Taj THT je bio spreman investirati 15 milijardi u optiku, znači najbrži interent, ali je opet regulaotor rekao da može, ali ćete optikom upravljati onako kako mi kažemo, a onda je THT rekao dobro, onda vi investirajte u optiku ili netko drugi i vi napravite monopol i njime upravljajte...
I naravno, kao što kaže mit, teorija kapitala, internenet i nadobudni buntovnik, za sve to pa i za nedostatak brzog interneta, kao i za njegovu cijenu kriv je tko drugi nego monoplist i kapitalist THT.
I onda imaš apsurd da ljudi zbog neznanja, kakvo je npr u Skatera, ako im ovo tumačiš, misle da u tome imaš svoj interes, a već sam rekao da je moj osnovni motiv za pisanje pojasniti ljudima ono što im niije jasno, kad uočim nejasnoće tada se najčešće i javljam i onda opet dobiješ apsurd da ljudi , iz neznanja, radje vjeruju mitovima, temeljem toga slažu svoje zaključke i onda kad im pojasniš jako se uvrijede umjesto da dozvole da i m se otovre oči, ali to je tako i ne bunim se ja
Točno se čudim kako i dosad nema još kvalitetnih sugovornika koji bi mi lijepo rekli da ne trolam, da ne uvažavam sve te argumente i da raspravu sa takvima poput mene treba ignorirati jer to hrani trola
Šalim se, bitno da je da na kraju ipak shvaćeno o čemu se radi.