+ Odgovori na temu
Stranica 2 od 47 PrviPrvi 1 2 3 4 12 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 21/922

Tema: Nba

Chucky Atkins je najbolji Cibonin stranac u povijesti, ali Anderson je vjerojatno drugi najbolji. Dobro je igral, imaju Netsi odlicnu ekipu.

Vucevic je s druge strane svaki napad zabio kos Lopezu pa ga je Garnet poceo cuvati u zadnjoj cetvrtini. Vise nije puknuo po kosu.

odličan bojan, a i rudež je dobar ali dobiva manju minutažu. sve u svemu, nadam se šariću i hezonji što prije u NBA. tako da imamo što više NBA igrača, to će onda biti veća šansa da naša reprezentacija postigne uspjeh na europskom i svijetskom prvenstvu. Bender je isto odličan, ma mislim da je svijetla budućnost pred nama, Šarić je ubacio isto neki dan preko 20 poena, bio jedan od najboljih na terenu. za njega se ne bojim, možda nije najiskusniji ali ima liderske karakteristike, a s hezonjom i ovim mlađima će se nadopunjavat odlično, samo da konačno riješimo pitanje trenera, ne bih volio da ostane repeša ali tko zna možda odigraju bolje nego na SP, pošto je očito da igraju bolje pred našom publikom(slovenija). NBA je definitivno odredište za naše, i nadam se da će kroz par godina svi igrat tamo pogotovo ovi mlađi koji bi svoj talent trebali dodatno izbrusit u najjačoj ligi svijeta.

Bogdanović 14 koševa jučer. Još nije fulal slobodno bacanje ove sezone.

Bogdanović opet zabio 22 koša, Netsi izgubili od Miamija. Bravo Bogdanović

Bojan "Bojangles" Bogdanović i njegova 22 koša Veli lik u komentaru da je Bogdanović baseline ninja Odličan opis njegove igre.

Stari lisac Humphrey avatar
    Datum registracije
    Mar 2011
    Blog Entries
    41
    Svaka mu čast. Ne pratim baš nba,ali što je sa netsima kad on dobija toliku minutažu? Mislim dobar je on i to pokazuje,ali jebemu ni Repeša mu nije davao toliku minutažu.

Citiraj Prvotno napisano od Humphrey Vidi poruku
    Svaka mu čast. Ne pratim baš nba,ali što je sa netsima kad on dobija toliku minutažu? Mislim dobar je on i to pokazuje,ali jebemu ni Repeša mu nije davao toliku minutažu.
    Prodali su Piercea i oslobodil se prostor, a Bojan je najbolji šuter Europe. U NBA-u se danas cijene dobri Europljani i daje im se prilika, a Bojan ju je dobro iskoristio. Nije potrošač lopti, jučer je imal 80% šuta za tih 22 koša kaj je zabil. Još uvijek se slabo igra na Bojana jer prije njega ima 4 igrača koji šutiraju, on je tek peta opcija u napadu. No izborit će se on da postane prva opcija s ovakvom igrom.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Bojan "Bojangles" Bogdanović i njegova 22 koša Veli lik u komentaru da je Bogdanović baseline ninja Odličan opis njegove igre.

bio je naš najbolji igrač na SP, ali ne može sam dobit utakmicu pogotov ne protiv francuske. drago mi je zbog njega da ga je ovako dobro krenulo u NBA, zaslužio je.

Joe Johnson got 53 touches tonight. Bojan Bogdanovic got 29. I know Joe is focused on more, but one had 22 points, the other had 6.
    Čisto da se vidi koji status ima Bojan trenutno i da izvlači maksimum.

Ovo je zanimljiva stranica sa statistikama posjeda lopte i dodira po tekmi: http://stats.nba.com/tracking/#!/player/possessions/

Kobe je jučer zabio 32.000-i koš u u svojoj karijeri. Još malo i prestiže Jordana.

Kareem Abdul-Jabbar 38,387
    Karl Malone 36,928
    Michael Jordan 32,292
    Kobe Bryant 32,001

Bogdanović 19 koševa jučer, Netsi opet izgubili u 3 produžetka.

Bojangles 19 koševa i 7 skokova

kakav majstor lopte, taj ispod 20 ne ide. i to u NBA. ovaj 1 poen minusta je ko da je zabio 20, vidi se da nije doašao u turističku posjetu SAD, već da je došao "delati".

Majstor je stvarno. Trenutno je najbolji novak sezone, dobro njemu je ipak 25 godina i prekaljen je igrač, ali ipak svaka čast.

Brandon Knight, Dževdo Alilhodžić NBA lige. Na zadnjem linku je reakcija klupe nakon kaj je jučer u zadnjoj sekundi drugog produžetka protiv Netsa fulao čisti zicer sam u kontri.

http://gfycat.com/NegativeQuarterlyErmine

Rudež zabio 11 koševa u pobjedi nad Dallasom.

Steph Curry, sin bivšeg igrača NBA-a, nova NBA zvijezda.

I jedna odlična slika, mali Steph gleda Dražena 1992.

Tim Duncan je ovo u mlađim danima znal često raditi.

ove čamuge još dugo nitko neće pobjedit na SP.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove