Ceda izgubila od Crvenog oktobra doma pa prolazi u 1/8 kao drugoplasirana. Zanimljivost susreta je da se 37. godina stari vlasnik ruskog kluba spustio na parket i odigrao tekmu.
Čekamo Tedija da napravi isto.![]()
Ceda izgubila od Crvenog oktobra doma pa prolazi u 1/8 kao drugoplasirana. Zanimljivost susreta je da se 37. godina stari vlasnik ruskog kluba spustio na parket i odigrao tekmu.
Čekamo Tedija da napravi isto.![]()
Marko Arapović se razvija u odličnog igrača.
mislim da će nam buduća reprezentacija, za jedno 2-3 godine biti čvrsta ko zemlja, i samo nebo će joj biti granica.
Samo da se zna,ko je najbolji u Evropi,pa i svetu!
http://www.telegraf.rs/sport/1423695...-divca-i-pedje
Hrvatska vec sad ima jacu repku od Srbije, oni su jaci samo na poziciji pleja. Za 3-4 godine bumo jaci 15 razlike od Srba.![]()
znam, ali govorim za 3-4 godine laganini ćemo ih tući, pored svih ovih njihovih bogdanovića i koga sve ne, neće imat promila šanse protiv nas.
jedva su nas dobili 2014 na onom pripremnom turniru za SP, da bi onda oni uhvatili dobar ritam na SP, a mi smo stvarno loše igrali na turniru i zasluženo ispali. po običaju, dobro izgledamo na pripremnim tekmama, a onda na turniru razočaranje.
Nisi objektivan!Tvoje pravo je da razmisljas na taj nacin,al' ajde da usporedimo kvalitet ekipa.Videces da Srbija ima mnogo bolje igrace,vise iskustva i duzu klupu.kao i kvalitetnije selektore.Svakako da su to sve dobri igraci ,koje si ti nabrojao,samo ne znam kako oni mogu da se suprostave Bobanu Marjanovicu,Miroslavu Raduljici,Nemanji Bjelici,Bogdanu Bogdanovicu,Nikoli Kalinicu,Luki Mitrovicu i Milosu Teodosicu??! Da prosirimo spisak na Zorana Ercega,Vasilija Micica,Ognjena Kuzmica,Nemanju Nedovica...itd!
Ja stvarno ne znam odkale vi stalno crpite taj optimizam?Bio bih zahvalan da postavis siri spisak Hrvatske reprezentacije,ja moram priznati,da nemam tacnu evidenciju o vama.
Od svih koje imate, jedino je Teo bolji od nasih plejeva. Imamo jace centre, podjednake cetvorke i bolje bekove. Trenutno smo blago bolji, a za par godina preko 10 razlike.
Imamo trenutno 2 NBA igraca, a slijedece godine lako mozemo imati 5, a za par godina bi mogli imati dvoznamenkasti broj igraca u NBA-u. Vama bu sam Bjelica isel u NBA.
Posljednje uređivanje od Grunf : 16-02-2015 at 20:00
gle, imate jaču tradiciju košarke od 1990ih ste nanizali niz visokih odličja i medalja, i to je vaš najjači adut. mi to nemamo, ali stvari se mjenjaju uraganskom brzinom, i Hrvatska od totalno hendikepirane reprezentacije postaje veliki zalogaj ne samo za Srbiju, već i za USA. drhtat ćete svi, tako mi zeca u salati.
Visegodisnji san,samo mi se cin da ce postati "tisucljetni"
Salu na stranu,daj mi covece spisak tih igraca koji mogu da se suprostave ovom Srpskom Drim timu,koji imamo sada.Pa da ih izanaliziramo.Ja ne sporim kvalietet koji poseduju Hrvatski kosarkasi,al mogu da garanatujem i da dokazem usporedbama ,da niste kvalitetniji,niti da mozete to da budete u skorijoj buducnosti.Mi nikad nismo imali jacu repku nego sad.Problem je sto su igraci stalno okazivali. Dakle,cekam imena i statistiku Hrvastkih kosarkasa,il mozda mislis da vam je dovoljno samo 5 talentovanih igraca za pobedu nad vicesampionom Sveta?Hm,cuda teza.
Sreca prati hrabre!Nikao vama osim vas samih nije izabrao da igrate kukavicki! To je sve stvar lzbora!Mozemo mi pricati sta god hocemo,al Srbija u kosarci ima rezulatete,i to svetske!Zlata,srebra,bronze,redovno vas rastuzimo,to su cinjenice,zelje su nesto drugo,al kao sto rece velik covek Zlatan Stipesic"na polju d snova,ne pusta se korjenje"![]()
Po cemu su to Ante Tomic,i Luksa Andric bolji od Marjanovica i Raduljice?Koji su to tvoji kriterijumi?Sad je Zvezda nedavno igrala u Barseloni,Tomic ,Hezonja po 12 poena Zvezdi,isto tako im dao i Bobi,iako su na njemu stalno vislila 2 centra.Da ste trenutno malo bolji,moze biti svrstano u vic godine.Eto,hvalite se da imate dva igraca u NBA,pa sta im to vredi,kad nemaju kontinuitet igara,kad nisu igraci nosioci,kad vise gledaju u guzice cirlidersica,nego sto igraju.Srpski igraci su nosioci igre u svojim klubovima.I Nedovic je dosao iz NBA,Kuzmic je igrac Golden stejta,al' je poslat u razvojnu ligu.Bjelica treba da potpise na leto za Minesotu..itd.Marjanovic MVP Eurolige u prom delu.
Svakako da i Hrvatska i Srbija imaju dobre ekipe,koje ce pretendovati na naslov prvaka Evrope,samo realnost je da smo mi jac od vas,30%.
Treba igrace znati uklopiti,da budi tim,a vi nemate selktora koji ima tu harizmu,iskustvo.Najvise mi se svidja Zula,a hoce li njemu pripasti diregentska palica-videcemo.Matorci vam nece nista napraviti.Pise se o Perasovicu,nije ostavio utisak!Zvezda ga je dva puta nadigrala ove sezone u Evroligi.
Ja sam zadovoljan sto smos e mi otarasili matoraca,Krstica,Katica,Simonovica.I pazi glavnu konstataciju,lako je biti Ante Tomic u Barseloni,kad igras sa takvim igracima ,pored kojih induvidualni izrazaj mora da naraste.Videcemo Tomica,kad bude igrao za repku,gde je kvalitet daleko slabiji,kad bude manje proigravan kvalitetnim loptama.Isto tako vazi i za Bobija,samo obratno.Mi ovu igru iz BobijaZvezde,mozemo da igramo sa Teodosicem,koji je velemajstor.Bobi moze samo da dodje jos vise do izrazaja u drustvu najboljeg pleja Evrope.Najbolji Evropski Centar i najbolji plej-neprocenjivo!
Daj molim te, po čemu? Tomić je išamarao Marjanovića u međusobnom duelu, a općenito je na glasu kao najbolji centar Europe. Danas su Marjanovića našamarali Bilan i Barać. Raduljica igra negdje u Kini?
Bjelicu i Tea priznam, to su dobri igrači, ovi svi ostali su radnici i fajteri. Dodavači ručnika i vode.
Mi imamo najboljeg europskog centra, najboljeg europskog šutera, najboljeg europskog igrača '94. i '95. godišta. Drugog najboljeg '96. godišta i 3 najbolja igrača '97. godišta. Oni svi kad se skupe za par godina i stasaju to bu europski dream team. Vi ćete se vjerojatno kao i uvijek, ak vam se posreći, boriti za medalju. Mi bumo samo zlatne uzimali. :ceda
Pazi 'vako!Marjanovic jeste najbolji centar Evrope,tu nema dileme,samo ni Marjanovic nije Terminator,odnosno polumasina.Analiziraj roster Barcelone i roster Zvezde,gde Bobi u proseku igra 30 minuta po utakmici celu sezonu u ritmu: Cetvrtak-Nedleja.Drugim recima,Marjanovica je glavni igrac u Zvezdi i nema ga ko zameniti,kao npr. Tomica u Barceloni.Stoga se Marjanovic tri x vise trosi od igraca koje si nabrojao,pa su i oscilacije normalna stvar.Takodjer kvalitetom ostalih igraca u Barseloni Tomicu se podize i njegov individualni kvalitet,jer stali igraci Zvezde ne mogu da se mere sa igracima Barselone.Na zalost,Barselona je zainteresovana za Mrajaovica,koji prelazi na leto kod njih.Zvezda takvog centra nece moci adekvatno da zameni.
Ajde Grunfek predoci mi imena najace Hrvatske repke,prvih 12!Pa da udarimo po analizi![]()
Marjanović je najbolji centar Zvezde, a ne Europe. Najbolji centar Europe je Tomić koji je prije par dana oborio rekord po valorizaciji u finalu španjolskog kupa. Imal je veću valorizaciju od Pau Gasola. E i taj Tomić, najbolji centar Europe, ide slijedeće godine u NBA jer mu je tu dosadno. Isto tak i Hezonja ide u NBA, a vjerojatno i Šarić.
Imat ćemo 4 ili 5 igrača u NBA-u koji će igrati dobre minute, a ne zafrkavati se u razvojnoj ligi ko Nedović i slični.
A prvih 12 su: Ukić-Draper-Stipčević, Simon-Hezonja, Bogdanović-Rudež, Šarić-Radošević-Žorić, Tomić-Bilan.
Jedino di ste vi jači je Teo na pleju, a mi na svim ostalim pozicijama. Prije par dana je Šarić isto tak izdominirao Bjelicu u kupu Turske.