+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 19 PrviPrvi 1 2 3 4 12 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/361

Tema: Islamisticki teroristicki napad u Parizu

Citiraj Prvotno napisano od interceptor Vidi poruku
    Niti malo mi ih nije žao. Što su sijali to su požnjeli. Nisu svi ludi Hrvati da će trpjeti svakakva poniženja. Nisam za ove muslimanske teroriste ali pokazali su kako se brani svoja vjera. Neće se iskorijeniti ta i takva satira ali i neće biti kakva je bila. Kad se izgubi strah onda ti svakakve perverzije padaju napamet. Da vidimo sad pa nadalje...
    Ovo je nivou umobolnih islamista koji sire mrznju po svim vecim gradovima zapada ....
    Sve ću promijenuti ako treba, ali ne svoju svetu vjeru i ubjeđenja... - Sagitarius

Citiraj Prvotno napisano od moonlight Vidi poruku
    Gledam malo Otvoreno, pa mi je Galić u trenu digao tlak...
    Kao taj list ima tradiciju, ismijavao je i De Gaulla na odru, pa kakva je to usporedba, ismijavanje političkih osoba i ismijavanje vjerskih zajednica, k tome na najniži način, časne sestre u homoseksualnom odnosu, pljuckanje po Židovstvu, pa sad kao kompenzacija i po Muhamedu...
    Taj list pljuje po njihovom republičkom geslu, i po jednakosti, i po slobodi, i po bratstvu.
    Moguće je da je glavni urednik bio sjajni karikaturist, ali je definitivno običan kreten, u socijalnom smislu.
    Apsolutna sloboda dovodi do apsolutnog kaosa,uostalom neka to hermetički zatvoreno i rasističko francusko društvo razmisli i o svom kolonijalnom nasljeđu.
    Oni će sa islamskim fundamentalizmom imati još veće probleme, s vremenom izvuku glavu iz pijeska, ali će je vrlo brzo vratiti natrag.
    medijska sloboda je ustavno pravo u Francuskoj, a onaj kome to smeta nek ide tamo odakle je dosao ili odakle potjece i nek zivi kako mu se dopada ..... aaaaaahhh da ... tamo nema socijalne pomoci i zivota na drzavnim jaslama
    Sve ću promijenuti ako treba, ali ne svoju svetu vjeru i ubjeđenja... - Sagitarius

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Ne treba se zanositi, jer ovoga će biti iz dana u dan sve više i više.
    Negdje sam napisao da je večinska religija u Europi već sad Islam, pošto se europljani masovno opredjeljuju za ateizam, mnogi prelaze na neke hindu religije, neki prelaze i na islam, dok su kršćanske/hrišćanske religije izdijeljene i međusobno suprotstavljene, a tek nešto manje od 1/3 muslimanskog stanovništva koje već sada sačinjava europsko stanovništvo drži svoju religiju i s njom čini večinsku religiju na tlu Europe...
    Kompleks zapada kojeg ove masovno primitivne doseljeničke zajednice imaju samo zaklanjaju prividom prihvatanja normi europske civilizacije, ali evidentno tu civilizaciju ne prihvataju kao svoju i svoje pravo lice pokazuju ovakvim terorizmom kakav je ovaj aktualni u Francuskoj.
    Dvije djevojčice su iz Beča, centra kulture Europe, otišle za borcima ISIL-a da se udaju za njih i žive s njima slobodni islam, da bi na kraju poginula ona koja se hvalila da u Siriji na ratištu ima Nutelu...
    Šteta puste mladosti, ali treba biti svjestan da su centri najreakcionarnijih islamskih fundamentalističkih baza upravo u Europi, od Bosne preko Beča Minhena, Pariza do Madrida i sve do gore sjevernih skandinavskih država gdje grade svoje džamije i utvrđuju se involvirajući se u društvo neprimijetno sve dok ne sijevne neka diverzija, ubistvo ili bomba na aerodromu...

ovo treba sprovjesti po evropi-
    'Muslims who want to live under Islamic Sharia law were told on Wednesday to get out of Australia , as the government targeted radicals in a bid to head off potential terror attacks.

Separately, Howard angered some Australian Muslims on Wednesday by saying he supported spy agencies monitoring the nation's mosques. Quote: 'IMMIGRANTS, NOT AUSTRALIANS, MUST ADAPT. Take It Or Leave It. I am tired of this nation worrying about whether we are offending some individual or their culture. Since the terrorist attacks on Bali , we have experienced a surge in patriotism by the majority of Australians.'

'This culture has been developed over two centuries of struggles, trials and victories by millions of men and women who have sought freedom'

'We speak mainly ENGLISH, not Spanish, Lebanese, Arabic, Chinese, Japanese, Russian, or any other language. Therefore, if you wish to become part of our society . Learn the language!'

'Most Australians believe in God. This is not some Christian, right wing, political push, but a fact, because Christian men and women, on Christian principles, founded this nation, and this is clearly documented. It is certainly appropriate to display it on the walls of our schools. If God offends you, then I suggest you consider another part of the world as your new home, because God is part of our culture.'

'We will accept your beliefs, and will not question why. All we ask is that you accept ours, and live in harmony and peaceful enjoyment with us.'

'This is OUR COUNTRY, OUR LAND, and OUR LIFESTYLE, and we will allow you every opportunity to enjoy all this. But once you are done complaining, whining, and griping about Our Flag, Our Pledge, Our Christian beliefs, or Our Way of Life, I highly encourage you take advantage of one other great Australian freedom,

'THE RIGHT TO LEAVE'.'

'If you aren't happy here then LEAVE. We didn't force you to come here. You asked to be here. So accept the country YOU accepted.'

uz to se riješiti kvazi liberala ,raznoraznih 'humanista' i sličnu bagru koja prosperira na račun demokracije i nekakvih ljudskih prava... po principu 'ako ja ne serem u svojoj kuhinji, nečeš ni ti..'

kako ipak imamo iskustva sa genocidima, lagerima i sličnim, vjerujem da čemo riješit i taj karcinom koji uništava temelje evrope.

.
    Hajduk, 45 200+-

U VESELJU I U PLACU ZA HAJDUKA ZIVOT DACU

Citiraj Prvotno napisano od Marta Vidi poruku
    medijska sloboda je ustavno pravo u Francuskoj, a onaj kome to smeta nek ide tamo odakle je dosao ili odakle potjece i nek zivi kako mu se dopada ..... aaaaaahhh da ... tamo nema socijalne pomoci i zivota na drzavnim jaslama
    Čuj sloboda medija...
    Svaka sloboda pa i medijska je ograničena slobodom drugoga, kao i pravima tog drugog na slobodu.
    Tvoje pravo da slobodno mašeš svojom rukom prestaje tamo gdje počinje moja vilica.
    "Al' nisam kadar švindlati, za sobom skele paliti, da silom steknem nekog kom ću faliti"...

Citiraj Prvotno napisano od teenager Vidi poruku
    Imigranti iz islamskih zemalja su u Francusku dobrodošli, kao i u Englesku. Naime, nisu im smetali dok su bili njihovi robovlasnici, sada kada su im došli u Pariz i London onda su problem... Ko ih j***...

Jedino mi je žao Njemačke, dobre i poštene, čime je ona zaslužila onoliku kaznu pa joj Bog pošalje turke i srbe i svakojaku gamad...

sa ovim upisom sereš i po sebi...
    Hajduk, 45 200+-

Čuj sloboda medija...
    Svaka sloboda pa i medijska je ograničena slobodom drugoga, kao i pravima tog drugog na slobodu.
    Tvoje pravo da slobodno mašeš svojom rukom prestaje tamo gdje počinje moja vilica.
    satira je dio medijske slobode koja smije prijeci neke granice dobrog ukusa, to je tako u demokratskom svijetu a tko se s tim ne moze nositi treba ici zivjeti gdje mu se svidja

Super ugledni član teenager avatar
    Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Citiraj Prvotno napisano od clash Vidi poruku
    sa ovim upisom sereš i po sebi...
    Zašto, pa nisam srbin?
    Razvij mi se trobojnice mila,
    dosta si mi u potaji bila!

Citiraj Prvotno napisano od sagitarius Vidi poruku
    Ne treba se zanositi, jer ovoga će biti iz dana u dan sve više i više.
    Negdje sam napisao da je večinska religija u Europi već sad Islam, pošto se europljani masovno opredjeljuju za ateizam, mnogi prelaze na neke hindu religije, neki prelaze i na islam, dok su kršćanske/hrišćanske religije izdijeljene i međusobno suprotstavljene, a tek nešto manje od 1/3 muslimanskog stanovništva koje već sada sačinjava europsko stanovništvo drži svoju religiju i s njom čini večinsku religiju na tlu Europe...
    Kompleks zapada kojeg ove masovno primitivne doseljeničke zajednice imaju samo zaklanjaju prividom prihvatanja normi europske civilizacije, ali evidentno tu civilizaciju ne prihvataju kao svoju i svoje pravo lice pokazuju ovakvim terorizmom kakav je ovaj aktualni u Francuskoj.
    Dvije djevojčice su iz Beča, centra kulture Europe, otišle za borcima ISIL-a da se udaju za njih i žive s njima slobodni islam, da bi na kraju poginula ona koja se hvalila da u Siriji na ratištu ima Nutelu...
    Šteta puste mladosti, ali treba biti svjestan da su centri najreakcionarnijih islamskih fundamentalističkih baza upravo u Europi, od Bosne preko Beča Minhena, Pariza do Madrida i sve do gore sjevernih skandinavskih država gdje grade svoje džamije i utvrđuju se involvirajući se u društvo neprimijetno sve dok ne sijevne neka diverzija, ubistvo ili bomba na aerodromu...
    Slazem se sa svim, samo zelim napomenuti da svoje pravo lice pokazu odmah u svakodnevnom zivotu jer je teror te manjine postao toliko nepodnosiv da se cak Njemci koji su zadnjih desetljeca nauceni trpjeti sve i svasta dosli do svojih granica tolerancije.

Citiraj Prvotno napisano od Marta Vidi poruku
    satira je dio medijske slobode koja smije prijeci neke granice dobrog ukusa, to je tako u demokratskom svijetu a tko se s tim ne moze nositi treba ici zivjeti gdje mu se svidja
    Dok ne "satire" drugoga uvijek je dobrodošla, jedno je napadati tabue, a drugo pljunuti na bilo što što se ne dotiče tvog svjetonazora, u tom slučaju izazivaš da među onim s najnižim porivom pokupiš okvir iz kalašnjikova.
    Uostalom zaguglaj malo tu satiru...
    "Al' nisam kadar švindlati, za sobom skele paliti, da silom steknem nekog kom ću faliti"...

Zašto, pa nisam srbin?
    ne. nego si bijeli europljan, a cijela je bijela europa imala koristi od robovlastništva....
    Hajduk, 45 200+-

Kad su već primili te ljude znali su što znači i kako muslimani reagiraju na uvrede Muhameda i sl.

Nitko ih nije tjerao da ih prime. I sva ta kultura zapravo nekultura izrugivanja nečijim svetinjama, to nije satira to je čista namjera da nekoga uvrijediš. Znamo mi to ovdje najbolje.

Europa se odrekla svog kršćanstva, odrekla se velikog djela identiteta na kojem počiva.

Kršćani imaju u svojih 10 zapovjedi "ne ubij", nije da se sad uvijek toga drže, ali ne ubijaju za uvrede vjere ni za tzv satiru ali drugi nemaju te ograde. Bar dio njih.

Zato uvijek ostaje europskim satiričarima da vrijeđaju i izruguju kršćane.
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 08-01-2015 at 15:49
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Dok ne "satire" drugoga uvijek je dobrodošla, jedno je napadati tabue, a drugo pljunuti na bilo što što se ne dotiče tvog svjetonazora, u tom slučaju izazivaš da među onim s najnižim porivom pokupiš okvir iz kalašnjikova.
    Uostalom zaguglaj malo tu satiru...
    ko oče nek čita ko ne nek preskoči i adijo... sloboda govora je jedan od temelja civilizacije europe, a satira je dio toga..
    a zagovarat ove sa niskim porivima je jadno...
    Hajduk, 45 200+-

Citiraj Prvotno napisano od clash Vidi poruku
    ko oče nek čita ko ne nek preskoči i adijo... sloboda govora je jedan od temelja civilizacije europe, a satira je dio toga..
    a zagovarat ove sa niskim porivima je jadno...
    Nije zagovor, nema tu opravdanja, to je kaos.
    Geslo tko oće nek čita, pada u vodu odmah ako ti tom satirom vrijeđaš nekoga, satira je onda samoj sebi svrha.
    To ti je otprilike onda kao Miklenić i "orjunaši" kao organizatori Torcinog prosvjeda, po onoj ko oće nek čita i adijo.
    Uostalom zašto bi netko satirično prikazivao Krista na križu, s nabijenim očalinkom na onoj stvari...
    To je samo sebi svrha, koja satira...

http://www.index.hr/vijesti/clanak/e...om/793762.aspx

Evo svima pa prosudite umjetničku vrijednost ovih karikatura.
    Mislim karikature u sebi imaju i tekst na francuskom, kojeg ne razumijem, ali uopće ne sumnjam da je urnebesno smiješan...
    Preoriginalni su, kardinali pederi, biskup pedofil, Isus na križu j*** dijete, zbilja originalno i maštovito. Evo suzu sam pustio jer više nećemo imati ovakve veličine...

Posjete me ove karikature na onu kultnu naslovnicu ferala, sa Tuđmanom i Miloševićem, ni dan danas mi nije jasno što je tu bilo smiješno...
    ne radi se uopće o tome, radi se o tome da muslimanski ekstremisti uzimaju pravdu u svoje ruke, iako osobno kad vidim ovakvo idiotiziranje ove gospode i ne treba ih previše žalit, ovako se rugat s ljudskim odnosno vjerskim osjećajima građana nije mala stvar. samo što su muslimani puno radikalniji od kršćana, kad im se dirne u neke njihove "svetinje" to su pokazali i ovim rafalima, ali zamislite da netko u hr npr napravi neku karikaturu muhameda i da mi tu ove domaće balije krenu pucat, ma puca mi kurac jel to korektno ili nije šta oni imaju pucat po mojoj vlastitoj državi ko da su u svojoj? pa nije vam ovo turska ili saudijska arabija, da ćete vi uzimat pravdu u svoje ruke i kažnjavat one koji se sprdaju s vašim "svetinjama", o tome se radi zato smatram da podhitno u europi treba regulirat ove stvari po pitanju uvoza tih islamista, pa čak i ove iz bosne bi trebalo regulirat iako su oni evidentno manje radikalni ni njih ne bi puštao po hr samo tako, imaju svoju državu i neka tamo i ostanu.

pogotovo bi uveo najstroža moguća pravila za azil i imigrante iz tih blisko istočnih zemalja, i odmah bi im u ime države osigurao deportaciju ako su nezakonito uhvaćeni bez važećih dokumenata na tlu naše ili bilo koje druge europske države. dakle nulta stopa tolerancija, za bilo kakve pokušaje dobivanja nekakvih građanskih i državljanskih prava, a kamoli dugogodišnju borbu za državljanstvo financirat u ime države i svih građana da bi ta ekipa dobila državljanstvo po koje su i došli. nisu to dragi moji nekakvi europljani, to su ljudi iz zemalja petog šestog svijeta, i oni se kulturno nikad neće uklopit u europski sustav vrijednosti debela većina njih. i kad se to zna, rampa samo takva i neka kukaju gdje god hoće o svojim ljudskim pravima, ali neće ovdje.

http://www.vecernji.hr/nogomet/krama...icester-982792

članica smo EU godinu i pol dana, i NATO saveza, i tip ne može dobit jebenu radnu dozvolu a ne državljanstvo. a ovim mutavcima se djeli šakom i kapom državljanstvo, i omogućava im se da se mirno nasele u bilo kojem djelu europe odnosno EU, bez deportacija. svaka čast sarkozyu kako je one rome deportirao, tako bi terbali deportirat i sve ostale "uljeze". da oni nisu nikakvi građani niti nacionalne manjine, već klasični uljezi koje bi trebalo po kratkom postupku deportirat van svih tih država! a ne im davat neka prava, koji oni po nikakvim osnovama ne bi smjeli dobit, niti uživat ko domicilno stanovništvo neke države iz tog europskog kruga zemalja.

Citiraj Prvotno napisano od interceptor Vidi poruku
    Niti malo mi ih nije žao. Što su sijali to su požnjeli. Nisu svi ludi Hrvati da će trpjeti svakakva poniženja. Nisam za ove muslimanske teroriste ali pokazali su kako se brani svoja vjera. Neće se iskorijeniti ta i takva satira ali i neće biti kakva je bila. Kad se izgubi strah onda ti svakakve perverzije padaju napamet. Da vidimo sad pa nadalje...
    mislim da su ovi u RH na vlasti najbolji dokaz, šta sve nekome može pasti na pamet kad se ne boji. a ne boje se jer misle da se ovo ne može dogodit kod nas, protiv njih a kad se dogodi i nekom pukne film ne sumnjam da će i ovdje kod nas seruckat o "terorizmu", a ne o tome da su 2 desetljeća ponižavali vlastiti narod u njegovoj državi, i onda se nakon svega imaju obraza srceparajuće zgražat na nekakve radikalne poteze pojedinaca koji su odlučili uzeti pravdu u svoje ruke. osobno ne zamjeram toliko borbu za svoja prava, to svatko ima pravo, ali zamjeram europi da dozvoljava da im ova gamad svako malo tamo radi reda, i ovo što je capo rekao uništit će europu jer europa ima taj neoliberalni štih koji ju je i doveo ovdje gdje je danas u 2015. svi su srali po hitleru, sad zamislite koliko dugo bi hitleru ovakvi bili u državi, i koliko dugo bi pucali rafale, isti dan bi bili likvidirani a ne deportirani i nitko suzu ne bi pustio za njima. često je inkvi pričao kako se hitler divio islamu, kao muževnoj religiji ali to tako stvarno i ispada, oni sve svoje probleme s nekim riješavaju na ovakav radikalan način, dok kršćani uvijek idu nekim liberalnim pacifističkim sranjima koji nas na kraju koštaju hrpu nevinih života. doduše ovi nisu bili nevini, ali razumjete što želim reći. i ne mogu se oteti dojmu da je nacistička njemačka pobjedila u tom ratu, da europa ne bi imala ni pola ovih problema što ima danas, kad bi ti nacisti uvidjeli opasnost koju im rade ti islamisti za njihovu državu, mislim da bi prošli ko židovi. i to je ono što neki ne kuže, neke stvari možeš riješit samo radikalno i gotovo. ali ovi naši majmuni ljevičarski kao i ti europski, bez sumnje uništit će europu, pitanje je dal će u nakon 100 godina u ovoj i ovakvoj europi biti i najmanjeg traga autohtonim "europljanima" kako je krenulo.

Nije zagovor, nema tu opravdanja, to je kaos.
    Geslo tko oće nek čita, pada u vodu odmah ako ti tom satirom vrijeđaš nekoga, satira je onda samoj sebi svrha.
    To ti je otprilike onda kao Miklenić i "orjunaši" kao organizatori Torcinog prosvjeda, po onoj ko oće nek čita i adijo.
    Uostalom zašto bi netko satirično prikazivao Krista na križu, s nabijenim očalinkom na onoj stvari...
    To je samo sebi svrha, koja satira...
    point satire je biti na granici ukusnog i neukusnog, provokacije, vrijeđanja itd... jebeš ti onda slobodu govora ako nonstop moraš pazit da se netko radi tvog razmišljanja ne osječa uvrjeđenim...??
    Hajduk, 45 200+-

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    poznavajući modus operandi novog svjetskog poretka nije isključena ni druga opcija.....
    kladim se da će ovi teroristi poginuti u akciji...
    sjeća li se itko slučaja keljemndi i 1986. u pirotu?
    na tom tragu je i slučaj korade iz 2008.
    nešto se gadno iza brda valja.
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Super ugledni član teenager avatar
    Datum registracije
    Apr 2013
    Blog Entries
    1
    Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    poznavajući modus operandi novog svjetskog poretka nije isključena ni druga opcija.....
    Molim pojašnjenje za nas mlađe?
    Razvij mi se trobojnice mila,
    dosta si mi u potaji bila!

Citiraj Prvotno napisano od caporegime Vidi poruku
    bratićev školski drug je popio kuglu u guzu od tog kelmendija.. valjda ušao čovjek u sobu i raspalio po svitu...
    Hajduk, 45 200+-

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove