+ Odgovori na temu
Stranica 46 od 47 PrviPrvi ... 36 44 45 46 47 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 901/922

Tema: Nba

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Zubo izdominirao, 28 minuta 26 koseva. S njim na terenu Lakersi dobili 36 razlike. Znaci u pol vure kad nije igral su izgubili 26 razlike.
    Odličan. Pravovremen i inteligentan. Kako igra - to se čini nešto najednostavnije na svijetu.

Odličan je. Žižić je zabil rekord karijere, 23 koša, a i Bender je konačno proigrao. Imamo dobre mlade igrače.

Kakav koš Kawhija za prolaz Toronta u finale istoka. Kao nekad Jordan.

Super ugledni član kiler avatar
    Datum registracije
    Aug 2013
    ja bio odigrao X...
    Vuk dlaku mijenja, ćud nikada.

Glas za HDZ jeste glas za Voju Stanimirovića.

Jesi jučer odigral x, Toronto se izvukao, bude tu još vatre. Izgleda da su skužili kak uštopati Antu.

Datum registracije
    Aug 2013
    Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Jesi jučer odigral x, Toronto se izvukao, bude tu još vatre. Izgleda da su skužili kak uštopati Antu.
    nisam,prestao sam igrati X na rezultat...
    sad igram manje koševa ,osim kod glavnih igrača svojih momčadi...
    noćas manje koševa Hood,Igoudala i Aminu,a Dr. Green preko...

Toronto NBA prvak

Dobili 3 puta u gostima Golden State koji su bili najveći favoriti za osvajanje još na početku sezone, ali su dočekali finale nekompletni zbog ozljeda Duranta i Thompe u par tekmi. Kawhi Leonard MVP, svaka im čast.

drago mi što je američka cedevita popušila a čitam da ih američki tedeschi seli iz oaklanda nadam se negdje na havaje gdje bi ih poklopio vulkan skupa sa igračima trenerima i navijačima
    Energija je nova valuta. Podaci su novo zlato. Cilj im je potpuna kontrola.
    Mi smo u ratu.

Haha, meni je žal kaj su se teško ozlijedili Thompa i Durant. Tu su pokazali da su pravi Ratnici.

Svi ih hejtaju jer su najbolji. Ja sam bil za Toronto i mislil sam da će biti prvaci, ali mi nije drago kad se ovak ozlijede košarkaši.

nisu najbolji nego povrh svega što su na "nepošten" način pojačali ekipu oni su u tiim osvajanjima imali i nevjerojanu sreću da se najjači protivnički igrači protiv njih ozljeđuju(kawhi 2017,paul 2018, 2014 irving love)sad se to sve vratilo i lijep je osjećaj reko bi mirko filipović karma
    Mi smo u ratu.

Zapad se krca zvijezdama, svi su se jako pojačali, 8 ekipa bude jako. Bogdanović u Utahu za 18 milijuna dolara po sezoni, Zubac produžio ugovor s Clippersima na 4 godine, 7 milijuna po sezoni, Hezonja došao u Portland za minimalac.

Noć košarke na HTV, Šarić igra.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Babo igra,Šarić statira.

Poginuo Kobe Bryant

U padu helikoptera poginula je legendarni Kobe Bryant, njegova kćer i još troje ljudi. Tragična vijest.

Hezonji bi bilo pametnije da se drži košarke, a mani politike i izvedbe himne. ovi partizani s sjevera ih ne mogu smislit, a on priča o velikim hrvatinama podrugljivo, jer se netko usudio kritizirat Josipu Lisac koja prekjučer bila u beogradu, a jučer u zagrebu i pjeva himnu.

iskreno da su ljudi znali nezahvalnost ovog naroda, ne bi se ni borili za državu, jer je isti kurac biti s njom ili bez nje s ovakvim likovima kojima je sve podrugljivo. svaka kritika ima svoje uporište, ako je argumentirana, ja sam skoro zaspo na izvođenje himne, i iskreno naša himna je trebala biti opera nikole šubić zrinski, jer je melodična i puna naboja, kao marseljeza, a ne ovo što je usporeni ritam i izvedba koja i kada se normalno pjeva i intonira zvuči uspavljujuće, a kamoli ne kada je izvodi Josipa Lisac, sada bi ja trebao nju branit jer je rođena par mjesta dalje od rodnog mjesta mog starog, ali mi ne pada na pamet kada vidim kako prodaje svoj obraz za sitne pare, plus intonira himnu kao da ćemo na pogreb, a ne u budućnost s njome, himna treba biti živahna i da nadahnjuje ljude, ne znam iskreno koga je to nadahnula Lisac s svojom izvedbom himne, i općenito to napredno intoniranje i da svake godine bude drugačija izvedba himne mi već ide na kurac neko vrijeme, himna je himna i treba biti intonirana u službenoj verziji i melodiji, bez toga da pojedini autori drugačije interpretiraju njene riječi i melodiju, jer onda to nije himna, već osobni aranžman onoga tko je izvodi. originalna izvedba je jedina mjerodavna, a i ona kao što sam rekao nije puna naboja, jer tekst i riječi plus melodija himne nisu takvi da i mogu biti u nekom naboju, kao opera šubića zrinskog, ili ero s onoga svijeta, naša himna je dosta nemelodična i u jednom ritmu, bez nekog naboja, to je valjda i odluka tih koji su je i pisali da bude u jednom tonu, ono kad ide na na na nananana nanana na nana na sinje more svijetu reci, da svoj narod hrvat ljubi, sve jeto više manje ista intonacija bez naboja, zato nikad nisam ni bio ljubitelj naše himne, jer nema neku melodičnost kao marseljeza ili ruska himna, mora biti neki naboj ipak je to državni simbol, a naša himna je samo lijepe riječi bez puno naboja, kao da je netko želio da nam himna bude bez jakih emocija izvedena, tako je i Lisac izvela, ja nikakvu emociju nisam osjetio i onda netko priča o orginalnosti, jebe mi se za orginalnost ako ja ne osjećam himnu vlastite zemlje, ja ni službenu verziju ne osjećam do kraja, kamoli ovo što je Lisac napravila, i onda ovaj panj filozofira o hrvatinama, dobro mali hrvatiću drži se košarke i nemoj mi samo pričat o himni i tome kako bi ona trebala zvučat. jer po tebi i tebi sličnima, melodija bi trebala biti više za pogreb nego za svečane prigode, ako je himna za svečane prilike, onda logično mora imati emotivnu i nabrijanu crtu u sebi, službena verzija je samo emotivna a o nabrijanosti nema ni govora, nitko slušajući našu himnu neće uzeti oružje u ruke, zato antifašisti i vole te melodičnosti bez naboja, jer nitko neće pomislit na nešto takvo, a oni su kao tobože protiv militarizma i fašizma, peacmakeri veliki, ko ih ne zna skupo bi ih platio.

rat se nije vodio niti će se vodit, maslinovim grančicama i melodijama Josipe Lisac. niti bi se država obranila uz takve pjesme, već upravo uz onakve kakve je izvodio Thompson, ali Thomspon je crna mačka u hrvatskoj, dok je Lepa Brena Ceca dara buba mara afrika papriak i slične i više nego poželjno, plus joksimović čolić i njima slični. samo što dotični veze nemaju s našom kulturom i glazbenim ukusom, ali to su te igre bez granica, samo im još fali drug Tito i štafeta da je nose po cijeloj jugoslaviji kao nekada.

Kyrie irving se vraća na parkete. Moderni muhamed ali. Odbio cijepljenje izdržao napade i ismijavanja na kraju i trener i uprava odustali od pritisaka i stavili ga u sastav
    Mi smo u ratu.

Datum registracije
    Aug 2013
    https://sportnet.hr/vijesti/572824/k...na-u-nba-ligi/

Bogdanović sjajnim nastupom preuzeo titulu Hrvata s najviše poena u NBA ligi

Uoči gostovanja kod Minnesote, Bojan Bogdanović trebao je samo tri poena da dostigne Tonija Kukoča na ljestvici najboljih hrvatskih strijelaca u NBA ligi ikada. Odigrao je sjajnu utakmicu te je dostigao i prestigao Kukoča i sada se nalazi na vrhu s 9835 poena u NBA karijeri...

#sretnanovagodina

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove