Bližem i daljem. Za početak slika vojnog zrakoplovstva Srbije, pripremaju se za neku paradu povodom nekog bitnog nadnevka Srbiji.
![]()
Bližem i daljem. Za početak slika vojnog zrakoplovstva Srbije, pripremaju se za neku paradu povodom nekog bitnog nadnevka Srbiji.
![]()
Sutra je parada srpske vojske u Beogradu, pripreme traju. Slika by marex 1980
Generalna proba:
koga zanima, prijenos uživo. kiša počela, i nebo proplakalo zbog dolaska pjutina.![]()
Putin gleda i ne vjeruje, koju vojnu silu on ima za saveznike, ni puškama vrtit ne znaju, sve ratove izgubiše![]()
Defile para bivše države.
.....kad bi mladost znala...kad bi starost mogla.....
Ocekujem da Hrvatska uzvrati slicnom merom odmah sledece godine,isto neka vojna parada...na prolece...10-ti april mozda.
Sad ozbiljno,ja ovu paradu nisam podrzavao,iako jesam za cvrsce veze sa majcicom Rusijom,ali ovime nista spec. nismo pokazali,osim sto smo pecnuli EU(nije da mi je zao)...ali eto,mislim da nam nije bilo neophodno ovo.Mogli smo iskazati ljubav Putinu na neki drugi,jeftiniji nacin.
Posljednje uređivanje od Skywalker : 16-10-2014 at 19:32
05.08. je sasvim lijep datum.
ex. m. BBB ZG +40, 50-100
Slijedeće godine bumo na Oluju imali veliku paradu pa bute vidli kaj mi imamo. Ovo kaj vi imate je sve starije od 1991. godine, osim onih Hummveja.
Slika od danas :
![]()
Sažetak motoriziranih jedinica:
I jedna pjesma: Puutin u Beeooogradu![]()
Rekel bih da je u napadu na Vukovar sudjelovalo više oklopa i vojnika nego ih sad ima čitava Vojska Srbije.
Verovatno nije daleko od istine.
Evo jedna za Northa, da malo omekša stajališta prema susjedima.
![]()