ja tebe ne zajebajem nego te pitam što je to krajina ili sao krajina i gdje je to a ne znaš odgovorit. Zašto bi ja bio u Ukrajini, ni ja tebe ne šaljem u Rusiju.
Slava Ukrajini-Herojima slava
Zbog Eline i bokala vina
zapalit ću Krajinu do Krima
Zapalit ću dva-tri ruska štaba
da ja nisam dolazio džaba
A pošto ne znaš objasnit evo ja ću probat . Tzv Krajina ili tzv RSKrajina ( jer ispred spominjanja te monstruozne tvorevine čija je "sestra" preživjela u BiH mora stajati prefiks tzv, što znači takozvana, onako kako komunjare i četnici stavljaju ispred NDH. ili to ili pod navodnike). Ja shvaćam da je to za tebe malo viša matematika ali OK. Za ubuduće.
Tu tzv. RSK su Hrvati i HV srušila što će se dogoditi i sa njihovim "rođakama" koje su napravljene na isti način, kao preko indiga precrtane a to su RAO Luhansk, RAO Donetsk, Rao Herson i RAO Krim. Sve te četiri RAO čine tzv RRK ( Republika Ruska Krajina) i završit će kao i tzv RSK:
Zbog Eline i bokala vina
Zbog Eline i bokala vina
Ima to itekako veze. Sto mislis ne postoje Bozeki koje zaboli jaran kako ce se razvijati RH, glavno da rus dojaha i zajedno sa dodikovcima polomi Muslemane, a usput ce ispasti treci.
Pa sto ti mislis iz kakve motivacije ovakvi navijaju za ruseke.
Ti zaista mislis da oni to jadni naivni iz dobre namjere, kao integralni Hrvati i tako to.
A je je.
Mozemo mi i o imbecilima Dalmatincima koji su iz ciste gluposti, pedigrea i zadrte tupoglavosti zasjeli na ovaj "zivo vlado" vlak.
Ima tu svasta, ali ja nikome od njih ne atestiram dobre namjere, jer ih ne vidim.
Ma ispod mikroskopa ih ne vidim.
Most+DP+Suverenisti+Mozemo+SDP+Milanovic=ruska kolona
Za dom spremni i Slava Ukrajini