+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 6 PrviPrvi 1 2 3 4 5 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/118

Tema: Što vas najviše privlači

Citiraj Prvotno napisano od sagitarius Vidi poruku
    Ne to nije samohvala, dapače... tako otprilike izgledam..., kažu mi da jako ličim na Raspudića...
    aha tako znaci .... priblizavamo se pomalo nekim zanimljivim saznanjima
    Sve ću promijenuti ako treba, ali ne svoju svetu vjeru i ubjeđenja... - Sagitarius

Vlastelinka ZGabriel avatar
    Datum registracije
    Mar 2012
    Blog Entries
    5
    Citiraj Prvotno napisano od Marta Vidi poruku
    to zbog Raspudica ili samohvale?
    zbog Raspudića. zgodan momak.
    Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić

יֵשׁ מֵאַיִן

Citiraj Prvotno napisano od ZGabriel Vidi poruku
    zbog Raspudića. zgodan momak.
    nije moj tip, ja volim vise one mal drugacije
    Sve ću promijenuti ako treba, ali ne svoju svetu vjeru i ubjeđenja... - Sagitarius

Vlastelinka ZGabriel avatar
    Datum registracije
    Mar 2012
    Blog Entries
    5
    nije moj tip, ja volim vise one mal drugacije
    slobodno reci - voliš plavuše. eto ti ih svi, s mašnom.
    Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić

יֵשׁ מֵאַיִן

Citiraj Prvotno napisano od ZGabriel Vidi poruku
    slobodno reci - voliš plavuše. eto ti ih svi, s mašnom.
    meni dosta jedan a ne bas plav, onak smedj

Citiraj Prvotno napisano od sagitarius Vidi poruku
    Ne to nije samohvala, dapače... tako otprilike izgledam..., kažu mi da jako ličim na Raspudića...
    Vidiš, ne bi nikad rekla. Mislila sam da si plav
    ...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od pdv Vidi poruku
    Vidiš, ne bi nikad rekla. Mislila sam da si plav
    Ma ne..., suprotnosti se privlače zar ne?

Ne mora imati nista, nek je covjek, kroz zivot naucis da to nije bitno ako si sposoban
    I onda je svizac zamotao čokoladu.

Žene se manje povode za izgledom koliko za nekim suptilnim detaljima, "metafizički" za to postoje brojni primjeri iz stvarnog života. Nije njima toliko bitan izgled koliko status (ne nužno materijalni nego primjerice, glazbenik, športaš, glumac itd.) muškarca, koliko je drugačiji od ostalih. Charles Manson je bio nizak, neugledan ali usprkos tome imao je oko sebe "komade" od žena koje su ga bespogovorno slijedile, i neke od njih su bile studentice, dakle ne zatucane klerofašističke ognjištarke.

Znači, nije za žene toliko bitan muškarčev izgleda koliko neki drugi čimbenici koji ženi privuku pozornost. Neki muškarci manipulatorskih sklonosti iskorištavaju (http://www.fizzit.net/vijesti-i-poli...na-i-hrpa-lazi) tu činjenicu.

Muškarcu je poput muških primjeraka rajskih ptica potrebno odigrati predstavu (prodati maglu), biti "originalan" (u očima žene) kako bi ga izdvojila od drugih muškaraca. Slično rade žene, šminkom i odijevanjem, mada neki govore kako žene to više rade radi drugih žena nego radi muškaraca.
    Žena ima intuiciju, sedmo čulo, o tome je nešto govorio Davor Pavuna, na stranu znanost, dakle žene idu za onima koji su "originalni", znaju pjevati, svirati, duhoviti su, "posebni su", nisu "prosječni", "dosadni", ističu se nečim.

Postoje dio žena koje furaju svoje i koje ne šljive ni slavu ni novac ni moć, mada se obično kaže da žene od novca više privlači moć. To je kao ono staro, žena traži od mušakrca da je u stanju da zaštiti nju i potomstvo..dakle moć u bilo kakvom obliku, fizička, društvena pa čak i kriminalna.

žene kao i sve ostalo, različite..dio je naravno samo to..moć i novac pa sve da si najenugledniji i najdosadniji na svijetu..a druge se povode osjećajima i instinktima..i nije lako bit žena u današnjem svijetu gdje moraš biti naj uvijek fit, uvijek najbolja roba, šminka ovo ono..uvijek lijepa zavodljiva..inače si seljanka i na margini..

to se natura..terorizira se žene s tim..
    Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 29-11-2014 at 12:28
    Slava Ukrajini-Herojima slava

Zbog Eline i bokala vina
    zapalit ću Krajinu do Krima

Zapalit ću dva-tri ruska štaba
    da ja nisam dolazio džaba

Pre ili kasnije dodjes do onoga sta ima u glavi...to je najvaznije...

Na prvi pogled gledas fizikalije, kakva je u licu, gradji, noge, grudi, donji trap... to su bioloski signali koji govore dal ce ti potomstvo biti fizicki skladno...

Ruku na srce, bio sam sa raznoraznim tipovima zena...bilo je tu i izuzetno lepih, i ruznjikavih, i onako...obicnih...jedno vreme nisam bio izbirljiv... kako fizicki izgleda bitno je na pocetku, da bi ti bila privlacna za sex... posle nekog vremena to prestaje da bude vazno... sto je neko rekao - nisu ni nase zene lepe, nego smo se navikli

Sta ima u glavi...to je ono sto odvaja mediokritete od posebnih... kako je vaspitana, kako se ponasa, kako sagledava razlicite situacije, koji odgovor ima na njih... da ima svoj stav, da ga brani, da ume da razgovara... da ima jednu sveukupnu sirinu i razudjenost interesovanja, da se osetis pocastvovan sto si sa takvom zenom...a da u svemu tome zadrzi nesto autenticno zenski, nezno i suptilno...

Mnoge misle da ce zavrsiti posao sa dobrom sminkom i par naucenih fraza... sa time mogu da se privuku taksisti, drvosece i kamiondzije... umesto miliona koji se trose na "ulepsavanje lepote", da se ulozi bar deo u razvoj socijalnih vestina, ponasanja u drustvu... da se procita neka dobra knjiga, pogleda poucan film...uzdigne nivo razmisljanja... da to bude malo vise od traca i jeftine ljubavne patetike...

Nekada se ucio nemacki i francuski jezik, citali klasici, zene su znale da kuvaju, da siju, vezu i pletu... koja im je danas ponuda?! Agresivni predatori za lovanima i tatinim sinovima, misle da ako izbace sisu i razgolite dupe, mozda privuci nekog pacenika sa punim novcanikom, i time osigurati svoju egzistenciju... to je moderna prostitucija...

Hvala bogu ima jos uvek finih dama, koje sve manje vide u poplavi zatupastih sponzorusa...

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od DzoniBG Vidi poruku

Na prvi pogled gledas fizikalije, kakva je u licu, gradji, noge, grudi, donji trap... to su bioloski signali koji govore dal ce ti potomstvo biti fizicki skladno...

Ruku na srce, bio sam sa raznoraznim tipovima zena...bilo je tu i izuzetno lepih, i ruznjikavih, i onako...obicnih...jedno vreme nisam bio izbirljiv... kako fizicki izgleda bitno je na pocetku, da bi ti bila privlacna za sex... posle nekog vremena to prestaje da bude vazno... sto je neko rekao - nisu ni nase zene lepe, nego smo se navikli

Sta ima u glavi...to je ono sto odvaja mediokritete od posebnih... kako je vaspitana, kako se ponasa, kako sagledava razlicite situacije, koji odgovor ima na njih... da ima svoj stav, da ga brani, da ume da razgovara... da ima jednu sveukupnu sirinu i razudjenost interesovanja, da se osetis pocastvovan sto si sa takvom zenom...a da u svemu tome zadrzi nesto autenticno zenski, nezno i suptilno...

Mnoge misle da ce zavrsiti posao sa dobrom sminkom i par naucenih fraza... sa time mogu da se privuku taksisti, drvosece i kamiondzije... umesto miliona koji se trose na "ulepsavanje lepote", da se ulozi bar deo u razvoj socijalnih vestina, ponasanja u drustvu... da se procita neka dobra knjiga, pogleda poucan film...uzdigne nivo razmisljanja... da to bude malo vise od traca i jeftine ljubavne patetike...

Nekada se ucio nemacki i francuski jezik, citali klasici, zene su znale da kuvaju, da siju, vezu i pletu... koja im je danas ponuda?! Agresivni predatori za lovanima i tatinim sinovima, misle da ako izbace sisu i razgolite dupe, mozda privuci nekog pacenika sa punim novcanikom, i time osigurati svoju egzistenciju... to je moderna prostitucija...

Hvala bogu ima jos uvek finih dama, koje sve manje vide u poplavi zatupastih sponzorusa...
    Izuzetno napisan , pa ako smijem reći nadahnut post, no ipak uz svu pamet, razumijevanje, sjajne karakteristike na intelektualnoj, duhovnoj i duševnoj razini od žene se traži i da bude lijepa i poželjna...
    Jasno,da budem posve određen, ljepota je u oku promatrača i stoga je relativna, ali to nužno znači da mora da ima ono "nešto" što djeluje samo na nas, samo na mene, ili samo na tebe... to nešto je neobjašnjivo, a definira ga trljanje srednjeg prsta, kažiprsta i palca i kad kažemo, ona ima ono nešto...
    Općenito odličan post Džoni...

Ma općenito kad vidiš neku ultra zgodnu žensku svi će se okrenuti i odmah pomisliti na..jelte..

Ali možeš reći..zgodna je stvarno i to je to..zaboraviš čim prođe..

Ali može doći neka manje zgodna i manje atraktivna koja će ti zatitrati sve ćelije.

Nije sve u proporcijama ništa novo nisam rekao..

Neki to zovu osobnost, netko stav, držanje, šarm, nešto što samo ti vidiš u nekoj ( ili nekome) što nitko drugi ne vidi...zato to i je čarobno.

Zbog Eline i bokala vina

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor Vidi poruku
    Postoje dio žena koje furaju svoje i koje ne šljive ni slavu ni novac ni mo&#263
    Sve žene lažu,ali jedan dio laže čim zine.

Varlamova Stiliana avatar
    Datum registracije
    Nov 2011
    Citiraj Prvotno napisano od DzoniBG Vidi poruku

ajd, pa ne bi bilo ni te moderne i ine prostitucije da nema interesenata...

“O divine Sun, may you never see anything greater than Rome!” - Quintus Horatius Flaccus

Citiraj Prvotno napisano od Inkvizitor
    Postoje dio žena koje furaju svoje i koje ne šljive ni slavu ni novac ni moć
    Nisi valjda toliko naivan. Nije stvar u slavi, novcu i moći koliko u statusu, originalnosti.
    Kod žena je bitna percepcija, način na koji doživljava muškarca. Ako zna prodati priču, dobio je pola bitke.

mada se obično kaže da žene od novca više privlači moć
    Ili nešto čime se muškarac izdvaja od ostalih. Nisam slučajno spomenuo glazbenike i športaše.

i nije lako bit žena u današnjem svijetu gdje moraš biti naj uvijek fit, uvijek najbolja roba, šminka ovo ono..uvijek lijepa zavodljiva..inače si seljanka i na margini..
    Ovo je kao da slušam femtarda i manginu. Koga bojaš? Nije lako biti muškarac u današnjem feminiziranom svijetu a to za posljedicu ima poremećene odnose između muškaraca i žena.

I najneuglednija žena će naći zakrpu u to budi siguran. Žene biraju i imaju moć a ne muškarci.

Citiraj Prvotno napisano od DzoniBG
    nisu ni nase zene lepe, nego smo se navikli
    Objektivno, jesu, lijepe su.

Citiraj Prvotno napisano od sagitarius
    ljepota je u oku promatrača i stoga je relativna
    To je dobra utjeha za neke, međutim ljepota je mjerljiva. To se posebno lako može provjeriti i dokazati u današnje vrijeme, koji čimbenici privlače muški i ženski spol.

Ali možeš reći..zgodna je stvarno i to je to..zaboraviš čim prođe..
    Donekle se mogu složiti. Monica Bellucci je "komad" žene ali prema moje skromnom mišljenju zrači negativno, hladno i odbojno, umišljeno. Nije da bih joj oprostio ali ništa više od toga. Antipatična mi je.

Ali može doći neka manje zgodna i manje atraktivna koja će ti zatitrati sve ćelije.
    Da, to je ono što više gledaju žene nego muškarci, na podsvjesnoj razini.

Neki to zovu osobnost, netko stav, držanje, šarm, nešto što samo ti vidiš u nekoj ( ili nekome) što nitko drugi ne vidi...zato to i je čarobno.
    Već sam rekao, žene u tome imaju veću intuiciju i više drže do toga nego muškarci. Muškarci su površni u tim stvarima i zato je to čarobno.
    Posljednje uređivanje od skater : 30-11-2014 at 00:09

evo ga skater s svojim citatima, voli čovjek citirat i gotovo.

Kako je skater krenuo da žene vole samo lovu, pjevače i sportaše ispada da nijedan obični smrtnik nije oženjen. Očito i njih nekako stigne ta kazna pa se ožene

Što se tiče privlačnosti...mislim da je to jedanako kod oba spola. Obično je riječ o cjelokupnom kompletu mana/vrlina koje te vuku nekoj osobi. Nikad to nije samo izgled, dobrota, duhovitost, šarm itd. nego je obično skup svega i ničega.
    ...oblak je moj dom, oblikujem ga po svom...dosadno je kretati se tlom...

Čuj žene biraju..to je glupost koja se milion puta ponovila..

biraju i žene i muškarci, oni koji mogu..

Zbog Eline i bokala vina

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Žene su poput ruže, muškarac baci malo gnojiva i ona procvjeta.

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove