Ispratiše Budu iz njegova rodnog mjesta članovi obitelji i svega nekoliko jugo ološa.
Očekujem historičare Klasića i Jakovinu sutra na sprovodu na Mirogoju a možda skokne i omladinac Plenković.
Ispratiše Budu iz njegova rodnog mjesta članovi obitelji i svega nekoliko jugo ološa.
Očekujem historičare Klasića i Jakovinu sutra na sprovodu na Mirogoju a možda skokne i omladinac Plenković.
Posljednje uređivanje od Gelsey Azalea : 08-09-2024 at 22:12
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
Najveći šljam i dno dna hrvatske medijske, kulturne i političke scene okupio se danas na ispraćaju Bude Lončara.
Hrvateki moji, ovi vam kopaju jamu konstantno i zbog njih i vlastite sljepoće i rezigniranosti opet ste stranci u svojoj zemlji i opet ćete prolijevati krv.
"My country, right or wrong; if right, to be kept right; and if wrong, to be set right.” (Carl Schurz)
"Šta će mi život ako Hrvatska nije slobodna". (Nikola Antonac)
SDP ovci biraju novo vodstvo a u velikoj prednosti je onaj što je uz svoje prezime stavio i ženino.
Pa za njega je Geđa Prbin, gigant ne samo, vizualno nego i politički.
Taj keljavi bezveznjak će ih politički urnisat. Neće ni dugmići ostat.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Šta je ovo jebate. Ovaj mensčini što je izabran za predsjednika CKSKH nije baš u vinklu, nije sastavio oko liske činimise. A ne samo zbog ove slike, njegovi nastupi su ono ko da su iz znamenite "Po ure Torture".
Ko da je malko potrebit mišek mali.
![]()
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 16-01-2025 at 18:22
Zbog Eline i bokala vina
Ima još. Ovo je razina krčme negdje na Ibarskoj magistrali u rano pijano jutro.
http://www.facebook.com/100092590182...38334566317155
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 16-01-2025 at 21:57
Zbog Eline i bokala vina
Jel moguće da je ona antihrvatska lujka bivša povjerenica za sukob interesa Dalija Orešković, čije je postavljanje bio najveći sukob interesa, i koja je pokazivala takvu pristranost i ideološku zadrtost dok je bila na čelu tog kvazipovjerenstva, ustvari partijskog komiteta za dezinformacije i destrukciju države a koju je postavio lujkan Milanović u svojoj najgoroj fazi a koju je poslije nazivao narikačom, što mu je lujka oprostila, jer zna ona dobro o kakvim se liku radi, pozvala na prosvjed za N1.
Koji je smisao prosvjeda televizije u srpskom vlasništvu vlasnika Srbina koji otpušta svoje zaposlenike? I što bi mi trebali? Skupljat lovu za njegove tvrtke?
Lik ima još NOVU TV u svom vlasništvu u Hrvatskoj i Telemach i kako pišu još tvrtki, turističkih kompleksa i trgovačkih centara. Pa hoće li lujka i za to protestirat ako odu u minus.
Lujka je trebala procesuirana jer je pod lažnom optužbom za sukob interesa Tomislava Karamarka, srušila najperspektivniju hrvatsku vladu, onu Oreškovićevu, preko udbaškog biltena Nacionala čiju je konstrukciju u saboru promovirao korisni idiot duboke države, Miro Bulj i radi čega je pala vlada koja nam je za rezultat dala to da nam za vrat zajašio velikosrpski slugan Andrej Plenković.
Sud je naravno kasnije kasnije ustvrdio da nikakvog sukoba nije bilo ali to više nije bilo ni bitno.
Lujka veli da protestiraju za srpsku televiziju kao što su nekad protestirali za Radio 101, što je isto bila prevara nad prevarama nad naivčinama, gdje su se dva protutuđmanista, otimala za koncesiju nad tim radiom, koji su na kraju jugodesnica i sama ugasila sa ogromnim makinacijama i dubiozama koje su ostale iza njih, kao i iza svega što mufljuze i pljačkaju.
Još lujka veli da je to jedina Tv di je "oporba" imala prostor što je nearavno lažetina prve klase, jer su ionako sve tri televizije s nacionalnom koncesijom pod orjunaško-udbaško-srbofilnom šapom.
Ja ne znam tko bi protestirao na lujkin poziv. Jedini koji mi padaju napamet su bračni par Raspudić, koji su tamo kampirali.
Zbog Eline i bokala vina