+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 19 1 2 3 11 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/361

Tema: Islamisticki teroristicki napad u Parizu

Islamisticki teroristicki napad u Parizu

Dvojica muskaraca ubili su 12 ljudi i ranili njih 10 upavsi u redakciju satirickih novina u Parizu s kalasnjikovima. Vikali su da su osvetili proroka navodno. Prije par godina taj list je objavio karikature Muhameda.

Za napadacima traga 3.000 policajaca. Koliko se moze vidjeti cijela Francuska, a i Europa je zgrozena, a i prestrasena. Hoce li ovo narusiti atmosferu suzivota i tolerancije prema Islamu u Europi? Hoce li Europa malo zakociti imigraciju iz muslimanskih zemalja? Kamo sve ovo vodi?
    Posljednje uređivanje od Grunf : 07-01-2015 at 17:31

Super ugledni član teenager avatar
    Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Imigranti iz islamskih zemalja su u Francusku dobrodošli, kao i u Englesku. Naime, nisu im smetali dok su bili njihovi robovlasnici, sada kada su im došli u Pariz i London onda su problem... Ko ih j***...

Jedino mi je žao Njemačke, dobre i poštene, čime je ona zaslužila onoliku kaznu pa joj Bog pošalje turke i srbe i svakojaku gamad...
    Razvij mi se trobojnice mila,
    dosta si mi u potaji bila!

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    prvo treba pričekati i vidjeti tko stoji iza napada, muslimani jesu glavni osumnjičenici,ali treba pričekati.

Ako se pokaže da su oni onda je ovo pokazatelj svim ljevičarima kuda vodi njihova borba protiv kršćanstva i zapadne civilizacije.

Ne možeš zagovarati dolazak barbara i onda vrijeđati te barbare i njihove svetinje.

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od teenager Vidi poruku
    Imigranti iz islamskih zemalja su u Francusku dobrodošli, kao i u Englesku. Naime, nisu im smetali dok su bili njihovi robovlasnici, sada kada su im došli u Pariz i London onda su problem... Ko ih j***...

Jedino mi je žao Njemačke, dobre i poštene, čime je ona zaslužila onoliku kaznu pa joj Bog pošalje turke i srbe i svakojaku gamad...
    netko ih je prisilio da prime sve te ljude? sami su si krivi, sad neka trpe posljedice.

Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    netko ih je prisilio da prime sve te ljude? sami su si krivi, sad neka trpe posljedice.
    Nisu oni uvozili turke kao radnu snagu, već su oni dolazili većinom kao azilanti. Također, Turska nije bila njemačka kolonija...

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Jesu li ih primili? Jesu, e pa neka trpe sve što ide uz to.

Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Pa primili su i naše ljude, a nisam siguran koliko interesa su imali u udomljavanju Joze iz Uskoplja i njegovo 5 malodobne djece...

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Jozo nije stvorio geto u kojeg policija ne ulazi.

Jozo se pokušava asimilirati(barem privremeno).

Jozo ne ubija ljude jer eto nešto u njemačkoj vrijeđa njegove hrvatske vrijednosti i osjećaje.

I još nešto, kad među 100 000 Hrvata ubaciš nekog stranca minimalno trećina Hrvata će prihvatiti njegove vrijednosti i običaje. Hrvati nikome ne predstavljaju prijetnju, Hrvatska je puna Hrvata koji to nisu.

Europa se nema što buniti..ona je kriva za pokolj

iako ne podržavam izrugivanje nikoga pa ni islama

Očekujem od Europe da nakon ovoga dodatno udari po kršćanstvu..
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Zato jer su nacistikojiželepobitimilijunžidova. Još danas zbog industrije Holokausta plaćaju Izraelu za razne stvari primjerice ratne brodove (http://www.reuters.com/article/2014/...0JT1K420141215) uključujući novčane naknade prapraunucima i rodbini onih koji su više puta preživjeli Holokaust jer je Nijemcima ponestalo plina.

prvo treba pričekati i vidjeti tko stoji iza napada, muslimani jesu glavni osumnjičenici,ali treba pričekati.
    Iza napada stoje Francuzi.

Ako se pokaže da su oni onda je ovo pokazatelj svim ljevičarima kuda vodi njihova borba protiv kršćanstva i zapadne civilizacije.
    Leftardi i libtardi svoja uvjerenja ne temelje na razumu. Šteta samo što rijetko dobe batina od onih za čija se prava bore pa onda stradaju nedužni ljudi radi njihove politike doseljavanja imigranata koji kulturalno i rasno ne spadaju u Europu i države koje su stvorili Europljani.

Ne možeš zagovarati dolazak barbara i onda vrijeđati te barbare i njihove svetinje.
    To nitko nije pitao Francuze i Nijemce.

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Europa se nema što buniti..ona je kriva za pokolj

iako ne podržavam izrugivanje nikoga pa ni islama

Očekujem od Europe da nakon ovoga dodatno udari po kršćanstvu..
    Za koji pokolj je Europa kriva?

Ne podržavam ni ja izrugivanje bilo koga, ali ovo spada u slobodu govora, nešto na što ne-Europljani nisu navikli ali rado dolaze u Europu iz svojih pripizdina nametati vlastitu društvenu dinamiku, pretvarajući zemlju domaćina u istu pripizdinu kakve su njihove matične države.

U pravu si, krivo je kršćanstvo, patrijarhat, privilegirani bijeli muškarac heteroseksualac, kako govore kulturni marksisti, leftardi, libtardi, femtardi.

P.S.
    Ovo je samo početak. Bit će toga još. Gorjet će Francuska a drugo nisu ni zaslužili, kao i svi ostali koji provode etnomazohističku politiku.

Šveđani će među prvima nestati i sami dodatno doprinose vlastitom uništenju.

"I think there is a resurgence of anti-Semitism because at this point in time Europe has not yet learned how to be multicultural. And I think we are going to be part of the throes of that transformation, which must take place. Europe is not going to be the monolithic societies they once were in the last century. Jews are going to be at the centre of that. It’s a huge transformation for Europe to make. They are now going into a multicultural mode and Jews will be resented because of our leading role. But without that leading role and without that transformation, Europe will not survive."

Nisi uopće razumio poantu
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

kako su mi tragikomični ovi ljevičarski idioti na tv, kako uvijek opravdavaju ove ekstremiste tuđe, ali brate u njemačkoj jučer upravo održan protest protiv ove gamadi su nazvali "nacističkom kampanjom" i kako sve ne. pa neka vas kolju đubradi, kad podržavate govna u svom dvorištu. ne treba vas ni žalit, kao ni nas u hr uostalom kad toleriramo sve i svašta, i to konstantno ponižavanje koje ima za cilj zastrašit većinu i nametnut prava manjine iznad prava većine.

Gledam malo Otvoreno, pa mi je Galić u trenu digao tlak...
    Kao taj list ima tradiciju, ismijavao je i De Gaulla na odru, pa kakva je to usporedba, ismijavanje političkih osoba i ismijavanje vjerskih zajednica, k tome na najniži način, časne sestre u homoseksualnom odnosu, pljuckanje po Židovstvu, pa sad kao kompenzacija i po Muhamedu...
    Taj list pljuje po njihovom republičkom geslu, i po jednakosti, i po slobodi, i po bratstvu.
    Moguće je da je glavni urednik bio sjajni karikaturist, ali je definitivno običan kreten, u socijalnom smislu.
    Apsolutna sloboda dovodi do apsolutnog kaosa,uostalom neka to hermetički zatvoreno i rasističko francusko društvo razmisli i o svom kolonijalnom nasljeđu.
    Oni će sa islamskim fundamentalizmom imati još veće probleme, s vremenom izvuku glavu iz pijeska, ali će je vrlo brzo vratiti natrag.
    "Al' nisam kadar švindlati, za sobom skele paliti, da silom steknem nekog kom ću faliti"...

Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    http://www.index.hr/vijesti/clanak/e...om/793762.aspx

Evo svima pa prosudite umjetničku vrijednost ovih karikatura.
    Mislim karikature u sebi imaju i tekst na francuskom, kojeg ne razumijem, ali uopće ne sumnjam da je urnebesno smiješan...
    Preoriginalni su, kardinali pederi, biskup pedofil, Isus na križu j*** dijete, zbilja originalno i maštovito. Evo suzu sam pustio jer više nećemo imati ovakve veličine...

Posjete me ove karikature na onu kultnu naslovnicu ferala, sa Tuđmanom i Miloševićem, ni dan danas mi nije jasno što je tu bilo smiješno...
    Posljednje uređivanje od teenager : 07-01-2015 at 23:39

Super ugledni član interceptor avatar
    Datum registracije
    Nov 2011
    Niti malo mi ih nije žao. Što su sijali to su požnjeli. Nisu svi ludi Hrvati da će trpjeti svakakva poniženja. Nisam za ove muslimanske teroriste ali pokazali su kako se brani svoja vjera. Neće se iskorijeniti ta i takva satira ali i neće biti kakva je bila. Kad se izgubi strah onda ti svakakve perverzije padaju napamet. Da vidimo sad pa nadalje...
    Torcida-old school 45

Francuska policija je objavila fotografije osumnjičenih napadača:

Za napad su osumnjičeni 32-godišnji Cherif Kouachi, 34 godišnji Said Kourachi te 18-godišnji Hamyd Mouradi. AFP je javio kako se osumnjićeni Hamyd predao policiji nakon što je vidio svoju sliku na televiziji, no njegovi školski kolege na Twitteru pišu da su bili zajedno u vrijeme napada, te tvrde da je Hamyd nevin.

http://www.index.hr/vijesti/clanak/u...ja/793857.aspx

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    hehe, hehe.... sve neki doktori znanosti, analitičari a vrludaju ko alija 1992 na pitanje tko napada.
    jučer gledam neke kretene na htv-u...... džaba im doktorati.
    ovdje se jednostavno radi o sukobu civilizacija.
    inače,. jeste li primijetili da jučer nitko od europskih državnika uključujući i apšisalog, nisu spomenuli da se radi o napadu muslimana na europu.
    svi spominju neke teroriste, one koji žele ušutkati slobodu govora, one koji nisu za suživot......
    ova trula i degenerirana europa nije ni zaslužila nego da je muslimani sataru u prah.
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove