Fbi, udba i intervju dra. Ante paveliĆ sa milom ...
Fbi, udba i intervju dra. Ante paveliĆ sa milom ...
Pismo urednistvu HOP- PORTALU, novinarki Ingrid Runtic:
Postovani,
Procitao sam vas clanak: http://hop-portal.com/2016/01/nakon-...nije-bio-kriv/
Malo je reci da sam gotovo zaprepasten vasim uvodnim rijecima.
Naime, pokojnoga Zvonka Busica se nikada nije teretilo za taj slucaj; nije osudjen a kamoli optuzen za bombardiranje zracne luke La Guardia u NY-u koje se dogodilo 29. Prosinca 1975. godine.
Zvonko Busic je optuzen, okrivljen i osudjen za otimanje zrakoplova i za slucajnu smrt americkoga policajca (smrt zbog koje Zvonko Busic takodjer nije kriv!) - slucajevi od 10. Rujna 1976 godine. Iza ove junacke akcije doista je stajao Zvonko Busic, zbog koje je odlezao 32 godine teske robije.
Dake, radi se o dva posebna slucaja. Bombardiranje 1975 (koje Zvonko nije pocinio) i otimanje zrakoplova 1976 koje je Zvonko Busic doista pocinio i zbog cega je odsluzio kaznu.
Stoga, vase uvodne rijeci su potpune krive. Jer Busic ne moze biti "oslobodjen" necega cime veze nije imao niti je pocinio. Nije ga se niti optuzivalo niti teretilo za taj slucaj!
Jos jednom, Busic nije odsluzio kaznu za bombardiranje LGA 1975 g., vec zbog djela otimanja zrakoplova 1976 godine! On nije odlezao 32 godine zbog bombardiranja, kako vi krivo navodite, vec zbog onoga sto je doista pocinio - a to je otimanje zrakoplova!
Ukoliko su vase namjere iskrene, ubuduce budite pazljiviji!
S postovanjem,
Dobri Pastir
Dobri Pastir hvala Vam na ovom prilogu. Zvonko Bušić je hrvatska legenda. S njim se hrvatski narod mora ponositi! Još jednom Vam hvala.
Ma idu mi na zadnji zivac ti toboznji novinari u Hrvatskoj. Samo stvaraju dodatnu pomutnju i nove zablude.
U meduvremenu su, naravno, izmijenili napisano.
Zgog tih FBI i UDBE urota protiv državotvornih Hrvata na području USA je najviše praćen i okrivljen Hrvatski Narodni Otpor, kod FBI poznat kao Croatian National Resistance, HNO, kojeg članovi su prošli kroz poznate njujorške zatvore, počevči od skupine Zvonka Bušić 1976., Marijana Buconića 1977., Ivana Čale, Franje Ivića 1980., Mile Markića, Ante Ljubasa, Mile Bobana, Ranka Primorca, Drage Sudara i drugih 1981. Bez obzira na sve te muke i patnje tih Hrvata koji su kroz te zatvore svjedočili za Hrvatsku, konačno se saznaje istina, ito iz USA izvora.
Posljednje uređivanje od Bobani : 10-01-2016 at 11:19
Istina se uvijek i znala, ali u Hrvatskoj su mediji toliko strogo kontrolirani da ta istina tesko dolazi do mase. Ako nesto uopce objave, onda cesto iskrivljuju ili ne znaju prenijeti kako Bog zapovijeda.
Dobri Pastir ako se link ne otvori, zamolio bih Vas da se potrudite i kliknete na: UDBINA GUJA U NJEDRIMA HRVATA. Hvala.
UDBINA GUJA U NJEDRIMA HRVATA | Kamenjar
kamenjar.com › Iz Otporaševe torbe
Translate this page
Sep 22, 2015 - UDBINA GUJA U NJEDRIMA HRVATA. JE LI UDBA BILA TOLIKO PAMETNA, KOLIKO JE HRVATSKA EMIGRACIJA BILA GLUPA?! Svi smo mi ...