+ Odgovori na temu
Stranica 9 od 11 PrviPrvi ... 7 8 9 10 11 PosljednjePosljednje
Prikaz rezultata str. 161/211

Tema: Svjetske sile

Citiraj Prvotno napisano od HR SOKOL Vidi poruku
    https://youtu.be/z23tHF-L8-w uzbuna u Carstvu,dosli Hrvati
    https://youtu.be/qbJieQWHMLo i imaju znacajnu ROLU
    http://vojnapovijest.vecernji.hr/car...0-sati-1091257

car Putin će vas sve smrskat, neće mu trebat više od 60 sati, živjela majčica Rusija živio car Putin !

Sve ovisi na kojoj bumo mi strani.

Citiraj Prvotno napisano od Grunf Vidi poruku
    Sve ovisi na kojoj bumo mi strani.
    čuj profesionalna vojska na strani zapada i nato-a, a paravojska ide na stranu putina. tako da ko god pobjedio, mi imamo svoje ljude na strani pobjednika.

Spremnik HR SOKOL avatar
    Datum registracije
    Jan 2016
    Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    čuj profesionalna vojska na strani zapada i nato-a, a paravojska ide na stranu putina. tako da ko god pobjedio, mi imamo svoje ljude na strani pobjednika.
    Paravojska pod direktnim zapovijednistvom balerine,pickousnog i vojvode nikolica poraz siguran

Citiraj Prvotno napisano od HR SOKOL Vidi poruku
    Paravojska pod direktnim zapovijednistvom balerine,pickousnog i vojvode nikolica poraz siguran

ništa se ne sekiraj, namučit ćem mi vas s balerinom pičkousim i tomicom, samo je pitanje u kojem ćete sad vagonu morat potpisat kapitulaciju.

Spremnik HR SOKOL avatar
    Datum registracije
    Jan 2016
    Tako je nekada bilo.Sad su Braca.Ajde carski vojnice spustite se na zemlju,lako iz zraka sirotinju gadjat.Francuzi se jebeno bore i zasluzuju postovanje.Ako dodje do sranja volio bi da mi oni od svih saveznika cuvaju ledja https://youtu.be/Mh3Tq477dhw jebi ga sorry moram ovako
    Jos kad dobimo Kiowe,pa vas zajedno sa Cobrama uhvatimo negdje na cistinina 2:40vatromet
    Posljednje uređivanje od HR SOKOL : 03-07-2016 at 02:15

Nato i eu se raspadaju, jedina Šansa su joj euro ustaŠe ali europa jedino za Čime zapravo istinski mari je to da u europi ne bude ustaŠa i nacista, pa kad je to sluČaj moŽda ne bi bilo s gorega pustit idiote da ih zgaze rusi, pa kada ih rusi pregaze ko plitak potok sjetit Će se onog s brČiĆima i onih hr domoljuba koje su nazvali koloboracionistima a zarpavo su bili i ostali stup obrane europe od pomahnitalih naroda s istoka. Kao Što sam rekao, ne zanima me sudbina europe, zanima me samo sudbina mog naroda moje drŽave i mene u toj drŽavi. Europa i nato me ne zanimaju ni jedan posto, u biti zanimaju me toliko koliko su njih zanimale ustaŠe 1945 kad su ih prepustili na klanje partizanima.

http://www.vecernji.hr/hrvatska/kova...7954/komentari

Ili kako su nahuškali pudlu da napadne medvjeda..... Bez odluke Sabora, bez referenduma, bez razloga, bez pameti...

Okupacija Afganistana ~ 350.000.000,00 kuna godišnje. Keženje zuba Rusiji - neprocjenjivo.

Slazem se s tobom, ovo je mozebitno sudbinska odluka i takve krupne odluke se mogu donijeti jedino na referendumu.

Nasa vlada i predsjednica moraju pojasniti narodu zasto nasa vojska ide na granicu s Rusijom, da li planiraju rat protiv Rusa? Nato tamo gomila vojsku, ocito bi moglo doci do rata. U tom slucaju Hrvatska postaje meta ruskih balistickih raketa, a 4 takve mogu unistiti pola Hrvatske. Zasto nemamo adekvatan PZO koji ce nas zastiti od potencijalnog ruskog bijesa i hoce li nam saveznici kao protuuslugu za nasu prisutnost na ruskim granicama poslati adekvatan PZO?

šta se mi koji kurac mješamo u ratove onih koji nama danas popuju o NDH i ustašama, i to ko nečemu negativnom, dakle u isto vrijeme dok nam seru iznad glava nas i tapšaju po ramenu, ta zapadna govna su baš ono teror za mozak s njima imat posla stvarno neviđeni debilizam.

Ovo pokazuje koliko su Kovač a i politička elita u Hrvatskoj poslušni košer političari (jedni s leftardskim a drugi konzervatardskim shvaćanjima). A sama ova galama o NATO obrani od putinove Rusije je dobrodošla političko-propagandna podvala kojoj je svrha da se pažnja javnosti preusmjeri s demografskog rata koji se vodi protiv bijelih (arijevskih) naroda Europe. Dakle dok se provodi od cionističko-masonskih krugova (George Soros odnosno György Schwartz, Rothschild i slični) inicirani proces potpunog zatiranja bjelaca (arijevaca) u Europi istovremeno se javnost zaglupljuje s imaginarnom ruskom prijetnjom. Ustvari ti politički krugovi koji stoje iza masovnog naseljavanja nebjelaca u Europu rado bi da se Rusi i europske države zarate tako da se bjelci što prije i što više istrijebe.
    Posljednje uređivanje od GrayHat : 10-07-2016 at 08:14

Ugledni član RockyMarciano avatar
    Datum registracije
    Nov 2013
    Citiraj Prvotno napisano od goran2hr Vidi poruku
    http://www.vecernji.hr/hrvatska/kova...7954/komentari

Ili kako su nahuškali pudlu da napadne medvjeda..... Bez odluke Sabora, bez referenduma, bez razloga, bez pameti...

Okupacija Afganistana ~ 350.000.000,00 kuna godišnje. Keženje zuba Rusiji - neprocjenjivo.
    Najveća tragedija je u tome što su sve naše glavne stranke iste po ovom pitanju. Nevjerojatno je da ovu odluku nitko u javnosti ne dovodi u pitanje, kao da je to nekakva nebitna sitnica. Hrvatska ne smije biti uvučena u sukob sa Rusijom. Jebo ih NATO, kao da moramo slušati NATO. Mi se bavimo pizdarijama, a ne raspravljamo o geopolitici i ulozi Hrvatske u svijetu.
    Posljednje uređivanje od RockyMarciano : 10-07-2016 at 18:07

Citiraj Prvotno napisano od RockyMarciano Vidi poruku
    Najveća tragedija je u tome što su sve naše glavne stranke iste po ovom pitanju. Nevjerojatno je da ovu odluku nitko u javnosti ne dovodi u pitanje, kao da je to nekakva nebitna sitnica. Hrvatska ne smije biti uvučena u sukob sa Rusijom. Jebo ih NATO, kao da moramo slušati NATO. Mi se bavimo pizdarijama, a ne raspravljamo o geopolitici i ulozi Hrvatske u svijetu.
    to je i Tuđmanova krivnja, dok je on glumatao faraona sustav je ostao prepun partizana antifašista i udbaša, njegovom krivnjom, nije za to kriv nitko drugi nego on, i danas nam ti "antifašisti" a zapravo komunisti koji su ratovali za boljševičku rusiju vode rat NATO-a protiv Rusije, pa da ne povjeruješ. da je naš faraončić Tuđman malo o tome vodio računa kad je bio u poziciji moći, sigurno da danas ne bi imali ove idotluke a sigurno da i ne bi bili član NATOa i EU, pa ne bi ni bili gurani u ratove koji nama donose ogromnu štetu, primjer Sirija. ali eto, cijena "antifašizma" kao i uvijek je jako visoka i skupa, 1945 su nam domaći kreteni uz pomoć međunarodnih sila oduzeli državu, a danas nam oduzimaju miljarde eura i pustoše državu, te vode pogubne ratove protiv država s kojima bi po svoj prilici trebali biti saveznici i partneri.

ali to smo mi Hrvati, kada bi bili drugačiji ne bi bili Hrvati. uvijek naguženi zapadnim klošarima, koji o nama vode toliko brigu, da su nas dva puta zagurali u Jugoslaviju, a iz AU su nas "izbavili" samo zato da sjebu germane. inače bi nas pustili da u isto trunemo i idućih 200+ godina koliko su nas pustili dok njima nije bio interes da je unište. uglavnom, ako sam išta shvatio u 30 godina svog života, shvaito sam da je antifašizam 1000 puta gori i opasniji od fašizma, ne samo za hrvate već za sve europske narode i države. a oni koji su i dalje slijepi, neka se i dalje samozavaravaju ali neka se ne čude kad ih jednog dana poklopi nešto po glavi, jer to će biti rezultat njihovog ignoriranja.

Citiraj Prvotno napisano od NorthStand Vidi poruku
    to je i Tuđmanova krivnja, dok je on glumatao faraona sustav je ostao prepun partizana antifašista i udbaša, njegovom krivnjom, nije za to kriv nitko drugi nego on, i danas nam ti "antifašisti" a zapravo komunisti koji su ratovali za boljševičku rusiju vode rat NATO-a protiv Rusije, pa da ne povjeruješ. da je naš faraončić Tuđman malo o tome vodio računa kad je bio u poziciji moći, sigurno da danas ne bi imali ove idotluke a sigurno da i ne bi bili član NATOa i EU, pa ne bi ni bili gurani u ratove koji nama donose ogromnu štetu, primjer Sirija. ali eto, cijena "antifašizma" kao i uvijek je jako visoka i skupa, 1945 su nam domaći kreteni uz pomoć međunarodnih sila oduzeli državu, a danas nam oduzimaju miljarde eura i pustoše državu, te vode pogubne ratove protiv država s kojima bi po svoj prilici trebali biti saveznici i partneri.

ali to smo mi Hrvati, kada bi bili drugačiji ne bi bili Hrvati. uvijek naguženi zapadnim klošarima, koji o nama vode toliko brigu, da su nas dva puta zagurali u Jugoslaviju, a iz AU su nas "izbavili" samo zato da sjebu germane. inače bi nas pustili da u isto trunemo i idućih 200+ godina koliko su nas pustili dok njima nije bio interes da je unište. uglavnom, ako sam išta shvatio u 30 godina svog života, shvaito sam da je antifašizam 1000 puta gori i opasniji od fašizma, ne samo za hrvate već za sve europske narode i države. a oni koji su i dalje slijepi, neka se i dalje samozavaravaju ali neka se ne čude kad ih jednog dana poklopi nešto po glavi, jer to će biti rezultat njihovog ignoriranja.
    Tuđmana nema već 16-17 godina. Pa ne more bit kriv za ništa šta se događa danas. Imalo se vrimena za ispravit sve njegove greške i propuste.

Citiraj Prvotno napisano od Picaferaj Vidi poruku
    Tuđmana nema već 16-17 godina. Pa ne more bit kriv za ništa šta se događa danas. Imalo se vrimena za ispravit sve njegove greške i propuste.
    a i to što kažeš, ali opet da je bilo više pameti kad se razdvajalo od jugovine, vjerojatno danas ne bi bilo ovako. no slažem se da za prolivenim mlijekom, nema smisla plakat.

Citiraj Prvotno napisano od GrayHat Vidi poruku
    Ovo pokazuje koliko su Kovač a i politička elita u Hrvatskoj poslušni košer političari (jedni s leftardskim a drugi konzervatardskim shvaćanjima). A sama ova galama o NATO obrani od putinove Rusije je dobrodošla političko-propagandna podvala kojoj je svrha da se pažnja javnosti preusmjeri s demografskog rata koji se vodi protiv bijelih (arijevskih) naroda Europe. Dakle dok se provodi od cionističko-masonskih krugova (George Soros odnosno György Schwartz, Rothschild i slični) inicirani proces potpunog zatiranja bjelaca (arijevaca) u Europi istovremeno se javnost zaglupljuje s imaginarnom ruskom prijetnjom. Ustvari ti politički krugovi koji stoje iza masovnog naseljavanja nebjelaca u Europu rado bi da se Rusi i europske države zarate tako da se bjelci što prije i što više istrijebe.
    Ovo nije nas rat, a prvi bumo na udaru. Zato i velim da nemamo kaj slati trupe na granice s Rusijom bez da kao protuuslugu dobijemo moderni PZO.

Koliko je jaka turska vojska 2016. godine?

http://vojnapovijest.vecernji.hr/tur...vijetu-1100644

UK gradi novu zastrašujuću nuklearnu podmornicu klase Successor!

Podmornice klase Vanguard bile su glavni alat u održavanju strateške prednosti Ujedinjenog Kraljevstva posljednjih 46 godina te će biti i dalje sve dok ih ne zamijene nove podmornice klase Successor.

http://vojnapovijest.vecernji.hr/uk-...cessor-1101169

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Ima li ko za podiliti ovaj clanak ?
    http://vojnapovijest.vecernji.hr/nas...atnici-1037090

Da ne otvaran novi thread.

Hrvati u Burskom ratu, cini se zanimljivim clanak.

Neprijateljska emigracija Puntar2.0 avatar
    Datum registracije
    Sep 2016
    Da, cekamo da neko podili sa nama...dotlen jedna burska(Boer je privedeno seljak, farmer)

+ Odgovori na temu

Pravila pisanja poruke

• Ne možeš otvoriti novu temu
  • Ne možeš ostaviti odgovor
  • Ne možeš stavljati dodatke
  • Ne možeš uređivati svoje postove