ma nego šta, žene se i mogu samo razbježati pred takvim logičarem poput tebe.
nije ti palo na pamet da neki od nas rade i da pišu u pauzi između dva posla?
dakle, ono što spočitavaš drugima, primijeni na sebe pa odogovri na neka pitanja koja ti se postavljaju.
što je krivo u sprečavanju idiota na vlasti da otpuste neke radnike i preko njihovih leđa pomognu svojim pajdašima da se obogate?
zašto ne otpuste one silne uhljebe po uredima koji niti znaju svoj posao, niti imaju volje raditi ga, a mi ih moramo plaćati, jednako kao i čistačice i kuharice?
smanjenje državnog aparata znači upravo to - otpuštanje viška, a ne otpuštanje napamet, samo zato da statistika ljepše izgleda.
i da odgovorim na originalno pitanje - bez obzira na to što komunizma nema stvarno, u glavama partizanskih i udbaških potomaka on je vrlo živ, isto kao i Jugoslavija. podobnost, ruka ruku mije, ne mogu me tako malo platit kako ja mogu malo radit i slične zasade tog pravednog sistema.
njihovim roditeljima bilo je dobro u Jugi, oni su odrastali u zaštićenom okružju odabranih, i sad samo nastavljaju istim stilom. bilo kakva promjena njih direktno ugrožava, zato su protiv.
a ovi koji su mlađi od 30 i kupuju tu priču "nekad je bilo bolje" su jednostavno - glupi.
Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić
יֵשׁ מֵאַיִן
Ne, ja nikoga me nazivam neznalicom, to ti radiš kad te se argumentima izuje iz cipela, niti, nedaj Bože, koga smatram nedostojnim.
Ja pišem samo na temama u koje sam upućen, tražim tamo ozbiljnog sugovrnika, potičem raspravu, međutim , kao što rekoh, malo kvalitetnih sugovornika ima na temama koje mene zanimaju.
Evo ti primjer, naslov teme, Jugosalveni i komunisti, pokušavam raspravljati o tome , o Hrvatima komunistima, dajem primjer iz Srbije, povlačim paralelu, ali ništa od toga, opet imamo Mamića,... ista stvar sa temom npr o VB, pišem o njoj, pišem o konkretnim stvarima i njennim sposobnostima, navodim primjere nesposobnosti, a što dobijem, da je to bahatost jer je ona hrvatski nastrojena, traktate o Ankici Lepej, i sve to začinjeno pričom kako je Mamić kriminalac, naravno bez ijednog argumenta.
I sad ti meni reci gdje ju tu kvaliteta? Ili ti smatraš da ja griješim kad kažem da je malo kvalitete na temama gdje pišem ili ti misliš da je to ipak kvaliteteta jer Mamić nadzire sve? Evo su mu smijenili zaštitnika Jovanovića, možda i on sad dolija?
Tebi je dovoljan argument da ja nisam u pravu to što sam u manjini, ti bi izgleda da si se našao na mom mjestu npr na forumu pereca HB org ili npr u Sarajevu, kad ja kažem da je HR naš( BiH) najveći i jedini prijatelj, kad im kažem kako je HR pomogla BiH tako što je napravila bolnice, sveučilište u Mostaru, Novoj Biloj, da je u TG, Hercegovini pomogla materijalno puno institucija... onda oni bahato i čoporativno , poput vas ovdje, uskliknu, da, da, pomažu vama dolje, onda ih ja pitam, a vi ne smatrate da je to Bih, jeste li vi separatisti... onda se oni zajapure, odmahuju rukom, ne znaju što će, spominju Karađorđevo,.. i jedan drugom šapću ma on nema pojma...
Ti Inkvizitore , materemi , koda si muslić, točno me na njih podsjećaš.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
Pa to i je problem ovog foruma, argumenti i činjenice su prezrene i dosadne ovdje.
Ovdje je mlati praznu slamu ,poput ovog tvog zadnjeg, a inače tipčnog odgovora, glavna zanimacija.
najveća se slama mlati kad ti dođeš
ne odgovori mi na pitanje
Zbog Eline i bokala vina
A to je bilo ozbiljno pitanje, joj ispričavam se , ja mislio da je zajebancija.
Nisam Jovankin fan, pa poznati su ti moji politički stavovi, a nisam znao da je Mamić njezin fan, ne pratim Mamiča izvan nogometa, ne zanima me gdje, jedu, što slušaju i koji šampon koriste Šuker i Mamić, pa ne znam, vidiš da me i nema na takvim, ovdje najživljim , temama.
a ti kao gazda ne trebaš odgovarati na pitanja? Eno ti gore tri upitnika.
jesi li odgovorio na ovo?
nisi, nego si nastavio bajke o standardu bez pokrića...tko su vlasnici preostalih tvornica i lanaca trgovina? tko je prodao "obiteljsko srebro" u Hrvatskoj? moja baba ili komunisti koji i dalje drmaju Hrvatskom? oni su dobili fine provizije a ti bagro radi za 3000 kn, a i to ćemo ti oduzeti kad ponestane novca.
Ti nisi ono što jesi sad, nego ono što tek možeš biti! Ti si trenutno žir, ali smisao tvog života je biti hrast! ~ T. Ivančić
יֵשׁ מֵאַיִן
Pa odgpvprio sam ti što sam htio reći, a vezano je za temu, znači mentalni komunizam, referndumi koji sprečavaju reforme, Vučić i Srbija.
To što ti pišeš je druga i široka tema, ne mogu stići na sve odgovoriti studiozno, jer to ovdje nije tema.
Standard bez pokrića nije nikakava bajka, naprotiv ovaj standard je bajka kojoj uskoro dolazi kraj, a problem stvaraju, kao što rekoh komunističko socijalističko populistički mediji , sindikati, udruge... po meni u službi neprijatelja, koji su uvjerili Hrvate da je normalno živjeti na tuđi račun i da to nikad( a sad je došlo ) neće doći na naplatu.
Koje obiteljsko srebro je prodano? Ti bi i deficiti od 17 milijardi, odnosno standard koji podrazumjeva taj prekomjerni toršak, a ne bi prodavala obiteljsko srebro, o tome sam i pisao kad sam rekao da sindikati i ostala bagra upravo vode državu u siromaštvo, raspordaju resursa, gubitak konrtole, politčke moći..., 17 milijardi manjka se mora od nekud namiriti.
Je li Todorić kriminalac, ja se u to ne mogu upuštati, ako ti znaš da je, bio bih ti zahvalan da me kvalitetno informiraš,... uglavnom kriminal je još jedna nova široka tema u koju se ja slabo razumijem, ovdje pokušavam govoriti da je situacija takva da će prilično vjerovatno 3000 kn biti i dobra plaća jer prijeti veliki gubitak radnih mjesta pa će svaka plaća biti dobra, a sve to je manjim dijelom zbog lopovluka, a većim dijelom upravo zbog prekomjernog standarda bez pokrića, naime kad 14 godina trošiš puno više nego imaš, onda se to gadno obije o glavu jer dugovi se moraju vraćati, a kad je pola ekonomije temeljeno na zaduživanju onda... bolje da i ne govorim.
Ne , to nisam govorio, ja sam govorio da Mamiča napadaju jer je bogat i herecegovac ( manjim dijelom), a većim jer je neoudba navikla da kontrolira sve institucije koje donose novac, a nisu u privatnom vlasništvu i ovo je jedini slučaj koji im se oteo kontroli i zato je ovoliki i neviđeni progon, a Mamić je poltički šarlatan i po tom pitanju ga nitko ne uzima za ozbiljno.
Tada će ispasti da si ti po prvi put u raspravi sa mnom bio u pravu, a ja u krivu, nećeš vjerovat došlo je dotle da bi mi čak bilo drago.
E tako, drugi put se ne glupiraj i ne puši se, ko da su ljudi blesavi pa ne vide te tvoje štoseve. Ko i Mamićeve.
Zbog Eline i bokala vina
I šta je sa citatom koji će pokazati kako si ti po prvi put u pravu?
Zbog Eline i bokala vina
prihvaćaš li okladu ili ne, jer ti ćeš naći opet neke kerefeke koje uvijek nalaziš da izokreneš stvari....ajde briši..
post br. 766
http://www.hrhb.info/showthread.php?t=202&page=39
Posljednje uređivanje od Inkvizitor : 13-06-2014 at 22:16
Zbog Eline i bokala vina