je glavni i odgovorni za ovak lošu igru. Kad pogledaš postave, naši su poimenično jači, ali očito da je njihov trener klasa prema našemu. Spremio ih je da lete po bazenu, a naši svi igraju nekak mlohavo. Ok, fali nam Dobud i nemamo pravog centra, ali ipak...Naši su igrali kao da su mamurni.

Banned
    Datum registracije
    Apr 2012
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Čestitke Srbima, bili su jači. Ne kužim zakaj su naši tolko pali nakon 2:0. Tucak je glavni i odgovorni za ovak lošu igru. Kad pogledaš postave, naši su poimenično jači, ali očito da je njihov trener klasa prema našemu. Spremio ih je da lete po bazenu, a naši svi igraju nekak mlohavo. Ok, fali nam Dobud i nemamo pravog centra, ali ipak...Naši su igrali kao da su mamurni.
    Hvala na čestitkama.
    A moje objašnjenje je da Srbi imaju kompleks od Hrvata, da su se uplašili i da im je taj strah dao neku energiju u finalu.

Sukno...jedino sto je pokazao sinoc nesto.
    Srbi su nadmocni
    Ali da ne prenosite dodelu medalja,pa ne znam ko je sad opet pokazao kompleks nize vrednosti.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove