+ Odgovori na temu
Stranica 3 od 47 PrviPrvi 1 2 3 4 5 13 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 41/922

Tema: Nba

Dobit će ih postava: Bogdanović, Hezonja, Šarić, Bender i Mazalin.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Dobit će ih postava: Bogdanović, Hezonja, Šarić, Bender i Mazalin.
    e za to se živi, ajmo naši nek se praši.

Netsi dobili Spurse jučer, Bogdanović zabio 14 koševa uz 8 skokova. Teletović je zabio 26

tako se to radi, vidi se da zna svoj posao odradit kak spada.

Mislim da ju je ispustil sam iz zgloba pa nije imal snage dobaciti.

Kobe prestigao Jordana na 3. mjestu najboljih strijelaca NBA-a svih vremena.

Knicksi doživjeli 14-i poraz zaredom.

Ladies and Gentlemen, Klay Thompson!

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Ovaj će mu rekord trajati dok u NBA ne dođe Šarić koji će zabiti 37 u svakoj četvrtini uz barem 10 skokova u svakoj.

Njegov će rekord naravno srušiit Hezonja.

Thompson bacio rukavicu u lice Rudežu, ovaj odgovorio. Damo zabio 18 koševa, od toga 16 u zadnjoj četvrtini te je Indiana preokrenula i dobila tekmu zbog njega.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    Ladies and Gentlemen, Klay Thompson!

Luđak

Nisam brojal, ali mi se čini da nije zabil 37 koševa u četvrtini.

Ratnici imaju hebenu ekipu, dva luda prangijaša Currija i Thompsona i naše gore lista, odličnog centra Boguta. Rasturaju ko Bullsi '90-ih.

Žrtva tranzicije Trotoar avatar
    Datum registracije
    Sep 2012
    Klay Thompson
    samo ne znam kakve veze imaju godine sa tim

All star novaka. Bravo Bojane

Bojan počeo tolko dominirati da su Ameri postali zavidni pa ga žele ozlijediti.

Evo Bojana na all staru za novake.

Već je krenul s reklamama.

http://www.vecernji.hr/kosarka/mille...etrovic-990153

Dugo na All-Star Weekendu nije bilo tako atraktivne All-Star subote kao što je bila ova, a sve su začinili pobjednici u tricama i zakucavanju Stephen Curry i Zach LaVine. Njihove pobjede prokomentirao je i hrvatski sudionik All-Star Weekenda Neven Spahija:

– Curry je pobijedio na ponajboljem tricaškom natjecanju ikada, u konkurenciji Korvera, Thompsona, Belinellija, Irvinga, Redicka, a ovakvo samopouzdanje često demonstrira i u utakmicama. I dok sam se u tricama nadao da bi naš Kyle Korver mogao pobijediti jer šutira trice za 52 posto, prije natjecanja u zakucavanju nisam imao dvojbi. LaVineova Minnesota momčad je koju uvijek ja skautiram i tog igrača vrlo dobro poznajem. Ono što može LaVine ovog trenutka u NBA ligi ne može nitko, a on kao branič može glavom preko obruča.

Nakon pobjede Curry je kazao da je njegov šuterski uzor bio Reggie Miller, a ovaj je kazao da je najbolji šuter kojeg je on ikada vidio bio Dražen Petrović. Kazao je to u televizijskom prijenosu čiji se zvuk čuo i u dvorani, pa je to, dok je šutirao, mogao čuti i sam Curry.

Zach Lavine najavio je svoju pobjedu izašavši s brojem 23 na leđima i uz dvojicu repera koji su pjevali temu iz filma "Space Jam". A Zach je letio s takvom lakoćom kao da ima sposobnost jedija. Uostalom, njemu je i službeno izmjeren vertikalni odraz od 117 cm, što je samo pet centimetra manje od Michaela Jordana u najboljim danima.

U natjecanju u košarkaškim vještinama pobijedio je Patrick Beverly, a u nadmetanju mješovitih ekipa u šutiranju po treći put zaredom slavili su Chris Bosh, Dominique Wilkins i WNBA igračica Swin Cash.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove