Eto vidiš koja sam ja dobričina, namjerno sam te spasio sramote i ti opet tako.
Eto vidiš koja sam ja dobričina, namjerno sam te spasio sramote i ti opet tako.
bilo bi dobro da svoje frustracije što su te banirali na hercegsrpskoj ne prenosiš ovdje i ne teroriziraš ljude..
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Pobogu kakve frustracije, o čemu pričaš, Boga mi pazim da ne bude preveliko sramoćenje, ali ti si nemoguć.
Odkud si sad izvukao hb i baniranje.
Naravno da sam znao da nisam pisao da Mamića progone jer je u HDZu jer nisam ni znao da je u HDZu, nego iz razloga koje sam naveo na stranici prije, na stranici koju si citirao i još najmanje 5 puta, da su bacili prvenstveno oko na pare koje se vrte u instituciji koja je javna, a nije pod njihovom kontrolom, to je, kao što sam rekao desetak puta jedina takva institucija i zato je takav neviđeni progron uz pomoć svih poluga moći, od medija, politike, udruga...
i zato se nisam kladio jer bi mi bilo neugodno, ali ti ne odustaješ i gotovo, a ja ne znam kako ću ti više pomoći da se ne sramotiš.
haha pisao si par puta da je sve što je insepkcija mogla naći to da je Mamić podržao HDZ.
ovo je samo jedan post, ima ih još..
Zašto bi to pisao...osim da impliciraš, poručiš da Mamića napadaju jer podržava HDZ..
zašto bi tko osim tebe pisao takve idiotarije da je inspekcija našla Mamiću ( koju za to zaboli kurac da netko podržava neku stranku kad dotičnom provjerava financijske knjige) da on podržava HDZ.
Zašto bi inspekciju itijednu zanimalo koju stranku Mamić podržava..???'
ne tražim odgovor jer sam svjestan da ga nećeš dati kao što ni na jedno pitanje nisi dao.
osim što si psihoterorist , ti si i ignorant..
Nisi se kladio jer znaš što si prosrao kao što i svak zna da ćeš sve negirat i izvrtat.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-06-2014 at 00:23
Zbog Eline i bokala vina
Kao i dosad ma koliko pitanja bila ispod svake razine odgovor uvijek dajem.
Zašto je progonjen je napisano gore, a jedino što su mu našli kao krimen, što su razvlačili mediji, ZZD, inspekcije i svi ostali , a što potvrđuje količinu nastojanja da pronađu i najmanju sitnicu kako bi kompromitirali Dinamo je to što je Mamić prekršio statut kad je javno podržao HDZ, a drugi put Bandića, pored toga inspekcija je pronašla i to da je statut nelegalan i da se u udrugama mora birati po načeliu jedan čovjek jedan glas, međutim nakon što se Jovan po stoti put osramotio u srazu s Mamićem tako je i ovaj put osrtamoćen i prokazan kao netko tko nasilno natura inspektorima da pišu sramotna izvješća i naravno na kraju ostao osramoćen, sud je odbacio takvu glupost i vratio stanje na ono što je bilo prije, da je Dinamo udruga kao i sve ostale i da treba poslovati po istim principima i zakonima kao i sve ostale udruge, što je izulo iz cipela i tebe i Jovana, kao i ona 4 tukca koji su također, iako insideri, uspjeli jedino pronaći kao nelegalno to što Dinamo nije izuzetak od svih ostalih udruga, nigdje inside informacija o krimminalu, o davanju para na ruke, pola tebi -pola meni(mamiću) , nigdje nikakve optužbe , osim onih prizemnih , poput tvojih i Ilirkinih, da je Mamić kriminalac, bez ikakvih suvislih ili barem logikom potvrđenih optužbi.
Znači, HDZ je spomenut u kontekstu , koliko su smiješne optužbe protiv Mamića i koliko se trude i kakve gluposti izvlače da bi srušili daleko najjači, najuređeniji,najorganiziraniji i najbogatiji hrvatski sportski klub.
pa što ga nisu srušili preko toga, podržao HDZ, zar to nije bilo dovoljno da ga se sruši.
Jer ako je to bitno zašto to nisu udarili na sva zvona
Ako je nebitno što bi to uopće i spominjali
I zadnja budala kad bi mu rekao..bilo Mamiću sto inspekcija, žele ga uništit..odgovorio bi..zašto sto.. dovoljna je samo jedna.
Sto inspekcija se šalje nekome koga se ne smije dirat.
ja to nigdje nisam vidio u medjima nikad da je Mamiću nađeno da je podržao HDZ, index nije pisao o tome, udbaški EPH nije pisao o tome, nitko o tome nije pisao, to sam prvi put čuo od tebe..inače ne vidim zašto to udbaški mediji ne bi udarili na sva zvona da mu preko toga mogu našteti..
Čuj našli mu da je podržao HDZ a žele ga uništit a svi papiri mu čisti, ništa ljudini nisu mogli nać a nema te firme na svijetu kome se nešto ne može nać, kad se hoće, a još ako se toliko hoće..cijeli dućani, restorani su zatvarani zbog kune viška u kasi ali takvoj poštenjačini nisu mogli ništa nać nego da je drukao za HDZ.
koji si ti cirkusant..
Zbog Eline i bokala vina
Cijelo vrijeme pokušavam maknuti temu od Mamiča, ali ne ide, a na kraju se to pokazalo upravo kao srž teme.
Dakle ti se jedan tipičan Hrvat komunist , kakvih imamo puno previše, koji ne može pojmiti da Hrvat, Hercegovac, predsjednik Dinama, itko, može biti bogat i čist.
I tim komunjarma je to početak i temelj svega, ova rasprava o Mamiću je upravo pokazala do kakvih apsurda to vodi, na što su ljudi sve spremni, na kakve fantazije, logički nespojive konstrukcije, sve je moguće čak i da je Mamić UDBA, da kontrolira UEFU, da s Platinijem prodaje utakmice, da sam sebi šalje kazne od UEFE, da kontrolira reprezentaciju i kroz nju prodaje igrače iako nijednog primjera za to nema, a suprotnih najmanje 5, da ga podržavaju mediji iako ne postoji nijedan tekst koji podržava Mamića , a onih kontra 10 000 , da ga država uzdržava iako je to ispod 10 posto dinamovog proračuna , da je pranje para to što se Croatia osiguranje reklamira u Dinamu, da je skandal to što Dinamo ne objavljuje detaljna financijska izvješća, iako objavljuje i više nego ja zakonm propisano... nema više smisla, za ovu temu je dovoljno , pokazan je komunistički mentalni sklop direktno i dovoljno.
Ma ti si budala, psiho, lud je svatko tko pokušava s tobom vodit raspravu.
Čuj mene smeta i ne mogu pojmiti da jedan Hrvat Hercegovac može biti bogat i čist
Ti nisi čist u glavi konju blesavi.
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 14-06-2014 at 09:45
Zbog Eline i bokala vina
I kakav je osjećaj kad ti preostane samo brisanje poruka da ublažiš sramotu.
odličan..brisati svakog trola poput tebe je dobar osjećaj.
Zbog Eline i bokala vina
Priznajem pobijedio si, jači si , ne mogu ti pera odbit, tvoje najjače oružje je brisanje, a najjači argumenti, " budalo, trole, glupane" , ja sam pokušao sve , ali ne ide, preostaje mi jedino da odustsnem , mislim da ti npr spominješ da si iz Zg, ne bi me bilo briga, ali ovako ja ipak moram misliti na sve Duvnjake jer šta bi svijet mogao reći kakvi su Duvnjaci.
Tako da se povlačim dok sljedeći put ne bude potrebna intervencija.
Po Mamiću je Hrvatska nažalost upoznala kakvi su nasreću samo pojedini Duvnjaci.
Ali neizmjerna šteta je napravljena
Zato bi upoznavanje još tebe bilo čisti višak .
Zbog Eline i bokala vina
Uzimati stanje i osobe u Srbiji kao primjer nečega naprednog može biti jedino u kontekstu kakva vica ništa drugo. To je država koju vodi profi mafija, država kojoj su u politici nereformirani četnici, država koja je na dnu po svim pokazateljima, država u kojoj ne postoje nikakva prava manjina jer ih drže u stalnom strahu . Nikome pa čak niti Srbima ne triba poželjeti nekoga kao Vučić, jer ono je posebna vrsta koja će znati kroz svoju moć i represiju prema neistomišljenicima, uvesti strahovladu. Nikakve koristi od toga neće imati društvo u cjelini. Srbija je kratkoročno privlačna ulagačima radi povoljnih uvjeta, niske cijene rada i nepostojanja ikakve pravne tržišne regulative. Ništa Vučić nije niti pravi kao kvalitetan temelj.
Hrvatska treba svoje uzore tražiti u naprednim prosperitetnim državama ne u balkan blatu.
Ajde više jugići otkačite se, ili najbolje preselite se u svoju miljenicu onda budete imali Vučića i možete i doživjeti na svojoj koži njegovu karizmu.
u prirodi nam je svima želja za komunikacijom... za snovima..
i oduvijek su ljudi pronalazili načine da budu povezani jedni s drugima,
a svako vrijeme nosi sa sobom i svoje konce koji povezuju....
taj labirint je život..
Kad smo već kod vučića,iako ne znam kako on i srbija na ovoj temi, neka strančica srpska u Vukovaru na lokalnim izborima ima plakat sa vučićem u društvu njihovih čelnika. Eto, nije Vučić magnet samo u srbiji nego i u Vukovaru.
Vučić će bit katastrofa za Srbiju. Ono u Srbiji je karikatura politike.
Nikolić Vučić vode Srbiju. Ja mislio Hrvati su sami sebi najveći neprijatelji..al Srbi
Srušili su mi neke stereotipe.
Zbog Eline i bokala vina
Rekao sam ti odkud Vučić, tema je Jugoslaveni i komunisti, pokušao sam povući paralelu Hrvati i komunisti, kao što sam rekao Vučić je nacionalist, koji je već prije izbora , ali i nepsredno nakon osvajanja vlasti najavio nužne reforme, pokušao sam navesti sudionike da kažu bi li podržali nacionalista koji bi u Hr najavio i sporvodio nužne reforme, znači Vučić je sporedan i on je samo primjer.
Međutim neće nitko da se izjasni, lakše ja trabunjat o Mamiću, nego reći da podržavaš ili ne podržavaš planirani proračunski minus od 17 milijardi, jesi li ili nisi za smanjenje plaća, jesi ili nisi za standard i plaće bazirane na kreditima...
Ili sam ja krivo shvatio temu, možda upravo Mamić i je teme povezana s naslovom, jer neki sve svoje neprijatelje, sve one s kojima se ne slažu, sve one koje ne vole... nazivaju Jugoslavenima i komunistima, znači u tom kontekstu je pravo pitanje je li Mamić pravi komunist i Jugoslaven jer je bogat, a takve ne volimo.
Pa Hrvati su izabrali jugoslavene koji su im obećavali nužne reforme. Populizam nije samo "med i mlijeko" nego i "krv,znoj i suze".
Nacionalista nemamo pa ih se ne može ni izabrati.
Ako želiš reći kako Hrvati još imaju socijalistički mentalitet onda si u pravu i otuda ta jugonostalgija,ne nostalgija za Titom, petokrakom i masovnim ubijanjima nego nostalgija za mastodontima u kojima bi radila cijela obitelj do mirovine, ljetovanja preko sindikata i ostale "divote" o kojima ja iskreno znam samo iz priča,ali znam da su bile samo iluzija koja se neizbježno morala raspršiti,kao uostalom i kapitalistička iluzija na zapadu gdje su ljudi svoj standard temeljili na jeftinim kreditima,a sve bez ikakvog uporišta u stvarnosti. I taj se balon rasprsnuo.
Tako da ti je primjer pogrešan, Hrvati su izabrali svog Vučića, preziva se Milanović.
Mamić naravno nije jugoslaven niti komunist,niti Hrvat,niti domoljub..On nema ideologiju,njega zanima samo novac,zato može jedan dan jebati srpsku mater nekome, drugi dan izjavti kako voli srbe itd.itd...
Gledam tu i tamo srpske programe pa čujem da je prošla vlada( Dačićeva) u kojoj su glavnu riječ imali Vučić i ekipa zadužila zemlju više nego predhodna u cijelom mandatu.
Skoro ista stavr se desila u Hrvatskoj gdje ova vlada puno bržim tempom zadužuje zmemlju od HDZ.ove.
Vučić je obični populist, stalno žalovita faca, zabrinuta, teška drama a ustvari teški autokrat koji ne podnosi kritiku a nedorastao ikakvom poslu. Ne mogu se načudit Srbima da su izabrali tog pozera i blefera a Nikolića neću ni spominjat.
To što se u Srbiju više ulaže nego u Hrvatsku to je samo želja za što većim profitom i traženje najjeftinije moguće radne snage. Pa oni plaćaju po par stoina eura srpske radnike Plus dobijaju nevjerovatne povlastice od države Srbije. za svakog zaposlenog po 7 -10 tisuća eura stimulacije i svašta još.
Zbog Eline i bokala vina
Na Lovrincu se dogodilo rijetko viđeno zajedništvo. Iako su i prije odavali počast poginulima iz Drugog svjetskog rata, predstavnici svih splitskih braniteljskih i stradalničkih udruga prvi put su se na taj način priključili obilježavanju Dana antifašizma.
šta je sljedeće, kozaračko kolo? mislim da je krajnje vrijeme da i naši branitelji stave kokardu na glavu, na kraju krajeva i četnici su antifašisti samo su ustaše budale tolike budale da im je palo na pamet borit se za NDH. kakav promašaj, ajde nas još učite malo o rimskim ugovorima, a ja ću vas učit kako ste bili orjunaši i kako ste šutili ko pičke proklete pičke kad vam je kralj aleksandar djelio gradove i teritorij talijanima. tad vas nije zanimao tito, niti "narodni ustanak" ali kad je uskrsnula NDH svi ste pohrlili titi u zagrljaj, i neki stvarno misle da sam ja notorna budala pa da ne mogu povezat elementarne činjenice iz povijesti nego bi valjda trebao slušat i prihvaćat ova govna što s ovim razbijačima hrvatske države pričaju o nakaradnom antifašizmu koji je u 20 stoljeću potamanio više hrvata nego Turci za 3 stoljeća svog haračenja po bosni i hrvatskoj, malo se mislite "antifašisti" šta vi slavite i koga vi zapravo predstavljate, ovo pogotovo pričam za ove pametnjakoviće po dalmaciji istri i ostalim krajevima gdje je sve vrvilo partizanima. malo se preispitajte jeste vi Hrvati ili Partizani odnosno "antifašisti" po nacionalnosti, tako da se znam prema vama ubuduće postavit ko i prema ovim četnicima i ostalim šljamom koji obitava u ovoj krajnje zaglupljenoj i retardiranoj regiji.