+ Odgovori na temu
Stranica 1 od 46 1 2 3 11 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 1/922

Tema: Nba

Hybrid View

Nba

Otvaramo temu za praćenje NBA tekmi, prije par dana je počela sezona. Ove sezone ima puno promjena, a najveća je ta da se LeBron James vratio u Cleveland te bi uz par pojačanja trebali biti glavni konkurenti za naslov. Miami je dosta slabiji odlaskom Lebrona.
    Derrick Rose se vratio nakon teške ozljede koljena pa će uz pojačanje Pau Gasola Chicago biti možda čak i konkurent za naslov. Nažalost, Oklahomi su se ozljedila 2 najbolja igrača tako da neće biti konkurenti za naslov. Na zapadu je uvijek gužva, ali Spursi odskaču kvalitetom.

Razlog za praćenje ove sezone je i taj da nakon par godina opet imamo 2 Hrvata u NBA-u. To su Damjan Rudež i Bojan Bogdanović.

Jučer je Rudež zabio 11 koševa uz šut za tricu 3/4.

Lijepo zakucavanje Kobea u gradskom derbiju

Evo i Bogdanović jučer zabio 12 koševa uz lijepo zakucavanje i odličnu igru.

Kratki intervju s Rudežom, baš je simpa tip.

Tjedni pregled najsmješnijih poteza. Juka Nurkić u epizodi vrući krumpir.

Rudež, ili kako ga komentator naziva Rudeae , bananira nekog Amera

Zakaj se tema zove "NBA", a ne "Damjan Rudež u NBA"?
    "Al' nisam kadar švindlati, za sobom skele paliti, da silom steknem nekog kom ću faliti"...

Spursi nabacili ratničke boje.

Posljednje uređivanje od Grunf : 09-11-2014 at 17:54

Oklahoma ove godine sva u povredama.

Ok, jedna zanimljivost. Nurkić zabije koš i ovi mu puste neki narodnjak.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Tko ima veće šanse za ostati u NBA Bogdanović ili Rudež?

Bogdanović igra u prosjeku 26 minuta, a Rudež 18 minuta. To je za novake odlična minutaža koja pokazuje da ih treneri smatraju kvalitetnim igračima. Bogdanović sigurno bar 7 sezona, a Rudež bar 5 po mojoj procjeni tj. dok ih tijelo bude služilo i dok budu htjeli igrati tam.

Tko želi pogledati Bogdanovića, evo mu stream. Sad igraju Netsi: http://nba-stream.com/live/nets-live-stream/channel-1/

Bogdanović 15 koševa, 9 u trećoj.

Bogdanović 22 koša, najbolji strijelac tekme i 6 asistencija. Odmah i intervju s nekom kokom.

Bogdanović:

Garnett me pronašao za četiri ili pet polaganja. Nakon trice, uključio sam se u igru i ponudili smo sjajnu partiju s raznolikim napadima. Trener i suigrači daju mi podršku i pomoć. Ja pokušavam ostati u najboljoj mogućoj formi, a ovoga sam puta pogađao otvorene šuteve. To je bio ključ.
    Derron Williams o Bogdanoviću:

Službeno je rookie, ali u praksi nije jer već dugo vremena igra na visokoj razini. Ima 25 godina, zna igrati košarku i nema slabosti. Može dodati, može šutirati, može driblati, može se postaviti. Njegova svestranost mnogo znači Netsima. Brojni će se protivnici usredotočiti na mene, Johnsona i Lopeza, a Bogdanović će profitirati

Trener Brooklyna Lionel Hollins:

Svi znaju tko je on, nije tajna. Pričalo se o njemu, igrao je u Europi i na Svjetskom prvenstvu. Protiv Magica je pokazao da zna šutirati. Možda neće svaki put biti ovako dobar, ali razumije igru i dobar je na parketu.
    http://www.hrsport.net/vijesti/47871...nema-slabosti/

Evo i video jučerašnje izvedbe, 22 koša, šut 9/12.

Super ugledni član philly avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    gleda san jučer malo utakmicu,dobar dobar je bogdanović,jedini naš igrač koji se pokaza na zadnjen svjetskon,ima muda i tehniku.fizikalije mu nisu baš u rangu s američkin crncima,al zato nadoknađuje s gore navedenin.

Mene je više iznenadilo da u Netsima igra i Alan Anderson, najbolji stranac koji je igrao u Ciboni...isto dobar sinoć u ključnim trenucima...
    Netsi dobro izbalansirana momčad, spoj mladosti i iskustva.
    Bogdanović, kapa dolje...
    "Al' nisam kadar švindlati, za sobom skele paliti, da silom steknem nekog kom ću faliti"...

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove