+ Odgovori na temu
Stranica 7 od 7 PrviPrvi ... 5 6 7
Prikaz rezultata str. 121/130

Tema: Euroliga/Eurocup

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    vatrena atmosfera na cedeviti

ko može uopće navijat za taj instant klube bez duše, a dokaz je i atmosfera očito...

Cedevita dobila Zvezdu 20 razlike. Izgleda da su se Zvezdasi prepali malo vatrenijeg navijanja od fakina.

Citiraj Prvotno napisano od philly Vidi poruku
    vatrena atmosfera na cedeviti

ko može uopće navijat za taj instant klube bez duše, a dokaz je i atmosfera očito...
    ma ja došo da vidim delije uživo, ali ništa osim onih par zvezdaša ili ko je to već bio nisam skužio baš. ali sramota je da utakmica koja se igra za Vukovar, ne skupi više od 2000 ljudi, ulaznica jeftinjava i oni nisu u stanju ni toliko pijeteta potšovanja pokazat i napunit dvoranu košarkaškog mozarta, ali će naravno svi postavljat svijeće na facebook profil na obljetnicu pada vukovara, e moj zagrebe na što si spao, nisko si pao. bitno da turbo folk svršavanje kretena bez mogza u glavi ide punom parom naprijed.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Cedevita dobila Zvezdu 20 razlike. Izgleda da su se Zvezdasi prepali malo vatrenijeg navijanja od fakina.

fakini su prva liga, onih par djeluje dosta ozbiljnije uživo nego kad ih gledam na tv. ima ih par po 100 kila i 1.90. da su cigani naletili na njih, bilo bi čupavo.

prepali su se debakla, koji su i doživjeli. My name is Nolan, Smith Nolan.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    ma ja došo da vidim delije uživo, ali ništa osim onih par zvezdaša ili ko je to već bio nisam skužio baš. ali sramota je da utakmica koja se igra za Vukovar, ne skupi više od 2000 ljudi, ulaznica jeftinjava i oni nisu u stanju ni toliko pijeteta potšovanja pokazat i napunit dvoranu košarkaškog mozarta, ali će naravno svi postavljat svijeće na facebook profil na obljetnicu pada vukovara, e moj zagrebe na što si spao, nisko si pao. bitno da turbo folk svršavanje kretena bez mogza u glavi ide punom parom naprijed.
    Na koncu je prikupljeno oko 32 tisuća kuna što je puno manje od očekivanog. Vidjevši onih 1500 gledatelja, Zvezdin predsjednik Čović je likovao:

- S ovim novcem nećete moći platiti niti spomen ploču na tom vodotornju.

to je to, ma šta ja mislio o nebojši ovdje je u pravu. isto tako, da je riječ o koncertu "lepe brene" ne sumnjam da bi se tražila karta više, i da bi "zagrepčanci" s kozare morali ostat stajat ispred dvorane od želje da nazoče tom "humanizmu".

internet kurčenje, internet huliganstvo, bbb prijete u prazno, bbb pičke, bbb ovo bbb ono. puna usta svima bbb, a realno nitko pojma nema tko su i kako izgledaju ti ljudi. jer ih većina, nije vidjela uživo a kamoli na djelu. i ovako razbijeni, i u kurcu, su imali karaktera otići dolje u grčku, kao i jučer izaći na ulicu, sve on što oni koji najglasnije prozivaju ne bi ni pomislili u takvoj situaciji. a što bi bilo da je normalna situacija ne želim ni pomišljat, uvjeren sam da ni autobusima jajare ne bi prismrdile a kad bi prismrdili dobili bi za zlatnu medalju batina. toliko od mene, i do sljedećeg susreta uživajte i pričajte da su bbb pičke, jer ste uboli dobar tajming. pozdrav od najvećeg internet huligana na ovim prostorima, north standa jesam vrag kad ubodem tamo gdje nije prijatno. ali da, prva banda europe i dalje živi, i ostaje prva banda europe zbog svoje kičme i karaktera, zbog obraza koji nije prodala ko neki drugi koji sada ugodno pale baklje i jedu prasetinu u blizini marakane. i naravno nose lap tope sa sobom, zlu ne trebalo da se opet uslikaju za internet.

ovo je samo za "REDBARON-a", jer naravno p U rgeri su pičke BRE. pičke najveće !

Posljednje uređivanje od NorthStand : 09-04-2016 at 23:59

bbb ne postoje, bbb su kurčina, bbb su pičke, bbb se kurče i prijete po internetu, BBB debili jedni ni ne pišu po internetu, ovi što pišu uključujem tu i sebe ni nisu mahom BBB. već obični navijači dinama.

da postoji nešto nakradnije od ovog što sam pročitao na forum.hr, ne postoji, toliko likovanja toliko omalovažavanja pljuvanja vrijeđanja a zbog čega ? zbog dolaska cigana u pečenjaru od 40-50 minuta koliko već, šta bi bilo da nas svi redom nalupaše i nabiše na ražanj u toj pečenjari kako je bio srpski običaj u ratu nabijat na ražanj naše vojnike i branitelje države, što bi tad pričali strah me i pomisliti od silnih kostolomaca koji pišu o BBB.

sve u svemu, radujte se mangupi, ali i vama će jednom radost proći, a našu tugu zamjenit će sreća i ljubav najveća- dinamo ! do tada, uživajte posebice crveni baron koji se trudi biti objektivan za popizdit i u silnoj objektivnosti je zaboravio napisati da su BBB bili u BG od rata 5 puta, a ciganima je ovo 2 put. prvi je bio zaprešić. kad bi bili objektivni, shvatili bi da bbb o kojima pričate vode u dolascima 5-2. no dobro, realnost i cigani ne idu zajedno. pozdrav onom šmrkljavcu dolje na temi navijača ersteonu, naravno da više ništa neću pisat na temi navijača ali ovdje ću prokomentirat jer mi je pun kurac vas gmizavaca koji sada pljujete po ljudima koje ni ne znate, i koji su za razliku od vas u pravom smilu te riječi navijači, a ne pičke od momaka kao vi.

toliko od mene, i ni ovdje neću više ni slova, ma šta mi neki replicirali provocirali i pravili se pametni. stvarno je internet zlo u pogledu ovoga, i trpi previše idiota.
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 10-04-2016 at 00:33

nije yugo ABA liga, gdje su "crveni baroni" ?

eh što volim ove što se raskenjaju nakon jedne ajmo reći uspješne akcije, a onda mogu ja na svaku takvu izvuć pet stvari koje na iste te bacaju malo drugačiju sjenu od one koju oni prikazuju nadobudno. da neću negirat ko neki propust, jer bi nam se mogao ponovit, ali Hrvati moraju prestat s navikom da se bičuju i samoponižavaju dok se Srbi preseravaju i likuju, boli me kurac za njih i što oni misle o nama, i što će mislit nakon što nas još teoretski 155 puta nabiju i upadnu u grad. jebe mi se, jer osobno ne cijenim mišljenje neprijatelja previše, iako i njih mogu saslušat. ali nije da me pretjerano brine što oni misle o nama, više me brine što o nama samima mislimo mi sami, a vidim što mislimo po komentarima širom raznih portala, to pretjerano kmečanje se lako moglo u sluačju da su izletili na bilo kojem drugom mjestu u gradu(ali zna se zašto nisu) pretvorit u srčano preseravanje svih ovih što sad govore da nam je to minus ko kuća itd. vidim da većina uopće ne kuži koliko je malo potrebno u tim duelima, da sve ispadne bitno drugačije. a naravno da će cigani kojima je i u ateni i ovdje uspjelo ono na što su oni i pucali, likovat, ali koga boli kurac za njih ? jel normalno da mi sami sebe tretiramo ko govna, a ne ko ljudi ? ja mislim da nije, a ovi što misle da je neka odu na lječeenje, ja znam da Srbi i Cigani da smo ih u toj usranoj pečenjari žive ispekli o krenuli na ražnju, da bi oni i dalje zadržali samopoštovanje i ne bi srali po internetu po nijednom svom četniku. ili po njima ratniku i spartancu koju je poginuo ko miloš obilić na kosovu polju. Srbi znaju od svoje žrtve napravit mitsku pobjedu, a mi od svojih pobjeda napravimo poraze. pogledajte samo službenu politiku zagreba, a beograda, što to normalnoj inteligentnoj osobi govori ? da su Hrvati ko narod autodestruktivna govna, dok su Srbi konstruktivni za sebe a govna za sve ostale !

tu je naš ključni problem, jebeš ovu pečenjaru i cigansko uljetanje, kad izgubiš onu potrebnu dozu samopoštovanja. ne kaže se uzalud, u porazu se ne ponizi, u pobjedi se ne uzvisi, Srbi ništa od toga dvoje ne znaju, ali bi zato mi trebali znati, jer mi nismo Srbi, čak ni Katolici.

Srbi su imali četnike, nisu li oni pandan ustaša, kako službena Srbija dakle srpske nacionaliste četnike tretira ? ko suradnike fašista ili antifašista ? pustimo što je povijesna istina, ja vas pitam kako službena politika gleda na četnike i povijest njihova ? pozitivno, i ko na antifašiste.

a kako Hrvati gledaju na Ustaše, negativno i kao fašiste, veliak većina kao i teroriste, zamisli ljudi koji žele svoju državu i bore se za istu su teroristi a antifašsiti su svi oni koji su protiv te države i naroda a to su redom ovi komunista i antifašsiti. divota.

Hrvati po tom pitanju mogu po meni što šta naučit od srba, a prije svega da treba imat uvijek dozu samopoštovanja prema sebi i svojoj prošlosti i sadašnjosti, i onda kad se budućnost ne čini svijetla. mi Hrvati smo navikli previše kmečat, previše jadikovat, previše cijepidlačit, a jako malo djelovat. uostalom mislim da je i to glavni razlog, što su cigani uspješno izveli svoj upad. i to je to, ljudi okanimo se ludovanja po forumima i cviljenja i pljuvanja jer se ovdje kao ni na jednom forumu neće riješit pitanje naše sudbine, jer što je rekao Orban sudbina svakog je u njegovim rukama. a ne nekakvim piskaralima koji će srat dan noć o nečemu o čemu pojma nemaju.

nitko nama hrvatima nije kriv što ne poštujemo dovoljno sami sebe, i onda čak i četnike uspijemo nadmašit u pljuvačini i omalovažavanju svojih ljudi, ja ne omalovažavam nas hrvate ko narod, nego one takozvane hrvate kao i takozvane navijače koji su kurac od ovce, a ne ljudi. njih omalovažavam ovdje, i njih ču nastavit omalovažavat jer oni nisu ljudi, ali ovi koje se omalovažva po forumima oni jesu ljudi, i jesu navijači. to je bitna razlika. svi znamo da u hrvatskoj po glavi stanovnika živi najviše kretena u europi, a možda i u svijetu. u postoku glednao, ali i ovaj narod ima onaj hrabriji dio ljepši srčaniji, da nema ne bi se nikad dogodio Vukovar. zato iz poštovanja prema tim ljudima, neka svi Hrvati prestanu srat. i uhvate se motike, i djeluju za promjenu ako žele da stvari krenu na bolje, ako ne žele neka se ostave sranja po internetu i orgijanja s ovim četnicima kojima ionako ne treba povod da vrijeđajue hrvate i omalovažavaju naše navijače kojima su u pogledu nekog ultras mentalita ni do koljena. jer da su BBB Delije ili Grobari, primali bi pare od mamića organizacijski bi bili vrh, a huliganski top pet ekipa europe da su kad su nuđene pare znaju mjerodavni kad su nuđeni prihvatili pare i krenuli onim putem kojim putuje već jako dugo dobar dio te takozvane srbijanske navijačke scene. dakle prestanite srat, i ovo sve što sam sad rekao ovdje, rekao sam upravo zbog ovih idiota koji me prozivaju da sam internet šaban i da o ničemu nemam pojma, a ovdje sam vas liepo argumentima smrvio u papar, i sad nastavite srat svoje bajke, ali ja sam svoje rekao baš zato da začepim usta onima koji će i idućih dana nastavit srat i prozivat ljude koje sam gore spomenuo, a kojima ta kukavelj nije dostojna ni cipele očistit. a kamoli ih kritizirat, i držat im moralne i navijačke lekcije.

mišljenje ovih me ne jebe previše....

a ovih itekako.

pozdrav šabani, dok se ne sretnemo negdje tko zna gdje i kad. u svakom slučaju, mislim da će čedama biti veselo ma šta ovi kreteni što sad omalovažavaju naše ratnike kao što ih omalovažava i vesna pusić i mesić i milanović i ostala antifa stoka, pričala i govorila. jer nema boljeg ratnika od hrvata, nema.

http://croatia.ch/zanimljivosti/110903.php
    Posljednje uređivanje od NorthStand : 10-04-2016 at 01:39

jel mogu ovi s 160 cigana na kraj, jel bi imali šanse kad bi se našli u istoj dvorani u isto vrijeme šta vi mislite ? ali da, BBB su ugašeni, pičke, i amateri. naravno, kao što su i Hrvati 1991 za četnike bili pičke, a 1995 su ih te pičke potaracale ko zečeve. a isto je na početku bilo čupavo i puno gubitaka s naše strane, ali mic po mic, korak po korak, i čede pobjegoše tako da ih nismo mogli uhvatit koliko su brzi bili.

samo mi nemojte da se rat ne može stavljat u kontekst ovoga, itekako se može i treba. jer je upravo priča čeda bila ista, Hrvati pičke kukavice a oni silni i jebeni, pjevušili "braćo Srbi braćo Srbi pobjeda je naša nema više ustaša" nakon par dobivenih bitaka. a onda kako to obično biva, preokret i kukulekanje opančara.

zato i govorim očajavanje nije dobro, i treba radit na tome da se nešto promjeni na bolje, a ne očajavat i omalovažavat svoje ljude. jer to je najlakše.

http://www.forum.hr/showthread.php?t=588822&page=434

jel netko misli da su ovi fajteri štemeri navijači huligani preko noći prestali ići na utakmice, jel netko misli da i dalje isti ti ljudi ne žive u zg većina, jel netko misli da kad se situacija u dinamu popravi(mamić odjebe s svim svojim dupeliscima) i ljudi krenu opet ići na tekme, da se opet BBB neće vratit vojničkoj disciplini i takvoj brzini reakcije da u gradu zagrebu u nijednom kvartu ni nekakvi slovenski grofovi neće moći biti duže od pet minuta da ne budu napadnuti, sve je stvar organizacije koje nema jer nema ni organiziranog ponavljam organiziranog praćenja dinama. ako ja ko obični navijač, kužim gdje je problem BBB danas, zašto se vi ovdje neki pravite neukima i glupima cijelo vrijeme ? Torcida je napravila jednu odličnu parolu poruku za neku tekmu, u kojoj je napisala sljedeće "Sjever je srce Hajduka, a mi smo srce sjevera", jel vidi netko od vas BBB na sjeveru maksimira ? nije li to mjesto, od kud kreće organizacije jedne ozbiljne grupe kao BBB. e da, ali sad su svi pametni ovdje i sole pamet. i dobro je rekao dečko na forum.hr, evo link pa nek čita nick blubač na vrhu stranice, za neuke zašto je grupa o kojoj pričate cijelo vrijeme "prva banda europe", sve je lijepo čovjek objasnio ali neka se svi koji sada istresaju svoje komplekse i frustracije dobro ižive, siguran sam da će se osjećat puno bolje. jedno je sigurno, ja znam da će BBB vratit vjerojatno jači nego ikad, jer mangupi štemeri i huligani nisu nestali iz zagreba, ovaj grad ima preko 1 milion stanovnika s okolicom, tu živi puno klošara i mangupa, samo što te klošare i mangupe za početak treba navuč na tekme, stvorit im ovisnost praćenja nogometa i uvuć ih u tu kako neki kažu "navijačku priču". a to ne ide preko noći, istina bbb su i sami napravili neke krive poteze, ali u borbi za klub i čiste račune vjerujem da nisu mogli ni birat ništa drugačije, jer da su birali izabrali bi onaj put koji je i vodio do svih ovih problema, jedino što ja smatram da bbb moraju napravit ostavit se egoizma frustracije i frakcijaštva sjest svi zajedno za stol, doslovce skupit glave i opet se organizirat ko grupa s jasnim ciljevima i idealima, i bez usranih nakaradnih podjela koje su i dovelo do ovog da nam ovi četnici jedu čevape u sred zagreba a nas nigdje. i tu ne mislim samo na bbb, i navijači dinama itekako mogu sudjelovat i sudjeluju u aktivnostima na ulici, samo sve te ljude treba naučit da budu aktivni i da djeluju.

lako je sad mudrovat po forumima, i pričat treba ovo treba ono, ali ja znam da je lako vratit se na normalni put samo ako se malo reorganiziraju stvari i uhvati pravilni ritam.

a pravi pravcati "jauci" o kojima priča gospon na temi Hrvatska na pdf navijači su u hrvatskoj počeli 2004 kad je donesen zakon o navijačima, koji je od samog starta bio korišten za eliminaciju grupe, a Mamić ga je posebno preko policije koristio na BBB, vi uz dužno poštovanje cigani nikad to nise osjetili na svojoj koži, jedno je kad te pandur prebije a drugo je kad ti redovno šalju policiju na kućnu adresu, prestanite se ovdje pravit pametni i govorit da vi znate šta je to, jer u tom pogledu srbija kaska za hrvastkom ne 10 već 20 godina, vi ćete i za 20 godina vjeojratno u pogledu represije biti za nama svijetlosnim godinama, i to je po meni poanta cijele priče, dakle em drugačija situacija u državi, em je situacija u gradu zagrebu od samog naroda do policije sve okrenuto protiv grupe o kojoj se priča, ton isu nikakve olakotne okonosti već su to stvarne okonosti i stvarni problemi, kako je to izgledalo 2005 pogledajte

, a kako izgleda danas, 10 godina jebanja u zdrav mozak ostavi posljedice i na najjačima, i ponavljam svi ovi mangupi što su 2005 haračili gradom i dalje su tu, samo ih treba mobilizirat a onda sam uvjeren ni vi nećete imat previše prostora za likovanje, niti ćete se usudti napravit ovo što ste napravili prejučer. eto ja možda pišem malo opširnije, ali to je s razlogom da ne budem nedorečeno i krivo shvaćen. jer niti koga podcijenjujem, niti uzdižem već govorim kako realno je.

a svi ovi što su se sad našli izdrkavat po BBB, a posebice mislim tu na cigane, kad se konsolidira situacija u redovima boysa, iskreno ne bih im volio biti u koži niti bih im preporučio da se usude ovo ponovit u takvoj situaciji, sada kad nije takva situacija naravno da je sve ovo moguće i biti će sigurno još neko vrijeme moguće, ali kako se zna reći ničija nije gorjela do vijeka, pa neće ni mamiću a još manje ciganima, ko bi doli sad je gori ko je gori sad je doli. i kad se dogodi takav obrat, nešto sam siguran da ovi beskompromisni borci koji sada prozivaju i seru po BBB, neće ni prismrdit zagrebu kao što ni nisu u godinama kad su BBB bili puno jača i organiziranija gruap nego što su danas, kako je inkvizitor rekao na jednoj drugoj temi o sasvim drugoj političkoj stvarnosti, žaba se stavlja u hladnu vodu i onda se kuha polako da ni ne skuži da je kuhana, jer ako je staviš odmah u vareno ona iskoči, upravo su tako razni debili "skuhali" BBB, i to ne samo neprijatelji grupe već i neki članovi same grupe.

toliko, a čede nek se vesele posebice crveni baron koji misli da je njegova grupa koja je osjetno kaskala za torcidom prva udarila pečat nekakvog huliganstva i organizacije i godinama se hvali o najboljoj organizaciji u europi, samo što ja znam da je to isto jedan mit koji ni nije vrijedan jednog ozbiljnijeg komentiranja. svi ti mitovi će se onima koji ih stvaraju, vrlo brzo odbiti u glavu, a ovakvim BBB realno u grad trenutno može upasti tko god hoće, i vjerojatno će proći bez većih posljedica jer BBB organizacijski nisu ni sjena iz onih najboljih dana, i treba biti realan i to priznat u protivnom će se i dalje nastavit ovako i dalje će nam upadat čede i ko sve u grad, bez težih posljedica. a poanta je da oni i svi ostali, dožive teže posljedice.

uglavnom ja sam svoje rekao, ovi što su se raskenjali sto puta više od mene, iako možda s manje riječi u poruci neka kenjaju bezbrižno a doći će dan kad će BBB moći naplatit sve dugove, i to puno prije nego neki misle. prilike se uvijek stvaraju, a ne dobivaju, dakle priliku treba stvorit a ne čekat cigane da se oni stvore u zagrebu pa onda skupljat ljude itd, to je po men promašeno. ja sam da se ide ipak malo oštrije i dalje od toga, jer znam da to donosi bodove i pobjede, a ovo je nešto ko tenis od Borne Ćorića, pogađaš češće u out i mrežu, nego u polje. a od toga kruha nema.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove