+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 6 1 2 3 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/118

Tema: Što vas najviše privlači

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2

Što vas najviše privlači

Ma koliko se činilo da je rijeć o još jednoj laganoj temi za razbibrigu, što ona ipak u biti i jeste, ne nasjedajte na jednostavnost pitanja što vas najviše privlači kod suprotnog pola...

Dečki će prema nekim anketama krenuti od tjelesnih atribucija mlađahnih dama, a dame standardno pripovijedati o divnim očima i prelijepom karakteru...

U svemu ima mrva istine, ali i mrva licemjerja, jer malo će tko reći eksplicite da kod dama prvo zapazi lijepe noge ili bujne grudi ili kod dama da joj se dopadaja muškarčeva figura, čvrste ruke i ramena, vitke noge i osmjeh "pun zuba".
    Ne radije će se govoriti o lijepim očima i divnom karakteru...
    Dakle gdje smo mi danas u svojoj otvorenosti, koliko smo spremni da se razotkrijemo i kažemo da nam se dopadaju recimo vitke visoke plavuše sjajnih nogu i manjih grudi ili vatrene crnke jakih nogu i bokova ili one tajanstvene crvenokose bjelopute krasotice od čijeg pogleda u nama umire svaki otpor...

Što vas najviše privlači kod suprotnog pola...

caporegime caporegime avatar
    Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    kakva su ovo pitanja??

pa lice,sise, guzice, noge...samo, pitanje u kojem omjeru i kojoj formuli kaj ne?
    ex. m. BBB ZG +40, 50-100

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Svaka žena je lijepa na svoj način, osim onih ružnih.

Tako da na svakoj pronađem nešto što mi se sviđa, osim na ružnima.

Ipak ovdje trebamo biti eksplicitni pa ću reći sise, guzica, noge i lice.

O da, i oči.

Citiraj Prvotno napisano od sagitarius Vidi poruku
    Ma koliko se činilo da je rijeć o još jednoj laganoj temi za razbibrigu, što ona ipak u biti i jeste, ne nasjedajte na jednostavnost pitanja što vas najviše privlači kod suprotnog pola...

Dečki će prema nekim anketama krenuti od tjelesnih atribucija mlađahnih dama, a dame standardno pripovijedati o divnim očima i prelijepom karakteru...

U svemu ima mrva istine, ali i mrva licemjerja, jer malo će tko reći eksplicite da kod dama prvo zapazi lijepe noge ili bujne grudi ili kod dama da joj se dopadaja muškarčeva figura, čvrste ruke i ramena, vitke noge i osmjeh "pun zuba".
    Ne radije će se govoriti o lijepim očima i divnom karakteru...
    Dakle gdje smo mi danas u svojoj otvorenosti, koliko smo spremni da se razotkrijemo i kažemo da nam se dopadaju recimo vitke visoke plavuše sjajnih nogu i manjih grudi ili vatrene crnke jakih nogu i bokova ili one tajanstvene crvenokose bjelopute krasotice od čijeg pogleda u nama umire svaki otpor...

Što vas najviše privlači kod suprotnog pola...
    a brte SVE baš zato što je suprotan
    u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
    i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
    a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
    taj labirint je život..

sve pomalo, ali slab sam jako sam slab na lijepe noge i stražnjicu. te obline me ubijaju.

http://i.imgur.com/gV7rk.jpg

mene više od karaktera, zanimaju ovakve obline, ali i karakter je bitan jer bez "kemije" nije nikad odnos potpun. nijedan odnos ne može uspjet, bez "kemije". ne mora se čak ni radit o ljubavi, već i o običnom prijateljstvu s nekom osobom. sigurno da je i bitan karakter, ali dojma sam da su za ljubav i strast u vezi najvažnije obline.

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    ova tvoja northe, ima prkno ko dječačić-čager.
    jesi li siguran što se sprijeda krije?

a brte SVE baš zato što je suprotan
    pivski trbuh i šuma iz nosa isto?

ma žensko sto posto, ima takvih žena žgoljavih koliko hoćeš. a i te su nekako najživahnije, ako me razumješ.

iako kako stvari stoje, u budućnosti će zamjena spolovila biti najprirodnija stvar, strah me i pomislit da bih mogao spavat s mušarcem u ženskom obliku. sad mi je smiješno, ali u slučaju da mi se to dogodi, bit će osvete za lažno predstavljanje.

Koga farbas Northe. Presel bus prek toga rijecima: Nitko nije savrsen.

zato čujem da ste vi administratori hrhb foruma gotovo savršeni(u fizičkom smislu), i da vas obljeću pripadnice "nježnijeg" spola.
    http://cdn.brzevijesti.ba/storage/20...st-preview.jpg

sve u svemu, dobro je dok nije u pitanju transvestit.
    Posljednje uređivanje od caporegime : 13-11-2014 at 17:08

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    zato čujem da ste vi administratori hrhb foruma gotovo savršeni(u fizičkom smislu), i da vas obljeću pripadnice "nježnijeg" spola.

sve u svemu, dobro je dok nije u pitanju transvestit.

Jučer sam gledao Piramidu, oduševila me Maja Vučić. Oduševila me načinom razmišljanja i jezikom, glede načina na koji se izražavala. Lijepa izvana i iznutra. K tome još plavuša. Kao pjevačica, umjetnica a toliko desničarski nastrojena. Kuda ovaj svijet ide.
    Posljednje uređivanje od skater : 12-11-2014 at 18:46

ma žensko sto posto, ima takvih žena žgoljavih koliko hoćeš. a i te su nekako najživahnije, ako me razumješ.

iako kako stvari stoje, u budućnosti će zamjena spolovila biti najprirodnija stvar, strah me i pomislit da bih mogao spavat s mušarcem u ženskom obliku. sad mi je smiješno, ali u slučaju da mi se to dogodi, bit će osvete za lažno predstavljanje.

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Citiraj Prvotno napisano od skater Vidi poruku
    Jučer sam gledao Piramidu, oduševila me Maja Vučić. Oduševila me načinom razmišljanja i jezikom, glede načina na koji se izražavala. Lijepa izvana i iznutra. K tome još plavuša. Kao pjevačica, umjetnica a toliko desničarski nastrojena. Kuda ovaj svijet ide.
    Je li ona Karamarka vratila na pravi put?

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Je li ona Karamarka vratila na pravi put?
    Nije li možda Mossadova, "Crvena Sonja", EPH-ova Ana Šarić?

Datum registracije
    Nov 2010
    Blog Entries
    4
    zar i ova opuštena tema mora skrenuti na politiku i medije?

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2

Ma pusti žgoljave treba imati čovjek da se za nešto usidri...

Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Prolazi uz potpis.

Stari lisac
    Datum registracije
    Sep 2011
    Blog Entries
    2
    Možda bi ova tema mogla da bude premještena na pdf Muški kutak..., samo glasno razmišljam...

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove