+ Odgovori na temu
Stranica 11 od 47 PrviPrvi ... 9 10 11 12 13 21 ... PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 201/922

Tema: Nba

Član u nastajanju LIKOTA avatar
    Datum registracije
    Nov 2012
    Golden State Warrors : Houston Rockets 99 :98 (2 :0)

Harden je imao priliku uzeti break, ali nije ni uputio zadnji šut
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

Mogao bi se Houston vratiti kao protiv Clippersa.

Datum registracije
    Nov 2012
    Mogao bi. Mislim da su ove četri ekipe toliko blizu jedna drugoj da je tu sve moguće.
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

Datum registracije
    Nov 2012
    Atlanta Hawks : Cleveland Cavaliers 82 : 94 (0:2)

James 30 koševa, 11 asista i 9 skokova The real MVP
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

Pive sam stavio na hladenje.

E jesam krivo procijenio snagu Atlante...Jao.

Datum registracije
    Nov 2012
    I mene je iznenadilo da su obe dobili. Još k tome bez Lova i u ovoj tekmi Irvinga. Sad sam pročitao da je Atlantin Korver izgubljen do kraja doigravanja.

Ali kad imaš Jamesa sve ti je otvoreno, jer toliko čini sve oko sebe boljima da je to nevjerovatno
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

Datum registracije
    Nov 2012
    Houston Rockets : Golden State Warrors 80 : 115 (0:3)

Rastavljanje na proste faktore

Curry zvjerski, 35 minuta, 40 poena, 7 dodavanja, trice 7/9

https://youtu.be/upRXZWyGEj0
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

Eto ti...Pa kak su ih sad tak razvalili? Svaka čast Štefu.

Datum registracije
    Nov 2012
    Gledao sam snimku, ovi sve pogodili, ovi ništa. U drugoj imaju napada za pobjedu i ne iskoriste ga i onda ih ovi kući razmontiraju

Finale Warriorsi vs ... jerbo nitko se nikada nije vratio nakon 3 :0

I ne mogu reći da mi ih je žao, niti volim Houston niti Hardena iako je paklen igrač
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

Ratnici i Konjanici tj. kavaljeri.

Očito da su ovi igrali lošu obranu, ak su primili toliko koševa.

Sad sam pogledal sažetke, ovo kaj igraju Ratnici je košarkaška poezija. Ne znaš s koje strane prijeti veća opasnost, svi šajbaju trice, svi se kreću, svaki zabija, a Štef vodi. Ako udvoje Štefa onda netko drugi zabije, a ako ga ne udvoje onda on ispali tricu.

Datum registracije
    Nov 2012
    Cleveland Cavaliers : Atlanta Hawks 114 : 111 (3:0)

Kad god pomislim da KINGU dajem previše na značenju i da možda ima igrača koji su mu bilizu pogotovo kad Curry odigra kao neki dan, on odigra takvu utakmicu gdje potvrdi da je u ovome trenutku nedodirljiv

37 koševa, 18 skokova i 13 asista. Što reći osim

https://youtu.be/TJO_joQA4Ao

Sažetak cijele tekme, čim izađu i Jamsovi highlightsi staviću jer se to isplati vidjeti
    Posljednje uređivanje od LIKOTA : 25-05-2015 at 09:39
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

E sad budi pametan. James je sam pobijedio drugu najbolju ekipu regularnog dijela, ali mi se čini da je Atlanta chokerska ekipa. Nisu jaki kao Golden State. Nekak mi se čini da su Ratnici prejaki za Kralja, ali bumo vidli.

Datum registracije
    Nov 2012
    S tim da je u utakmicu krenuo sa šutom 0/10, trice je do pred kraj gađao 0/5 i onda kad se lomi tekma on zabije. Ja uopće nisam mislio da mogu konkurirati za naslov ove godine, nova momčad kurci, palci, pa se ozljedi Love, pa se ozljedi Irving, a oni opet pobjeđuju. Mislim da je finale izvjesno, a onda kom obojci kom opanci
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

Pogledal sam sažetke. Zabil je 5 koševa iz šuta, sve ostalo na ulaz i uguravanje protivnika u koš pa ili bude koš ili faul. I sam veli da ga nije išao šut pa je vjerojatno zato forsirao ulaze, ali mislim da ovak more igrati sam protiv Atlante koja nema jakog centra. Više me impresionirao Štef i njegova igra, tečnost, lakoća pokreta i postizanja koševa i dijeljenja asistencija. Ratnici imaju Iguodalu kojega LeBron ne bu mogel ovak nametavati, a i imaju Boguta koji će zagraditi koš. Po meni, Cavsi nemaju šanse protiv Ratnika. Nema tko čuvati sve te igrače, LeBron će morati čuvati koš, a Štef, Tompa i ekipa će samo šajbati trice. Prebrzi su i prekvalitetni za Cavse. Čak mislim da će Cavsi sad izgubiti od Atlante slijedeću i da bu se zakuhalo jer se LeBron potrošio ovu tekmu.

Datum registracije
    Nov 2012
    Je sve stoji, ali opet su govorili da ne mogu braniti Atlantu, a oni bome brane, dovoljno da pobjeđuju. James i nikada nije bio osobiti šuter i i više ide na prodor. Gledao sam neke njihove treninge pred sezonu di priča da je svjesno smršavio da bude brži. Koristi ono što mu je Bog dao i koristi to jako dobro, a jedan na jedan on može igrati bilo s kim. On će forsirati pa triple double. Warriorsi igraju odlično i najljepše i jesu prvi favoriti, ali opet
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

Datum registracije
    Nov 2012
    Houston Rockets : Golden State Warrors 128 : 115 ( 1:3 )
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

Datum registracije
    Nov 2012
    GS IZVAN DOMETA

TheHomie

Opasan je Houston dok se Harden razulari. Sad još čekamo i pobjedu Atlante.

Citiraj Prvotno napisano od LIKOTA Vidi poruku
    Je sve stoji, ali opet su govorili da ne mogu braniti Atlantu, a oni bome brane, dovoljno da pobjeđuju. James i nikada nije bio osobiti šuter i i više ide na prodor. Gledao sam neke njihove treninge pred sezonu di priča da je svjesno smršavio da bude brži. Koristi ono što mu je Bog dao i koristi to jako dobro, a jedan na jedan on može igrati bilo s kim. On će forsirati pa triple double. Warriorsi igraju odlično i najljepše i jesu prvi favoriti, ali opet
    Ma nije Atlanta tolko jaka, već se to vidjelo protiv Netsa. To su inače pričali i za Ratnike da je to samo regularna sezona i da budu ispali već u prvoj rundi kad krene ozbiljna košarka, a oni gaze i dalje.

+ Odgovori na temu

Tags for this Thread

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove