Ovdje je samo alley-oop.Zabil je 9 koševa, jednu tricu i 3 brutalna zakucavanja.
Evo i Cedevitinih sažetaka, pobjeda protiv Albe u Berlinu.
kad si nervozan, popij cedevitu.![]()
Ako te tko pita, reci Cedevita.![]()
Evo sažetaka njegovih koševa protiv Panathinaikosa
Svi lovom okupoljaju ekipu,niko vise nema igrace iz svoje skole,i ako ima,to je tek po koji individualac.Trziste zahteva spremne igrace,nema se vremana za cekanje,inace nisi konkurentan.Talentovani igraci mogu samo da napreduju uz iskusne igrace i uz dobru trenersku palicu.I nije to nikakva inovacija,to se oduvek tako radilo.Uz dobre starije igrace,na velikim utakmiama telenti su dolazili do izrazaja.
Ne sporim kvalitet Cedevite koji ima,samo mi je diskutabilna zadnja cetvrtina.Svakao da je Cedevita sa ekipom Buducnosti glavni konkurent Zvezdi u Aba.
Ma ja verujem,bez preterivanaj da ova ekipa moze nakupiti 7-8 pobeda u TOP 16,nikom nece biti lako sa nama u Areni,dapace svi ce tu pasti sem Barse.Cak i Real.Sa Albom,Zalgirisom i Galtom se mozemo nostiti u egalu i na njhovom terenu.Galatasaraj je raspad ekipa,jedva su pobedeli Zvedu posle 2 produzetka u Carigradu.Plus su im tri glavna igraca otisla.Nego ,Grunf,kkav su tvoja ocekivanja za Zvezdu?Mislis li da mozemo do TOP8?
To je individuala kvalitet.Za reprezentaciju Hrvatske,vam treba dobrog trenera nemate.Samo prosek.
Talenat postoji,al ako ne bude strucnosti da ga vodi,ode jos jedna generacija.Vi morate pokusati sa strancem na mestu trenera,znam da bi to bio sok za Hrvatsku javnost,al' Srbin bi napravio tim od vas.
ma meni se ne sviđa repeša, po meni nakon svega što se dogodilo u ESP, on kaže da je rezultat "očekivan". mislim daj se gubi u tri pm, s takvim ponašanjem, imaš dečke za borbu za medalju, a ti pričaš nakon ispadanja od francuza kako je sve bilo očekivano. je, raspali smo se a da nismo nikoga ozbilnije ugrozili, dok su Srbi igrali puno iznad svoje kvalitete i očekivanja. zato su i uzeli srebro, a ovaj naš traži alibije. i tako s natjecanja na natjecanje, nema više, ako sad zajebe na EP treba ga za vrijeme istog potjerat ća.
Urbani Beograd.
Ceda dobila Romu u produžetku s pola koša razlike. :ceda Imaju omjer 3-1 i vjerojatno će proći u doigravanje. Mogli bi daleko dogurati. :ceda
Evo zadnjih 5 sekundi tekme.Stipčević tricu za vodstvo Rome i onda specijal Repeše te koš iako je ostalo samo 5 sekundi do kraja.
Hezonja jučer opet dominirao. Potez kola i krađa kola
Cedevita jučer pobijedila Zaragozu u Španjolskoj nakon produžetaka i prošla u osminu finala Eurocupa.Ovo je bil pobjednički koš.
Repeša:
http://www.kkcedevita.hr/vijesti/tab...-zaragozu.aspxOvo je velika stvar. Čestitke dečkima od srca. Znamo da nismo u optimalnom stanju. Imamo igrače koji se vraćaju iz ozljeda i igrače koji su ozlijeđeni. Ramljak je večeras probao, ali nije mogao pomoći na ovom nivou. Bili smo tu bez još trojice igrača, no uspjeli smo dobiti utakmicu protiv protivnika koji je ovu utakmicu okarakterizirao kao ključnu, a tako su joj i pristupili", izjavio je trener Cedevite Jasmin Repeša. "U prvom poluvremenu smo imali 10 izgubljenih lopti. Poklonjeno je najmanje 10 poena iz slobodnih bacanja zbog naših gluposti i pravljenja faulova na 10 metara. Završili smo s plus dva i to je ukazivalo da možemo do pobjede. Treća četvrtina je bila fantastična, defanzivno i tranzicijski, a i u napadu je lopta išla. Problem je počeo s ulaskom u četvrtu četvrtinu kad su suci pustili drugi kriterij, izuzetno fizičku igru, gdje mi nismo odgovorili. Zato sam zabrinut i rekao sam dečkima da se trofeji ne osvajaju ako se ne zna odgovoriti na identičan način kao protivnik. Mi nismo odgovorili i tu smo se pogubili. Dozvolili smo im da se brzo vrate natrag. Već na pet minuta do kraja četvrte četvrtine su nas uhvatili, ali poslije još jednog timeouta smo se malo pribrali i na kraju sveukupno gledano zasluženo dobili utakmicu."
Cedevita se u Eurokupu pretplatila na infarktne završnice.
"Defnitivno. Protiv Zaragoze smo dobili sekundu do kraja, protiv Virtus Rome nakon produžetaka, danas nakon produžetka… Ovako mlada ekipa da dobiva takve egal utakmice, to je u svakom slučaju za veliku pohvalu", dodao je Repeša.
ali majstori dovedu do predužetaka, nakon +17 pred zadnju četvrtinu.![]()
to mogu samo hrvati.
To je Cedin stil igre, rezultat im varira od +10 do -10. :ceda Pobjednički koš :ceda
Hezonja jučer zabio 22 koša Real Madridu, ali je Barca izgubila 20 razlike. Šutiral je trice 5/9 i bil najbolji igrač Barce, a drugi najbolji igrač je bio Tomić.![]()
Evo Hezonjinog šoua protiv Reala. :ceda